Πως έγινα αντικείμενο του σεξ στην εφταήμερη

Δημοσιεύθηκε από CrossyWannaBe
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.88 (20 Votes)
Όπως ξέρετε, είμαι 18 χρονών και η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη κατά τη διάρκεια της εφταήμερης εκδρομής που πήγα στην τρίτη λυκείου. Με το σχολείο μου είχαμε αποφασίσει, όπως και τα περισσότερα χωριά της επαρχίας, να πάμε στην Κρήτη για την εφταήμερη μας. Έτσι μια μέρα του Μαρτίου ανεβήκαμε στο πλοίο που θα μας πήγαινε στον προορισμό μας, βολευτήκαμε στις καμπίνες μας κι εγώ θα έμενα μαζί με το φίλο μου το Γιώργο. Ο Γιώργος ξέρει τις ομοφυλοφιλικές μου τάσεις και φυσικά όπως ήδη ξέρετε έχουμε και κάποιες εμπειρίες μαζί.

-    Να ξέρεις… θα έχουμε παρέα στη διαδρομή.

-    Ποιος θα έρθει;

-    Κάποιοι από τους συμμαθητές έμαθαν για τη χάρη σου και είπαν να περάσουν μια βόλτα από δω.

-    Ρε τους είπες για εμένα;  Είσαι χαζός;  Ρεζίλι με έκανες!

-    Ναι, ναι ότι πεις. Άρχισε να ετοιμάζεσαι γιατί θα αρχίσουν να έρχονται.

Με πήρε και έδεσε τα χέρια μου στο κρεβάτι με χειροπέδες. Έβγαλε το παντελόνι μου και κατέβασε το δικό του. Φορούσα ένα ροζ στρινγκ το οποίο παραμέρισε και άρχισε να με γαμάει. Γρήγορα έχυσε μέσα μου και έφυγε αφήνοντας την πόρτα μισάνοιχτη κι εμένα ακόμα δεμένο. Η πόρτα άνοιξε και μπήκε ένας συμμαθητής μου που τον έλεγαν Νίκο. Ο Νίκος ήταν ψηλός και ξανθός, με γεροδεμένο κορμί.

-    Βλέπω ο Γιώργος σε ετοίμασε! Μέχρι και στρινγκ!

Προσπάθησα να κρυφτώ.

-    Νίκο σε παρακαλώ… λύσε με!

-    Εγώ ήρθα εδώ για να γαμήσω και αυτό θα κάνω.

Έκλεισε την πόρτα και έβγαλε το παντελόνι του. Ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου. Ο πούτσος του ήταν σκληρός και μεγάλος. Προσπαθώ να κρατήσω τα πόδια μου κλειστά, αλλά ήταν πολύ δυνατός και αφού τα άνοιξε έβαλε την πούτσα του στον κώλο μου που ήταν ήδη έτοιμος από τον Γιώργο και άρχισε να με γαμάει άγρια. Ο έρωτας του ήταν γρήγορος και δυνατός. Το μεγάλο καυλί του ήταν εξωπραγματικό, ήταν σα ζώο. Ο Νίκος με γαμούσε για μισή ώρα και έχυσε τρις φορές κατά την διάρκεια. Αφού έχυσε την τρίτη φορά μέσα στο στόμα μου και βεβαιώθηκε ότι τα κατάπια όλα, σηκώθηκε, ετοιμάστηκε και πριν φύγει μου είπε:

-    Καλή τύχη! Έχεις αρκετή πελατεία ακόμα.

-    Ρε λύσε με σε παρακαλώ!

Ο Νίκος έφυγε και άφησε κι αυτός την πόρτα μισάνοιχτη. Κάποιος πέρασε,  με είδε και γέλασε. Λίγο αργότερα από την πόρτα μπήκε ο Τάσος. Ο Τάσος ήταν από τα ήσυχα παιδιά του σχολείου και καλός μαθητής. Εξωτερικά ήταν μέτριος και λίγο κοντούλης. Έκλεισε την πόρτα πίσω.

-    Τάσο βοήθα με να λυθώ, σε παρακαλώ πολύ!

-    Όχι πουτανάκι! Αυτή είναι η ευκαιρία μου να γαμήσω και δεν θα την αφήσω! Ακόμα και αν είναι με άντρα... όχι ότι είσαι ιδιαίτερα αρρενωπός.

