Ο κούκλος γαμιάς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.88 (4 Votes)
Όσο ήμουν με τον Αντώνη, αλλά και λίγο πριν τον Αντώνη, υπήρχε ένα παιδί με το οποίο μιλούσαμε μέσω facebook. Όσο ήμουν με τον Αντώνη βέβαια δεν του απαντούσα όταν έστελνε. Δεν τον είχα δει ποτέ από κοντά, αλλά μόνο από φωτογραφίες. Τον λένε Βασίλη και ότι και να πω γι’ αυτόν πραγματικά είναι λίγο. Το παιδί είναι στα 23, δυο χρόνια μεγαλύτερος, ξανθός με γαλάζια υπέροχα μάτια πολύ όμορφο πρόσωπο, λίγο μουσάκι και πολύ γυμνασμένο σώμα. Η γυμναστική όπως λέει και ο ίδιος, είναι η ζωή του. Έχει εκπληκτικό κορμί 8pack και δε συμμαζεύεται. Το μόνο ελάττωμα στην εξωτερική του εμφάνιση είναι ότι είναι πολύ κοντός γύρω στο 1.60-1.65. Ποιος το υπολογίζει αυτό όμως όταν σε κοιτάζει και λιώνεις από καύλα; Όσο ήμουν σε σχέση απορώ και ο ίδιος πως συγκρατιόμουν να μην απατήσω τον Αντώνη με τον Βασίλη.

Τέλος πάντων, όταν χώρισα, ήθελα απεγνωσμένα να κάνω σεξ. Και ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Βασίλης. Του έστειλα ένα μήνυμα για αρχή, ένα απλό "τι κάνεις;". Με χαρά μου απάντησε και ξεκινήσαμε να μιλάμε κανονικά. Η συζήτηση είχε πάει πολλές φορές και προς το πονηρό, με αποτέλεσμα να στέλνουμε πρόστυχες fώτο ο ένας στον άλλο. Όταν πρωτοείδα την φωτογραφία που μου έστειλε, δεν έπαθα σοκ τόσο με τη σωματάρα του, αφού είχα δει κι άλλες φώτο που είχε ανεβάσει, όσο με το τεράστιο παλούκι που είχε ανάμεσα στα πόδια του. Όταν μετά τον ρώτησα, έμαθα ότι τον είχε 22 εκατοστά. Ψωλαράς με τα όλα του. Εκεί άρχισα να σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Δε μπορεί να ήταν τόσο τέλειος. Του είπα να μου στείλει ένα βίντεο. Μου έστειλε ένα που είχε στην οθόνη του λάπτοπ, μια φωτογραφία μου που του είχα στείλει στα 4 και τον έπαιζε με αυτή και έχυσε στην οθόνη του λάπτοπ φωνάζοντας ''παρ’ τα'' με τη μπάσα φωνή του. Έχυνε ποτάμια ο καργιόλης.

Εγώ εκεί έγινα τούρμπο και του είπα να βρεθούμε από κοντά όποτε μπορούσε. Το κανονίσαμε την επόμενη μέρα να βρεθούμε. Δώσαμε ραντεβού σε ένα σημείο και πήγα πρώτος εκεί για να τον περιμένω. Σε 2 λεπτά ήρθε κι αυτός. Από κοντά ήταν ακόμα πιο ωραίος απ τις φώτο του. Ένιωσα την τρυπούλα μου να συσπάται και καύλωσα εκείνη τη στιγμή. Με πλησιάζει, φιλιόμαστε σταυρωτά και πάμε μια βόλτα. Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι είχε μια ελπίδα ότι θα ‘μαι πιο κοντός και γελάσαμε ταυτόχρονα καθώς είμαι 1,95 και η διαφορά μας ήταν αισθητή. Περπατήσαμε για λίγο και κάτσαμε σ’ ένα καφέ να τα πούμε. Πολύ χαλαρός τύπος, ήξερε τι του γινόταν και ήταν πολύ ευχάριστος. Δε χόρταινα να τον κοιτάζω από πάνω μέχρι κάτω. Πολύ όμορφος, πολύ μπρατσαράς, όλα πολύ. Κάποια στιγμή κάνει την πρόταση να πάμε σπίτι του. Φυσικά και δέχτηκα αμέσως, πληρώσαμε και αρχίσαμε να πηγαίνουμε προς το αμάξι του. Σε 10 λεπτά ήμασταν έξω απ’ την πολυκατοικία του. Ανεβαίνουμε πάνω και καθόμαστε χαλαρά στον καναπέ του.

