Με το συνταξιούχο φαρμακοποιό στο τσοντοσινεμά

Δημοσιεύθηκε από efi
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.65 (13 Votes)
Η ιστορία (περιστατικό, καλύτερα, μιας και πρόκειται για πραγματικό συμβάν) είναι αληθινή 100% και έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες σε γνωστό τσοντοσινεμά του κέντρου της Αθήνας. Για ευνόητους λόγους έχω χρησιμοποιήσει ψεύτικα ονόματα και είναι τα μοναδικά μη αληθινά στοιχεία της ιστορίας. Το περιστατικό αυτό αποτελεί μία από τα πιο έντονες και ερεθιστικές ερωτικές στιγμές που έχω βιώσει μέχρι σήμερα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.

Ας πούμε πως με λένε Θανάση. Είμαι 35 χρονών και μένω τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Είμαι αμφί και στο αντρικό σεξ μου αρέσουν αποκλειστικά οι ώριμοι άντρες, άνω των 55-60 ετών. Από σχετικά μικρή ηλικία νιώθω μια ακατανίκητη έλξη προς τους μεσήλικες-ώριμους άντρες και όλες οι επαφές μου με άντρες μέχρι σήμερα είναι μόνο με ηλικιωμένους. Αγαπάω υπερβολικά τους ηλικιωμένους άντρες και τους σέβομαι απεριόριστα.

Απογοητευμένος από τις αναζητήσεις ώριμων αντρών μέσω διαδικτύου επί χρόνια, το τελευταίο διάστημα ξεκίνησα να ψάχνω εναλλακτικούς και πιο "ζωντανούς", αλληλεπιδραστικούς τρόπους εύρεσης ηλικιωμένων… βόλτες σε γνωστά μέρη (πιάτσες) που συχνάζουν ώριμοι άντρες και επισκέψεις σε σινεμά πορνό.

Είναι Σαββατόβραδο και έχω επισκεφτεί γνωστό πορνοσινεμά στο κέντρο της Αθήνας (δεν αναφέρω το όνομα) - μάλιστα ήταν μια από τις πρώτες μου επισκέψεις στο εν λόγω τσοντοσινεμά. Μέσα στην αίθουσα είμαστε γύρω στα 15 άτομα, σαρανταπεντάρηδες - πενηντάρηδες οι περισσότεροι, 3-4 παππούδες και ένας ενοχλητικός μαυριδερός αλλοδαπός που πηγαίνει από θαμώνα σε θαμώνα και ζητάει επίμονα "συντροφιά" επί πληρωμή. Με εξαίρεση αυτόν τον ενοχλητικό αλλοδαπό, δεν υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση μέσα στην αίθουσα αλλά και ούτε κάτι αξιόλογο που να μου τραβάει την προσοχή. Οι περισσότεροι είμαστε αραγμένοι στα καθίσματα και απολαμβάνουμε την τσόντα στην οθόνη όπου μια πιτσιρίκα ξανθιά ξεσκίζεται από 3 ψωλαράδες. Κάποιοι θαμώνες έχουν βγάλει έξω το πουλί τους (κλασικά) και το παίζουν. Τα πράγματα μέσα στην αίθουσα είναι σχετικά ήσυχα λοιπόν, με μόνο μια μικρή δραστηριότητα να παρατηρείται στην τελευταία σειρά καθισμάτων όπου 2 τύποι χαϊδεύονται, φιλιούνται και τσιμπουκώνονται. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην αίθουσα, δύο θαμώνες όλοι και όλοι έκαναν κίνηση, με πλησίασαν και κάθισαν δίπλα μου αλλά τους έδιωξα διακριτικά και ευγενικά μιας και δεν ήταν του γούστου μου αλλά ούτε και της ηλικίας που μου αρέσει.

Η ώρα έχει πάει σχεδόν δώδεκα τα μεσάνυχτα και ετοιμάζομαι να φύγω, απογοητευμένος που δεν βρήκα κάποιον ωραίο μεσήλικα για να κάνω παιχνίδι. Προτού φύγω, κάνω μια βόλτα στην τουαλέτα για να ρίξω ένα τελευταίο κατούρημα. Όντας ντροπαλός, πάντα αποφεύγω να ουρώ σε ουρητήρια τοίχου και κάνω την ανάγκη μου σε κλειστή τουαλέτα. Μπαίνω λοιπόν σε μία από τις τουαλέτες του σινεμά και πάω να κλείσω την πόρτα για να κατουρήσω με την ησυχία μου. Με το που κλείνω την πόρτα, ακούω από δίπλα μία αντρίκια, βαριά φωνή να λέει:

-    Μην κλείνεις την πόρτα, σε παρακαλώ.

