O πατέρας μου κι εγώ (5ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ilidek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.63 (4 Votes)

Προηγούμενο μέρος: O πατέρας μου κι εγώ (4ο μέρος)

Μέχρι που έκλεισα τα 18 γαμιόμασταν με τον πατέρα σχεδόν κάθε μέρα. Ήμουν ένας όμορφος έφηβος, είχα αφήσει μακριά τα μαλλιά μου, φυσικά δεν έμοιασα στον πατέρα που θαύμαζα τόσο πολύ, έμοιασα στην  μάνα μου, ήμουν ξανθός και μικροκαμωμένος όχι όπως εκείνος. Είχα ένα πολύ ωραίο άτριχο κορμί αρκετά μυώδες και καλοφτιαγμένο, σε αντίθεση με αυτόν που ήταν τεράστιος και τριχωτός. Σε αυτό είχε βοηθήσει η γυμναστική, ίσως και το σεξ που το είχα αρχίσει από πολύ νωρίς σε σχέση με τα παιδιά της ηλικίας μου. Ενηλικιώθηκα πια και μπορούσα να χαρώ το σεξ πιο ελεύθερα.

Ήθελα να γνωρίσω και άλλους άντρες, έτσι άρχισα να γίνομαι πιο τολμηρός στη συμπεριφορά μου με τους άλλους, στο γυμναστήριο  τους κοιτούσα προσεκτικά και πιο προκλητικά όλους αυτούς τους γεροδεμένους άντρες με τα υπέροχα κορμιά. Καθόμουν όσο μπορούσα περισσότερο τους έπιανα την κουβέντα, και στα ντους τους παρακολουθούσα να πλένονται, μερικοί πιστεύω το έκαναν επίτηδες και χαϊδευόντουσαν ηδονικά μπροστά στους άλλους.

Ανάμεσα τους υπήρχε και ένας νέγρος, αθλητής του μπάσκετ, φαινόταν τεράστιος μπροστά μου, πάνω από ένα ενενήντα, πολύ σωματώδης, είχε δε μία πούτσα που όμοια της δε νομίζω να υπήρχε σε όλο τον κόσμο. Όποτε τον πετύχαινα στα ντους καθυστερούσα όσο μπορούσα, στεκόμουν σε μία γωνία και τον κοίταζα μέχρι που ερεθιζόμουνα, αν και ξεκαύλωτη του κρεμόταν ένα τεράστιο παλαμάρι που μου τρέχανε τα σάλια, και του άρεσε να το επιδεικνύει αστειευόμενος στους άλλους.

Ο μόνος όμως που μου την έπεφτε ξεκάθαρα ήταν ο γυμναστής, που με γλυκοκοίταζε σχεδόν από την πρώτη ημέρα που γραφτήκαμε εκεί. Αλλά επειδή πάντα πηγαίναμε μαζί με τον πατέρα μου να γυμναστούμε περιοριζόταν μόνο σε πειράγματα.

Στο γυμναστήριο ο γυμναστής με γλυκοκοίταζε, μου  έπιανε την κουβέντα, τι ωραίο παιδί που είσαι, τι ωραίο σώμα που έχεις, αρκετά συχνά με έπιανε η χάιδευε τα μπράτσα η τα μπούτια μου δήθεν για να βλέπει την πρόοδο μου, η χούφτωνε την πούτσα του κάθε φορά που περνούσα από μπροστά του κλείνοντας μου το μάτι. Μετά από ένα χρόνο που γυμναζόμουνα είχα πια καταλάβει ότι με γούσταρε και μου άρεσε να του κάνω διάφορα τσαλιμάκια.  

Μία ημέρα που είχα πάει μόνος μου στο γυμναστήριο γιατί ο πατέρας είχε πολύ δουλειά, ο γυμναστής μας δεν έχασε την ευκαιρία. Από την ώρα που μπήκα μέσα και του είπα ότι ο πατέρας μου δεν θα έρθει σήμερα, δεν ξεκόλλησε από δίπλα μου. Όση ώρα προσπαθούσα να γυμναστώ ερχόταν μπροστά μου, χάιδευε την πούτσα του και μου την έδειχνε πάνω από τη φόρμα πόσο καυλωμένη ήταν. Καύλωνε για πάρτη μου όπως μου είπε. Την είχε μεγάλη και δε μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω του.

Κάποια στιγμή με φώναξε στο γραφείο του και όταν μπήκα μέσα κλείδωσε την πόρτα και αμέσως μου χούφτωσε τον κώλο, λέγοντας μου πόσο του άρεσα. Του αντιστάθηκα γιατί δεν είχα πάει με άλλο άντρα εκτός από τον πατέρα, αλλά ο πούτσος μου με πρόδωσε γιατί μου σηκώθηκε αμέσως.