-    Λοιπόν τώρα τι λες να κάνουμε;…

λέει με ένα ύφος γεμάτο υπονοούμενο και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

-    Ξέρω κι εγώ; Δε μου περνάει κάτι απ το μυαλό…

του απαντάω και μας πιάνουν τα γέλια. Με πλησιάζει κι έτσι όπως καθόμαστε μου πιάνει το πιγούνι και με φιλάει. Τον πιάνω και εγώ απ τη μέση και τον φιλάω προσπαθώντας να δουλέψω με τη γλώσσα μου τη δική του. Σταματάει για λίγο, με χαϊδεύει στο λαιμό και λέει:

-    Από τότε που σε είδα στο internet περίμενα αυτή τη στιγμή!

Εγώ μη ξέροντας τι να απαντήσω του σκάω ένα ντροπαλό χαμόγελο, τον αρπάζω και του δίνω ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος. Του βγάζω τη μπλούζα και τον σπρώχνω πίσω στον καναπέ να ξαπλώσει και ανεβαίνω από πάνω του. Τον φιλάω παντού αρχίζοντας απ τον λαιμό και συνεχίζοντας προς το θεϊκό του στήθος και τους πέτρα κοιλιακούς του. Νιώθω στην κοιλιά μου κάτι να σκληραίνει και είναι το καβλί του που έχει σηκωθεί. Του βγάζω το παντελόνι, βγάζω κι εγώ τα ρούχα μου και μένουμε και οι δυο με τα μποξεράκια. Του τον χαϊδεύω λίγο πάνω απ το μποξεράκι και καταλαβαίνω το πόσο θηρίο είναι το καβλί του. Άρχισα να ανησυχώ για το πως θα τον πάρω μέσα μου. Δεν το σκέφτηκα πολύ και συνέχισα τα χάδια. Άρχισα να τον φιλάω πάλι στο στήθος και να του γλείφω τις ρώγες. Εκεί ήταν που άρχισε να μουγγρίζει και να βγάζει μικρά μπάσα βογγητά. Καταλαβαίνω ότι του αρέσει πολύ και συνεχίζω να ασχολούμαι με τις ρώγες του.

Τις έγλειφα λίγο γύρω-γύρω, μετά τις ρουφούσα λίγο και που και που τις δάγκωνα ελαφριά, ενώ ταυτόχρονα με λίγη δυσκολία έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα σώματα μας και του έτριβα τον πούτσο. Είχε γίνει κάγκελο πλέον. Και ο δικός του και ο δικός μου. Αυτός, όσο εγώ ασχολιόμουν μαζί του, με χάιδευε παντού όπου έβρισκε και βογκούσε λίγο. Είχε έρθει πια η ώρα να τον πάρω στο στόμα μου. Κατεβαίνω προς την κάτω περιοχή γλείφοντας τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του, λίγο τον αφαλό του και φίλησα και λίγο τους απολλώνιους του που είναι το αγαπημένο μου σημείο. Ο πούτσος του ήταν πραγματικά τεράστιος και έτοιμος να σκίσει στα 2 το μποξεράκι του. Του το κατεβάζω κοιτώντας τον στα μάτια και κλείνοντας του το μάτι πρόστυχα. Πετιέται το θηρίο του στο πρόσωπο μου και αρχίζω αμέσως να γλείφω τα αρχίδια του. Του κατεβάζω το πετσάκι και πετάγεται ένα όμορφο ροζ χοντρό πουτσοκέφαλο να πηγαίνει σετ με το υπόλοιπο, γεμάτο με προσπερματικά υγρά, τόσα πολλά δεν είχα ξαναδεί. Τα γλείφω αμέσως και βάζω το κεφαλάκι στο στόμα μου και αρχίζω να ρουφάω πρώτα σιγά και με τα δυο μου χέρια του τον έπαιζα.

