Ο γαμιάς μου και η έκπληξή του

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.06 (17 Votes)
Με το Γιώργο είμαστε μαζί εδώ και τρία χρόνια αλλά του έφαγα τα αυτιά για να κάνουμε κανένα τρίο. Ο Γιώργος ούτε ν’ ακούσει. Εγώ βέβαια γαμιόμουν ασυστόλως χωρίς αυτός να έχει ιδέα. Ο Γιώργος είχε πάντα σχέσεις με γυναίκες. Μέχρι που τον αποπλάνησα εγώ και από τότε είναι μαζί μου. Και μόνο μαζί μου. Νεαρός άντρας αλλά συντηρητικός, θεωρεί ότι αφού έχουμε σχέση πρέπει να είμαστε και πιστοί ο ένας στον άλλο.

Πριν λίγες μέρες μου τηλεφώνησε, όπως κάνει άλλωστε πάντα, για να με ρωτήσει πως είμαι. Ή έτσι νόμισα. Με δισταγμό μου αποκάλυψε ότι το βράδυ που θα επιστρέψει, δε θα είναι μόνος του. Μου ζήτησε τη συγκεκριμένη ώρα, να φορέσω ένα στριγκάκι, μόνο, να γονατίσω πάνω στον καναπέ με το κωλαράκι μου τουρλωμένο προς την πόρτα και να έχω δέσει τα μάτια μου για να μη δω ποιος θα είναι ο επισκέπτης μας. Αυτός ήταν και ο μοναδικός όρος που έβαλε ο ίδιος ο καλεσμένος. Θα ήταν καλά μου είπε, εκεί δίπλα να έχω και τα ερωτικά μας βοηθήματα. Δονητές, χειροπέδες και άλλα τέτοια παιγνιδάκια.

Ανέμενα με αγωνία λοιπόν να περάσει η ώρα για να βρεθώ στον καναπέ όπως μου ζήτησε ο αγαπημένος μου. Μόνο στην σκέψη ότι θα έρθει με κάποιον άγνωστο για να με γαμήσουν είχα ανάψει ολόκληρος. Έκανα το μπάνιο μου και φρόντισα να είμαι καθαρός παντού. Ξύρισα και τις ελάχιστες τριχούλες που έχω στην τρυπούλα μου και φόρεσα ένα στρινγκάκι μαύρο που άφηνε τον όμορφο κώλο μου να φαίνεται ακόμα ομορφότερος. Διάλεξα τους αγαπημένους μου δονητές και ένα ζευγάρι χειροπέδες και έκλεισα τα μάτια μου με μια μάσκα ύπνου. Δεν έβλεπα τίποτα. Ήταν ώρα για να επιστρέψει ο Γιώργος από την δουλειά και έτσι σκαρφάλωσα στον καναπέ και γονάτισα τουρλώνοντας το κωλαράκι μου απέναντι από την πόρτα της εισόδου. Σε λίγο άκουσα τα κλειδιά του να ανοίγουν την πόρτα. Η πόρτα έκλεισε. Κάποιος μου έπιασε το κώλο και κόλλησε την λεκάνη του πάνω μου ενώ ο Γιώργος ( ξέρω το άρωμα του αλλά και την φωνή του ) με φίλησε.

-    Τίποτα δε θα αλλάξει μεταξύ μας μετά από αυτό. Απλώς σου κάνω το χατίρι όπως μου ζήτησες..

μου ψιθύρισε ενώ ένοιωθα τα χέρια του άλλου, να εξερευνούν το κωλαράκι μου. Το χάιδευε, μετακινούσε προς το πλάι το κορδονάκι του στρινγκ, άγγιζε με την άκρη του δάκτυλου του την τρυπούλα μου χωρίς να το χώνει μέσα, μου έδιδε και μικρά μπατζάκια. Είμαι σίγουρος ότι έβλεπε και τσέκαρε την τρυπούλα μου αν ήταν στενή ή όχι. Νομίζω ότι του άρεσε όλο αυτό. Υπήρχαν στιγμές που με κρατούσε από τη μέση και κολλούσε πάνω μου νοιώθοντας το σηκωμένο καυλί του να τρίβετε πάνω μου και μετά πάλι επέστρεφε στην εξερεύνηση της τρυπούλας μου. Δεν έβγαλε άχνα. Ο Γιώργος στεκόταν μπροστά μου όπως ήμουν γονατισμένος στο καναπέ. Με αγκάλιασε και με φιλούσε αναγκάζοντάς με να τουρλώσω περισσότερο το κωλαράκι μου για να φτάσουν τα χείλη μου τα χείλη του.

