Ο σεκιουριτάς και ο 60αρης στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύθηκε από gerakas26
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (6 Votes)
Ένα βράδυ καθώς περίμενα στον οσε της Θεσσαλονίκης να πάρω το τρένο, έβλεπα διάφορους μεγάλους σε ηλικία να κοιτάνε παράξενα κι επίμονα. Δεν έδινα σημασία. Καθώς όμως οι ώρες δεν περνούσαν με τίποτα είπα να κάνω παιχνίδι με κάποιον για να περάσει η ώρα. Κοίταξα να βρω κάποιον περισσότερο νορμάλ εμφανισιακά κι άρχισα να τον κοιτάω και να ξύνω το πούτσο μου. Κατάλαβε αμέσως κι άρχισε να με κοιτάει ακόμα περισσότερο. Βρήκα αφορμή όταν δεν με κοιτούσε κάνεις κι έβγαλα τον πούτσο μου έξω από το μποξεράκι για να φαίνεται ακόμα περισσότερο  από τη φόρμα. Αυτός κοιτούσε ακόμα περισσότερο, όπως και οι περισσότεροι. Σιγά-σιγά άρχισα να καυλώνω επειδή με κοιτούσαν και φαινόταν ακόμα περισσότερο.

Μέτα από λίγο πήγα στις κάτω τουαλέτες κ φυσικά με ακολούθησε. Ήταν κοντά στα 60, αδιάφορος εμφανισιακά, αλλά δε με ένοιαζε, δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι μαζί του. Πήγα στις όρθιες τουαλέτες και ήμουν σίγουρος ότι θα έρθει διπλά μου. Εν τω μεταξύ  άρχισα να τον παίζω και είχα καυλώσει. Ήρθε κι άρχισε να με κοιτάει επίμονα. Έκανα τον αδιάφορο μέχρι που τραβήχτηκα λίγο για να βλέπει ότι τον έπαιζα. Γυρίζει και μου λέει ξαφνικά:

-    Ωραίος πούτσος φίλε!

-    Σου αρέσει;...

του λέω και ξαφνικά κοιτάει πίσω κι έρχεται προς το μέρος μου. Μου τον έπιασε κι άρχισε να μου τον παίζει και να τον σφίγγει στην παλάμη του.

-    Πάμε μέσα να σου πάρω ένα τσιμπούκι;

-    Όχι!

-    Γιατί; έχεις γκόμενα;

-    Ναι!

-    Έχεις χύσει πότε στο στόμα της μέσα; Γουστάρω να στα πιω όλα…

κι έσκυψε να μου τον γλείψει αλλά τραβήχτηκα. Εκείνη την ώρα, μπήκε μέσα ένας σεκιουριτάς και μας είδε. Ήταν κοντά στα 35, ωραίος, μελαχρινός, με κάλο σωματάκι. Γυρίζει και λέει στον άλλον:

-    Τι κάνεις πάλι εδώ ρε; Δε σου είπα να μην έρχεσαι εδώ να ψωνίζεσαι;

Ήρθε, με τράβηξε στην άκρη και μου λέει:

-    Σε ενοχλεί φίλε;

-    Όχι εντάξει μια χαρά.

-    Θες να τον γαμήσουμε και οι 2; Αφού γουστάρει!

Εμένα ο μεγάλος δε μου άρεσε, άλλα μου άρεσε πολύ ο σεκιουριτάς. Με τα λίγα και τα πολλά, πήγε ο μεγάλος, πήρε προφυλακτικά και πήγαμε σε ένα μέρος του σταθμού, μπήκαμε μέσα κλείδωσε ο σεκιουριτάς κι αρχίσαμε. Τον έβαλε να κάτσει κάτω κι έβγαλε τον πούτσο του έξω. Αξύριστος και χόντρος. Γύρισε και μου λέει:

-    Έλα εδώ ρε και βγαλ' τον να τους φάει κ τους 2.

Πήγα εννοείτε. Μας έπαιρνε πίπα και στους 2 ταυτόχρονα. Ήθελα να φιλήσω το σεκιουριτά, αλλά δεν το έκανα τελικά. Καθώς μας έγλειφε, ακούσαμε από τον ασύρματο ότι τον χρειάζονται πάνω σε μια γραμμή και δυστυχώς έπρεπε να φύγει. Γύρισε και λέει στο μεγάλο:

-    Αφού δε θα σου γαμήσουμε τον κώλο σου θα σου γαμήσουμε το λαιμό…

του έπιασε το κεφάλι κι άρχισε να του το γαμάει γρήγορα και με δύναμη. Είχε δακρύσει ο μεγάλος αλλά του άρεσε. Μετά έβγαλε τον πούτσο από το στόμα του, τον έπιασε από το κεφάλι και τον έβαλε να γλείψει τον δικό μου. Του έσπρωχνε το κεφάλι, τον βαρούσε σφαλιάρες με τον πούτσο μου μέσα στο στόμα του. Μετά προσπάθησε να βάλει και τον δικό του μέσα στο στόμα του. Ήρθαμε τόσο κοντά που με ακουμπούσε με τα τριχωτά μπούτια του και καύλωνα ακόμα περισσότερο. Ακουμπούσαμε τους πούτσους μας και ο 60άρης έγλειφε τα πουτσοκέφαλα μας. Μετά ήθελε να χύσει ο σεκιουριτάς και τον ξανά έβαλε μέσα στο στόμα του μέχρι που τον έχυσε.  Τα χύσια του τον έπνιγαν κι άρχισε να βήχει και προσπαθούσε να τον σταματήσει, άλλα αυτός δε σταματούσε. Εγώ δεν άντεχα από τη σκηνή που έβλεπα. Το σεκιουριτά με τα  γυμνασμένα και τριχωτά ποδιά να του γαμάει το στόμα και τα χύσια να τρέχουν κάτω. Δεν άντεξα κι άρχισα να βογκάω. Ο σεκιουριτάς κατάλαβε ότι θα χύσω, τον έβγαλε από το στόμα του, μεέπιασε από τη μέση και μου λέει:
 
-    Χύσε πάνω στον πούτσο μου.

Όταν το άκουσα αμέσως έχυσα κι έτσι όπως ήταν με τα χύσια μου και τα χύσια του τον ξανά έβαλε στο στόμα του και του λέει:

-    Καθάρισε τον πάλι!

Ο μεγάλος είχε κοκκινίσει γιατί τον χτυπούσε στα μάγουλα σφαλιάρες και ήταν γεμάτος χύσια στα ρούχα και στα μαλλιά του. Ντυθήκαμε και καθώς φεύγαμε του λέει:

-    Μη σε ξανά πετύχω στις τουαλέτες να ψάχνεις να φας πούτσο!Copyright protected OW ref: 95637