O πατέρας μου κι εγώ (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ilidek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.14 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: O πατέρας μου κι εγώ (2ο μέρος)

Τις επόμενες μέρες γραφτήκαμε και οι δύο στο γυμναστήριο. Σε ένα γυμναστήριο που ήταν κάτι σαν κλειστό κλαμπ αντρών. Από τις πρώτες μέρες όλοι θαυμάζανε το υπέροχο σώμα του πατέρα μου για το πόσο καλά γυμνασμένος ήτανε και δεν άργησε να πιάσει φιλίες με όλους σχεδόν έτσι και εγώ βάλθηκα να γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορούσα. Ο καιρός περνούσε, είχα κλείσει τα 16 και ήμουν πια ένας ωραίος έφηβος, δεν είχα ψηλώσει αρκετά αλλά είχα αρχίσει να σχηματίζω ένα όμορφο και γυμνασμένο σώμα.

Με τον πατέρα παίζαμε πολύ συχνά, και πολύ σύντομα είχα εθιστεί στον πούτσο του. Τον ήθελα και είχα αρχίσει πια να παίρνω τον πούτσο του καλά μέσα στο στόμα μου αφού προσπαθούσα να τον βάζω όλο μέσα μου βαθειά μέχρι το λαρύγγι μου χωρίς να με πνίγομαι. Πολλές ημέρες τον προκαλούσα με τα χάδια μου και τον παρακαλούσα να με αφήσει να του τον γλείψω, τα τσιμπούκια που του έκανα τον απογείωναν, και πολύ συχνά μου έλεγε ότι τον έγλειφα καταπληκτικά, ενώ και εκείνος φρόντισε να μου μάθει πως να αργώ να χύνω ενώ δεν παρέλειπε ποτέ να παίζει με το κωλαράκι μου χώνοντας μου τα δάχτυλα του.

Αλλά και στο σχολείο έπαιζα συχνά, είχα αρχίσει να κάνω και φίλους, πήγαινα συχνά στις τουαλέτες όπου βοηθούσα όποιον έβρισκα να ξαλαφρώσει πότε τους την έπαιζα και πότε τους έπαιρνα τσιμπούκι. Στα γενέθλια μου όταν έκλεινα τα 17 ο πατέρας μου με ρώτησε αν ήθελα να καλέσω τους φίλους μου για να γιορτάσω, αλλά του είπα ότι προτιμώ να περάσουμε οι δύο μας τώρα που μεγάλωσα λίγο και δεν θα ερχόντουσαν όλοι οι συγγενείς. Γύρισα από το σχολείο, με πολύ όρεξη για παιγνίδια, και όση ώρα τον περίμενα, είχα πλυθεί καλά και είχα φορέσει μόνο ένα ωραίο σορτσάκι που άφηνε να φαίνονται τα σχεδόν άτριχα μπούτια μου και τα κωλομέρια μου. Εκείνος μου αγόρασε μία τούρτα και φρόντισε να είναι σπίτι νωρίς ώστε να είμαστε μαζί, όταν άκουσα το κλειδί στην πόρτα έτρεξα και έπεσα στην αγκαλιά του, τον αγκάλιασα από το λαιμό και τον φίλησα με πάθος στο στόμα, μόλις που πρόλαβε να αφήσει την τούρτα στο πάτωμα.

Κρεμόμουν από το σβέρκο του και με το βάρος μου τον παρέσυρα στον καναπέ, τον τράβηξα επάνω μου και συνέχισα να τον φιλάω, ενώ μου είχε ήδη σηκωθεί.

-    Κάτσε βρε άτιμο, μπα τι έχουμε εδώ;… καύλες;…

μου είπε και με χούφτωσε. Τον κρατούσα σφιχτά επάνω μου και το βάρος του με ερέθιζε περισσότερο. Με τα μεγάλα χέρια του άρχισε να χαϊδεύει όλο μου το κορμί στέλνοντας με στα ουράνια από καύλα και πόθο. Άρχισε να τρίβεται επάνω μου, ενώ κάθε τόσο με φιλούσε στο στόμα κάνοντας με να λιώνω, ενώ τα καυλιά μας τριβόντουσαν κάτω από τα ρούχα μας. Ήταν υπέροχο, φιλιόμασταν και τριβόμασταν έτσι για αρκετή ώρα μέχρι που χύσαμε.

-    Αχ αγόρι μου, σκέτη καύλα είσαι, το ξέρεις έτσι;… αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όταν είμαστε έξω από το σπίτι.