-    Έλα αγόρι μου μη μου αντιστέκεσαι, το έχω καταλάβει ότι σου αρέσουν οι άντρες, σε έχω δει πως μας κοιτάζεις όλους…

μου είπε, με τράβηξε στην αγκαλιά του, άρχισε να τρίβεται επάνω μου, αισθανόμουν την καυλωμένη πούτσα του, ενώ με  φιλούσε με πάθος στο στόμα και στο λαιμό και χάιδευε τα κωλομέρια μου.

-    Τι ωραίο κωλαράκι που έχεις; Τον έχεις πάρει ποτέ ή θα είμαι ο πρώτος σου.

Δε μίλαγα τον άκουγα να μου μιλάει έτσι και η καρδιά μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Τριβόμασταν και αισθανόμουν την καυλωμένη πούτσα του να βιάζεται να βγει από τη φόρμα.

-    Έχεις καυλώσει αγοράκι…

μου είπε. Κατέβασε τη φόρμα του και εμφανίστηκε μπροστά μου η καυλωμένη πούτσα του, όχι πολύ μακριά αλλά αρκετά χοντρή ενώ τα αρχίδια του ήταν εντυπωσιακά μεγάλα. Τη χάιδευε και την κουνούσε, μπροστά μου, ενώ εγώ την κοιτούσα σαν χαζός από την καύλα.

-    Σου αρέσει το ξέρω, έλα μην ντρέπεσαι…

και με πίεσε να γονατίσω μπροστά του. Το θέαμα της καυλωμένης ψωλής, καθώς την έπαιζε μπροστά μου, με έκαναν να μη μπορώ να αντιδράσω.

-    Κοίτα πόσο καυλωμένος είμαι για σένα, έλα χάιδεψε τη λίγο να δεις τι ωραία που είναι.

Του τη χάιδευα με το ένα χέρι και με το άλλο χάιδευα τα τεράστια αρχίδια του και τα κοιτούσα σαν μαγνητισμένος.

-    Είδες τι μεγάλα αρχίδια που έχω;… μου είπε, είναι γεμάτα με ζεστό υγρό…

μου είπε, ενώ μου έπιασε το κεφάλι και το τράβηξε μέχρι που τα χείλη μου ακούμπησαν την ψωλή του.

-    Έλα γλειψ' τη μου λίγο.

Άρχισα να του τη γλείφω σαν υπνωτισμένος, ήταν πολύ ωραία, μεγάλη και παχιά, και με ερέθιζε η αποφασιστικότητα του να με πάρει εδώ και τώρα. Του την έγλειφα δειλά στην αρχή, ενώ του χάιδευα τα αρχίδια, αλλά γρήγορα με πίεσε να ανοίξω πιο πολύ το στόμα μου για να με τσιμπουκώσει. Έτσι άρχισα να τον ρουφάω κανονικά, κάνοντας του όσο πιο καλό τσιμπούκι μπορούσα.

-    Έτσι μπράβο, γλειφ' τον μου, παρ' τον όλο μέσα…

έλεγε, ενώ είχε αρχίσει να ασχολείται με τις ρώγες μου τσιμπώντας τες όλο και πιο άγρια τρελαίνοντας με από την καύλα.

-    Αγόρι μου εσύ είσαι μαέστρος, τι ωραίο τσιμπούκι είναι αυτό που μου κάνεις;…

μου είπε, τσιμπώντας και τις δύο ρώγες μαζί.  Τώρα μου γαμούσε το στόμα τραβώντας με, βίαια από τις τρυφερές ρώγες που είχαν αρχίσει να πονάνε, αλλά όσο πονούσα τόσο καύλωνα και όσο καύλωνα τόσο πιο πολύ κατάπινα τον πούτσο του.

-    Έτσι παρ' τον όλο μέσα σου, πουστράκι εσύ είσαι υπέροχος…

μου είπε ενώ τον κατάπινα πια ολόκληρο και μου άρεσε που μύριζε βαριά, όμορφα, αντρίκια. Αφού ικανοποιήθηκε με το τσιμπούκι, μου είπε "για να δούμε όμως, τι άλλο ξέρεις να κάνεις" και αφού με σήκωσε όρθιο με γύρισε και με έσπρωξε πάνω στο γραφείο του. Με μία απότομη κίνηση, μου κατέβασε το σορτσάκι και πήρε θέση πίσω μου. Είχαν αρχίσει να στάζουν τα προχύσια μου από την καύλα, όταν ένιωσα τη γλώσσα του να γλείφει την τρύπα μου και να μου βάζει κωλοδάχτυλο.

Δεν κρατήθηκα και βόγκηξα από ευχαρίστηση αφού είχα καυλώσει πολύ.

-    Σου αρέσει αγόρι μου;… είπε καθώς μου έβαζε κωλοδάχτυλο. Είδες τι ωραία που είναι, τι όμορφη τρυπούλα είναι αυτή που έχεις;…

μου είπε βάζοντας μου και δεύτερο δάχτυλο.

