Ο κολλητός μου (2o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μετά το δικό μου πρωινό ευχάριστο ξύπνημα θέλησα να ξυπνήσω τον Γιάννη. Έτσι άρχισα να τον χαϊδεύω στο σώμα του και άρχισα να τον φιλάω στο στόμα πολλές φορές απαλά. Άνοιξε τα μάτια του και με φίλησε κι αυτός. Τότε σηκώθηκα, πήγα στην κουζίνα και ετοίμασα ένα ελαφρύ πρωινό και του το πήγα με δίσκο στο κρεβάτι μου. Εκείνος ανασηκώθηκε, είδε το πρωινό και με ευχαρίστησε φιλώντας με.

Η ώρα ήταν δέκα και ήδη η ζέστη είχε αρχίσει να γίνεται αισθητή. Του πρότεινα να πάμε σε μια παραλία. Εκείνος μου είπε ότι δεν είχε μαγιό και του έδωσα ένα δικό μου. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ένας άλλος γκέι φίλος μου που γνωριστήκαμε μέσω ίντερνετ παλιά και συναντηθήκαμε αυτή τη χρονιά στην Αθήνα. Μου πρότεινε να πάμε θάλασσα και τότε του είπα για τον Γιάννη, ότι τον φιλοξενούσα και μου είπε να του τον γνωρίσω και να πάμε μαζί στην παραλία. Κανονίσαμε να συναντηθούμε στο Σύνταγμα και από εκεί να πάρουμε το τραμ. Μετά από μισή ώρα και μετά από τις απαραίτητες συστάσεις ήμασταν οι τρεις μας στο τραμ δίπλα - δίπλα και απολαμβάναμε την διαδρομή.

Ο Κώστας ήταν γύρω στο 1.84, ξανθός, με πράσινα μάτια, γυμνασμένος γιατί πήγαινε πόλο και άτριχος από φυσικού του. Παρόλο που ήμουν ο τύπος μου (τριχωτός) δεν το είχαμε κάνει ποτέ και παραμέναμε φίλοι, αν και στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί…

Μετά από αρκετά μπάνια ιδρώτα, φτάσαμε στην παραλία. Πήραμε τρία καθίσματα με ομπρέλες και χαζεύαμε λίγο πριν μπούμε στην θάλασσα για το μπάνιο (ήταν το πρώτο μπάνιο μου για φέτος και πρώτο στην Αθήνα). Μέσα στη θάλασσα ο Γιάννης ερχόταν συχνά προς το μέρος μου και μου χούφτωνε τον κώλο ή έτριβε την πούτσα του επάνω μου. Είχα καυλώσει.. και οι τρεις είχαμε καυλώσει! Είδα τον Κώστα και πρόσεξα να βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό του και να παίζει την πούτσα του, όσο μας έβλεπε. Ο Γιάννης βγήκε πιο γρήγορα και βρήκα την ευκαιρία να μιλήσω στον Κώστα.

-    «Παρατήρησα ότι την βρίσκεις…!», του είπα.

-    «Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι!», μου είπε. «Πώς και δεν μου είχες πει τίποτα για τον φίλο σου;»

-    «Βασικά ούτε εγώ το ήξερα. Νομίζω πως ήρθε μόνο και μόνο για να το κάνουμε και να πάρει κάποια εμπειρία από εμένα…», απάντησα εγώ με αφέλεια.

-    «Δεν ήξερα ότι παραδίδεις μαθήματα σεξ…», νευρίασε ο Κώστας.

-    «Γιατί θυμώνεις;», τον ρώτησα. «Εσύ δεν είσαι παρθένος!»

-    «Ναι αλλά εμείς τόσο καιρό γνωριζόμαστε και δεν το έχουμε κάνει!»

-    «Νόμιζα πως δεν το ήθελες και επίσης δεν σημαίνει ότι το κάνω με όλους μου τους φίλους!»

-    «Με τον Γιάννη όμως το έκανες και είσαστε φίλοι περισσότερα χρόνια!»