Ο άντρας πίσω μου άρχισε να φτύνει και να σαλιώνει την τρυπούλα μου. Φορούσα ακόμα το στρινγκάκι. Ο Γιώργος έκατσε και ακούμπησα το κεφάλι μου στα γόνατά του. Αυτός τοποθέτησε το κεφάλι μου πάνω στο πούτσο του. Ήταν καυλωμένος και αυτό ήταν φαντάζομαι που ήθελε να μου δείξει. Ο άλλος άντρας, πήρε τα χέρια μου τα έστριψε πίσω από την πλάτη μου και μου φόρεσε τις χειροπέδες. Τα χέρια μου τώρα όπως και τα μάτια μου ήταν δεμένα, το κεφάλι μου ήταν ακουμπισμένο στο σκληρό όργανο του Γιώργου, ενώ το κωλαράκι μου ήταν τουρλωμένο προς ένα άγνωστο που επιχειρούσε να χώσει σιγά-σιγά ένα δονητή στην τρυπούλα μου. Πονούσα αλλά ο Γιώργος έσκυψε στο αυτί μου και άρχισε να μου λέει πόσο μ’ αγαπά και πως θα είναι εκεί να με προσέχει. Χαλάρωσα και ο δονητής χώθηκε μέσα μου με λίγη δυσκολία. Ο άντρας πίσω μου άρχισε να σπρώχνει το δονητή μέχρι τέρμα και μετά να τον βγάζει έξω και να μου τον ξανά χώνει. Πονούσα αλλά ταυτόχρονα μ’ άρεσε που με γαμούσε με ένα δονητή και ήμουν τόσο τρωτός στα χέρια του αλλά με τον Γιώργο δίπλα μου για να νοιώθω ασφαλής.

Αφού με γάμησε με το δονητή για αρκετή ώρα τον ένοιωσα να τον αφήνει μέσα μου και ο ίδιος να έρχεται και να στέκεται μπροστά μου. Πήρε το κεφάλι μου που ήταν ακουμπισμένο στο πούτσο του Γιώργου και το ακούμπησε στο δικό του καυλωμένο πούτσο. Τώρα ένοιωσα και το μέγεθός του. Ο Γιώργος έχει γύρω στα είκοσι εκατοστά. Αυτού ήταν μεγαλύτερο. Υπολόγισα ότι ήταν μέχρι και είκοσι τρία εκατοστά. Το πρόσωπό μου ήταν κολλημένο πάνω του (ακόμα φορούσε το παντελόνι και το εσώρουχό του ) και μύριζα την γλυκιά του βαρβατίλα. Έτριβε λοιπόν το πρόσωπό μου εκεί, ενώ έσκυψε από πάνω μου παίξει λίγο με τον δονητή και την τρυπούλα μου. Όταν σηκώθηκε έκανε λίγο πίσω και άκουσα το φερμουάρ του να ανοίγει. Ο Γιώργος βρήκε την ευκαιρία για να μου πει στο αυτί ότι θα κάθεται δίπλα και να μην ανησυχώ. Έφυγε λοιπόν αλλά ήξερα ότι καθόταν εκεί κοντά παρακολουθώντας τα πάντα.

Με ξένισε λίγο γιατί νόμιζα ότι θα κάναμε τρίο αλλά φαίνεται ότι ο Γιώργος προτίμησε να κάθεται να βλέπει παρά να λάβει μέρος. Ήμουν με δεμένα τα μάτια, δεμένα τα χέρια με χειροπέδες, με ένα δονητή στο κωλαράκι και ένα μεγάλο σκληρό πούτσο που άγγιζε τα χείλη μου. Ξέροντας όμως ότι εκεί δίπλα ήταν ο Γιώργος μου, ένοιωθα ασφάλεια. Έβγαλα την γλώσσα μου και άγγιξα με την άκρη του πούτσου. Το έγλειψα απαλά, γύρω-γύρω παίζοντας με την τρυπούλα που κατουρά και το πουτσοκέφαλο του. Τότε το χέρι του αρπάζει το πίσω μέρος του κεφαλιού μου και απαλά μεν αλλά αποφασιστικά το σπρώχνει μέχρι να χωθεί όλος σχεδόν ο πούτσος μέσα στο στόμα μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα αλλά μετά την πρώτη αντίδραση άμυνας δέχτηκα ευχάριστα αυτό το όγκο κρέατος στο στόμα μου. Τον ρουφούσα όλο και αυτός τον έσπρωχνε όλο μέσα μου και τον τραβούσε έξω απλά για να πάρω αναπνοή. Άκουσα τον άγνωστο να μουγκρίζει από ευχαρίστηση, αλλά και ο τον Γιώργο που πότε μου έδιδε εντολές εμένα να τον πάρω όλο μέσα μου και πότε στον άγνωστο να του ζητά να μου τον χώσει όλο μέχρι τέρμα στο στόμα μου. Αφού αυτό κράτησε για κάμποση ώρα, έκατσε στον καναπέ και τραβώντας με από τα μαλλιά οδήγησε το κεφάλι μου και πάλι στο καυλί του.

