Όταν γαμήθηκα από δύο αστυνομικούς

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.61 (14 Votes)
Ήμουν στα τέσσερα έχοντας τον πούτσο του βαθιά στο στόμα μου, όταν ξαφνικά ένα κλεφτοφάναρο και μετά άλλο ένα έριξαν το φως στα μάτια μας. Πάγωσα κι εγώ καθώς κι ο άγνωστος νεαρός που του έπαιρνα πίπα. Κάποιος με άρπαξε από το γιακά και με σήκωσε πάνω.

-    Σ’ αρέσει να κάνεις πίπες;…

με ρώτησε. Έγνεψα με το κεφάλι μου ναι.

-    Είσαι πούστης βρε; Δύο μέτρα άνθρωπος και γαμιέσαι;

Αυτός που με ρωτούσε ήταν αστυνομικός. Δεν ήταν μόνος του. Ήταν με ακόμα ένα συνάδελφό του. Κρατούσανε από ένα φανάρι στο χέρι τους και ένα γκλοπ.

-    Ήρθαμε εδώ για λίγη διασκέδαση…

απάντησα και η φωνή μου έτρεμε. Βρισκόμασταν σε ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο και πιστεύαμε ότι εκεί δεν θα μας ενοχλούσε κανένας. Το νεαρό τον βρήκα στο δρόμο. Ανταλλάξαμε απλά ένα βλέμμα και ήταν αρκετό για να καταλάβει τι ήθελα. Προφανώς κι αυτός είχε καύλες και ήθελε να γαμήσει και γι’ αυτό άλλωστε καταλήξαμε σ’ αυτό το εγκαταλειμμένο εργοστάσιο. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδευόμαστε και όταν καύλωσε για τα καλά γονάτισα και κόλλησα το πρόσωπό μου στο πούτσο του. Άρχισα να δαγκάνω απαλά το καυλωμένο καυλί του και με τα δόντια μου κατέβασα το φερμουάρ του τζιν του για να αντικρίσω ένα όμορφο σκληρό και μεγάλο πούτσο και δύο υπέροχα βαρετά αρχίδια. Τον μυρίστηκα και με την άκρη της γλώσσα μου άρχισα να τον γλείφω από τ’ αρχίδια, τον κορμό του πούτσου μέχρι πάνω στην κορυφή βάζοντας την γλώσσα μου στην τρυπούλα που κατουρά. Τον έγλειφα και τον ρουφούσα και τον έχωνα όλο μέσα στο στόμα μου για αρκετή ώρα μέχρι που μας πιάσανε στα πράσα οι αστυνομικοί.

-    Γαμιέσαι κι’ εσύ;… ρωτήσανε τον άγνωστο φίλο μου.

-    Όχι. Εγώ ήρθα εδώ για να γαμήσω» απάντησε.

-    Γάμησες;

-    Όχι δεν πρόλαβα. Μόνο πίπα μου πήρε… διευκρίνισε ο νεαρός.

-    Θες να τον γαμήσεις;

Ο νεαρός δεν απάντησε και ο αστυνομικός συνέχισε.

-    Θα σε αφήσουμε να τον γαμήσεις αν αφήσεις κι εμάς να βλέπουμε. Μετά θα φύγεις και θα αναλάβουμε εμείς.

Μιλούσαν για μένα λες και δεν ήμουν εκεί. Τραβηχτήκαν λίγο πιο πέρα στο σκοτάδι, ενώ ο νεαρός, με άρπαξε από το σβέρκο και με ανάγκασε να γονατίσω και πάλι. Έχωσε τον μαλακό του πούτσο στο στόμα μου και με βία άρχισε να μου γαμάει το πρόσωπο. Δεν άργησε να καυλώσει και πάλι. Τέρμα πια οι τρυφερότητες τα φιλιά και τα χάδια. Τώρα ήταν ο σκληρός άντρας που γαμούσε και έδερνε μπροστά στους αστυνομικούς. Με άρπαξε από τα μαλλιά τραβώντας το κεφάλι μου πίσω, μου έφτυσε στο στόμα και μου έχωσε ξανά τον πούτσο του στο στόμα. Έχωνε το πούτσο όλο μέσα στο στόμα μου βαθειά, κάνοντάς με να μην μπορώ να αναπνεύσω. Να τον νοιώθω να ανοίγει τον λάρυγγά μου και να σφηνώνεται μέσα ενώ μου πετάγονται τα μάτια έξω από τις κόγχες τους, αφού μου κόβετε η ανάσα και τα αρχίδια του να κτυπάνε ρυθμικά το πηγούνι μου. Δεν έβλεπα τι κάνανε οι δύο αστυνομικοί αλλά τους άκουγα να του λένε τι ακριβώς να μου κάνει και να περιγράφουν τι θα μου κάνουν αυτοί αργότερα.