Θύμωσε και μου πέταξε μια χούφτα νερό στα μούτρα και βγήκε. Ειλικρινά, δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβη. Ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα, δύο φίλοι μου ζητούσαν να κάνω σεξ μαζί τους! Αν δεν ήταν φίλοι μου θα το είχαμε κάνει πιο γρήγορα, σκέφτηκα και βγήκα κι εγώ. Ο Γιάννης παρατήρησε την ψύχρα που επικρατούσε και ρώτησε να μάθει τι έγινε. Κανείς δεν απαντούσε και τότε γύρισε στον Κώστα και του είπε:

-    «Ο Χρήστος θα είναι δικός σου για πάντα μετά από αυτή την εβδομάδα. Εγώ ήρθα μόνο για να κάνω σεξ μαζί του και να τον δω επειδή είναι φίλος μου. Σε είδα στο τραμ πως τον κοιτούσες και κατάλαβα ότι έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα μαζί του. Κάνε υπομονή μια εβδομάδα ακόμα και μετά θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Εγώ δεν θα σας ξαναενοχλήσω, τουλάχιστον σεξουαλικά…», γύρισε και κοίταξε εμένα.

Θα μπορούσα άραγε να συνεχίσω να είμαι φίλος με τον Γιάννη και με τον Κώστα μετά από αυτά που έγιναν στην παραλία το πρωί; Το μεσημέρι οι τρεις μας φάγαμε σε μια ταβέρνα και το απόγευμα κοιμηθήκαμε. Το βράδυ είπα στον Γιάννη να πάμε σε κάποιο κλαμπ και δέχτηκε. Πήγαμε σε ένα γνωστό γκέι κλαμπ και διασκεδάσαμε. Κατά τις δυο το πρωί φύγαμε, ο Γιάννης ελαφρώς μεθυσμένος και πήγαμε σπίτι με ταξί. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο Γιάννης άπλωνε το χέρι του και μου χούφτωνε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι αλλά προσπαθούσα να μη μας καταλάβει ο ταξιτζής.

Ήταν γύρω στις δυόμιση όταν γυρίσαμε σπίτι. Ο Γιάννης άρχισε να βγάζει τα ρούχα του και τα δικά μου και να με φιλά με πάθος. Πήγαμε στο κρεβάτι μου και του είπα:

-    «Τώρα είναι η σειρά μου…»

-    «Δικός σου!», μου είπε και αρχίσαμε και πάλι τα προκαταρκτικά.

Λόγω του ποτού και γενικότερα της κούρασης, αυτά ήταν πιο σύντομα αυτή τη φορά. Ήδη σε όλη την διαδρομή ήμουν καυλωμένος από τα συνεχή χουφτώματα του Γιάννη σ’ εμένα και δεν ήθελα και πάρα πολύ για να χύσω. Ο Γιάννης μου πήρε πάλι αυτή την τρομερή πίπα, σαν να ήταν ο πούτσος μου γλειφιτζούρι. Έπειτα έβγαλα το λιπαντικό και του άλειψα το κωλαράκι του. Άρχισα να βάζω το δάχτυλο για να είναι πιο άνετα και βογκούσε από την ηδονή. Έβαλα προφυλακτικό, το λίπανα, και άρχισα να μπαίνω. Ήταν σφιχτός ακόμα αλλά σιγά - σιγά άρχισε να χαλαρώνει και να το απολαμβάνει, παρά να πονά. Μου είπε να συνεχίσω και με πιο γρήγορο ρυθμό άρχισα να τον γαμάω.

Ο Γιάννης έπιασε τα χέρια μου και όπως ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, πέρασε τα πόδια του πίσω από την πλάτη μου για να μπορώ να τον γαμάω καλύτερα. Τον είδα που προσπαθούσε να κρατηθεί και να μη χύσει και τότε δυνάμωσα τον ρυθμό μου. Άρχισε να φωνάζει πιο δυνατά και γύρισε το κεφάλι και δάγκωνε το χέρι μου. Παραδόξως, ακούγοντας τον να φωνάζει άρχισα να χύνω και εγώ μέσα του και τότε τον είδα να χύνει κι αυτός. Βγήκα γρήγορα και έχυσα το υπόλοιπο πάνω στο σώμα του και μετά έγλειψα και τα δικά μου και τα δικά του χύσια, κάτι που δεν το συνηθίζω. Ξάπλωσα από επάνω του και αρχίσαμε να φιλιόμαστε και πάλι.