-    Γλείψε του τ’ αρχίδια…

μου είπε ο Γιώργος και εγώ με το κεφάλι ανάμεσα στα σκέλια του ρούφηξα απαλά ένα-ένα τα αρχίδια του μέσα στο στόμα μου. Έγλειφα για πολλή ώρα πότε τα αρχίδια του πότε τον σκληρό πούτσο του ενώ αυτός έγειρε όπως καθόταν στο καναπέ πάνω μου για σπρώχνει τον δονητή μέσα και έξω από την τρυπούλα μου. Σε λίγο έφυγε ο δονητής και τα δάκτυλά του αντικατάστησαν τον δονητή. Ήθελα πολύ αυτός ο άντρας να με γαμήσει. Προφανώς το ίδιο ήθελε κι’ αυτός γιατί έβγαλε τον δονητή από μέσα μου και άρχισε να ασχολείται με την τρυπούλα μου. Την έφτυνε, έβαζε τα δάκτυλά του μέσα, έδιδε απαλά σκαμπίλια στην τρυπούλα μου και ήξερα ότι με ετοίμαζε για να μπει μέσα μου. Άλλωστε κι εγώ αυτό ήθελα. Ο Γιώργος που ήξερα – αλλά δεν τον έβλεπα – ότι καθόταν κάπου εκεί τον ενθάρρυνε να ετοιμάσει καλά την τρυπούλα μου για να δεχτεί το μεγάλο καυλί του.

Εξακολουθούσα να είμαι στα τέσσερα με δεμένα τα χέρια πίσω από την πλάτη μου και τα μάτια μου δεμένα όταν ένοιωσα το πουτσοκέφαλο του στην άκρη της τρυπούλας μου, να ανοίγει σιγά-σιγά από το σπρώξιμο και να μπαίνει μέσα μου, μόνο η άκρη. Σταμάτησε για να πάρω μια ανάσα αλλά για να πάρει και αυτός την ώρα του για να σπρώξει πιο αποφασιστικά. Οι σφικτήρες μου άνοιξαν σαν τριαντάφυλλο και προφανώς αυτό τον εξίταρε πολύ γιατί μπήκε μέσα μου και για πρώτη φορά τον άκουσα να βγάζει ήχους ευχαρίστησης. Ο Γιώργος του φώναζε να μου τον χώσει όλο, να μη με λυπηθεί, να με γαμήσει άγρια, χωρίς έλεος. Αυτό έκανε. Με γαμούσε με το χοντρό μεγάλο του πούτσο χωρίς να τον νοιάζει αν πονούσα ή όχι, αν μου άρεσε ή όχι. Απλά με γαμούσε ασταμάτητα βγάζοντας ήχους ικανοποίησης και ο Γιώργος να μη σταματά να του λέει τι να κάνει. Αφού με γαμούσε αρκετή ώρα έτσι, χωρίς να βγει από μέσα μου, τύλιξε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου, στάθηκε γερά στα πόδια του, καρφώθηκε μέσα μου και χωρίς να τον βγάλει έξω με κράτησε στον αέρα, γύρισε και έκατσε στον καναπέ ενώ εγώ βρέθηκα να κάθομαι με όλο το καυλί του μέσα μου. Στερέωσα κι’ εγώ τις πατούσες μου στον καναπέ και ανασήκωσα το κωλαράκι μου χωρίς να τον βγάλω από μέσα μου και ανεβοκατέβαινα πάνω του μέχρι να μπαίνει όλος μέσα. Αυτός δεν έκανε τίποτα. Απλά καθόταν στον καναπέ και το απολάμβανε. Όλη την κίνηση την έκανα εγώ.