Κοιτάζω διακριτικά και βλέπω έναν ηλικιωμένο, εμφανίσιμο και καλοντυμένο κύριο να κάνει την ανάγκη του σε ένα από τα ουρητήρια τοίχου (τα οποία βρίσκονται δίπλα στην τουαλέτα που μπήκα αλλά από την πίσω πλευρά και έτσι δεν φαίνονται άμεσα). Ήταν ένας αρρενωπός, γοητευτικός κύριος γύρω στα 65 με 70, με λίγα κιλά παραπάνω και κοιλίτσα πολύ ταιριαστή με τον σωματότυπο του, αλλά και την ηλικία του. Μου έκανε εντύπωση που δεν τον πρόσεξα μέσα στην αίθουσα καθότι μου άρεσε τρομερά. Βέβαια το σκοτάδι που επικρατεί στην αίθουσα δε βοηθάει καθόλου και δε μπορείς να διακρίνεις τα πρόσωπα των θαμώνων. Αφήνω λίγο ανοιχτή την πόρτα και βγάζω από το παντελόνι το πέος μου για να ουρήσω. Αμέσως βλέπω το κεφάλι του ηλικιωμένου να ξεπροβάλλει από τη γωνιά και να κρυφοκοιτάζει από τη μισάνοιχτη πόρτα. Τελειώνω το κατούρημα και του λέω:

-    Αν θέλετε μπορείτε να μπείτε μέσα στην τουαλέτα.

Με κοιτάζει αποσβολωμένα χωρίς να πει κουβέντα. Προφανώς δεν περίμενε να αντιδράσω θετικά και να του ζητήσω να έρθει. Μπαίνει στην τουαλέτα αργά, άτολμα και διστακτικά.

-    Μη φοβάστε, ελάτε…

του λέω. Μπαίνει μέσα και κλείνω την πόρτα για να μην μας ενοχλούν ή μας παίρνουν μάτι. Είναι σκοτεινά, ο χώρος όχι και τόσο καθαρός, όμως δημιουργείται μια μυστήρια, ερεθιστική ατμόσφαιρα και ανατριχίλα που σπάνια έχω αισθανθεί. Τον αγκαλιάζω και του χαϊδεύω απαλά την κοιλίτσα και το στήθος, πάνω από τα ρούχα του. Τον χαϊδεύω στο πρόσωπο. Είναι φρεσκοξυρισμένος, πολύ καθαρός και μυρίζει υπέροχα (ίσως φορούσε μπρουτ). Αρχίζω και τον φιλάω απαλά στο λαιμό και στα μάγουλα. Σαστίζει, σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ανταποδίδει και αυτός, σφίγγοντάς με δυνατά και χαϊδεύοντάς με. Αρχίζω και τον φιλάω στα αυτιά, στο λαιμό, στα μάγουλα, στο μέτωπο, στη μύτη. Παίρνει θάρρος και αρχίζει να με φιλά και εκείνος στο λαιμό.

-    Δε σε έχω ξαναδεί στο σινεμά, μου λέει.

-    Τώρα τελευταία άρχισα να πηγαίνω σε τσοντοσινεμά. Έχω έρθει λίγες φορές, του απαντάω.

-    Σου αρέσουν οι μεγάλοι;…

μου λέει (μάλλον ήταν ρητορική ερώτηση ή διαπίστωση).

-    Ναι, πολύ…

του απαντάω και χαμογελάει.

-    Πόσο χρονών είσαι;… με ρωτάει.

-    35, του απαντάω.

-    Εγώ έχω τη διπλάσια ηλικία από εσένα, μου λέει.

-    Μια χαρά, του απαντάω χαμογελώντας.

-    Πώς σε λένε;… με ρωτάει.

-    Θανάση, του απαντάω.

-    Εμένα Κώστα, μου λέει (τυχαίο όνομα, για ευνόητους λόγους).

-    Μένεις μόνος;… με ρωτάει.

-    Ναι, του απαντάω.

-    Είσαι σπουδαγμένος;… με ρωτάει.

-    Ναι, του απαντάω.

-    Εργάζεσαι;… με ρωτάει.

-    Ναι…

του απαντάω και χαμογελάει με ικανοποίηση (προφανώς του άρεσαν οι απαντήσεις μου).

-    Εσείς εργάζεστε;… τον ρωτάω.

-    Όχι. Είμαι συνταξιούχος, μου απαντάει.

-    Τι δουλειά κάνατε, αν επιτρέπεται;… τον ρωτάω.

-    Φαρμακοποιός…

μου απαντάει. Είπε τη μαγική λέξη, τη λέξη-κλειδί. Η χαρά είναι έκδηλη στο πρόσωπό μου και η καύλα μου γίνεται διπλή, καθώς οι φαρμακοποιοί με εξιτάρουν ιδιαίτερα (έχω φετίχ με τις στολές και τα κοστούμια, επομένως οι ώριμοι άντρες που φορούν στρατιωτικές στολές, ιατρικές-φαρμακευτικές ποδιές, κοστούμια με γραβάτα κλπ με απογειώνουν ερωτικά).

