Η πρώτη μου πίπα

Δημοσιεύθηκε από kostas1234
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.20 (5 Votes)
Η ιστορία είναι αληθινή με αλλαγμένα ονόματα βέβαια.

Αυτή τη στιγμή είμαι 24 αλλά η ιστορία που θα σας πω έγινε όταν ήμουν 18. Ήταν καλοκαίρι, μόλις που είχα τελειώσει πανελλήνιες και όπως ήταν λογικό, σπίτι δεν ήμουν πότε. Μια από αυτές τις μέρες είχα πάει στο σπίτι του φίλου μου του Μιχάλη. Ο Μιχάλης ήταν πάντα από τα αγόρια που σκεφτόταν 24 ώρες τη μέρα μόνο για γαμήσια και τίποτα άλλο. Αν και ήταν ωραίος, η συμπεριφορά του δεν τον βοηθούσε να βρει γκόμενα.

Από το πρωί λοιπόν, είχα ετοιμαστεί και είχα ξεκινήσει για το σπίτι του, για καφέ και άραγμα μιας και οι δικοί του είχαν φύγει στο εξοχικό τους. Χτυπάω το κουδούνι, ανεβαίνω πάνω και μόλις μπαίνω στο σπίτι με πιάνει ο Μιχάλης και μου λέει…

-    μαλάκα έχω πρόβλημα.

-    Πες ρε τι έγινε;…

του λέω και κατευθείαν με τραβάει στο δωμάτιό του και βγάζει το μποξεράκι του. Κατευθείαν γυρνάω από την άλλη και του λέω…

-    Ρε τι κάνεις; Είσαι μαλάκας;

Ο Μιχάλης, χωρίς να κάνει καμιά κίνηση να μαζευτεί, αρχίζει να με παρακαλά να κοιτάξω την πούτσα του γιατί παρατήρησε κάτι κοκκινίλες και ανησυχούσε. Με τα πολλά συμφωνώ, κάθομαι στο κρεβάτι του και πλησιάζει προς το πρόσωπο μου, με μόνο 30 εκατοστά να με χωρίζει από την ψωλή του. Αρχίζω να την κοιτάω και δεν ξέρω τι ακριβώς με έπιασε αλλά κατευθείαν θαύμασα την υπέροχη πούτσα του. Πρέπει να ήταν γύρω στα 10 εκατοστά ξεκαύλωτη, με μια τεράστια φλέβα να την διαπερνά στο πάνω μέρος και 2 ζουμερά αρχίδια να συμπληρώνουν την εικόνα. Τότε ήταν η πρώτη φορά που ένοιωσα έτσι για κάτι διαφορετικό από γυναίκα.

Όπως την έτρωγα με τα μάτια μου, σκεφτόμουν πώς θα μπορέσω να την πιάσω. Δειλά, λέω στον Μιχάλη πως δε βλέπω καλά και πρέπει να την πιάσω για να μπορέσω να είμαι σίγουρος. Αυτός από την αγωνία του για τις κοκκινίλες (που στο τέλος δεν ήταν τίποτα), με άφησε και για πρώτη φορά είχα μια ξένη πούτσα στα χέρια μου. Άρχισα να κατεβάζω το πετσάκι αργά και να πιέζω χαλαρά την ψωλάρα του. Ο Μιχάλης, έχοντας πολύ καιρό να πάει με κάποια άρχισε να σκληραίνει στην χούφτα μου και να ανασαίνει βαριά. Συνεχίζω να τη χαϊδεύω έχοντας τώρα και το οκ από αυτόν, μέχρι που έφτασε στα 18 εκατοστά και να μην μπορώ να κλείσω την παλάμη μου γύρω της.

Αρχίζω και του τραβάω κανονικά μαλακία και κάπου εκεί νιώθω το χέρι του να σπρώχνει το κεφάλι μου προς το παλούκι του. Χωρίς καθόλου ντροπές πλέον, ανοίγω το στόμα μου και αρχίζει να μου το γαμάει γρήγορα και δυνατά κάνοντάς με να βγάζω τους χαρακτηριστικούς ήχους της πίπας. Μετά από ένα πεντάλεπτο τσιμπουκώματος μου φωνάζει…

-    σε χύνω ρε καργιόλη…

μου καρφώνει με δύναμη όλη την πουτσάρα στο στόμα και αρχίζει να με χύνει. Αναγκαστικά για να μην πνιγώ, κατάπινα ότι μου έδινε και σίγουρα έχυνε ένα λεπτό τεράστιες ποσότητες στο λαρύγγι μου. Αφού έχυσε, βγάζει την πούτσα του από το στόμα μου και με κοιτά, περιμένοντας να δει τι θα πω. Απλά, φίλησα το κεφαλάκι του και του χαμογέλασα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάναμε κάτι και από τότε υπήρξαν πολλές ακόμα, που μπορώ να τις γράψω αν σας άρεσε η ιστορία.


Copyright protected OW ref: 97078