-    Πάρε τον όλο πούστρα. Σ’ αρέσει δεν είναι; Γλείψε τον καλά γιατί θα σε γαμήσει σε λίγο. Χώσε του τον όλο μαλάκα. Ξέσκισε τον λαιμό του πούστη. Δώσ’ του τον όλο. Του αρέσει να τον παίρνει όλο…

και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Συνέχισε να μου βουλώνει το στόμα με τον πούτσο του τραβώντας τα μαλλιά μου, κολλώντας το πρόσωπό μου στην λεκάνη του. Πέρασε αρκετή ώρα όταν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση μ’ άρπαξε από τις μασχάλες, με σήκωσε πάνω και με μία κίνηση μου κατέβασε την φόρμα που φορούσα. Με ανάγκασε να σκύψω σε ένα παλιό τραπέζι που ήταν εκεί με τον κώλο μου τουρλωμένο και χωρίς καθόλου καθυστέρηση μου έχωσε το σκληρό καυλί του με μία κίνηση όλο μέχρι πάτο. Με γαμούσε βίαια ενώ μου έριχνε και σκαμπίλια στα κωλομάγουλα. Δεν είναι η πρώτη φορά που με γαμούσαν, αλλά αυτός σχεδόν με βίαζε. Μπήκε μέσα μου χωρίς νε με προετοιμάσει λίγο. Και αυτό πονούσε. Άρχισα να φωνάζω κι αυτός μου έκλεισε το στόμα με την χούφτα του.

-    Σκάσε και θα μας ακούσουν όλοι. Σε αρκετούς μπελάδες με έβαλες…

μου ψιθύρισε στ’ αυτί ενώ έβγαζε το καυλί του όλο από μέσα μου και ξανά πάλι τον έχωνε όλο μέσα χωρίς να νοιάζεται αν πονώ ή όχι. Σιγά-σιγά συνήθισα τον πόνο άρχισα να το απολαμβάνω.

-    Έτσι μπράβο. Δώσε του να καταλάβει του πούστη. Γάμα του τον μουνί του μαλακισμένου πούστη. Του αρέσει να γαμιέται σα σκύλα. Ξέσκισε τη μουνάρα του και όταν θα τον γαμήσουμε εμείς θα πεθάνει από τον πόνο…

του έλεγαν οι αστυνομικοί τι να μου κάνει και τι θα μου κάνουν. Με γαμούσε για αρκετή ώρα. Βρέθηκα εντελώς γυμνός ανάσκελα πάνω σε ένα σκονισμένο παλιό τραπέζι, με τα πόδια ανοικτά και να μπαινοβγαίνει μέσα μου δαγκώνοντας τις ρόγες μου, δαγκώνοντας τα χείλη μου και φτύνοντάς με κάθε τόσο στα μούτρα. Έχυσε με δύναμη βογκώντας σαν λαβωμένο θηρίο και για λίγα δεύτερα κατέρρευσε πάνω μου προσπαθώντας να συνέλθει.

-    Μην φύγεις… τον παρακάλεσα ψιθυριστά. Φοβάμαι να μείνω μόνος μου μ’ αυτούς…

εξήγησα και πάλι ψιθυριστά.

-    Λυπάμαι, μου απάντησε. Δεν θέλω μπλεξίματα μ’ αυτούς…

μου είπε, με φίλησε, βγήκε από μέσα μου, ανασήκωσε το τζιν του και έφυγε γρήγορα χωρίς να κοιτάξει πίσω του. Έμεινα εκεί ανάσκελα με τα πόδια ανοικτά, ξεσκισμένο το κωλαράκι μου φοβισμένος και μην ξέροντας τι να κάνω. Οι δύο αστυνομικοί με πλησίασαν και άρχισαν να μ’ αγγίζουν, να με χαϊδεύουν με τα κλομπ τους, να με ρωτάνε αν μ’ άρεσε κι αν ήθελα να με γαμήσουν κι αυτοί.