-    Ρε μαλάκα με τρέλανες έτσι που βλέπω την τρύπα του να ξεσκίζεται από τον πούτσο σου. Αυτό δεν ήθελες βρε πούστη; Να γαμηθείς από κάποιο άλλο; Σε γαμάει καλά;…

ρωτούσε ο Γιώργος και ήξερα ότι καθόταν ακριβώς απέναντι και έβλεπε να πούτσο να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Δεν άργησε πολύ για να χύσει. Με άρπαξε από τη μέση σήκωσε την λεκάνη του και κόλλησε πάνω μου νοιώθοντας το καυλί του να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο μέσα μου και να χύνει με δύναμη. Έχυνε και έχυνε και έχυνε. Όταν τελείωσε με έσπρωξε απαλά για να σηκωθώ από πάνω του. Στάθηκα στα πόδια μου όταν με αγκάλιασε ο Γιώργος.

-    Τώρα θα γαμήσω εγώ το πουτανάκι μου. Καύλωσα όσο δεν έχω ξανά καυλώσει βλέποντάς σε να τον γαμάς. Αν θες κάτσε κι εσύ τώρα και βλέπε πως θα τον γαμήσω.
Έτσι απλά. Ούτε προκαταρκτικά, ούτε πίπα, ούτε παιχνίδια. Απλά με έβαλε να κάτσω στον καναπέ, απαλά με έσπρωξε για να ξαπλώσω ανάσκελα στον καναπέ – τα χέρια μου ήταν ακόμα δεμένα πίσω από την πλάτη μου – σήκωσε τα πόδια μου και χωρίς δισταγμό απλά μπήκε μέσα μου. Κατάλαβα ότι ήταν πολύ καυλωμένος. Το να με βλέπει να γαμιέμαι με κάποιον άλλο τον καύλωσε πολύ. Όπως φαντάζομαι και το να τον βλέπει κάποιος άλλος να με γαμάει. Με γάμησε όπως δεν με γάμησε ποτέ ξανά. Όταν έχυσε πρέπει να μας άκουσαν οι γείτονες. Πάντα με γαμούσε με πάθος αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Ήταν ακόμα μέσα μου όταν ένοιωσα τον πούτσο του άλλου. Τον έσπρωξε στο στόμα μου και χωρίς προειδοποίηση άρχισε να χύνει στο στόμα μου μεγάλες ποσότητες σπέρματος. Δεν άφησα σταγόνα να πάει χαμένη. Τα κατάπια όλα.

Όταν έφυγε ο άγνωστος γαμιάς, ο Γιώργος μου έλυσε τα μάτια αλλά και τα χέρια. Όσο και να τον πίεζα δεν μου έλεγε ποιος ήταν. Μου έδειξε μόνο κοντινά πλάνα που πήρε από το κινητό του. Στα πλάνα φαινόταν μόνο ο πούτσος του μέσα στο στόμα μου, ή μέσα στο κωλαράκι μου.

Πέρασαν μήνες για να μου πει ότι ο άγνωστος για μένα γαμιάς ήθελε να ξανά έρθει. Αυτή τη φορά μου αποκάλυψε και ποιος ήταν. Ήταν ο κολλητός του ο Αργύρης. Ο Αργύρης πάντα τον ρωτούσε πως ήταν να γαμάει ένα πούστη και αν έκανα καλές πίπες και γενικά ότι λένε οι άντρες μεταξύ τους. Και εμένα έτυχε να μου πετάξει υπονοούμενα αλλά ήταν φίλος του Γιώργου και έτσι δεν έδωσα σημασία. Με ρωτούσε όταν με έβρισκε μόνο μου αν με γαμάει καλά ο φίλος του, ή αν κάνω καλές πίπες, ή αν ήθελα να του τον γλείψω και άλλα τέτοια. Μπροστά όμως στο Γιώργο δεν έλεγε τίποτα. Όταν ήρθε την πρώτη φορά για να με πηδήξει, είχε δεσμό με μια κοπέλα και έτσι δεν ήθελε να ξέρω ποιος ήταν. Τώρα όμως χώρισε μαζί της και γι’ αυτό μου αποκάλυψαν ποιος ήταν και πως ήθελε να έρθει ξανά. Ο Αργύρης πια έχει μπει για τα καλά στο σπίτι, αλλά και στο κρεβάτι μας.Copyright protected OW ref: 104212