Πώς έγινα πούστης

Δημοσιεύθηκε από gerois
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.56 (8 Votes)
Ο σπιτονοικοκύρης μου, ο κος Σωτήρης πρώτα με βίασε και στη συνέχεια με γαμούσε, πότε μόνος του και πότε μαζί με τους φίλους του. Με έκανε πούστη.

-    Σε παρακαλώ κύριε Σωτήρη, μη με γαμήσεις, δε θέλω να γίνω πούστης. Είμαι άνδρας και γαμιάς. Άσε με να σου γλείψω τον πούτσο και να χύσεις στο στόμα μου.

-    Έλα μωρό μου, να στον χώσω λίγο, θα δεις ότι θα σου αρέσει, αλλιώς θα σταματήσω.

Ένιωθα το κεφάλι του πούτσου του να με ανοίγει και να μπαίνει μέσα μου. Πονούσα πολύ, του το είπα, όμως όμως συνέχισε σιγά-σιγά να μου τον χώνει, ένιωθα τη τρύπα μου να ζορίζεται πολύ μέχρι που τα αρχίδια του ακούμπησαν στο κώλο μου. Είχα πάρει μέσα μου όλη τη πούτσα του.

-    Αγάπη μου όλο τον πήρες, όλη η ψωλάρα μου είναι στη κωλάρα σου.

Σε λίγο άρχισε να μπαινοβγαίνει στη τρύπα μου γαμώντας με. Ο πόνος άρχισε να φεύγει  και μια γλυκιά ηδονή απλωνόταν σε όλο μου το κορμί. Είχα αποχαιρετήσει για πάντα την παρθενιά του κώλου μου, ήμουν ανάσκελα, με τα πόδια πάνω και γαμιόμουν! Είχα καυλώσει πολύ, και από εμπρός και από πίσω. Ένιωθα τη πούτσα του κυρίου Σωτήρη να με ξεσκίζει με δύναμη, είχε πιάσει πάτο μέσα στη κωλάρα μου. Είχα τρελαθεί από την καύλα, κουνιόμουν για να παίρνω βαθύτερα τη πούτσα του γαμιά μου.

-    Γαμήσου πούστρα, πουτάνα καριόλα, σου αρέσει να γαμιέσαι;

-    Ναι κύριε Σωτήρη, γάμησε με, κάνε με πούστη, μου αρέσει να γαμιέμαι! Ξέσκισε με, άνδρα μου, γαμιά μου, ο κώλος μου σου ανήκει.

-    Μωρό μου θα σε κάνω τελείως πουστράκι, θα γίνεις η γκόμενα μου. Γαμήσου μωρή καριόλα.

-    Γάμησε με γαμιά μου, σε θέλω!

Ο κύριος Σωτήρης αύξησε το ρυθμό του και σε λίγο με έχυσε στην κωλάρα, ενώ σε λίγο τον ακολούθησα και εγώ. Ήταν το ωραιότερο χύσιμο της ζωής μου. Με αγκάλιασε και με φίλησε παθιασμένα στα χείλη, κρατώντας τη ψωλή του μέσα στη κωλότρυπα μου.

-    Αγάπη μου, σου άρεσε που σε γάμησα και σου πήρα τη παρθενιά;

-    Ναι κύριε Σωτήρη, στην αρχή πονούσα πολύ, φοβούμουν να γαμηθώ για να μη χάσω τον ανδρισμό μου. Τελικά όμως είχες δίκιο ότι θα μου αρέσει πολύ. Είναι ωραίο να γαμιέσαι.

-    Μωρό μου, πάμε να πλυθούμε για να το επαναλάβουμε. Να μου γλείψεις τον πούτσο για να σε γαμήσω ξανά.

-    Πονάω αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Σε θέλω. Θέλω πολύ να νιώσω πάλι τη ψωλή σου στη κωλάρα μου!

Με έστησε στα τέσσερα, μου έγλειψε την τρύπα και μετά μου έχωσε τη καυτή του ψωλή στα βάθη της κωλάρας μου. Ήταν τέλειο. Στη συνέχεια ξάπλωσε ανάσκελα και με έβαλε να καθίσω πάνω στον πούτσο του. Γαμιόμουν, χοροπήδαγα σαν πουτάνα πάνω στη καυτή του ψωλή. Πρώτα έχυσα εγώ πάνω στο στήθος του και μετά ο κύριος Σωτήρης στην κωλότρυπα μου. Το βράδυ κοιμηθήκαμε αγκαλιά σαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, αυτός ήταν ο άνδρας και εγώ το θηλυκό πουστράκι.Copyright protected OW ref: 95807