Ήταν τόσο μεγάλο, που μπορούσα να το κάνω και με τα δυο χέρια ταυτόχρονα. Εκεί άρχισε αυτός να βογκάει δυνατά και να μου λέει προστυχιές, κάτι που με καύλωνε πάρα πολύ. Προσπάθησα να το βάλω όλο στο στόμα μου και κάποια στιγμή το κατάφερα να του κάνω πολύ βαθύ τσιμπούκι. Είχα κοκκινίσει ολόκληρος και είχα ιδρώσει για το καταφέρω αλλά μόνο που τον έκανα να καυλώνει τόσο πολύ και να φαίνεται στη φάτσα του, μου έφτανε. Κάποια στιγμή ο Βασίλης με αρπάζει απ τα μαλλιά και μου σπρώχνει το κεφάλι πάνω στο καβλί του με δύναμη και μένει εκεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά που μου φάνηκαν σαν αιώνας προσπαθούσα να βρω την αναπνοή μου και να συνέλθω. Πριν προλάβω όμως το ξανακάνει και αυτή τη φορά πάει τη λεκάνη του πάνω κάτω και μου γαμάει το στόμα. Έκανε σα λυσσασμένος και βογκούσε τρελά από καύλα ακουγόταν σίγουρα σε όλο το σπίτι.

-    Έτσι καυλιάρα μου! Έτσι! Γουστάρω να σου γαμάω το στοματάκι!

Έλεγε προστυχόλογα κι εγώ μόνο μούγγριζα, έτσι και αλλιώς δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, ήμουν μπουκωμένος. Σε λίγο σηκώνεται όρθιος και μου λέει να πέσω στα γόνατα. Το κάνω και τον κοιτάζω από κάτω στα μάτια ενώ του παίρνω πίπα σαν καλό πουτανάκι. Εκεί που τον ρουφάω και τον έχω μέχρι τη μέση περίπου στο στόμα μου, τον ξαναπαίρνω όλο βαθιά στο στόμα μου και μένω εκεί με τη μύτη μου να ακουμπάει πάνω απ’ το καβλί του. Με αρπάζει και αυτός πάλι απ τα μαλλιά ενώ βογκάει από καύλα και σκύβει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο.

-    Καύλα είσαι μωράκι μου! Συνέχισε...

κι εγώ φτύνω την ψωλάρα του και τη ρουφάω, ενώ τον τρομπάρω δυνατά. Είναι τόσο σκληρό και τόσες φλέβες πετάγονται που νόμιζα θα μου σκίσει το λαρύγγι. Εκεί που τον ρουφάω, με διακόπτει πάλι, μου το παίρνει απ’ το στόμα και με φτύνει μια στο στόμα και μια στη μούρη. Ένιωσα τέτοια ταπείνωση, αλλά και τέτοια καύλα εκείνη τη στιγμή, που απλά συνέχισα να τον ρουφάω με μανία. Με αρπάζει και πάλι απ’ τα μαλλιά και μου γαμάει το στόμα άγρια σπρώχνοντας με δύναμη τη λεκάνη του. Ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος του πνιξίματος και είχα δακρύσει. Μου τον έχωνε τόσο βαθιά, αλλά το απολάμβανα να τον ακούω να βογκάει έτσι. Το μόνο που κατάφερα να κάνω ενώ μου γαμούσε το στόμα με μανία, είναι να του παίξω λίγο τις ρώγες. Εκεί είναι που ούρλιαζε από καύλα ο Βασιλάκης. Τον είχα τρελάνει! Συνεχίσαμε λίγο έτσι ώσπου…

-    Αχ… χύνω καυλιάρη μου, έτσι πουστάρα παρ’ τα!

Βογκούσε σαν τρελός, βγάζει έξω το καυλί του και με χύνει στο στόμα και στο πρόσωπο. Καυτά και πηχτά χύσια γέμισαν το στόμα μου, ήταν πάρα πολλά, αλλά δεν τα κατάπια για ευνόητους λόγους. Αφού ηρέμησε απ τον οργασμό του, έσκυψε να έρθει στο ύψος μου και ακόμα λαχανιασμένοι και οι δυο μας, με φιλάει και μου λέει

-    Sorry μωράκι μου, δε μπόρεσα να κρατηθώ άλλο... είσαι πολύ καύλα...

και με ξαναφιλάει, ενώ αμέσως μετά γλείφει εκεί που με έχυσε. Καύλα ήταν αυτό. Φεύγει για λίγο και έρχεται με μια πετσέτα στο χέρι, μου τη δίνει, σκουπίζομαι και την αφήνω στον καναπέ.

-    Πάμε στο δωμάτιο;… μου λέει.

-    Αντέχεις ακόμα;

Απλά χαμογέλασε, ήρθε, με σήκωσε στα χέρια του και με πήγε έτσι μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Με πέταξε πάνω στο κρεβάτι και άναψε το κλιματιστικό. Τον έβλεπα όσο ερχόταν προς το κρεβάτι πόσο καύλα ήταν με το υπέροχο σώμα του και το καβλί του να κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του. Ακόμα και πεσμένο, ήταν τεράστιο!

