Στα ντους γυμναστηρίου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σε όλους. Οι ιστορίες είναι υπέροχες και θα ήθελα να πω κι εγώ την δικιά μου. Είμαι 21 και ζω σε μια μικρή πόλη έξω από την Αθήνα. Ξεκίνησα γυμναστήριο στην πόλη μου. Μαθητής νυχτερινού σχολείου και τα μεσημέρια πριν το σχολείο πήγαινα στο γυμναστήριο και κάθε φορά έκανα ντους για να πάω σχολείο.

Ένα μεσημέρι που ήμουν στο γυμναστήριο έκανα τις ασκήσεις και συζητούσα με παιδιά που είχα γνωρίσει στο γυμναστήριο. Δεν είχε πολύ κόσμο. Εκεί βρισκόταν κι ένας φαρμακοποιός που το έμαθα πιο μετά. Όταν τελείωσα κατέβηκα στα αποδυτήρια για να ντυθώ.

Καθόμουν στο σκαμπό και άκουσα στην πλάκα βήματα… Δεν έδωσα σημασία και εκεί που ήμουν σκυφτός για να βγάλω τα παπούτσια, ήρθε και στάθηκε κάποιος μπροστά μου με το ύψος του πούτσου του στο στόμα. Ανέβασα το κεφάλι μου να δω ποιος είναι κι ήταν αυτός ο φαρμακοποιός.

Σηκώθηκα και μου είχε σηκωθεί αλλά έκανα λίγο πιο πέρα και έβγαλα τα ρούχα μου να πάω για να πλυθώ. Φορούσε εφαρμοστό σορτς και φαινόταν καθαρά ότι του είχε σηκωθεί. Εγώ κάτω από το νερό προσπαθούσα να δω τι κάνει και κλεφτά πίσω από την κουρτίνα είδα ότι με χάζευε όσο έκανα μπάνιο.

Μόλις τελείωσα βγήκα έξω και ντύθηκα βιαστικά - βιαστικά γιατί είχα αργήσει. Πήγαινα στο γυμναστήριο και τον έβλεπα αρκετές φορές αλλά απέφευγα.

Ήρθε το καλοκαίρι και έκανα μπάνιο σε μια ερημική παραλία γιατί δεν ήθελα κόσμο και αν δεν υπήρχε και κανένας, έβγαζα και το μαγιό. Πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα αρκετά μακριά από το σπίτι.

Μια μέρα, εκεί που έκανα γυμνός ηλιοθεραπεία, είχα την αίσθηση ότι κάποιος με παρακολουθεί. Την είχα κι άλλες φορές αυτή την αίσθηση αλλά πίστευα ότι ήταν από cd player αλλά το είχα ξεχάσει αυτή τη φορά.

Κάποια στιγμή που σηκώθηκα για να βάλω λάδι επάνω μου, άκουσα στα καλάμια περίεργο ήχο σαν να ήταν κάποιος και έβαλα κατευθείαν το μαγιό. Μπήκα στη θάλασσα και βγήκα. Πήγα να δω αν είναι κανείς και στο δρόμο είδα αραγμένο το αμάξι του φαρμακοποιού.

Όταν γύρισα στην παραλία, αρκετά μακριά από τα πράγματα μου, είδα τον φαρμακοποιό. Πήγα κοντά αφού είχε βάλει τα πράγματα του κοντά στα δικά μου. Κάθισα και έφτιαξα ένα καφέ, τον χαιρέτησα και γύρισα πλάτη. Τον παρακολουθούσα αλλά με κατάλαβε.

Όταν βγήκε από την θάλασσα στάθηκε μπροστά στην πετσέτα του κι έβγαλε το μαγιό. Εγώ χαμογέλασα ως στα αφτιά. Χάρηκα αλλά δεν με κατάλαβε. Αμέσως έβγαλα κι εγώ το δικό μου. Ξάπλωσε.

Εγώ παρακολουθούσα αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω. Έκανα μια βουτιά και εκεί που πατούσα στην θάλασσα, πάτησα έναν αχινό. Πόνεσα κι ακούστηκε. Σηκώθηκε και ήρθε κοντά. Εγώ βγήκα από το νερό κι έκατσα κάτω.

Ήρθε πάνω από το κεφάλι μου, όπως τότε στο γυμναστήριο, και με ρώτησε αν μπορούσε να με βοηθήσει. Σκύβει στο πόδι μου και μου λέει να πάω στα πράγματα του. Δέχτηκα και με ρώτησε αν έχω λαδάκι και του λέω πως «Ναι». Ήθελα όμως να του πετάξω και μια μπηχτή και του λέω:

-    «Έχω και βαζελίνη. Κάνει;»¨

-    «Ότι να ‘ναι…», μου λέει και χαμογέλασε.

Βάζει βαζελίνη στο πόδι και έβγαλε τον αχινό. Όλα αυτά έγιναν ενώ ήμασταν ακόμα γυμνοί. Συστηθήκαμε και εγώ άρχισα και ερεθιζόμουν και έβαλα την πετσέτα μπροστά. Μου λέει:

-    «Μην ντρέπεσαι…»

Και παίρνει την πετσέτα και πιάνει το καυλί μου. Το έπαιξε και στέκομαι επάνω του. Τον τσιμπουκώνω και μου λέει ότι θέλει να με γαμήσει. Τότε παίρνω το δάχτυλο μου και το βάζω στην βαζελίνη και η επόμενη κίνηση στον κώλο μου, και το έβαζα μέσα - έξω.

Παίρνει το χέρι μου με δύναμη και βάζει τα δικά του. Με σπρώχνει και το κεφάλι μου ακούμπησε στο νερό και μου άνοιξε τα πόδια. Έβαλε προφυλακτικό και έβαλε το κεφάλι του μέσα μου.

Πόνεσε στην αρχή αλλά μου άρεσε και το σκηνικό και η καύλα που έδειχνε ότι είχε ο μάγκας από πάνω μου. Τον πέταξα στο νερό και κάθισα ανάμεσα στα πόδια του και του λέω:

-    «Η σειρά μου τώρα…»

Τεντώθηκα να πάρω καπότα, την φόρεσα και τον γάμησα. Περάσαμε υπέροχα όλο το καλοκαίρι στην παραλία και τις κρύες ημέρες στο φαρμακείο είχα μάθει όλα τα φάρμακα.

Δεν κράτησε πολύ γιατί έφυγα για Αγγλία μετά από ένα χρόνο και γύρισα πριν ένα μήνα. Θα ήθελα να επισκεφτώ το φαρμακοποιό μου… θέλω βιταμίνες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")