Εγώ και ο 50άρης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η γνωριμία έγινε μέσα από ένα chat. Ήταν ζευγάρι, αυτός 50 και η γυναίκα του 45. Μου είπαν ότι έψαχναν κάποιον που θα το κάνει με τον άντρα και η γυναίκα απλά θα παρακολουθεί.
Συμφώνησα και κανονίσαμε για ένα καφέ κάπου στην Γλυφάδα. Μόλις έφτασα, μπήκα στο καφέ και μόλις τούς εντόπισα, πήγα και έκατσα στο τραπέζι τους.
Αυτός ήταν ας πούμε ο Παύλος και αυτή η Μαριάννα.
Ένας ωραίος τύπος γύρω στο 1,80 με γκρίζα μαλλιά και αθλητικός τύπος... Αυτή όχι κάτι το ιδιαίτερο… 1,65 περίπου στα 70 κιλά αλλά με ένα πρόσωπο πολύ γλυκό.
Επιχειρηματίες και οι δυο με λίγο χρόνο στην διάθεση τους.
Χρόνο πολύ δεν είχα ούτε και εγώ (παντρεμένος). Αφού γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα, μου πρότειναν να πάμε στο σπίτι τους… Έτσι και έγινε. Φύγαμε και μετά από 15 λεπτά περίπου φτάσαμε σε μια μονοκατοικία κάπου στο Π. Φάληρο.
Ήταν μεσημεράκι και η ζέστη αρκετή.
Εγώ και ο Παύλος κάτσαμε στον καναπέ και η γυναίκα του πήγε να αλλάξει χωρίς πολλά πολλά… Άρχισε να με χαϊδεύει αλλά και εγώ δεν άργησα... Η καύλα μου ήταν πολύ μεγάλη για να περιμένω και του χούφτωσα το καυλί πάνω από το παντελόνι του... Σηκώθηκε και κατέβασε το παντελόνι του… Δεν φορούσε εσώρουχο και αυτό με καύλωσε ακόμα πιο πολύ! Γύρισε και έφερε στο στόμα μου μπροστά ένα, όχι μεγάλο, αλλά πολύ καθαρό και άτριχο καυλί... Μύριζε όμορφα και δεν κρατήθηκα… Άρχισα να το γλύφω με τέχνη και σιγά σιγά μεγάλωνε.. Άρχισα να το παίρνω όλο στο στόμα μου και να του χαϊδεύω τα αρχίδια.
Έδειχνε να το απολαμβάνει και με τα χέρια του μου κρατούσε το κεφάλι και με το καυλί του μου γαμούσε το στόμα. Σάλια και υγρά, είχαν γίνει ένα και μου άρεσε! Ξαφνικά έβγαλε το καυλί του και μου είπε να κάτσω στα 4 στον καναπέ.
Καθώς γύρισα και έκανα ότι μου είπε, είδα ότι τόση ώρα η γυναίκα του ήταν πίσω μας και έβλεπε όλη τη φάση πίνοντας μια μπύρα έτσι δίχως να μιλάει... ‘’Τώρα θα σου γαμήσω το κωλαράκι!’’ Μου είπε και αφού φόρεσε προφυλακτικό ήρθε και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στην στενή μου αλλά τρυφερή κολωτρυπίδα μου.
Έμπαινε σιγά σιγά για να μην με πονέσει ώσπου με μια απότομη κίνηση αλλά σταθερή μπήκε μέσα μου....Θεέ μου! Ήταν τέλειο! Με γαμούσε τόσο καλά και η γυναίκα του με κοιτούσε… Τότε μπήκε και αυτή στο παιχνίδι αλλά μόνο λεκτικά. "Σου αρέσει πουτανάκι;" ‘’Ναι’’ Της λέω. ‘’Με γαμάει τέλεια ο άντρας σου! Ο Παύλος συνέχισε να με γαμάει όλο και πιο γρήγορα, ενώ μου έλεγε διάφορα πρόστυχα που με καύλωναν πολύ! Γαμούσε τόσο γλυκά! Έλιωνα από την καύλα... Ήταν έμπειρος... Η γυναίκα του το μόνο που έκανε εκτός από το να με βρίζει χυδαία μου έριχνε χαστούκια στα κωλομέρια... Με έτσουζε αλλά μου άρεσε!
Και ενώ η καύλα μου δεν πήγαινε άλλο, χωρίς να το καταλάβω άρχισα να χύνω… Να χύνω πολύ πάνω στον δερμάτινο καναπέ ενώ ο Παύλος μου φώναζε: "Τώρα θα σε χύσω καριολάκι".
Τραβήχτηκε, έβγαλε το προφυλακτικό και η γυναίκα του με έπιασε από τα μαλλιά! Ο Παύλος έφερε το καυλί του στο πρόσωπο μου… Άρχισε να παίζει δυνατά το καυλί του και άρχισε να χύνει στο λαιμό μου… Στο στήθος μου και να φωνάζει: "Πάρ’τα πουτανάκι μου!" "Σε χύνω!" "Ααααααχχ!" Τα χύσια του ήταν καυτά και κυλούσαν στο λαιμό μου και επάνω στο στήθος μου...!!! Έκανα ένα ντους και αφού με ευχαρίστησαν μου έδωσαν το τηλέφωνο τους και έφυγα... Είχε περάσει μόνο μια ώρα αλλά, εμένα μου φάνηκε αιώνας... Το κωλαράκι έκαιγε! Ήθελα να γυρίσω πίσω αλλά ο χρόνος μου δεν ήταν αρκετός... Η ιστορία μου είναι αληθινή και μου έτυχε πριν από ένα χρόνο, αρχές Ιουλίου... Το μόνο κακό..; Πέταξα το τηλέφωνο τους και στο chat δεν τους ξαναβρήκα ποτέ…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")