-    Γύρνα στα 4… μου λέει.

Αμέσως γυρίζω στα 4 με το κεφάλι κάτω. Ακούω ένα συρτάρι να ανοίγει, σηκώνω το κεφάλι και βλέπω το Βασίλη να βγάζει ένα λιπαντικό. Καλή ιδέα. Ήδη σκεφτόμουν πως θα χωρέσει αυτή η πουτσάρα μέσα μου. Δεν είμαι κανένας πρωτάρης, αλλά τέτοιο καβλί δεν είχα ξαναπάρει ποτέ. Ο Βασίλης έρχεται πίσω μου, μου ανοίγει τα κωλομέρια, μαλάζει λίγο και μετά τα χαστουκίζει. Χώνει τη γλώσσα του αμέσως στην τρύπα μου και αρχίζει να με γλείφει. Πήγαινε πολύ γρήγορα τη γλώσσα του και την έχωνε όσο πιο βαθειά στην τρύπα μου μπορούσε. Ταυτόχρονα με το χέρι του έπαιζε με το καυλί μου. Σε λίγο σταματάει να με γλείφει, βάζει μπόλικο λιπαντικό στα δάχτυλα του και χώνει 2. Ήμουν πολύ άνετα με τα 2 και το απολάμβανα πολύ. Τα πήγαινε μέσα έξω πολύ γρήγορα ενώ με το άλλο χέρι πότε έπαιζε με τον πούτσο μου και πότε με τον δικό του. Του είχε γίνει κάγκελο πάλι. Όπως κι εμένα.

Σε λίγο βάζει 3 δάχτυλα που και πάλι είχα μια άνεση. Στα 4 άρχισαν τα δύσκολα. Εκεί δούλεψε ώρα με τα δάχτυλα του. Μου γαμούσε την τρύπα για αρκετή ώρα με τα 4 δάχτυλα μέχρι που μπαινόβγαιναν άνετα. Μετά με γυρίζει ανάσκελα και χώνει στο στόμα του το καβλί μου. Άρχισα τα βογγητά για να του δείξω πόσο μου άρεσε το γλείψιμο του. Ταυτόχρονα με το γλείψιμο, μου έβαζε και τα 4 δάχτυλα πάλι και μου γαμούσε την τρύπα. Με είχε καυλώσει τόσο πολύ αλλά δεν ήθελα να χύσω.

-    Σε παρακαλώ γάμησε με…

του λέω λαχανιασμένος απ την καύλα μου. Τότε ο Βασίλης σταματάει αυτά που μου έκανε, έρχεται, μου δίνει ένα γλωσσόφιλο, μου κλείνει το μάτι και βγάζει απ’ το κομοδίνο μια κούτα με προφυλακτικά. Φοράει ένα, βάζει πάνω μπόλικο λιπαντικό, βάζει και στην τρύπα μου και είναι σχεδόν έτοιμος να μπει. Βάζει τα πόδια μου στους ώμους του και κοιταζόμαστε στα μάτια. Τον κοιτάζω έτσι από πάνω μου και δε μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο ωραίος είναι και πόσο καύλα σώμα έχει. Αρχίζει σιγά-σιγά να σπρώχνει, νιώθω την πίεση από την πουτσάρα του και προσπαθώ να είμαι χαλαρός για να μπει. Νιώθω το πουτσοκέφαλο να μπαίνει και σιγά-σιγά και σπρώχνει για να μπει και το υπόλοιπο. Αρχίζω να πονάω λίγο αλλά χαλαρώνω. Ο Βασίλης συνέχιζε να σπρώχνει και σχεδόν ήταν όλο μέσα και εγώ πονούσα πολύ. Μένει μέσα μου λίγο και είμαστε κολλημένοι ο ένας στον άλλο, σκύβει, με φιλάει και μετά φτύνει το χέρι του και μου τραβάει μαλακία πολύ γρήγορα.

