Το συμπεθεριό έγινε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία συνέβη αρκετά χρόνια πριν και ήταν η πρώτη μου σεξουαλική επαφή. Με λένε Στέφανο και τότε ήμουν δεκαεννιά χρονών, εννέα χρόνια πριν. Έκανα κολλητή παρέα με τον Μιχάλη ο οποίος ήταν δύο-τρία χρόνια μεγαλύτερος. Οι γονείς μας εκτός ότι ήταν πολύ φίλοι είχαν και επαγγελματικές σχέσεις μιας και κινούνταν στον ίδιο επιχειρηματικό χώρο και συνεργάζονταν στενά. Όλα αυτά βοήθησαν πολύ να δεθούμε με τον Μιχάλη και να ήμαστε συνέχεια μαζί από μικρή ηλικία.

Εκείνον τον Ιούλη παντρεύτηκε η μεγάλη αδερφή του Μιχάλη. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Ύδρα και λόγω απόστασης οι καλεσμένοι θα διανυκτέρευαν στο ξενοδοχείο που έγινε ο γάμος και η δεξίωση. Είχαμε χαρεί πολύ λόγω του ταξιδιού και του γεγονότος βέβαια.

Η σχέση μου με τον Μιχάλη ήταν αδερφική αλλά η εφηβεία μας είχε συνοδευτεί με τα κλασσικά του να δούμε τσόντες μαζί, να μαλακιστούμε και να κάνουμε ατέλειωτες συζητήσεις για γαμήσια που θα κάναμε. Ο Μιχάλης σαν μεγαλύτερος είχε γαμήσει σε μπουρδέλο αλλά ήταν ξενέρωτα όπως ανέφερε πάντα. Σε όλα αυτά βέβαια υπήρξε μια έλξη και σε κάθε τέτοια συζήτηση καύλωνα πολύ αλλά δεν το είχα συνδυάσει ποτέ με τον Μιχάλη. Ο Μιχάλης είναι ένα ψηλό και αδύνατο παιδί με πολύ αρρενωπό πρόσωπο ενώ εγώ μέτριος σε ύψος και με μια ιδέα πιασίματα παραπάνω.

Τον είχα δει πολλές φορές γυμνό και αν όπως είπα δεν ένιωθα κάτι για αυτόν πάντα μου έκανε εντύπωση το μέγεθος της πούτσας του. Δεν ήταν μεγάλη αλλά τεράστια.. Κάθε φορά που τύχαινε να τον δω γυμνό δεν μπορούσε το μάτι μου να μην πέσει εκεί. Αρχικά αυτό το σχολίαζα αλλά περνώντας ο καιρός ντρεπόμουν και να κοιτάξω αφού τα χρόνια της αθωότητας είχαν φύγει.

Το βράδυ του γάμου έφτασε και για να μην πολυλογώ στην δεξίωση ο Μιχάλης μέθυσε τόσο πολύ που ήταν ένα στάδιο πριν την καφεΐνη, εγώ από μικρός πάλι φαινόταν πως η ποσότητα δεν με χάλαγε καθόλου. Σαν λύση βρέθηκε να τον πάμε στο δωμάτιο που θα κοιμόμασταν και εγώ σαν καλός φίλος βέβαια έκανα την νταντά. Κάποια στιγμή που ξέρασε και πήγα να τον αλλάξω είδα το φούσκωμα στο στενό μαύρο του εσώρουχο και αμέσως καύλωσα. Δεν έδωσα σημασία, αρχικά. Στην συνέχεια…

Όλο το βράδυ δεν έπαψα να κοιτάω ώσπου κάποια στιγμή εκμεταλλευόμενος το μεθύσι του πήγα και του έπιασα το τεράστιο καυλί πάνω από το εσώρουχο του. Σοκαρίστηκα γιατί ήταν μεγαλύτερο από τόσο κοντά και τόσο σκληρό. Το αρχικό σοκ ξεπεράστηκε όταν την δεύτερη φορά που του την έπιασα κατάλαβα πως πλέον είχε καυλώσει. Αυτό που ακουμπούσα πλέον δεν είχε μέτρα και σταθμά. Μέσα σε αυτήν την κατάσταση δεν δίστασα να του κατεβάσω το εσώρουχο. Ένα πελώριο χοντρό, μακρύ καυλί που ένιωθες ακόμα και το αίμα που κύλαγε στις φλέβες που είχε πάνω του. Κάτω από το τεράστιο πούτσο του κρεμόταν δύο ολοστρόγγυλα εξίσου μεγάλα και σκληρά αρχίδια που ολοκλήρωναν το θέαμα.

Το σχεδόν γυμνό κορμί του που είχα ξαναδεί είχε μεταμορφωθεί σε απόλυτο σεξουαλικό θέαμα. Ακόμα και οι λιγοστές τρίχες στο αδύνατο κορμί του με εξίταραν. Το σημείο κάτω από τον αφαλό του και έως το καυλί του είχε περισσότερες τρίχες ενώ το κορμί του ενωνόταν με τα πόδια του με τον τρόπο που ενώνονται τα γυμνά αγάλματα.

