Μία νύχτα με τον Μαχμούτ στο κρεβάτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο Μαχμούτ και η μάνα μου

Όταν πλέον έφυγε η μάνα μου, μείναμε οι δύο μας με τον Μαχμούτ. Μιας και είχε περάσει λίγη μόλις ώρα που είχε χύσει μέσα της και ήταν σχετικά χορτάτος από σεξ, δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από το να παραμείνουμε γυμνοί λόγω του ζεστού σπιτιού και να χαζεύουμε πότε λίγη τηλεόραση, πότε κάτι στο ίντερνετ.

Με αυτά και με αυτά, οι ώρες πέρασαν και είχαμε αρχίσει να λαχταρούμε το κρεβάτι. Τον ρώτησα αν είχε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της νύχτας και του ύπνου, αν τύχαινε να ξυπνήσω, να του κάνω λίγη πίπα. Μου απάντησε ότι μπορούσα να κάνω ότι ήθελα, αλλά επειδή κοιμόταν λίγο βαριά ίσως δεν θα ανταποκρινόταν και δεν θα καύλωνε. Δε με χάλασε καθόλου. Έτσι, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, κοιμηθήκαμε σκεπασμένοι και γυμνοί.

Γύρω στις 4, αν θυμάμαι καλά την ώρα, ξύπνησα για κατούρημα. Βρισκόταν ανάσκελα, αλλά δεν κατάλαβε τίποτα. Γύρισα και είπα να πάρω στη γλώσσα μου λίγη γεύση από το καβλί του. Πεσμένο όπως ήταν, το έβαλα όλο στο στόμα μου και άρχισα να γλείφω τρυφερά πάνω-κάτω. Πέρασα το ένα μου χέρι ανάμεσα στα πόδια του και το άλλο το στήριξα στον αγκώνα, ακριβώς δίπλα στο κορμί του. Το κεφάλι μου, τοποθετημένο στην κλίση του πούτσου του και ακριβώς πάνω από την κοιλιά του, ώστε αν ξυπνούσε να μη ζοριζόταν και να έχυνε κατευθείαν στο στόμα μου.

Κάποια στιγμή μισό-ξύπνησε. Άκουσα έναν ελαφρύ αναστεναγμό και αμέσως μετά κούνησε ελαφρά τη λεκάνη του. Άρχισε να καυλώνει. Το καβλί του έγινε γρήγορα σκληρό. Συνέχισα στον ίδιο ρυθμό και με τον ίδιο τρόπο. Δεν κράτησε πολύ. Σε 2 λεπτά έχυσε στο στόμα μου. Δεν τα κατάπια αμέσως. Τα πήρα στο στόμα και τα κατάπια γουλιά-γουλιά. Τον άφησα να ξανακοιμηθεί και πήγα να πλύνω το στόμα μου. Γύρισα και ξανακοιμήθηκα και εγώ, ελπίζοντας πως το πρωί θα με πηδούσε.

Κατά τις 7 σηκώθηκα. Ήταν η ώρα του πρωινού καφέ και του πρώτου τσιγάρου. Τελειώνοντας το τσιγάρο μου, ξανά-έπλυνα το στόμα μου και γύρισα στο κρεβάτι. Άρχισε σιγά-σιγά να ξυπνάει και έτριβε τα μάτια του. Είπαμε την πρώτη μας καλημέρα. Σηκώθηκε για να κατουρήσει και να πλυθεί και εκείνος και ήρθε για λίγο στο κρεβάτι. Ήμουν ήδη γυρισμένος στο πλάι. Ξάπλωσε κοντά μου και γύρισε και εκείνος, αρχίζοντας να με χαϊδεύει και να με φιλάει στην πλάτη. Γύρισα και τον φίλησα στο στόμα. Μερικά γλωσσόφιλα και χάδια μεταξύ μας, καθώς γύρισε και ξάπλωσε επάνω μου. Άνοιξα τα πόδια μου και αρχίσαμε να απολαμβάνουμε το σεξ μας. Μου σήκωσε λίγο τη λεκάνη και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στην τρυπούλα μου. Είχε ήδη καυλώσει. Το κωλαράκι μου ήταν ήδη υγρό από τη ζέστη των σκεπασμάτων. Πέρασε μέσα στην τρύπα μου το πουτσοκέφαλο του και απαλά άρχισε να κουνιέται μέσα μου μέχρι να εισχωρήσει ολόκληρος. Μετά από λίγο το κατάφερε. Άρχισε να κουνιέται πιο έντονα. Καταλάβαινα πόσο πολύ τον ικανοποιούσα, νιώθοντας το καβλί του σκληρό μέσα μου. Δεν έλεγε τίποτα και δεν του μιλούσα, από φόβο να μην τον "κόψω".

Τα βογγητά και οι αναστεναγμοί απόλαυσης και των δύο μας, σε πολύ λίγα λεπτά τον έφεραν σε δυνατό οργασμό. Ένιωσα το καβλί του να πάλλεται, καθώς πια τα τίναζε στο ζεστό και υγρό μου κωλαράκι. Μόλις έχυσε, τον άφησα να ηρεμήσει και να πάρει ανάσες. Σηκώθηκε από πάνω μου και ξάπλωσε δίπλα για να χαλαρώσει. Πιάσαμε πλέον λίγο την κουβέντα, μέχρι να σηκωθεί και αυτός και να ετοιμαστούμε για καφέ και τσιγάρο.

Ήταν ένα υπέροχο βράδυ.Copyright protected OW ref: 104056