Η πρώτη μου φορά με άντρα

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (9 Votes)
Από μικρό παιδί, αν και μου άρεσαν οι γυναίκες, με θυμάμαι όταν έκανα ντους να νιώθω μια ευχαρίστηση όταν έπλενα την κωλοτρυπίδα μου. Πολλές φορές είχα βάλει ακόμα και δάχτυλο. Βέβαια ποτέ δεν με έλκυε άντρας εννοώ να τον ερωτευτώ, αλλά πάντα με εξίταρε η θέα ενός γυμνού πούτσου. Κάποια στιγμή έτυχε να δω τσόντες με τρανσέξουαλ και ένιωσα μια περίεργη έξαψη. Από τότε όποτε έβλεπα τσόντα στο ίντερνετ πάντα έψαχνα εκτός από τις κλασσικές και με τρανς. Σιγά-σιγά μου μπήκε η ιδέα να παίξω με το κωλαράκι μου. Μέχρι που αγόρασα και δονητή. Μπήκα στην γεμάτη νερό μπανιέρα και σιγά-σιγά τον έβαλα μέσα. Δεν ήταν πολύ μεγάλος, αλλά έκανε την δουλειά του. Δεν είχα ξανατελειώσει ποτέ πιο δυνατά. Έλα όμως που μου είχε μπει η ιδέα να νιώσω κανονικό πούτσο.

Φαντασιωνόμουν να τον γλείφω με τις ώρες και μετά να παραβιάζει την πίσω τρύπα μου. Έτσι έβαλα αγγελία σε ένα site ερωτικών γνωριμιών. Ύστερα από κάποιο διάστημα κάποιος απάντησε και κανονίσαμε να βρεθούμε ένα βράδυ του Αυγούστου για ποτό να γνωριστούμε. Πράγματι πήγαμε σε ένα μπαράκι δίπλα στην θάλασσα. Ήταν γύρω στα 45 αγρότης, αδύνατος με μουστάκι, γυμνασμένο κορμί όχι πού ψηλός, ούτε και πολύ όμορφος. Πιάσαμε συζήτηση και μου έλεγε πως είναι από ένα χωριό έξω από την πόλη και ότι ψάχνει σχέση αλλά λόγω της κλειστής κοινωνίας είναι δύσκολο. Εγώ του ξεκαθάρισα ότι ζητάω μόνο σεξ και ότι είναι η πρώτη μου φορά.  Όσο μου μιλούσε εγώ ένιωθα τα μαγουλά μου να πυρώνουν απ την καύλα όσο σκεφτόμουν τι μπορεί να γίνει μετά. Σε κάποια φάση μου λέει…

-    πάμε μια βόλτα με το αμάξι;

Εγώ αμέσως δέχτηκα. Πληρώσαμε και φύγαμε. Στο αμάξι ήμασταν και οι δύο σιωπηλοί καθώς ντρεπόμασταν. Σε κάποια στιγμή με ρωτάει αν θέλω τελικά να γίνει τίποτα. Φυσικά απάντησα και αποφάσισα να βάλω το χέρι μου στο σημείο που φούσκωνε το τζίν του καθώς οδηγούσε. Πρώτη φορά έπιανα πούτσο έστω και πάνω από το τζιν. Τον χάιδευα αργά και ένιωθα το τζιν να φουσκώνει όλο και περισσότερο. Είχαμε βγει πια έξω από την πόλη. Μπήκαμε σε κάτι αγροτικούς δρόμους σταματήσαμε μέσα σε ένα ακαλλιέργητο χωράφι. Γδυθήκαμε μες το αμάξι. Έσκυψε και με φίλησε. Πρώτη φορά φιλούσα άντρα με γλώσσα. Το χέρι του μου χάιδευε τις ρώγες ενώ το δικό μου πήγε εκεί που ποθούσε περισσότερο, στην πούτσα του. Ήταν γύρω στα 17 εκατοστά, μαυριδερή, παχιά με 2 μεγάλα αρχίδια να κρέμονται από κάτω. Μελάτη στην αρχή αλλά όσο τη χάιδευα σκλήραινε και μεγάλωνε. Άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες.