Έβγαλε τα ρούχα του και ήρθε πάνω μου. Άρχισε να βάζει τον πούτσο του (μέτριο μέγεθος και πάχος) στο στόμα μου. Εγώ μην έχοντας άλλη επιλογή άρχισα να του παίρνω πίπα. Κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα είχε χύσει. Αυτή ήταν σίγουρα η πρώτη του φορά. Χωρίς καμία προειδοποίηση έχυσε στο στόμα μου και παραλίγο να με πνίξει. Πολύ γρήγορα ο πούτσος του έγινε ξανά σκληρός και μπήκε κι Αυτός ανάμεσα στα πόδια μου. Τον ακούμπησε στην τρύπα μου και την πρώτη φορά που έσπρωξε του γλίστρησε και έφυγε. Με την δεύτερη προσπάθεια μπήκε αργά μέσα μου και άρχισε να με γαμάει. Δεν ήταν πολύ καλός αλλά με καύλωσε η ιδέα ότι ήμουν η πρώτη του και προσπάθησα να τον βοηθήσω με συμβουλές και δικές μου κινήσεις, τύλιξα τα πόδια μου γύρο του και τον βοηθούσα. Δεν ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου, αλλά το ότι ήμουν η πρώτη του το έκανε ξεχωριστό. Ο Τάσος με γαμούσε αργά και με φιλούσε. Έχυσε δύο φορές μέσα μου και δεν άντεξε άλλο. Μάζεψε τα πράγματα του και πριν φύγει με ευχαρίστησε. Εγώ του χαμογέλασα και του έκλεισα το μάτι. Αφού πέρασαν 5 λεπτά μπήκαν στην καμπίνα τρία άτομα, ο Πέτρος που ήταν ένα από τα γνωστά άτομα του σχολείου, είναι σέξι και το ξέρει,  για αυτό έχει και την ανάλογη αυτοπεποίθηση. Είναι από τα αρσενικά που με καυλώνουν πολύ. Μαζί του ήταν και δυο κορίτσια τα οποία μόλις μπήκαν άρχισαν να γελάνε.

-    Δείτε τώρα κορίτσια πως θα τον γαμήσω τώρα. Κοίτα τον πως είναι με το στρινγκ.

-    Κοίτα την πουτάνα… είπε η μια.

-    Φαντάζομαι τον παίρνει κάθε μέρα… απάντησε η άλλη.

Ο Πέτρος βγάλε το παντελόνι και το εσώρουχο του και έφερε το καυλί στο στόμα μου. Εγώ άρχισα να τον γλείφω και τα κορίτσια έβγαζαν βίντεο και κορόιδευαν. Η μια έρχεται μπροστά μου και αρχίζει να βάζει το δάχτυλο της στον κώλο μου.

-    Κοίτα τι άνετα μπαινοβγαίνει, πρέπει να σε ξεσκίζουν πολύ άσχημα εσένα.

Το ένα δάχτυλο έγινε δύο και τα δύο τρία. Εγώ είχα καυλώσει αφάνταστα από το συνδυασμό του άντρα που πρόκειται να με γαμήσει και των κοριτσιών που με έβλεπαν και με εξευτέλιζαν. Ο Πέτρος έπιασε τον πούτσο του από το στόμα μου,  μου έδωσε ένα πουτσοσκάμπιλο και ήρθε σε θέση για να με γαμήσει. Έχωσε τον τεράστιο πούτσο του στον κώλο μου και άρχισε να με γαμάει. Το ένα κορίτσι συνέχισε με το βίντεο και έπαιζε με το μουνάκι της, ενώ το άλλο κάθισε στο πρόσωπο μου,  αναγκάζοντας με να τη γλείφω.

-    Κοιτάξτε να μαθαίνετε πως να γαμιέστε κορίτσια!

-    Σιγά μην πάρουμε μαθήματα από αυτή την ξεσκισμένη πουτάνα!

Ο Πέτρος έχυσε μέσα στον κώλο μου.

-    Ποια έχει σειρά;

Αυτή που κάθονταν πάνω μου γύρισε και ήταν πρόσωπο με πρόσωπο με εμένα και με το μουνάκι της στραμμένο προς τον Πέτρο. Ο Πέτρος δεν άργησε να ξεκινήσει να τη γαμάει και αυτή πάνω μου. Αυτή αναστέναζε και κινούνταν με τέτοιο τρόπο που μαλάκιζε το καυλάκι μου.

-    Μη με αφήνεις έτσι γαμιά μου, γάμα με και εμένα… του είπα.

-    Α… τόσο πουτάνα!  Άντε θα σου κάνω τη χάρη.

Μας γαμούσε και τις δύο εναλλάξ. Η δεύτερη κοπέλα ήταν πάνω μας και βιντεοσκοπούσε τον πούτσο του να ξεσκίζει μια εμένα μια την φίλη της. Αφού μας έχυσε αμέτρητες φορές, ο Πέτρος γάμησε την κοπέλα με το βίντεο ενώ αυτή συνέχισε να τραβάει και μας διέταξε να γλείψουμε τον πούτσο του μέχρι να καθαρίσει. Αφού όλα τελείωσαν, ο Πέτρος και τα κορίτσια έφυγαν. Φεύγοντας μου είπε πως αν δε θέλω το βίντεο να ανέβει στο ίντερνετ, τότε αυτό που έγινε σήμερα θα επαναληφθεί κατά την διάρκεια της εκδρομής. Εγώ βέβαια δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Τέλος ήρθε ο Γιώργος στο δωμάτιο, Έβγαλε τις χειροπέδες μου και με γάμησε ενώ εγώ του εξιστορούσα τις εμπειρίες μου εκείνη τη βραδιά. Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής, με γαμούσαν συνεχώς συμμαθητές και είχα ένα αστείο περπάτημα που έλεγε σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι είμαι διαθέσιμη.Copyright protected OW ref: 103042