Ο πενηντάρης με το φτυάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Κοντά στο σπίτι μου είναι μια μεγάλη πλατεία με καταστήματα. Εκεί υπάρχει το μαγαζί με κάλτσες και εσώρουχα που ανήκει σε έναν φίλο γύρω στα 25. είναι ένα όμορφο αγόρι με έναν όμορφο πούτσο γύρω στους 16 πόντους που με αφήνει που και που να του παίρνω κανένα γρήγορο τσιμπούκι στο δοκιμαστήριο. Έχει έρθει και δυο φορές στο σπίτι για να με γαμήσει. γαμάει πρόστυχα και βρίζει. Αλλά δε θα σας πω για αυτόν.

Eνα πρωί που είχα καύλες τον επισκέφτηκα και του έκανα ένα περιποιημένο τσιμπούκι και του ζήτησα να με γαμήσει. Αρνήθηκε γιατί ήταν ώρες δουλειάς και μου είπε να κάτσω για καφέ. Μου έλεγε για τη γκόμενα του και του έλεγα πόσο καιρό είχα να γαμηθώ δυνατά. Τότε μου είπε πως είχε συζητήσει με ένα φίλο του πόσο καυλιάρικο αγοράκι ήμουν και πως εκείνος με ξέρει και πάντα ήθελε να με γαμήσει. Τον ρώτησα ποιος είναι και μου είπε για τον πενηντάρη με τα αθλητικά δίπλα. Τον ήξερα ήμουν και πελάτης. Κατά το παρελθόν τον είχα φανταστεί να με γαμα. είναι ψηλός καλογυμνασμένος με έκφυλη φάτσα και ένα φούσκωμα πάντα εντυπωσιακό κάτω από τις φόρμες του. Τον έλεγαν Στέφανο κα ήταν παντρεμένος.

Καλή σκέψη είπα στο φίλο μου, πες του να έρθει να τον δω. Τον πήρε τηλέφωνο και μετά από λίγο ήρθε. Παραγγείλαμε καφέδες. Κάναμε χαβαλέ. ήταν πιο όμορφος από κοντά και το θέαμα ανάμεσα στα πόδια του κόλαση. μιλάγαμε για σεξ και κάποια στιγμή μου είπε πως ήξερε πως ήμουν πουτανακι καυλιάρικο. Και του απάντησα πως αν ήξερα νωρίτερα πόσο με γουστάρει θα έκανα κίνηση. Μου είπε πως θέλει να με γαμήσει και κλείσαμε ραντεβού στο σπίτι μου στις τρεις που κλείνει.

Hρθε κατά τις τέσσερις. Μύριζε αφρόλουτρο και είχε αλλάξει ρούχα. Φόραγε μια κόκκινη φόρμα γυμναστικής και ήταν κούκλος. Του έφτιαξα καφέ και τον κοίταζα όπως έπινε. Η φόρμα του φούσκωνε εντυπωσιακά. Του είπα πως έχω ρίξει μπόλικες μαλακίες για πάρτι του. "καύλας είσαι" μου είπε και χούφτωσε τα αρχίδια του. Δεν άντεχα άλλο και του είπα να σταθεί μπροστά μου.

Τον χούφτωσα και ένιωσα τα αρχίδια και τη μαλακή ψωλή του. Του κατέβασα τη φόρμα και στο σλιπ του μέχρι τα γόνατα. Πετάχτηκαν δυο αρχιδάρες που κρεμόντουσαν χαμηλά και ένα χαλαρό μεγαλούτσικο και πλατύ καυλί. Του έπιασα το καυλί και αυτό άρχισε να μεγαλώνει. Το πήρα και στο στόμα. μετά από λίγο είχε γίνει ένας καυλαρος 18 πόντων αλλά το φοβερό ήταν το πλάτος του. Δεν ήταν μόνο χοντρό αλλά πλατύ γύρω στους 5 πόντους διάμετρο και έμοιαζε με φτυάρι. Σχεδόν δε χωρούσε στο στόμα μου. Δε μίλαγε πολύ . μετά από λίγο μου είπε κάνε με να χύσω. Δυνάμωσα το τσιμπούκι και μετά από λίγο με έχυσε στη μούρη. Πρέπει να μην είχε χύσει για καμιά βδομάδα.

Παρέμεινε καυλωμένος και μου είπε πως θέλει να με γαμήσει.

*-Χώσε μου το φτυάρι στο κώλο κούκλε.

Έβαλε μια κόκκινη καπότα και πλησίασε τον κώλο μου. Έσπρωχνε αλλά λόγω σχήματος δε μπορούσε να μπει. Τον έβαλα να καθίσει κα πήγα πάνω του. Το βάρος μου βοήθησε και μπήκε. Τσούξιμο και περίεργη αίσθηση. Το αισθανόμουνα στα πλάγια τοιχώματα. Χωρίς να βγει σηκωθήκαμε και άρχισε να με γάμα όμορφα. Ο κώλος μου συνήθισε και του είπα να γαμήσει άφοβα. με γάμαγε γρήγορα για δέκα λεπτά.

Ακουγόντουσαν τα σπλατς δυνατά. Μου τον έβγαλε και έχυσε στη πλάτη μου. πήγα να σηκωθώ και μου είπε να μείνω εκεί και φόρεσε νέα καπότα. Ξαναμπήκε. Κράτησε για αλλά δεκαπέντε λεπτά. Τον κατάλαβα να χύνει μέσα μου. Έμεινε και συνέχισε να κουνιέται αργά. Με το χέρι του μου έπιασε τον πούτσο και μου τον έπαιζε. "Καλό καυλί έχεις" μου λέει και εκεί άρχισα και εκτόξευα τα χυσια μου.

Το Στέφανο το ξαναείδα άλλες δυο φορές. Μια τη επόμενη το πρωί που τον επισκέφτηκα στο μαγαζί του και του έκανα τσιμπούκι στο πατάρι και χθες πάλι στο μαγαζί του που με γάμησε μετά το κλείσιμο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")