Συνεχίζω να τον φιλάω και ξεκουμπώνω σιγά-σιγά τα κουμπιά από το πουκάμισό του. Χαϊδεύω το γυμνό του στήθος του και την κοιλιά του. Έχει απαλό δέρμα, καθαρό, φρεσκοπλυμένο και μυρίζει τέλεια. Ξεκουμπώνει τα κουμπιά και βάζει τα χέρια του μέσα από την κοντομάνικη μπλούζα μου, χαϊδεύοντάς μου το στήθος. Αγκαλιαζόμαστε πολύ σφιχτά και τριβόμαστε σώμα με σώμα. Υπέροχη αίσθηση. Πιάνει και σφίγγει τις ρώγες μου. Μου λέει να κάνω και εγώ το ίδιο σε αυτόν. Έχει μεγάλες και σχεδόν πρησμένες ρώγες, τέλειες στην αφή. Σκύβει και αρχίζει να πιπιλίζει την αριστερή μου ρώγα. Παράλληλα του χαϊδεύω το κεφάλι και τον γλείφω στο αυτί του. Τρίβουμε τα καυλιά μας τα οποία έχουν γίνει πέτρα.

Του ξεκουμπώνω το παντελόνι και βγάζω έξω το καυλί του. Ένα όμορφο, μέτριο σε μέγεθος καυλί αποκαλύπτεται με μεγάλα κρεμαστά παπάρια. Η στύση του είναι αρκετά καλή, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του. Του πιάνω το καυλί και το μαλάζω με απαλές κινήσεις. Τον ρωτάω αν του αρέσει και μου γνέφει θετικά. Πιάνει και αυτός το πουλί μου και το μαλάζει απαλά. Αφήνω το καυλί του και αρχίζω να τον γλείφω σε όλο του το πρόσωπο, στα μάγουλα, στο μέτωπο, στα αυτιά, στο λαιμό, στο πηγούνι και στο φαλακρό μέρος του κεφαλιού του. Με κοιτάζει χωρίς να πει κουβέντα, νιώθω ότι απολαμβάνει ό,τι του κάνω. Ξαφνικά ψιθυρίζει στο αυτί μου:

-    Πού ήσουνα αγόρι μου τόσο καιρό;

Τον σφίγγω στην αγκαλιά μου και τον γλείφω ακόμα πιο έντονα. Με φιλάει και εκείνος και με γλείφει στο λαιμό.

-    Έλα να τους παίξουμε και να χύσουμε μαζί, μου λέει.

-    Δεν πειράζει για εμένα. Θέλω εσύ να χύσεις, του λέω.

Τον ρωτάω αν θέλει να του πάρω πίπα και κουνάει το κεφάλι του. Πέφτω στα γόνατα και παίρνω το πουλί του στο στόμα μου. Είναι φρεσκοσαπουνισμένο και μυρίζει υπέροχα. Αρχίζω να το ρουφάω αργά και προσπαθώ να το πάρω όλο μέσα στο στόμα μου. Νιώθω το καυλί του πλέον να έχει μπει όλο μέσα και να ακουμπάει το λαρύγγι μου. Γλείφω όσο καλύτερα μπορώ και εστιάζω στο κεφαλάκι του πέους του, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τη γλώσσα γύρω από τη βάλανο. Με το χέρι του χαϊδεύει τα μαλλιά μου στοργικά, σχεδόν πατρικά. Ρίχνω μια ματιά στο πρόσωπό του, έχει κλειστά τα μάτια του και αναστενάζει ελαφρά. Μετά από 2 λεπτά γλειψίματος, με σπρώχνει ελαφρά προς τα πίσω και απεγκλωβίζει το καυλί του από τη στοματική μου κοιλότητα.

Αισθάνομαι ότι η στιγμή της κορύφωσης έχει φτάσει. Παίζει το καυλί του και στρίβει το σώμα του προς τη λεκάνη ώστε να εκσπερματίσει. Μουγκρίζει και βγάζει μεγάλη ποσότητα σπέρματος, λες και είχε να χύσει πολλές εβδομάδες. Βγάζω ένα χαρτομάντιλο και σκουπίζω με απαλές κινήσεις τα υπολείμματα σπέρματος πάνω στο πεσμένο πια πέος του. Έχει ιδρώσει στο πρόσωπο και το έχω προσέξει. Βγάζω και άλλο ένα χαρτομάντιλο και σκουπίζω τον ιδρώτα από το πρόσωπο και το μέτωπό του στοργικά. Νιώθω υπέροχα που τον φροντίζω. Με κοιτάζει στα μάτια χωρίς να μιλάει, ίσως προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί αφού είμαι βέβαιος πως δεν περίμενε με τίποτα αυτή την εξέλιξη. Ντύνεται και ετοιμάζεται να φύγει.

-    Σε ευχαριστώ πολύ, μου λέει.

-    Εγώ ευχαριστώ, αποκρίνομαι.

Μου σφίγγει δυνατά το χέρι και με καληνυχτίζει. Αυτή τη νύχτα θα τη θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου, ελπίζω το ίδιο και εκείνος. Εννοείται πως κανονίσαμε να βρεθούμε ξανά. Μάλιστα το επόμενο ραντεβού θα πραγματοποιηθεί σε πριβέ χώρο αυτή τη φορά, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Αν σας άρεσε η ιστορία μου, μπορώ να γράψω και τη συνέχεια όταν με το καλό πραγματοποιηθεί.Copyright protected OW ref: 99839