-    Θα σου τη γαμήσω τη σούφρα μικρούλη, τόσο καιρό μου το παίζεις παρθένα, αλλά το κωλί σου είναι δουλεμένο βλέπω, τώρα θα δεις, τι ωραία θα περάσουμε…

και πριν προλάβω να ανασάνω αισθάνθηκα τον πούτσο του να μπαίνει με φόρα μέσα μου. Ένιωσα να με ξεσκίζει αλλά είχα συνηθίσει τόσο καιρό τρώγοντας την πούτσα του πατέρα μου και μου άρεσε που με έπαιρνε έτσι. Η καύλα μου ήταν μεγάλη. Έβαλα τα χέρια μου στο τραπέζι για να στηριχτώ καθώς ένιωσα το βάρος του σώματος του να με σπρώχνει. Αισθανόμουν την πούτσα του να γεμίζει την καυτή τρύπα μου, την ανάσα του στο λαιμό μου και τα λόγια του που με καύλωναν ακόμα περισσότερο.

-    Έτσι μπράβο αγόρι μου, να δεις τη ωραία που θα σε γαμήσω.

Για λίγο μπαινόβγαινε γλυκά και αργά μέσα μου ενώ τα βαριά αρχίδια του ακουμπούσαν στα κωλομέρια μου. Ήταν υπέροχο, μου άρεσε να γαμιέμαι και το σώμα μου δε μπορούσε να το αρνηθεί, αν και πρώτη φορά με γαμούσε κάποιος ξένος. Σαν να διάβασε την  σκέψη μου…

-    μικρή πούστρα σου αρέσει η πούτσα, βλέπω είναι δουλεμένος ο κώλος σου, σου αρέσει που σε γαμάω, νοιώθεις το καβλί μου πόσο γλυκά κυλάει στην κωλοτρυπίδα σου;

Με τρέλαινε που μου μιλούσε έτσι, και τούρλωσα λίγο ακόμα το πεινασμένο κωλαράκι μου. Άνοιγε με τα χέρια του τα κωλομέρια μου και σφήνωνε τον πούτσο του πιο βίαια βαθιά μέσα μου. Με πηδούσε πότε αργά και γλυκά και πότε άγρια καρφώνοντας τον πούτσο του μέσα μου χτυπώντας με δύναμη τα κωλομάγουλα μου, ενώ αισθανόμουν στα μπούτια μου τα μεγάλα και βαριά αρχίδια του. Κάποια στιγμή άρπαξε τον καυλωμένο πούτσο μου και άρχισε να μου τον παίζει.

-    Τι γλύκα είναι αυτή, τι υπέροχο κώλο που έχεις, τι ωραία που μπαίνει η πούτσα μου μέσα σου;…

μου έλεγε. Πραγματικά ήταν πολύ ωραία, ήξερε να γαμάει, ένοιωθα την πούτσα του να οργώνει το κωλάντερο μου και έλιωνα από την καύλα. Με γαμούσε και μου τη έπαιζε, για αρκετή ώρα, μέχρι που άρχισα να χύνω μέσα στα χέρια του, και την ίδια στιγμή αισθανόμουν τα καυτά του χύσια να γεμίζουν την τρύπα μου. Ριπές από ζεστό σπέρμα γέμιζαν τα σωθικά μου. Αφού τελείωσε και βγήκε από μέσα μου, μου λέει:

-    Κοίτα μωρό μου, ακόμα καυλωμένος είμαι, έλα σκύψε και γλειψ' τον λίγο.

και χωρίς να περιμένει απάντηση, με άρπαξε με τα δυνατά του χέρια και με πίεσε να γονατίσω.

-    Γλείψε τον σου είπα!

Τον έγλειψα με τη γλώσσα και τον πήρα στο στόμα μου. Έχυνε ακόμα. Τον έγλειφα και του την καθάρισα τελείως.

-    Αγόρι μου καύλα σκέτη είσαι, ένα χρόνο τώρα ήθελα να πηδήξω αυτόν τον κώλο…

μου έλεγε ενώ ο πούτσος του ήταν ακόμα καυλωμένος στο στόμα μου. Καθώς ντυνόμουνα μου είπε, να έρχομαι που και που  μόνος μου να τη βρίσκουμε.

-    Δεν νομίζω, του είπα, ότι θα συμβεί  ξανά αυτό.

Με στρίμωξε στην πόρτα πιάνοντας με από τον λαιμό.

-    Είμαι σίγουρος ότι θα με παρακαλέσεις να σε ξαναγαμήσω.

Στο δρόμο για το σπίτι είχα ακόμα την αίσθηση του καυλιού του και των υγρών του μέσα μου. Σκεφτόμουν τα λόγια του και άθελα μου, μου σηκωνόταν ξανά. Πραγματικά ήθελα να τον παρακαλέσω να με ξανά γαμήσει, ήταν απίστευτο, αλλά μου άρεσε πολύ να τον παίρνω και μάλιστα να με πηδάνε όποτε γουστάρανε χωρίς να με ρωτάνε, σχεδόν να με βιάζουν αν τους άρεσε.Copyright protected OW ref: 97477