Δύο αρκούδοι

Δημοσιεύθηκε από bear
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (8 Votes)
Είμαι ο Στέλιος, 45άρης παντρεμένος με έντονη σεξουαλική ζωή, εντός και εκτός γάμου, ποτέ όμως με άντρα, ούτε ως σκέψη. Μ’ αρέσει το σεξ και οι συζητήσεις γύρω από αυτό. Πολλές φορές έχω ανοίξει τέτοιες συζητήσεις με αγνώστους, άντρες και γυναίκες, σε chatrooms για ενηλίκους, αλλά μέχρι εκεί. Δεν προχωρούσα δηλαδή σε τυχαίες γνωριμίες με αγνώστους.

Με το Δημήτρη όμως ήταν διαφορετικά, αφού οι συζητήσεις μας έγιναν γρήγορα πιο οικείες, πιο προσωπικές. Ήμασταν από την ίδια πόλη και όπως αποδείχτηκε αργότερα με κοινούς γνωστούς. Είναι 40, ελεύθερος, αρρενωπός, αρκετα τριχωτός με μπάσα αισθησιακή φωνή. Έτσι δεν άργησε να έρθει η γνωριμία, οι έξοδοι για καφέδες και ποτά και οι συζητήσεις έγιναν πιο συχνές και πιο προσωπικές. Ένα βράδυ είχα μείνει μέχρι αργά στο γραφείο, είμαι δικηγόρος… και ανταλλάσαμε μηνύματα για να περνάει η ώρα έτσι για χαβαλέ. Του πρότεινα τότε να περάσει για κανένα ποτάκι και για παρέα.

Δέχτηκε αμέσως και σε μισή ωρίτσα ήταν εκεί. Λόγω ζέστης ήρθε με μια βερμούδα κι ένα φανελάκι αθλητικό. Μόλις τον είδα, άρχισα να σχολιάζω το γραμμωμένο σώμα του και τις πολλές τρίχες του. Γελάσαμε και αρχίσαμε  τα ποτά και τα πειράγματα. Η κουβέντα ήταν διαφορετική και γυρνούσε γύρω από την εμφάνισή μας και το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. Εγώ 1.95, κοιλίτσα, μεγάλες πλάτες και αρκετά γυμνασμένος, αυτός 1.70, λεπτός, νευρώδης, ήταν σα μινιατούρα μπροστά μου. Αρκούδο με φώναζε κι εγώ χαϊδευτικά, αρκουδάκι.

Κάποια στιγμή σηκώθηκα να φέρω παγάκια και ακολούθησε. Όταν έφτασα στο ψυγείο στάθηκε μπροστά μου αμίλητος και με κοιτούσε στα μάτια. Εντελώς ξαφνικά με αρπάζει και με φιλάει στο στόμα. Τα έχασα αλλά δεν τραβήχτηκα. Με είχε αγκαλιάσει και δε με αφηνε. Κοιταζόμασταν λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να πούμε λέξη. Το μυαλό μου είχε σταματήσει. Τότε ένιωσα τον πούτσο μου να έχει θεριέψει και να αγκομαχάει μέσα στο παντελόνι. Χωρίς να το σκεφτώ τον αρπάζω και αρχίζω να τον φιλάω σα τρελός. Τα χέρια μας πήραν φωτιά και ξεντύναμε ο ένας τον άλλον πολύ γρήγορα. Τα κορμιά μας κόλλησαν και τριβόντουσαν. Με χάιδευε παντού και φιλιόμασταν ασταμάτητα. Με σπρώχνει στον τοίχο και γονατίζει μπροστά μου. Αρχίζει να χαϊδεύει τη κοιλιά μου και τα πόδια μου και να τρίβει το καυλί μου στο πρόσωπο του. Το άρπαξε και με τα 2 χέρια, είναι 20 πόντους, λεπτός με μεγάλα αρχίδια και αρχίζει να με μαλακίζει. Βάζει τα αρχίδια μου στο στόμα του και τα ρουφάει ενώ το χέρι δε σταμάτησε να με μαλακίζει. Του χαιδευα το κεφάλι και έβγαζα βογκητά ευχαρίστησης. Η γλώσσα του άρχισε να ανεβαίνει βασανιστικά προς τα πάνω. Άρχισε να πιπιλάει το κεφαλάκι και σιγά-σιγά το έβαζε όλο στο στόμα του. Άρχισα τότε να κουνιέμαι μέσα στο στόμα του σα να γαμούσα το καλύτερο μουνί. Λίγο πριν χύσω τον σταμάτησα και τον σήκωσα όρθιο.