Έτρεμα από φόβο και δεν ήξερα πώς να απαντήσω. Ο ένας, που φαινόταν να ήταν και ο επικεφαλής, πλησιάζει το πρόσωπό του στο δικό μου και μου λέει να μη φοβάμαι. Με φιλά στα χείλη και συνεχίζει ότι απλά θα διασκεδάσουμε λίγο και θα με αφήσου να φύγω. Αυτό με έκανε να νοιώσω λίγο καλύτερα. Έσκυψε και με φίλησε ξανά χώνοντας την γλώσσα του στο στόμα μου. Ο φίλος του μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να χαϊδεύει την τρυπούλα μου με το γκλοπ του. Σιγά-σιγά την πίεζε όλο και περισσότερο κάνοντας το κωλαράκι μου να ανοίγει όλο και πιο πολύ για να δεχτεί εκατοστό-εκατοστό το πλαστικό γκλοπ. Πονούσα αλλά ταυτόχρονα ένοιωθα ασφάλεια πια μαζί τους. Έπαψα να φοβάμαι. Με γάμησε για αρκετή ώρα με το γκλοπ ενώ ο άλλος με φιλούσε και έγλειφε τα βυζάκια και τις ρώγες μου. Το κεφάλι μου ήταν στραμμένο προς τον πούτσο του, το έβλεπα καθαρά ότι ήταν καυλωμένος κι αυτός τον έτριβε πάνω από το παντελόνι. Το ξεκούμπωσε κι έβγαλε έξω ένα μακρύ και χοντρό καυλί. Όπως ήμουν ξαπλωμένος στο παλιό τραπέζι με τα πόδια ανοικτά και το γκλοπ να μπαινοβγαίνει στο κωλαράκι μου, το κεφάλι μου ήταν ακριβώς στο ύψος του πούτσου του. Με το ένα του χέρι άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου ενώ με το άλλο πήρε το καυλί του και το οδήγησε στο στόμα μου.

-    Γλείψε το πουτανάκι μου…

μου είπε και τον έχωσε όλο στο στόμα μου. Άρχισα να τον ρουφώ με πάθος. Μύριζε ιδρώτα και κάτουρο κι αυτό με άναβε περισσότερο. Μου γαμούσε το στόμα και εγώ του έγλειφα τα αρχίδια και έπαιρνα στο στόμα μου όλο το πούτσο του λαίμαργα.

-    Πως είναι;…

ρώτησε ο φίλος του καθώς πίεζε το γκλοπ στο κωλαράκι μου για να μπει όλο και πιο μέσα.

-    Δε μπορείς ούτε να το φανταστείς φίλε μου, του είπε. Το καλύτερο τσιμπούκι. Ούτε γκόμενα δεν μου πήρε ποτέ τέτοια πίπα. Καταπληκτική η πουτάνα. Θα μπορούσε να με τσιμπουκώνει κάθε μέρα και δε θα βαριόμουν.

-    Ώρα να αλλάξουμε θέσεις τότε. Θέλω να μου πάρει κι’ εμένα πίπα… παρακάλεσε ό άλλος.

-    Εντάξει. Έτσι κι’ αλλιώς καύλωσα τόσο που θέλω να τον γαμήσω τώρα… απάντησε κι’ αλλάξανε θέσεις.

Ο πούτσος που χώθηκε τώρα στο στόμα μου ήταν ακόμα πιο μακρύς και χοντρός. Με δυσκολία κλείνανε τα χείλη μου γύρω του. Αυτό βέβαια δεν τον ένοιαζε καθόλου. Έσπρωχνε για να χωρέσει στο στόμα μου όσο το δυνατό περισσότερο καυλί. Το μέγεθος και το πάχος του πούτσου του δεν με πτόησε. Έγλειφα με όλη μου την τέχνη. Ο άλλος πήγε στην άλλη άκρη. Έπαιξε λίγο με το γκλοπ και μετά το τράβηξε και το έβγαλε έξω. Η τρυπούλα μου, ορθάνοικτη, περίμενε με λαιμαργία να γεμίσει αυτή τη φορά από την πούτσα του. Μου σήκωσε τα πόδια, τα έβαλε στον ώμο του και με το χέρι του οδήγησε το καυλωμένο καυλί του στην άκρη της ξεσκισμένης τρυπούλας μου. Μπήκε μέσα μου σιγά-σιγά μέχρι τέρμα.

