O πατέρας μου κι εγώ (6ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ilidek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: O πατέρας μου κι εγώ (5ο μέρος)

Ήταν περίοδος εξετάσεων και το είχα ρίξει στο διάβασμα, αλλά  χρειαζόμουν βοήθεια από ιδιαίτερα μαθήματα. Έτσι μία μέρα ο πατέρας, μου έφερε κάποιον καθηγητή για να με βοηθήσει. Του τον σύστησε ο γυμναστής μας. Θα ερχόταν κάθε μέρα τα απογεύματα μέχρι τις εξετάσεις. Για να μη μας ενοχλεί ο πατέρας, προσπαθούσε να λείπει και συνήθως  πήγαινε στο γυμναστήριο. Ο καθηγητής ήταν ωραίος άντρας, γύρω στα 30, καθόλου σωματώδης όπως ο πατέρας η ο γυμναστής, αλλά είχε κάτι το πρόστυχο στο παρουσιαστικό του που μου κέντρισε αμέσως την προσοχή. Το ρίξαμε όμως στο διάβασμα γιατί ο χρόνος μου ήταν πολύ λίγος μέχρι τις εξετάσεις.

Την τρίτη κιόλας μέρα που κάναμε μάθημα παρατήρησα το φούσκωμα στο παντελόνι του. Δε μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα σε ότι μου έλεγε. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν καυλωμένος. Σύντομα το κατάλαβε ότι τον κοιτούσα και άρχισε να χαϊδεύεται. Τότε ήταν που δε μπορούσα αλλά και δεν ήθελα να τραβήξω το βλέμμα μου από πάνω του.

-    Βλέπω σήμερα δεν έχεις κέφι για μάθημα. Σου αρέσει αυτό που κοιτάς…

μου είπε καθώς χαϊδευόταν.

-    Ναι… πολύ…

του είπα, αφού είχα αρχίσει κι εγώ να καυλώνω. Αμέσως ξεκούμπωσε το φερμουάρ του και έβγαλε την καυλωμένη πούτσα του.

-    Αυτό είναι που θέλεις;

-    Ναι…

του είπα, τρέμοντας από καύλα. Μου πήρε το χέρι και μου το έβαλε στην ψωλή του. Του τη χάιδεψα για λίγο. Ήταν ωραία, μεγάλη και μέτρια σε πάχος. Μου ζήτησε να βγάλω έξω και την  δικιά μου για να τραβήξουμε μαζί μαλακία, ο ένας στον άλλον όπως κάνουνε τα παιδιά στις τουαλέτες.

-    Πες μου πόσο πολύ τη θέλεις, μου είπε.

Είχα μείνει άφωνος.

-    Πες αγόρι μου…

επανέλαβε χαϊδεύοντας τη.

-    Πολύ…

κατάφερα να του πω. Μετά από λίγο πήρα την πρωτοβουλία, έσκυψα και άρχισα να του τη γλείφω, κάνοντας του ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι καθώς μπορούσα και την έχωνα όλη βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου. Τον άκουγα που βογκούσε από καύλα και αυτό με ερέθιζε περισσότερο. Του την έγλειφα για αρκετή ώρα ενώ συγχρόνως μαλακιζόμουν, μέχρι που άρχισε να χύνει το καυτό του σπέρμα. Μόλις που πρόλαβα να τραβηχτώ και το πετούσε με δύναμη στο πρόσωπο μου. Αμέσως τελείωσα και εγώ. Άρχισα να σκουπίζω τα χύσια του με το δάχτυλο μου, ενώ το έγλειφα συγχρόνως.

-    Μου αρέσει να γλείφω χύσια, του είπα.

-    Είσαι πολύ καύλα…

μου είπε, και αφού με φίλησε στο στόμα συνεχίσαμε, το διάβασμα πιο ξεκούραστα και με περισσότερο κέφι. Αυτό όμως που με ανησυχούσε, ήταν μήπως ο γυμναστής πει τίποτα στον πατέρα μου. Έτσι μία μέρα αποφάσισα να πάω να του πω ότι θα λείψω για μερικές ημέρες από το γυμναστήριο λόγω εξετάσεων. Τον ζήτησα στη ρεσεψιόν. Ήταν στο γραφείο του. Μόλις μπήκα μέσα τον βρήκα να τσιμπουκώνει κάποιον άλλον.

-    Καλώς τον…

μου είπε, χωρίς να διακόψει το τσιμπούκωμα και χωρίς να ταραχτούν καθόλου. Μόνο εγώ ταράχτηκα μπροστά στο θέαμα.

