Και ένας και δύο και τρεις (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από johny45
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Προηγούμενο μέρος: Και ένας και δύο και τρεις

Είδα τρεις σκιές με την άκρη του ματιού μου αφού με το καυλί στο στόμα δεν μπορούσα να κουνηθώ σχεδόν καθόλου. Άκουσα να κλειδώνει πάλι η πόρτα και κάτι γελάκια. Περίεργο, για να ξεκλειδώσει κάποιος την πόρτα πρέπει να δουλεύει στο μαγαζί.

-    Βλέπω περνάτε καλά, είπε ο Π. και ανακουφίστηκα όταν κατάλαβα ότι ήταν αυτός. Κατάλαβα ότι θα το ξενυχτίσετε και έφερα παρέα να το γλεντήσουμε όλοι μαζί.

Ο Π. είχε φέρει μαζί του τους μπράβους του μαγαζιού. Ήταν δύο μεγαθήρια, ασφαλίτες. Οι πιο ψηλοί της παρέας και οι πιο φουσκωτοί. Θυμάμαι πάντα έριχναν πονηρά γελάκια προς το μπαρ αλλά ποτέ δεν είχα κάνει κάτι μαζί τους. Αντιθέτως με τον Π. έχουμε κάνει αρκετές παρτούζες με καυλάκια που ψαρεύαμε στο μαγαζί. Οι μπράβοι γδύθηκαν και μπήκαν μαζί με τον Π. στο τζακούζι που ήταν πιο δίπλα. Έκαναν κάτι μυτιές και μαστουρωμένοι άρχισαν να τρίβουν τις ρώγες ο ένας στον άλλον ταυτόχρονα με γλωσσόφιλα. Δεν έλειψαν και οι πίπες μεταξύ τους όπως και οι επαναλαμβανόμενες μυτιές. Ο Βαγγέλης συνέχιζε το γαμήσι της πίσω τρύπας μου και ο Φώτης της μπροστινής. Ο Π. γυμνός ,είναι χάρμα οφθαλμού. Σώμα μοντέλου, φέτες και μάγκικο στυλ. Και οι τρεις είχαν τέλεια χοντρά και μακριά καυλιά, όλα ξυρισμένα με αρχιδάρες.

-    Πω ρε φίλε, θέλω να τον ξεσκίσω τον Γιάννη απόψε, είπε ο Δημήτρης ο ένας από του μπράβους. Τον έχω άχτι.

-    Σε καταλαβαίνω αδερφέ, είπε ο Γιώργος, μαζί το σχολιάζαμε τόσο καιρό.

Το ήξερα, είπα από μέσα μου με ενθουσιασμό. Ο Π. έκανε νόημα να πάμε όλοι προς το τζακούζι. Τότε με σηκώνει ο Φώτης από τα μαλλιά ενώ τα χέρια παρέμεναν δεμένα με τις χειροπέδες και με παρέσυρε στην παρέα με τον Βαγγέλη να ακολουθεί.

- Παιδιά το παιδί μας διψάει, χρειαζόμαστε μπύρες…

είπε ο Φώτης. Τότε ο Π. πληκτρολόγησε κάτι στο κινητό του. Αμέσως ακούστηκε πάλι να ανοίγει η πόρτα. Τότε είδα έναν escort του μαγαζιού να μπαίνει με δίσκο και μπύρες πάνω σε αυτόν. Τον Πωλ το ήξερα λίγο καιρό. Είχε έρθει Ελλάδα από Ρωσία για επαγγελματικό ταξίδι και χρειάστηκε δουλειά για κάποιες μέρες. Ο Π. τον γνώριζε και δεν δίστασε να τον προσλάβει. Ρώσος με γαλανά μάτια και κορμάρα από ότι φαινόταν αφού δεν φορούσε μπλούζα παρά ένα μαύρο παπιγιόν. Είχε πολλά τατουάζ λες και ήταν ρώσος μαφιόζος.

-    Η παραγγελία αφεντικό και άφησε τις μπύρες σε ένα τραπεζάκι.

-    Πως τον βλέπεις τον Γιάννη απόψε Πωλ; Διψάει το παιδί μας, είπε με ένα γελάκι ο Π.