-    Σ’ αρέσει;…

με ρώτησε. Κούνησα το κεφάλι μου γιατί δε μπορούσα να απαντήσω με το στόμα γεμάτο πούτσο. Με γαμούσε αργά-αργά στην αρχή με βαθιές σπρωξιές, νοιώθοντας το καυλί του να μένει μέσα μόνο η άκρη και μετά να χώνεται όλο μέσα μέχρι τ’ αρχίδια του. Σιγά-σιγά άρχισε να επιταχύνει τους ρυθμούς του γαμώντας με ξέφρενα και φωνάζοντάς μου να το πάρω όλο μέσα μου.

-    Άσε με να γαμήσω κι εγώ… πετάχτηκε ο φίλος του.

-    Περίμενε. Δεν έχυσα ακόμα. Θέλω να τον γαμώ όλο το βράδυ.

-    Χύνεις αργότερα. Θα τον γαμήσω για λίγο και τον ξανά γαμάς κι εσύ.

Βγήκε από μέσα μου και για άλλη μια φορά ήρθε και μου έχωσε τον πούτσο στο στόμα. Ο άλλος πήρε την θέση του και μπήκε μέσα μου άγρια. Αυτός που μου τον είχε στο στόμα, πήρε τα πόδια μου και τα έφερε προς τα πίσω, προς το πρόσωπό μου δηλαδή αφήνοντας το κωλαράκι μου εντελώς εκτεθειμένο και ανοικτό για να δεχτεί τον χοντρό και μακρύ πούτσο του φίλου του πιο εύκολα.

-    Τέλειο γαμήσι. Όπως κρατάς τα πόδια του άνοιξέ τα ακόμα λίγο για να φτάσω μέχρι τον πάτο.

Τα πόδια μου άνοιξαν ακόμα περισσότερο κι’ αυτός μπήκε ακόμα πιο βαθιά. Το κορμί του κάλυψε το δικό μου. Με άρπαξε από τους ώμους και έμπαινε με δύναμη μέσα μου.

-    Μην χύσεις. Θέλω να δοκιμάσουμε να πάρει και τους δύο ταυτόχρονα…

του είπε. Με σηκώσανε από το τραπέζι. Ξάπλωσε ανάσκελα ο ένας και μου είπε να κάτσω πάνω στο καυλί του. Άνοιξα τα πόδια και κάθισα μέχρι που μπήκε μέσα μου όλος.

-    Έχεις ξαναπάρει δύο πούτσους στο κώλο σου;…

με ρώτησε και του απάντησα όχι. Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Το είχα ξανακάνει αλλά δεν ήταν ανάγκη να ξέρουν τα πάντα για μένα.

-    Θα το κάνεις τώρα και θα σ’ αρέσει…

μου είπε αγκαλιάζοντάς με από το στήθος και πιέζοντάς με για να γύρω πίσω, ξαπλώνοντας στο δικό του στήθος με τον πούτσο του βαθιά μέσα μου. Τότε ήρθε ο φίλος του στάθηκε ανάμεσα στα δικά μας ανοικτά πόδια και μπήκε κι’ αυτός μέσα μου. Με δυσκολία και σιγά-σιγά, άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου ενώ ο άλλος έμεινε ακίνητος με τον πούτσο του κι αυτός μέσα μου. Αυτό κράτησε για ώρα. Αλλάζανε θέσεις και με γαμούσαν κι’ οι δύο μαζί. Άρχισε να χαράζει όταν αποφάσισαν να με χύσουν ακόμα μια φορά. Αυτή τη φορά στο στόμα για να φύγουν.

-    Θα είσαι κι’ απόψε εδώ;… με ρώτησε ο ένας.

-    Δεν ξέρω. Θέλεις να είμαι;… απάντησα.

-    Και οι δύο θέλουμε να είσαι. Κι απόψε και όλα τα άλλα βράδια…

μου είπε πριν φύγουν. Έμεινα εκεί ενώ η μέρα έδιωχνε την νύχτα, ξεθεωμένος, ξεσκισμένος, με τη γεύση του σπέρματος στο στόμα μου, γυμνός, αλλά απόλυτα ικανοποιημένος. Το ίδιο βράδυ ήμουν εκεί. Και το επόμενο. Και το επόμενο. Τώρα πια έρχονται στο σπίτι μου. Και θα έρχονται για πολύ καιρό. Ελπίζω.Copyright protected OW ref: 95723