Ο φαντάρος που με έβαλε στη θέση μου (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από loxias85
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (6 Votes)
Υπηρετώ  στο στρατό και έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα αγοράκια. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις ένα αγοράκι να ανοιχτεί είναι να έχει κάτι να κερδίσει κι αυτός. Αρκεί βεβαία να έχεις καταλάβει ότι του αρέσει να τον παίρνει. Αρκετές φορές εκμεταλλεύτηκα και τη θέση μου για να τον κάνω να ανοιχτεί.

Ήμουν μέσα στο στρατόπεδο εκείνο το βράδυ. Δεν είχε πολύ κόσμο αλλά είναι αρκετά μεγάλο. Ήρθε η ώρα να βγω για έφοδο, αλλά αυτό που θα γινόταν δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν. Ήξερα ποιος φιλάει εκείνη την ώρα αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν σαν τους άλλους που ξεμονάχιαζα. Δεν υπολόγιζα ποτέ σε αυτόν. Ούτε θα έκανα ποτέ κίνηση. Πίστευα ότι πήγαινε μόνο με γυναίκες και ήταν άντρας με τα όλα του. Ήταν γύρω στα 23. Πάνω από 1.82 ύψος και φαίνεται ότι πήγαινε γυμναστήριο, ενώ εγώ ήμουν 24 και ελάχιστα πιο κοντός και αδύνατος.

Ξεκίνησα λοιπόν με τα πόδια μια σχετικά μεγάλη απόσταση. Φτάνω στο σημείο, αλλά δεν τον βλέπω πουθενά. Ψάχνω και μετά από μερικά λεπτά τον βλέπω να είναι αραχτός σε ένα σημείο και να κάνει τσιγάρο. Το όπλο παρατημένο σε ένα δέντρο και  αυτός  καθόταν σε ένα πεσμένο κορμό. Πηγαίνω δίπλα του με ύφος και του ζητώ το λόγο.

-    Τι κάνεις εδώ; Γιατί είσαι έτσι και γιατί το όπλο σου είναι παρατημένο;

Αυτός χαλαρός και ήρεμος δεν απαντά και συνεχίζει το τσιγάρο του. Αρχίζω τα καραβανίστικα μου.

-    Κάτσε προσοχή όταν σου μιλάω! Αύριο το πρωί αναφερόμενος στο λοχαγό σου.

Συνεχίζω να μιλάω. Ήρεμος και χαλαρός, σβήνει το τσιγάρο του και εκεί είναι που τα είδα όλα. Με πιάνει από το λαιμό! Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μια πρωτόγνωρη αίσθηση που με έκανε να καυλώσω.

-    Άκου να σου πω μαλάκα. Κάτι τέτοιους σαν και εσένα τους κάνω γιουσουφάκια μου! Ή νομίζεις ότι δεν ξέρω τα πάντα για σένα; Ήξερα πριν έρθω εδώ περά.  

Πήγα να σώσω τη κατάσταση αλλά πριν προλάβω να μιλήσω μου ρίχνει ένα χαστούκι.

-    Σκάσε! Από δω και περά δε θα ξαναμιλήσεις. Εκτός και αν θέλεις να μάθουν όλοι για σένα και τα παιχνίδια σου. Τώρα πέσε στα τέσσερα σαν καλό σκυλάκι.

Ήθελα να αντιδράσω αλλά κάτι με τραβούσε. Γονατίζω και ακουμπώ τα χέρια μου απαλά κάτω στο χώμα. Με το που με βλέπει μου ρίχνει μια κλωτσιά και πέφτω ανάσκελα.

-    Φοβάσαι μη λερωθείς πούστη;

Άρχισε να σκουπίζει τις αρβύλες του πάνω μου. Η στολή έγινε μαύρη από τη βρωμά που είχαν πάνω τους. Έπειτα άρχισε να πατά το καυλί μου. Πονούσα, αλλά μια ο φόβος μη με ακούσουν και μια η καύλα με έκαναν να σωπάσω.

-    Καύλωσες ρε πουστρολοχία; Θα σου δείξω τι κάνω εγώ σε πουστράκια σαν και εσένα. Γονάτισε!

Εκείνη τη στιγμή ανοίγει το παντελόνι του και βγάζει έξω την πούτσα του. Ήταν σίγουρα 22 πόντοι και αρκετά χοντρή. Όταν την είδα τρόμαξα. Η δική μού έμοιαζε με νάνο μπροστά της. Ανάβει τσιγάρο και με κοιτά με αυταρχικό ύφος.

-    Όσο απολαμβάνω το τσιγάρο μου, εσύ θα μάθεις να μου παίρνεις πίπα.

Σαν υπνωτισμένος πλέον την πιάνω και τη βάζω στο στόμα μου. Αρχίζω να του την γλείφω από πάνω μέχρι κάτω, ενώ συνεχεία με πίεζε να την πάρω όσο πιο βαθιά γίνεται.  Είχα δακρύσει από την υπερπροσπάθεια. Με πιάνει από το μαλλί και αρχίζει να μου γαμάει το στόμα, ενώ  όποτε ήθελε τον έβγαζε για να φτύσει μέσα στο στόμα μου. Μετά από 15 λεπτά νιώθω το στόμα μου να γεμίζει από τα πηχτά του χύσια. Ήταν τόσα που ξεχείλισαν. Έβαλε τα δυο του δάχτυλα στο στόμα μου και όσα δεν έφτυσα τα βγάζει ο ίδιος και πασαλείφει όλο το πρόσωπο μου.

Με διατάζει (πλέον αυτός θα διέταζε, ότι και να γινόταν) να μείνω ακίνητος. Βγάζει από την τσέπη το κινητό του και με βγάζει μια φωτογραφία όπως ήμουν.

-    Αυτή τη φωτογραφία θα τη σβήσω όταν απολυθώ. Αλλά μέχρι τότε θα γίνεις το πουτανάκι και πουστράκι μου. Στους άλλους παιξ’ το όσο άντρας θέλεις. Στα αρχίδια μου.

Μου έδωσε να σκουπιστώ κάτι χαρτομάντιλα και ακούω να παίρνει τηλέφωνο.

-    Έλα! Είναι έτοιμος. Όπως στα έλεγα. Θα περάσουμε μια θητεία ζάχαρη.

Μετά γυρίζει προς έμενα.

-    Εσύ πάνε στο λόχο και να με περιμένεις να επιστρέψω!

Όλα έχουν μια αρχή αλλά τέλος σπάνια.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 95902