Δε μπορώ να πω ότι με έφτιαχνε ιδιαίτερα αυτό, αλλά εφόσον του άρεσε δεν με πείραζε. Με έβαλε να του γλείψω τις δικές του. Άρχισα να τις παίζω στη γλώσσα μου και να τις ψιλοδαγκώνω. Είχε καβλώσει για τα καλά. Σιγά-σιγά το κεφάλι μου πήγε προς τα κάτω. Κοίταξα τον ψωλή του που τόσο ποθούσα. Ήταν τεντωμένη και καυλωμένη. Έβαλα την γλώσσα μου πάνω στο κεφαλάκι και άρχισα να το γλείφω. Θεέ μου πόσο καυλωμένος ήμουν. Σιγά-σιγά άρχισα να του παίρνω πίπα. Κουνούσα το κεφάλι μου και την έβαζα όλο και πιο βαθιά. Ήθελα να τη χώσω όλη μέσα. Να φτάσουν τα χείλια μου στη βάση. Δεν την χόρταινα. Ταυτόχρονα του χάιδευα τα αρχίδια. Η πρώτη μου πίπα ήταν γεγονός και μου άρεσε πολύ. Κάποια στιγμή με σταμάτησε γιατί ήταν έτοιμος να χύσει.

-    Θέλω να σε γαμήσω…

μου είπε. Βγήκαμε έξω από το αμάξι. Το φεγγάρι φώτιζε τα γυμνά μας κορμιά. Ευθύς πήγα στο μπροστινό μέρος και έσκυψα πάνω στο καπό. Τούρλωσα το κωλαράκι μου και άνοιξα τα πόδια. Ένιωθα τον αέρα να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου και αυτό με ερέθιζε ακόμα περισσότερο. Έσκυψε και την έφτυσε. Ύστερα έχωσε αργά το δάχτυλο του μέσα. Καθότι δεν είχα γαμηθεί ποτέ από κώλο ήμουν πολύ στενός. Σιγά-σιγά έχωσε και δεύτερο και τρίτο. Αφού τη δούλεψε καλά αρκετή ώρα, είχε χαλαρώσει κάπως. Ακούμπησε το ερεθισμένο του πουτσοκέφαλο πάνω και σιγά σιγά-άρχισε να τη χώνει μέσα. Η αλήθεια ήταν πως πόνεσα πολύ. Αφού την είχε βάλει σχεδόν όλη σταμάτησε λίγο για να μου περάσει ο πόνος και άρχισε να ταλαντεύεται αργά μπρός πίσω με αυξανόμενη ένταση.

Εντός ολίγου με γαμούσε δυνατά και γρήγορα. Τέτοια ηδονή δεν είχα ξανανιώσει. Ένιωθα την πούτσα του μέσα στον κώλο μου να πάλλεται ενώ τα αρχίδια του χτυπούσαν στα κωλομέρια μου, το κορμί του να ακουμπάει στην πλάτη μου και τη φλογισμένη του ανάσα στο σβέρκο μου. Κάθε τόσο σηκωνόταν και μου χαστούκιζε τα κωλομέρια.

-    Θα χύσω…

φώναξε σε κάποια στιγμή άρχισε να με γαμάει μανιασμένα. Μου είχε ανοίξει πια την στενή μου σούφρα για τα καλά. Έχωσε την ψωλή του με δύναμη μέσα ως τα αρχίδια και έμεινε εκεί. Ένιωσα τον πούτσο του να συσπάτε και το καυτό του υγρό να πλημμυρίζει τον κώλο μου από τον προστάτη μέχρι την κωλοτρυπίδα. Βγήκε έξω και τα χύσια του άρχισαν να τρέχουν στα μπούτια μου. Έμεινα για λίγο έτσι για να απολαύσει το χυμένο κώλο που μόλις ξεπαρθένεψε. Από τότε βρισκόμαστε συχνά. Μπορεί να μην μπορώ να του προσφέρω τη σχέση που ζητάει, αλλά όποτε θέλει να με γαμήσει με παίρνει τηλέφωνο και πότε δε λέω όχι. Άλλωστε πάντα με γαμάει δυνατά και καλά.Copyright protected OW ref: 97447