Παράλληλα είχαν αρπάξει όλοι από μία μπύρα και έπιναν.

-    Πολύ καλό αφεντικό. Μπορείτε να του βάλετε λίγο κοκό στην τρύπα του να δείτε πως θα καυλώσει, είπε ο Πωλ με σπαστά ελληνικά και έκανε να φύγει.

-    Ωραία ιδέα Πωλ, γιατί δεν κάθεσαι να του βάλεις ο ίδιος;

Και τότε με ένα αυτάρεσκο χαμόγελο, κατέβασε το σορτσάκι του, φάνηκε το χοντρό παλαμάρι του Ρώσου και έκατσε στα γόνατα με θέα την τρύπα μου. Πήρε με λίγο σάλιο κοκό και το έβαλε στην σούφρα μου. Στην αρχή πετάχτηκα γιατί με έκαψε λιγάκι. Τότε όμως άρχισαν να με κατουράνε όλοι μαζί και να φτύνουν μπύρα στην μάπα μου, στο στόμα μου, στην πλάτη μου, παντού.

Ξαφνικά ένιωσα έναν καυλόπονο και ευφορία να με κατακλύζει. Ο Δημήτρης τέλειωσε το κατούρημά του μέσα μου και μου τον έχωσε μέχρι να πατώσει. Όμως είχα ανοίξει ήδη καλά από τον Φώτη και τον Βαγγέλη. Ο Π. με έβγαζε βίντεο και οι υπόλοιποι είχαν μπει στο τζακούζι και αλληλομαλακίζονταν. Ήρθε και ο δεύτερος μπράβος να μου γαμήσει το στόμα.

Ύστερα με πέταξαν σε ένα διπλανό βρώμικο στρώμα, έκατσα πάνω στο καυλί του Δημήτρη και ήρθε και ο Γιώργος να μπει και αυτός. Τότε τα είδα όλα. Δύο ψώλαροι με έσκιζαν για τα καλά. Οι άλλοι ήρθαν κυκλικά γύρω από το στόμα μου και τους πίπωνα.  Όπως με γαμούσαν, ο Βαγγέλης έσκυψε να γλείψει τη μία ρώγα μου, ο Φώτης την άλλη, ο Πωλ μου γαμούσε άγρια το στόμα και ο Π. έβγαζε βίντεο.

-    Γιαννάκη από αύριο θα είσαι η ατραξιόν του μαγαζιού είπε ο Π. και του έκλεισα πονηρά τότε το μάτι.

Οι μπράβοι σηκώθηκαν και πήραν τις θέσεις τους ο Πωλ και ο Φώτης. Οι μπράβοι ήρθαν και με έχυσαν στο στόμα και δεν έχασα σταγόνα. Ο Βαγγέλης μετά γαμούσε το στόμα μου και οι άλλοι δύο δυνατά τον κώλο μου. Ο Φώτης ήταν από κάτω μου και έτσι του τσιμπούσα τις ρώγες και του άρεσε.

-    Έχω γαμήσει πολλά καυλάκια αλλά σαν εσένα κανένα, είπε ο Πωλ με τα σπαστά ελληνικά του. Λέω να κάτσω αρκετές μέρες ακόμα Ελλάδα.

Ο Π. τότε γέλασε πονηρά.

-    Στο μυαλό μου είσαι Πωλ, απάντησε ο Π.

Δεν άντεξαν, έχυσαν και οι δύο μέσα μου γρυλίζοντας με τον Βαγγέλη να ακολουθεί στο στόμα μου. Εγώ κρατήθηκα. Ξαναμπήκαν όλοι μέσα στο ζεστό νερό ενώ εγώ πήγα έτσι στα τέσσερα προς τον πούτσο του Π.

-    Θα χύσω μόνο όταν χύσει το αφεντικό μέσα μου…

του ψέλλισα ενώ αυτός ξαφνιάστηκε. Με έχυσε στην μάπα για καλύτερη λήψη με το κινητό. Συνεχίσαμε τη βραδιά και το καυλάντισμα έως ότου ξημέρωσε.Copyright protected OW ref: 98414