Πήγε πρώτος στο μπάνιο κι εγώ μάζευα τα σεντόνια που είχαν λερωθεί και έστρωνα καθαρά. Έπειτα πήγα κι εγώ στο μπάνιο και όταν γύρισα τον είδα να κοιμάται. Δεν τον ξύπνησα και ξάπλωσα γυμνός δίπλα του και αποκοιμηθήκαμε. Ήταν πολύ ωραία αίσθηση αλλά δεν ήξερα αν του άρεσε. Γι’ αυτό και ανυπομονούσα να έρθει το πρωί να μάθω τι του άρεσε και τι δεν του άρεσε απ’ τη νέα γι’ αυτόν εμπειρία. Το πρωί ξυπνήσαμε μαζί. Είχα πολλή αγωνία να μάθω αν του άρεσε η νέα εμπειρία που απόκτησε. Του έφερα και πάλι πρωινό αλλά αυτή τη φορά δεν με φίλησε, ούτε με αγκάλιασε. Παραξενεύτηκα και έκατσα δίπλα του, γυμνός, όπως κι αυτός.

-    «Δεν χρειάζεται να μου φέρεις άλλη φορά πρωινό…», είπε λίγο ψυχρά.

-    «Γιατί;»

-    «Θα φύγω σήμερα!»

-    «Συνέβη κάτι; Μήπως δεν σου άρεσε αυτό που έγινε μεταξύ μας χτες;», ρώτησα γεμάτος περιέργεια γιατί αποφάσισε να φύγει ξαφνικά.
]
-    «Μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να μείνουμε φίλοι…», μου είπε και ήπιε μια γουλιά πορτοκαλάδα.

-    «Δηλαδή; Δεν έχεις πρόβλημα με ότι κάναμε χτες το βράδυ ε; Σου άρεσε;»

-    «Πάρα πολύ!», είπε. «Και θα ήθελα να το ξανακάνω. Όμως δεν πρέπει να συνεχίσουμε να βλεπόμαστε ερωτικά. Ο Κώστας πεθαίνει για σένα. Εγώ θα φύγω το μεσημέρι με όποιο μεταφορικό μέσο βρω. Θα σας αφήσω το πεδίο ελεύθερο…»

-    «Γιάννη, δεν μιλάς σοβαρά; Είσαι φίλος μου, να κάτσεις όσο θες!»

-    «Και βέβαια είμαστε φίλοι Χρήστο μου, αλλά πρέπει να παραμείνουμε έτσι. Θα ντυθώ τώρα και θα πάω να βγάλω εισιτήριο. Δεν θα γυρίσω πάλι πίσω. Θα τα πούμε όταν φτάσω Θεσσαλονίκη».

-    «Δηλαδή με αφήνεις;»

-    «Φεύγω Χρήστο. Δεν θέλω να είμαι εμπόδιο σε έναν μεγάλο έρωτα!»

Και έτσι, έφυγε και με άφησε μόνο μου. Τότε έκανα ένα μπάνιο με κρύο νερό για να συνέλθω, ντύθηκα και πήγα στο σπίτι του Κώστα. Εκείνος δεν ήταν εκεί και του τηλεφώνησα. Μου είπε ότι ήταν για καφέ και τον ρώτησα αν μπορούσα να πάω κι εγώ και μου είπε πως μπορούσα.

Μετά λοιπόν την ξαφνική αναχώρηση του Γιάννη, και μετά από αυτό το μπάνιο στην παραλία, ανακάλυψα πως κι εγώ είχα αισθήματα φλογερά για τον Κώστα. Άραγε έπρεπε να γίνει όλο αυτό το σκηνικό για να τα φτιάξω με τον Κώστα; Δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή πάντως ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για να φύγω μαζί με το μωρό μου για διακοπές. Είμαστε πολύ καλά με τον Κώστα και όλο το καλοκαίρι θα το περάσουμε μαζί. Σίγουρα όμως θα πάμε και μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη για να δούμε τον «μελλοντικό κουμπάρο» μας, τον Γιάννη, αυτόν που μας άνοιξε τις πύλες του έρωτα, που μας άνοιξε τα μάτια!

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")