-    Αρκουδάκι σε θέλω, του είπα και τον τράβηξα στον καναπέ.

Ξάπλωσε και κάθισα δίπλα του. Άρχισα να τον χαϊδεύω και να του λέω για το σώμα του. Ήταν σφιχτό, γραμμωμένο, γεμάτο τρίχες παντού, εκτός από το επίμαχο σημείο. Δεν ήταν μεγάλο το καυλί του, αλλά ήταν πολύ χοντρό με ένα τεράστιο κεφάλι. Με το ένα χέρι άρχισα να του την παίζω, ενώ το άλλο έτριβε τις ρώγες του. Είχε κλείσει τα μάτια και απολάμβανε. Τότε σκύβω και αρχίζω να του παίρνω πίπα. Δε το είχα ξανακάνει, αλλά εκείνη τη στιγμή το ήθελα σα τρελός. Άγαρμπα στη αρχή, μέχρι που άρχισε να με καθοδηγεί. Τον ρουφούσα και τα σάλια έτρεχαν παντού. Γύρισα τότε σε στάση 69, εγώ από πάνω του. Άκουγες μόνο ρουφήγματα και βογκητά. Άρχισε να μου τρίβει την τρυπούλα με το δάκτυλο του και καύλωνα περισσότερο. Το κατάλαβε και άρχισε να το βάζει μέσα μου ενώ εγώ είχα χαθεί από τη καύλα. Βάζει τη γλώσσα του στη τρύπα μου και τη γλείφει, ενώ το δάκτυλο μπαινόβγαινε.

Σηκώνεται τότε, με βάζει να γονατίσω στον καναπέ και να ακουμπώ στον τοίχο. Αρχίζει να με γλείφει πιο έντονα και τα δάκτυλα έγιναν γρήγορα τρία. Σηκώθηκε και άρχισε να τρίβεται στον κώλο μου. Με χτυπούσε μπατσάκια κι εγώ χωρίς να το καταλάβω άρχισα να βγάζω φωνές ευχαρίστησης. Τον  έτριβε ανάμεσα στη χαράδρα ενώ με είχε αρπάξει από τα βυζιά και τα έσφιγγε πολύ. Μου έλεγε ερωτόλογα στο αυτί καθώς κουνιόταν αργά. Ένιωθα το καυλί του σκληρό σαν πέτρα, αλλά φοβόμουν να του ζητήσω να με γαμήσει, ήταν πολύ χοντρός για τη παρθένα τρυπούλα μου. Ξαφνικά άρχισε να χύνει πάνω στην πλάτη μου μέχρι που έπεσε πάνω μου. Γελούσε και έλεγε πόσο με θέλει.

Γύρισα και κάθισα. Ήμουν ακόμη καυλωμένος. Με γεμίζει σάλια φτύνοντας την πούτσα μου και μια απότομη κίνηση έρχεται, κάθετε πάνω στο καυλί μου και αρχίζει να με φιλάει. Έμεινε καρφωμένος μόλις ακούμπησε στα αρχίδια για λίγα δευτερόλεπτα και μετά άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω. Τον έπιασα τότε από τη μέση έδινα το ρυθμό. Ήταν σαν πούπουλο στα χέρια μου. Κοιταζόμασταν στα μάτια και δε μιλούσαμε. Μετά από λίγα λεπτά, τον αγκαλιάζω, τον κολλάω πάνω μου και αρχίζω να χύνω μέσα του. Έχυνα και φιλιόμασταν με πάθος. Έμεινα μέσα του μέχρι που μου έπεσε και βγήκε μόνη της.

Δεν είπαμε τίποτα. Πήγαμε πλυθήκαμε και γυρίσαμε στο καναπέ. Καθίσαμε αγκαλιά μέχρι που αποκοιμηθήκαμε. Ξυπνήσαμε ξημερώματα γυμνοί και κολλημένοι. Μου έκλεισε το μάτι, ντύθηκε και έφυγε.

Ένας άλλος κόσμος ανοίγεται μπροστά μου. Η νύχτα με το Δημήτρη θα μου μείνει αξέχαστη.Copyright protected OW ref: 98153