Του είπα να μην ανησυχεί. Σηκώθηκε  και άρχισε να γδύνεται, για να κάνει ένα ντους, είχαμε λερώσει και οι δύο τα σλιπάκια μας. Τον έβλεπα και τον θαύμαζα, λες και τον έβλεπα για πρώτη φορά, είχε ομορφύνει ακόμα περισσότερο, το γυμναστήριο του έκανε καλό, είχε χάσει 2-3 κιλά, τα μπράτσα του είχαν δυναμώσει ακόμα περισσότερο όπως και το εργαλείο του που ήταν πάντα πρόθυμο για παιγνίδια. Πήγε στο μπάνιο και τον ακολούθησα χωρίς να πω τίποτα, μπήκα μαζί του στη μπανιέρα. Είχα αρχίσει να μεγαλώνω και είχα πια αποφασίσει να τον κάνω να χαίρεται το σεξ όσο περισσότερο γίνεται αφού για χάρη μου το είχε στερηθεί τόσα χρόνια.

Πήρα το σαπούνι και άρχισα να τον σαπουνίζω όπως του άρεσε, πέρασα το σαπούνι από τον πούτσο του και άρχισα να του τον τρίβω, παράλληλα με τα αρχίδια του, και το ένοιωθα να μεγαλώνει ξανά στα χέρια μου. Μουρμούρισε από ευχαρίστηση και έτσι συνέχισα να τον πλένω. Έσκυψε και με φίλησε.

-    Άτιμο, το ξέρεις ότι μου αρέσει!
-    Κι εμένα μου αρέσει…

του είπα. Όταν έφτασα στο ξέπλυμα του είχε γίνει ξανά σκληρό σαν πέτρα. Γονάτισα και άρχισα να του τον γλείφω, τον άκουσα να βογκάει, τον έβαλα μέσα στο στόμα μου και άρχισα να τον ρουφάω, του άρεσε πολύ, έτσι συνέχισα προσπαθώντας να τον βάζω όλο και πιο πολύ μέσα μου.

-    Έτσι μπράβο γλείψ’ τον καλά κι εγώ θα σε ανταμείψω για αυτό.

Ο πατέρας όταν καύλωνε γινόταν άλλος άνθρωπος. Του άρεσε να γίνεται βίαιος και πρόστυχος, κάτι που μου άρεσε και εμένα.

-    Μικρή πούστρα αυτό θέλεις έτσι δεν είναι, σου αρέσει το κοντάρι μου έτσι; Παρ’ το όλο μέσα σου.

Είχα καυλώσει και εγώ παρά πολύ. Αισθάνθηκα το χέρι του να χαϊδεύει την τρύπα μου, δε μπορούσα να τον δω έτσι όπως με κρατούσε, αλλά τον άκουσα να φτύνει και να την υγραίνει. Αφού χάιδεψε την τρυφερή τρυπούλα μου, άρχισε να βάζει σιγά-σιγά το δάχτυλο του μέσα μου. Τρελάθηκα από την καύλα, δε με πονούσε καθόλου, αντίθετα το δάχτυλο του έμπαινε άνετα πια μέσα μου. Είχα λιγώσει από την καύλα, καθώς αισθανόμουν τον τεράστιο πούτσο του να μπαίνει μέχρι το λαρύγγι μου και το δάχτυλο του να μπαινοβγαίνει στον κώλο μου.

Η πρωτόγνωρη αυτή αίσθηση μου άρεσε πολύ να το νοιώθω μέσα μου, έτσι μεγάλο και μακρύ, ήταν σαν κανονική πούτσα για το παρθένο κωλαράκι μου.

-    Σου αρέσει μικρή πουτανίτσα, αυτό που σου κάνω;

Είχα καυλώσει πάρα πολύ, και μόλις που μούγκρισα από την καύλα. Τον άκουγα που μου μιλούσε πρόστυχα και με καύλωνε ακόμα περισσότερο, και καθώς μου έχωνε το δάχτυλο του στον κώλο μου δεν μπόρεσα να κρατηθώ και άρχισα να χύνω. Έχυνα καθώς εκείνος μου γαμούσε τον κώλο με το δάχτυλο του και το στόμα με το τεράστιο παλούκι του.

-    Έχυσες μωρό μου αλλά δεν τελειώσαμε.

Τώρα μου κρατούσε το κεφάλι γερά με τα δύο του χέρια και έχωνε τον πούτσο του βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου, σα να το γαμούσε.

