Ένα Σ/Κ με πολλές ασχολίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (3 Votes)
Ήταν μόλις πριν από 3 εβδομάδες, Σάββατο, νωρίς το μεσημεράκι. Είχαν έρθει στο σπίτι μας, από την Παρασκευή το απόγευμα, η πεθερά μου με την κουνιάδα μου και τον Αλί. Ο Αλί θα με βοηθούσε να μαζέψουμε τα χαλιά για το Καλοκαίρι, η κουνιάδα μου θα πήγαινε να ψωνίσει κάποια αθλητικά ρούχα για τα παιδιά και η πεθερά μου θα βοηθούσε τη Μαίρη να συμμαζέψουν και να καθαρίσουν το σπίτι. Η Μαίρη δούλευε εκείνο το Σάββατο, οπότε, ότι ήταν να γίνει θα γινόταν από νωρίς το απόγευμα.

Το βράδυ της Παρασκευής δε συνέβη απολύτως τίποτα. Ο μικρός κοιμόταν στο δωμάτιό του, εμείς στο δικό μας και στους καναπέδες του σαλονιού η κουνιάδα με την πεθερά. Το πρωί του Σαββάτου, όταν σηκώθηκε ο μικρός, τον πήγαμε να μείνει για λίγο στη μάνα μου, λέγοντάς της ότι θα είχαμε δουλειές στο σπίτι, ενώ της ανέφερα ότι θα είχα βοήθεια από τον Αλί, το βοηθό της κουνιάδας μου για τα χαλιά. Με το που άκουσε βοήθεια, θέλησε και η ίδια για κάποια δικά της που είχαν απομείνει, αλλά εάν ήταν δυνατό για την επόμενη το πρωί. Συμφωνήσαμε να γίνει, αλλά προς το μεσημεράκι.

Η Μαίρη με άφησε στο σπίτι και έφυγε για τη δουλειά της. Η πεθερά μου είχε ήδη φύγει για μερικά ψώνια από το Σούπερ Μάρκετ, 10 λεπτά από το σπίτι μας με τα πόδια και η κουνιάδα μου για να τελειώνει με τα ψώνια.

Μείναμε οι δύο μας με τον Αλί. Δε βιάστηκα να τον βάλω από πίσω μου. Καθίσαμε λίγο να τα πούμε και να κάνουμε τσιγαράκι, ενώ τον ρωτούσα πως πήγαινε το σεξ με την κουνιάδα μου και την πεθερά μου. Ήταν πολύ ικανοποιημένος πια, αλλά πιο πολύ με την κουνιάδα μου, γιατί όταν πλησίαζαν οι μέρες της περιόδου της, τον άφηνε να χύνει μέσα της.

Αφού τα είπαμε για κανένα τέταρτο, του έβγαλα το καβλί για να του κάνω πίπα και να τον προθερμάνω για γαμήσι. Δεν άργησε να καβλώσει και συνέχισα να τον ρουφάω με όσο πιο υγρή γλώσσα μπορούσα. Αργές κινήσεις πάνω-κάτω και σταθερές, γεμάτες πάθος. Του έπαιρνα πίπα 10 λεπτά συνέχεια, αλλά δεν ήθελα να τον προκαλέσω να χύσει στο στόμα μου. Τον ήθελα πίσω μου.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι ανάσκελα, άνοιξα τα πόδια μου σηκώνοντας λίγο τη λεκάνη μου και τον τράβηξα απαλά μέσα μου. Εκείνος στηρίχτηκε στις παλάμες του και άρχισε να κουνιέται στην τρύπα μου αργά και σταθερά, μέχρι να μπει όλος και να γλιστράει καλά. Συνεχίσαμε σε αυτό τον ρυθμό επειδή μας άρεσε για αρκετή ώρα. Είχαμε ανάψει για τα καλά και ο κώλος μου ήταν τόσο υγρός από το σκάψιμο του καυλιού του, που έτρεχαν υγρά στα σεντόνια. Δεν μ’ ένοιαζε καθόλου. Απολάμβανα κάθε ζεστό εκατοστό μου μέσα μου, ενώ κάποια στιγμή του ζήτησα να ξαπλώσει εντελώς πάνω μου για να χαλαρώσει λίγο τα χέρια του. Ξάπλωσε, αλλά πέρασε τα χέρια του γύρω από τα πόδια και τα κωλομέρια μου, κρατώντας με ανοιχτό. Κυριολεκτικά, είχαμε ήδη αρκετή ώρα που κάναμε σεξ. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου και είχα εντελώς ξεχάσει ότι κάποια στιγμή, σε λίγο, ίσως να γυρνούσε η πεθερά μου και να μας έβρισκε στο κρεβάτι.

Θα πρέπει, πάντως, να γαμιόμασταν για περίπου 15 λεπτά. Η πόρτα ήταν κλειστή και δεν θα καταλάβαινα εάν η πεθερά μου είχε γυρίσει, γιατί θυμόμουν ότι έχει πάντα κλειδιά του σπιτιού μας μαζί της, όταν είναι εδώ.

Κάποια στιγμή, ο Αλί αισθανόταν πως ήταν έτοιμος πια να χύσει. Άρχισε να μπαινοβγαίνει λίγο πιο βίαια και πιο γρήγορα, ταρακουνώντας το κρεβάτι. Μου άρεσε πολύ. Μετά από λίγα ακόμη κουνήματα, σταμάτησε απότομα βαθιά στην τρύπα μου και τίναξε με δύναμη τα καυτά χύσια του. Ακούμπησε το κεφάλι του δίπλα στο δικό μου για να αναπνεύσει και να ηρεμήσει.

Την ώρα εκείνη… η πεθερά μου άνοιξε την πόρτα και μας είδε.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 96923