Συνέχισα να εκμεταλλεύομαι την κατάσταση και του έβγαλα το εσώρουχο. Μετά τα οκτώ εγκεφαλικά που έπαθα, δεν δίστασα να τον μαλακίσω και όταν πια άρχισε να βογκάει μέσα στον λήθαργο του, η δική μου καύλα έπιασε κόκκινο και στιγμιαία τον έβαλα στο στόμα μου. Του πήρα πίπα άγαρμπα σε κατάσταση έκστασης αφού είχα όλη του την καύλα μέσα μου. Δεν άργησε να χύσει και να γεμίσει το στόμα μου με πηχτό ζεστό σπέρμα.

Σε αυτή την κατάσταση άρχισα να τον παίζω και όταν έχυσα κατάπια τα χύσια του, που είχα στο στόμα μου. Παρέμεινα πεσμένος στην κοιλιά του, σαστισμένος από αυτά που είχαν συμβεί. Δεν ξέρω γιατί ντρεπόμουν περισσότερο γιατί πήρα στο στόμα μου το καυλί ενός άντρα ή γιατί εκμεταλλεύτηκα με αυτόν τον τρόπο τον Μιχάλη. Μάλλον το δεύτερο. Από αυτήν τη στιγμή συνειδητοποίησα τι επιθυμώ σεξουαλικά.

Το επόμενο πρωί ήρθε και με ξύπνησε ο Μιχάλης. Σε μια κατάσταση αποσύνθεσης έρχεται στο κρεβάτι μου και με σκουντάει λέγοντας μου:

-    «Ρε μαλάκα, τι ήπια χθες;»

-    «Τον κώλο σου!»

-    «Άμα σε γαμήσω…», μου λέει.

Μου χτύπησε σαν καμπανάκι. Άλλωστε αυτό σκεφτόμουν μιας και η καύλα μου για αυτόν ήταν πολύ πρόσφατη…

-    «Ρε μαλάκα, μες το μεθύσι μου, είχα κάτι καύλες! Μόνο που δεν έχυσα…»

Συνέχισε και εγώ με δυσκολία κρατιόμουν να μην μιλήσω και να μην ορμήξω αφού είχα καυλώσει ξανά, βλέποντας τον έτσι πρωί-πρωί.

-    «Ευτυχώς που δεν μας γάμησες κιόλας!» του λέω.

-    «Έλα ντε!» λέει και γελάει.

Σωπαίνουμε και εγώ βράζω στο ζουμί μου.
Πάει για μπάνιο και γυρνάει με την πετσέτα δεμένη στην μέση του. Την βγάζει και στιγμιαία αλλάζω τη ματιά μου. Αντιλαμβάνεται την κίνηση και μου λέει:

-    «Καλά ρε, μαλακισμένο είσαι; Τι έπαθες; Πρώτη φορά είδες γυμνό;»

Φημίζομαι για την ετοιμολογία μου και το θράσος μου και μέσα σε όλα αυτά γυρνάω και λέω:

-    «Όχι ρε μαλάκα, αλλά χθες το βράδυ σου πήρα πίπα και από τότε σκέφτομαι μόνο την πούτσα σου καυλωμένη…»

Σάστισε και έβαλε τα γέλια, ενώ με αυτό που είπε νόμισα πως πήγε να το σώσει λέγοντας:

-    «Κάνεις καλές πίπες όμως ρε αρχιδάκι!»

Προς στιγμή κόλλησα αλλά απάντησα:

-    «Είδες; Για πρώτη φορά καλά δεν τα πήγα;»

-    «Δεν μου έχει πάρει αγόρι ξανά πίπα, αλλά από την πουτάνα που είχα πάει καλύτερα ήταν».

Εγώ έχω μείνει μαλάκας! Συζητάμε ή με δουλεύει…; Γέλασα αμήχανα και άλλαξα θέμα για να σταματήσει η συζήτηση τρελού-κουφού. Το ίδιο μεσημέρι μετά από φαγητό και μπάνιο σε οικογενειακό φόντο, επιστρέψαμε στα δωμάτια για μεσημεριανή σιέστα.

-    «Μαλάκα πάω για μπάνιο και θα βγω γυμνός. Μην τρομάξεις». είπε ο Μιχάλης.

-    «Άμα σε γαμήσω θα σου πω εγώ!»

-    «Όλο λόγια είσαι ρε. Άντε και για καμιά πίπα το πολύ…»

«Αρχίσαμε τα ίδια…» σκέφτηκα. Όσο έκανε μπάνιο καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα. Κάποια στιγμή βγήκε με το ίδιο στιλάκι και με ύφος είπε:

-    «Βγάζω πετσέτα…»

-    «Ωραία!» είπα. «Πάω και εγώ για μπάνιο και έρχομαι». απάντησα απειλητικά και τον άφησα μαλάκα.

Εκεί που πλενόμουν, ξαφνικά μπαίνει μέσα ο Μιχάλης γυμνός. Με πιάνει στην αγκαλιά του και μου λέει:

-    «Αν νομίζεις ότι κοιμόμουν όταν μου έπαιρνες πίπα… γελιέσαι μικρούλη».

