Γαμήσια στη σάουνα

Δημοσιεύθηκε από enternikos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (4 Votes)
Γράφω πρώτη φορά την ιστορία μου εδώ και αν αρέσει θα γράφω τα ωραία μου γαμήσια και ελπίζω να σας καυλώνουν, η ιστορία ξεκινάει στο γυμναστήριο που πάω.

Εδώ και καιρό ξεκίνησα την γκέι μου ζώη, γαμάω και γαμιέμαι με άντρες, λατρεύω όμως πολύ τους ιδρωμένους άντρες και τα εσώρουχα. Έχοντας λοιπόν γραφτεί στο τοπικό γυμναστήριο μου στο Παγκράτι, άρχισα να γυμνάζομαι και άμεσως άρχισα να προσέχω τα ωραία παιδιά που πήγαιναν εκεί. Εγώ είμαι μέτριο ύψος-βάρος. Εκεί γνώρισα λοιπόν ένα παιδί όταν κάναμε μαζί διάδρομο. Αρχίσαμε να μιλάμε τυπικά περί ανέμων και υδάτων και σύντομα πιο προσωπικά. Το παιδί ήταν από Βουλγαρία, 26χ ψηλός γεροδεμένος πολύ, με μπράτσα που ονειρευόσουν να σε κλείσουν στην αγκαλιά τους και να χύνεις.

Μια μέρα λοιπόν είπαμε να κάνουμε μαζί σάουνα αφού επιτρεπόταν να μπουν μέσα μόνο 2 άτομα. Τελειώσαμε τη γυμναστική και μετά πήγαμε να αλλάξουμε να κάνουμε μπάνιο και μετά σάουνα. Αρχίσαμε να βγάζουμε τα ρούχα και εγώ κοίταζα το θεό που έβγαζε τα ρούχα του, ελάχιστες τρίχες στο καλογυμνασμένο του κορμί, κοιλιακοί φέτες, ποδιά πολύ γυμνασμένα και μπράτσα, λίγες τρίχες στις μασχάλες τόσο για να σε κάνουν να καυλώσεις αμέσως. Το φούσκωμα στο εσώρουχο ήταν πολλά υποσχόμενο. Φορούσε ένα λευκό μοντέρνο σλιπ που φούσκωνε πολύ. Δεν άργησε να με πάρει χαμπάρι ότι κοίταζα επίμονα εκεί, μα δεν είπε τίποτα, απλά μου έσκασε ένα χαμόγελο.

Μπήκαμε για μπάνιο και άρχισα να πλένω καλά την τρυπούλα μου, σκεφτόμενος την ψωλάρα του καύλαρου. Ξαφνικά βγαίνει από το ντους και μου λέει:

-    Τι έγινε, δε θα μπούμε σάουνα;

Εγώ κοκκίνισα πολύ γιατί σίγουρα θα είδε ότι έπιανα την τρύπα μου. Δεν είπα τίποτα και αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα. Βάζω την πετσέτα και μπαίνω σάουνα, είχε καθίσει και είχε βάλει την πετσέτα απλά πάνω του, δεν άργησα όμως να τη δω να φουσκώνει. Κοίταζα σαν υπνωτισμένος πια. Με μιας πετάει την πετσέτα και φανερώνετε μια ψωλάρα τουλάχιστον 22cm, χοντρή, με λίγες ψωλότριχες. Σκούρα ψωλάρα, με μεγάλο πουτσοκέφαλο και κάτω 2 κρεμαστά μεγάλα αρχίδια. Κοίταζα ακόμα και μου λέει:

-    Τι περιμένεις πούστρα; Σε είδα που έπλενες και έπαιζες με την σούφρα σου, ελα να την περιποιηθείς τώρα.

Δεν έχασα λεπτό, έσκυψα και πήρα στο στόμα μου αυτήν την υπέροχη πουτσάρα. Η γεύση της ήταν απλά υπέροχη, πλυμένη άλλωστε, την έχωσε όλη μέσα μπουκώνοντας με. Άρχισε να με γαμάει με την ψωλάρα του κάνοντας μου το στόμα μου μουνάκι, ενώ εγώ άρχισα να δακρύζω. Ήταν μαγικό που είχα στο στόμα μου μια τέτοια ψώλα, με το ζόρι την έβγαλα έξω γιατί δεν ήθελα να με χύσει στόμα αλλά στο κωλαράκι μου.

-    Είσαι ανυπόμονο πουτανάκι ε;… μου λέει.

-    Φυσικά, του απαντάω, θέλω πολύ γαμήσι!

-    Θα το έχεις…

μου λέει και όπως ήταν με τα σάλια μου, τον χώνει στον κώλο μου βαθιά. Ένιωσα να με σκίζουν στα δύο εντελώς, αλλά δε μπορούσα να μιλήσω μην μας ακούσουν, ευτυχώς δεν είχε κόσμο και δεν είχε φώτα, οπότε ήμασταν ασφαλείς. Μου έχωσε την πετσέτα για να μη φωνάζω και με έστησε στα 4 στον πάγκο. Έδωσε 2 σπρωξιές και άνοιξε η σούφρα μου σα γαρύφαλλο, ίσως και από τη ζέστη στην σάουνα. Με γαμούσε με λύσσα και με έβριζε στα βουλγάρικα, αλλά και μετά ελληνικά. Τι πουτανάκι είμαι, ποσό καλά γαμιέμαι και πως η σούφρα μου αγκάλιαζε τέλεια τον πούτσο του. Είχαμε γίνει μούσκεμα πια και από τη ζέστη και το τρελό σφυροκόπημα, ο γαμιάς μου άρχισε να στάζει πια πάνω μου καυλώνοντας με περισσότερο και κάνοντας με να φωνάζω ότι θέλω πιο δυνατά.

Άρχισε τότε να με χαστουκίζει και να μου ρίχνει και χαστούκια στα κωλομέρια ελαφρά, αλλά δυναμώνοντας πολύ τις ψωλιές. Ένοιωθα σε βάθος πια σε όλο το κωλάντερo μου τον πούτσο του να πρήζεται, όλες τις φλέβες και το σχήμα του. Ήμουν σε κατάσταση λιποθυμίας πια από τη ζέστη και την πούτσα και παρακαλούσα να με χύσει. Άρχισε να ρίχνει πιο δυνατά πια και κατάλαβα ότι θα έφτανε η ώρα.

-    Στο στόμα…

κατάφερα να πω και όπως με ξεκώλιαζε στα 4 με γυρίζει και μου χώνει την ψώλα στο στόμα. Τα πόδια του έτρεμαν και ένοιωσα να πρώτα χύσια εντελώς καυτά να πετιούνται με δύναμη στο στόμα μου. Ρούφαγα ασταμάτητα σαν πουτάνα. Η γεύση υπέροχη, γλυκά πολύ, αλλά πολύ καυτά. Δεν άφησα όμως σταγόνα να πάει χαμένη. Αφού τον γυάλισα, του έγλειψα της ιδρωμένες του μασχάλες και φιληθήκαμε. Βγήκα έξω τρέμοντας και έτοιμος να λιποθυμήσω μετά από τέτοιο σκίσιμο. Έριξα κρύο νερό και ευτυχώς συνήλθα. Με το Βούλγαρο τα λέμε συχνά πια στο γυμναστήριο. Όποτε παίζουν καύλες, με καρφώνει δυνατά.

Ευχαριστώ και ελπίζω να σας καύλωσε το γαμήσι μου.Copyright protected OW ref: 97467