-    Έλα μέσα και κλείδωσε την πόρτα…

μου είπε. Τον υπάκουσα σαν υπνωτισμένος.

-    Έμαθα από τον πατέρα σου ότι έχεις εξετάσεις και για αυτό σε συγχωρώ για τις απουσίες σου, αλλά μία και ήρθες, για έλα κοντά μου που σε θέλω λίγο.

Τον πλησίασα σαν υπνωτισμένος, ενώ ο άλλος τον τσιμπούκωνε γονατιστός. Με άρπαξε από τα μαλλιά και με τράβηξε κοντά του. Με φίλησε με λύσσα εξερευνώντας με τη γλώσσα του το στόμα μου. Άρχισε αμέσως να μου σηκώνεται. Μου άρεσε πολύ να γαμιέμαι και δε μπορούσα με τίποτα να αντισταθώ σε ένα ωραίο πούτσο, πόσο μάλλον σε δύο. Με έβαλε να γονατίσω και να τον πάρω στο στόμα μου, ενώ ο άλλος σηκώθηκε και άρχισε να γδύνεται. Κατέβασε τη φόρμα του και άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα του δίπλα μου, την ώρα  που με τσιμπούκωνε ο γυμναστή μου. Μου έπιασε το κεφάλι και μου γαμούσε το στόμα, αγόρι μου σήμερα θα έχεις δύο πούτσες να σε γλυκάνουν. Είχα καυλώσει από το θέαμα αλλά και από τα λόγια του. Πλησίασε και ο άλλος κι έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου. Έτσι έγλειφα μία τον έναν και μία τον άλλον. Συγχρόνως ο γυμναστής άρχισε να ασχολείται με τον κώλο μου. Μου κατέβασε τη φόρμα και άρχισε το παιγνίδι. Αφού μου έδωσε δύο τρία χαστουκάκια στα κωλομέρια, άρχισε να μου βάζει κωλοδάχτυλο.

Αμέσως πήρε μέρος στο παιγνίδι και ο άλλος, ανοίγοντας μου και οι δύο τα κωλομάγουλα, "για να έχουν καλύτερη θέα" όπως είπανε. Κάποια στιγμή μου σήκωσε τον κώλο στα τέσσερα και πήρε θέση πίσω μου. Αφού έβαλε αρκετό σάλιο, σφήνωσε την πούτσα του στην τρύπα μου. Τι  ηδονή ήταν αυτή; Ένας με γαμούσε και ο άλλος με τσιμπούκωνε. Μετά από ώρα κόντευα να χύσω, αλλά σταμάτησαν απότομα και με ξάπλωσαν ανάσκελα επάνω στο γραφείο. Αυτός που με τσιμπούκωνε πήρε θέση και έχωσε την πούτσα του μέσα μου. Ο γυμναστής ήρθε μπροστά μου και με την πούτσα του μου χτυπούσε τα μάγουλα.

-    Σου αρέσει να γαμιέσαι αγοράκι; Σου αρέσει η πούτσα που τρως;

Πράγματι μου άρεσε πάρα πολύ να γαμιέμαι ακόμα περισσότερο το ότι γαμιόμουν από ένα ξένο και ήμουν πια αποφασισμένος, θα το χαρώ όσο περισσότερο μπορούσα.

-    Θα δεις, μαζί θα περάσουμε πολύ ωραία μαζί, μου είπε. Την επόμενη φορά που θα έρθεις θα κανονίσω μια μεγάλη παρτούζα, για να φας πολλές πούτσες.

Συνέχισαν να με γαμάνε έτσι, για αρκετή ώρα, πότε ο ένας και πότε ο άλλος λέγοντας προστυχόλογα. Κάποια στιγμή που με γαμούσε ο άλλος, πήγε ο γυμναστής από πίσω του και του τον κάρφωσε. Η σκηνή ήταν υπέροχη και η ένταση του γαμιά μου δυνάμωσε απογειώνοντας την καύλα μου στα ουράνια. Τη στιγμή που ένοιωσα τα χύσια του γαμιά μου να αδειάζουν μέσα μου έχυσα κι εγώ, ενώ μας ακολούθησε ο γυμναστής αδειάζοντας τα χύσια του επάνω μου. Φεύγοντας και αφού καθάρισα τα χύσια, τους έδωσα από ένα φιλί για να τους ευχαριστήσω και πήγα κατευθείαν για διάβασμα.
Copyright protected OW ref: 99858