Αποκριάτικο πάρτι

Δημοσιεύθηκε από dirtymind
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (8 Votes)
Το αποκριάτικο party έφτασε και αποφάσισα να πάω με το αποτριχωμένο σώμα μου, μαύρο μίνι φόρεμα, μαύρο καλσόν, μπότες, την περούκα μου και βαμμένη κούκλα. Δεν άργησα να πάρω θετικά σχόλια από το προσωπικό του γραφείου όταν έφτασα, μέχρι και από το αφεντικό μου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, κάποιοι με χούφτωσαν αλλά δεν αντέδρασα έντονα αφού όλοι είπαν ότι έγινε για πλάκα.

Αργότερα το ίδιο βράδυ άρχισαν πιο χοντρά πειράγματα και κάποια στιγμή έπεσε η ιδέα ότι αφού μου πάει τόσο πολύ το ντύσιμο, αν θέλω να εμφανιστώ και στο γραφείο για όσο διαρκούν οι απόκριες ντυμένος γυναίκα. Ανάμεσα σε ποτά μέχρι και κάποιοι από τους άλλους προϊσταμένους, αλλά και το αφεντικό, μου το πρότειναν και στο τέλος δέχτηκα. Για όσο διαρκούσαν οι απόκριες κάθε μέρα στο γραφείο ντυμένη και όχι με τα καθήκοντα του, αλλά σαν γραμματέας, με ότι συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή καφέδες, δακτυλογραφήσεις, φωτοτυπίες.

Τη Δευτέρα το πρωί εμφανίστηκα σα γραμματέας αν και μερικοί δεν το πίστευαν ότι θα το έκανα. Γόβα, φούστα πουκάμισο περούκα και ανάλογο διακριτικό βάψιμο. Κάποιοι κατάλαβαν ότι για να έχω και τόσα ρούχα και να πετυχαίνω να περπατάω με γόβες αλλά και το βάψιμο, μάλλον κάτι άλλο κρυβόταν από πίσω. Φυσικά έκανα καφέδες και ότι άλλη δουλεία μου έδιναν σαν καλή γραμματέας που είχα γίνει. Που και που με χούφτωνε και από κανένας στο πλαίσιο της πλάκας αλλά έμενε στο αστείο.

Το μόνο που δεν είχα προβλέψει ήταν ότι αυτός που ανέλαβε το γραφείο μου, βρήκε ότι έβλεπα πορνό με τραβεστί και cross-dressers και ότι μετά από λίγο τα γούστα μου μαθεύτηκαν. Συν του ότι ο αντικαταστάτης μου, έβλεπε την ευκαιρία να μου φάει την θέση.

Εκείνη την Παρασκευή το απόγευμα μου είπαν να μείνω για λίγο παραπάνω όταν αφού έκλεισαν τα γραφεία με κάλεσαν στο γραφείο του αφεντικού και με το που μπήκα μέσα τους βρήκα με τις ψωλές στα χέρια. Δεν άργησα να βρεθώ μισόγυμνος να παίρνω ψωλές με τη σειρά στο στόμα από το αφεντικό και τους  2 άλλους διευθυντές. Δεν κρυβόμουν πλέον και μου γάμαγαν το στόμα δυνατά με τη σειρά. Με μπούκωναν δυνατά και έτρεχαν σάλια παντού.

Με γύρισαν στα 4 και μου πήδαγαν τον κώλο ακάποτα και μετά στο στόμα να καθαρίζω τις ψωλές τους. Με πέρναγαν με τη σειρά όλοι ξανά και ξανά, όσο και αν βόγκαγα από κάβλα. Ανάσκελα μετά μου κράταγαν τα πόδια ψηλά και μου έσκιζαν τον κώλο ενώ που και που έτρωγα χαστούκια στα αρχίδια και το παθητικό ψωλάκι μου. Άλλοι μου τάιζαν το στόμα πάλι και άλλοι μου έφτυνα τα μούτρα. Στο τέλος ξάπλωσε ένας ανάσκελα και με έβαλαν να κάτσω πάνω στην ψωλάρα του και ένας δεύτερος μου σφήνωσε με το ζόρι την ψωλή του στον κώλο. Με 2 πούτσες στον κώλο σχεδόν έκλαψα από τον πόνο, αλλά αυτοί δε σταμάτησαν να μου κάνουν γεώτρηση. Τελικά στα γόνατα και όλοι μαζεμένοι από πάνω μου με γέμισαν ψωλοχύματα στο πρόσωπο και όπου αλλού έφτασαν.

Όσο ντυνόντουσαν, το αφεντικό μου ξεκαθάρισε ότι η θέση μου δόθηκε στον άλλο και ότι πλέον, αν θέλω να μείνω, το μόνο που του έχει μείνει είναι γραμματέας με γυναικείο ντύσιμο και το βασικό μισθό.

Περιμένω προτάσεις...Copyright protected OW ref: 100341