Εννοείται ότι είχα καταπιεί την γλώσσα μου, που επανήλθε στην θέση της όταν άρχισε να με φιλάει. Ήταν ερωτικός και τρυφερός ενώ το καυλί του είχε φτάσει στα ύψη. Η αμηχανία της στιγμής ξεπεράστηκε από τα φιλιά και τα χάδια. Μείναμε αρκετά εκεί και όταν βγήκαμε, πέσαμε κατευθείαν στο πάτωμα. Δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Με έγλειφε από το στόμα έως την στενή μου τρυπούλα, με άγαρμπες κινήσεις βέβαια, αλλά με πολύ πάθος. Όταν άρχισε να μου χώνει τα μακριά του δάχτυλα μέσα μου, νόμιζα ότι θα πέθαινα και βογκούσα. Το κατάλαβε και μου πήρε τον πρησμένο μου πούτσο στο στόμα του. Μετά από μερικά φιλιά που του έδωσε, γέμισα το στόμα του με χύσια.

-    «Είμαστε πάτσι!» είπε.

Και με γρήγορες κινήσεις με γύρισε και συνέχισε να ανοίγει την τρύπα. Νομίζω πως είχα εθιστεί στο τεράστιο καυλί του και το έψαχνα.

-    «Όχι τώρα αγορίνα μου. Όχι πάλι πίπα. Τώρα θα γαμηθούμε. Όλο τα ίδια;»

Είχα επάνω μου έναν καυλιάρη με γιγαντιαίο καυλί που από ένα σημείο και μετά προσπαθούσε να μου το χώσει. Ήταν αδύνατο. Η έλλειψη πείρας, η στενή μου τρύπα και το μέγεθος του καυλιού του, έπαιζαν σημαντικό ρόλο.

«Άμα συνεχίζω να παλεύω θα χύσω εδώ», είπε.

-    «Όχι, ρε. Γάμησε με!» είπα. «Μην κολλάς. Πάρε μου τον κώλο».

Ένιωσα να καυλώνει ακόμη περισσότερο ενώ εγώ θα έσκαγα. Αυτό ήταν! Με την βοήθεια του αντηλιακού λαδιού έκανε την τελική κίνηση. Θα πέθαινα ενώ εκείνος βογκούσε τόσο και έλεγε συνεχώς:

-    «Τα καταφέραμε ρε! Σε γαμάω μικρέ. Σε γαμάω!!!»

Οι απότομες κινήσεις βελτιώθηκαν και ρυθμιστήκαμε και οι δυο σε έναν ρυθμό. Έμπαινε αργά μέσα μου σταματούσε και έβγαινε. Στιγμή το καυλί του δεν βγήκε τελείως. Ένιωθα κάθε σημείο της πούτσας του μέσα μου. Ο πόνος ήταν λιγότερος από την απόλαυση, και η απόλαυση απογειώθηκε όταν μέσα μου ένιωσα ζεστό σπέρμα. Έμεινε μέσα μου για λίγο και πάνω μου. Για αρκετή ώρα δεν μιλάγαμε όταν κάποια στιγμή απότομα με γυρνάει και μου λέει όλο ανησυχία:

-    «Στέφανε πονάς; Είσαι εντάξει;»

Από αυτήν την στιγμή τον ερωτεύτηκα. Ήμασταν μαζί για δυόμισι χρόνια. Πέρασε καιρός και κάναμε πολλές σχέσεις και οι δυο μας. Εγώ και δύο μακροχρόνιες αλλά αυτό δεν το είχα ξεχάσει. Αρχές καλοκαιριού πήγα Ύδρα μετά από τόσα χρόνια για επαγγελματικό ταξίδι. Γύρισα τον χρόνο πίσω και δεν άντεξα και τον πήρα τηλέφωνο, αφού σχέσεις έχουμε ακόμα λόγω των οικογενειών. Δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο. Απογοητεύτηκα βέβαια. Την επόμενη χτύπησε το κινητό με απόκρυψη. Το σηκώνω…  

-    «Που είσαι;», ρώτησε ο Μιχάλης.

Έμεινα μαλάκας!

-    «Σε ποιο ξενοδοχείο είσαι ρε;»

Του είπα το όνομα του ξενοδοχείου υπνωτισμένα και έκλεισα το τηλέφωνο. Δεν είχα καταλάβει τι έγινε. Ήρθε στο ξενοδοχείο. Δεν μιλήσαμε… κάναμε έρωτα, σεξ μάλλον, γιατί ποτέ δεν κάναμε έρωτα με τον Μιχάλη, ακόμη και όταν ήμασταν ζευγάρι.

-    «Είσαι με κάποιον;» ρώτησε.

-    «Όχι» απάντησα.

-    «Εγώ είμαι με ένα παιδί ένα μήνα. Θα τον πάρω τώρα τηλέφωνο να το σταματήσουμε. Θες;»

-    «Εσύ θες;»

-    «Απάντησε μου μικρέ. Θες;»

-    «Ναι. Τηλεφώνησε…»

Από τον Ιούνη είμαστε μαζί.

Συμπεθέριασαν οι οικογένειες με λίγο διαφορετικό τρόπο…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")