Σε λίγο είχα σταματήσει να πονάω, αλλά ένιωθα ότι η ψωλή του έχει φτάσει ως το στομάχι μου. Εκεί σταματάει να μου τον παίζει και αρχίζει λίγο-λίγο να κουνάει τη λεκάνη του. Αισθάνομαι σαν να κουνιούνται τα πάντα μέσα μου, αλλά όταν πήγε μέσα έξω άρχισα να νιώθω την καύλα. Λίγο μετά πλέον με γαμούσε κανονικά και καύλωνα πολύ. Ευτυχώς ο πόνος κράτησε πολύ λίγο. Πήγαινε με δύναμη μέσα έξω και με κάρφωνε κανονικά. Είχα παραδοθεί στην ψωλάρα του Βασίλη του γαμιά μου. Βογκούσαμε και οι 2 πολύ δυνατά και η καύλα είχε φτάσει στο απροχώρητο. Μετά με γυρίζει στα 4 πάλι μπαίνει μέσα μου και με καρφώνει με όλη του τη δύναμη, το βγάζει όλο έξω και μετά με ξανακαρφώνει. Αφού το έκανε αυτό αρκετές φορές, τον καρφώνει πάλι με δύναμη όλο μέσα μου, μένει εκεί και μου λέει:

-    Μωράκι μου κάνε ότι θέλεις. Παρ’ το σιγά-σιγά, απόλαυσε το!

Εκεί ξυπνάει ο παθητικός μέσα μου και αρχίζω σιγά-σιγά να πηγαίνω μπρος πίσω μόνος μου και να γαμιέμαι. Το απολάμβανα τόσο πολύ και μάλλον το ίδιο και αυτός αφού τα βογγητά του είχαν φτάσει σε άλλο επίπεδο. Πήγαινα μπρος πίσω γρήγορα στην ψωλάρα του και γαμιόμουν μόνος μου κυριολεκτικά. Σε κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο ο Βασίλης που το βγάζει έξω, φτύνει την κωλοτρυπίδα μου, μου δίνει μια σφαλιάρα στα κωλομέρια και το χώνει όλο μέσα και με γαμάει πολύ δυνατά. Ήξερε να γαμάει πολύ καλά ο γαμιάς μου. Σα λυσσασμένος με γαμούσε, σαν φαντάρος που έχει να γαμήσει μήνες. Εκείνη τη στιγμή, όταν έπιανε πάτο μέσα μου για λίγο πονούσα, αλλά έβγαινε αμέσως και έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα. Με σφυροκοπούσε αρκετή ώρα, ώσπου βγαίνει από μέσα μου και με ρίχνει στο πάτωμα ανάσκελα. Έρχεται και πάλι από πάνω μου εγώ με τα πόδια ανοιχτά στους ώμους του και αρχίζει να με γαμάει πιο δυνατά από πριν.

Είχα καυλώσει όσο ποτέ. Ήταν ένα απ’ τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει. Με γαμούσε με όλη του τη δύναμη και με έσπρωχνε προς το κρεβάτι. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα άλλο και έπρεπε να χύσω. Όταν κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, άρχισε ακόμα πιο έντονα να με σκίζει και πήρε στα χέρια του τον πούτσο μου και με μαλάκιζε. Σε λίγα δευτερόλεπτα βίωσα έναν απ τους πιο έντονους οργασμούς μου. Έχυσα στο χέρι του στην κοιλιά μου και μερικά έφτασαν σχεδόν μέχρι το λαιμό μου. Ενώ έχυσα, ο Βασίλης δε σταμάτησε να με ξεσκίζει, ήταν και αυτός κοντά στην κορύφωση. Σε κάθε του κίνηση κουνιόμουν ολόκληρος, όλο το κορμί μου έκανε συσπάσεις απ τον τόσο έντονο οργασμό μου. Σε λίγο έχυσε και ο Βασίλης. Βγαίνει από μέσα μου, πετάει το προφυλακτικό και χύνει στο στήθος μου με ένα πολύ μπάσο βογγητό.

Έχυσε ποτάμια σπέρματος, πράγμα που μου έκανε εντύπωση γιατί είχε ξαναχύσει πριν λίγη ώρα μόλις. Όσο με έχυνε, εγώ σαν καλή πουτάνα τα πασάλειψα πάνω μου ενώ αυτός με το πουτσοκέφαλο του μου έτριβε λίγο τη ρώγα. Αφού ηρεμήσαμε και οι 2 απ το έντονο γαμήσι μου πρότεινε να πάμε να κάνουμε μπάνιο μαζί. Εκεί πήραμε πάλι πίπα ο ένας στον άλλον και λίγη ώρα μετά αφού φάγαμε και κάτι, εγώ έφυγα. Ήταν απ τις καλύτερες εμπειρίες που έχω ζήσει, αν όχι η καλύτερη. Με το Βασίλη έχουμε ξαναβρεθεί μια δυο φορές από τότε και με ξέσκισε το ίδιο καλά με την πρώτη φορά.Copyright protected OW ref: 97708