-    Αχ αγόρι μου τι υπέροχο στοματάκι είναι αυτό που έχεις, και τι ωραία που ξέρεις να τον παίρνεις όλο μέσα σου, ωχ μωρό μου τι ωραίο τσιμπούκι είναι αυτό;

Κάθε λεπτό που περνούσε η πούτσα του γινόταν όλο και πιο χοντρή όλο και πιο σκληρή και απειλούσε να με πνίξει καθώς προσπαθούσε να μπει ακόμα πιο βαθιά μέχρι το λαρύγγι μου, αλλά τον ρουφούσα αχόρταγα, γιατί μου άρεσε, όπως και εκείνου. Του άρεσε να μου μιλάει πρόστυχα όταν ήταν καυλωμένος και μου άρεσε και εμένα, όπως μου άρεσε και ότι και αν μου έκανε.

-    Θέλεις να γευτείς τα χύσια μου;…

τον άκουσα να μου λέει και μόλις που κατάφερα να γνέψω με τα μάτια μου ναι. Μου κρατούσε το κεφάλι γερά και για μία στιγμή σταμάτησε να κινείται, ο πούτσος του ήταν βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου, όταν άρχισε να εκτοξεύει το καυτό του χύσι. Τον ένιωθα να πάλλεται μέσα μου και χωρίς να το καταλάβω άρχισα να καταπίνω τις ριπές από τα ζεστά του υγρά μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Όταν τελείωσε να χύνει, με τράβηξε στην αγκαλιά του και με φίλησε, παίρνοντας τη γεύση από τα χύσια του.

-    Έτσι μπράβο πουστράκι μου, σου άρεσε;
-    Ήταν υπέροχο…

του είπα, ενώ είχα καυλώσει ξανά.

-    Αυτό σου αρέσει;…

μου είπε βάζοντας μου πάλι κωλοδάκτυλο.

-    Ω ναι, του είπα τρέμοντας από καύλα.
-    Έλα, σήμερα έχουμε να μάθουμε κι άλλα.

Μπήκαμε στην μπανιέρα και άρχισε να με πλένει. Μου έβαζε νερό στο κωλαράκι για να με καθαρίσει καλά. Όπως μου είπε έπρεπε να μάθω να είμαι τελείως καθαρός και φυσικά μου έκανε το σχετικό κήρυγμα  για το ότι πρέπει να προσέχω πολύ ποιους πλησιάζω. Όταν τελειώσαμε το μπάνιο ήμασταν και οι δύο καυλωμένοι ξανά.

-    Σήμερα θα το γιορτάσουμε…

μου είπε. Όλο το απόγευμα περάσαμε καυλωμένοι κάνοντας αστεία και ερωτοτροπούσαμε, εγώ έπαιζα με την πούτσα του και εκείνος με το κωλαράκι μου. Σε κάποια στιγμή ήρθε και η τούρτα. Αφού έσβησα τα κεράκια, πήρε λίγη τούρτα με το δάχτυλο του και το έβαλε στο στόμα μου γαμώντας το με το δάχτυλο του. Μετά πήρε λίγο ακόμα και πασάλειψε την πούτσα του, κλείνοντας μου το μάτι. Αμέσως κατάλαβα τι ήθελε, έσκυψα και άρχισα να του τον γλείφω μέχρι που τον καθάρισα τελείως. Το επαναλάβαμε δύο-τρεις φορές, η πούτσα του είχε καυλώσει για τα καλά, είχε γίνει τεράστια, σκληρή και κόκκινη σαν πυρωμένο σίδερο.

Με σήκωσε όρθιο μπροστά του και άρχισε να με φιλάει, πρώτα στα χείλη, μετά στο λαιμό, με έκανε να ανατριχιάσω ολόκληρο, γιατί εκείνη την εποχή είχε γένια. Συνέχισε το γλείψιμο, όλο και πιο κάτω ώσπου κόλλησε στην αριστερή μου θηλή, και άρχισε να τη βυζαίνει ενώ με το χέρι του μου τσιμπούσε την άλλη. Μούγκρισα καθώς ένοιωθα τα δόντια του να οργώνουν τα τρυφερά βυζάκια μου, δαγκώνοντας τα απαλά, και άρχισα να παίζω τον πούτσο μου. Μετακινήθηκε λίγο αλλάζοντας θηλή αφήνοντας την πρώτη κατακόκκινη ερεθισμένη και άρχισε τα δαγκώματα και τα γλειψίματα στην άλλη.


Μετά από λίγο έσκυψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα του. Ήταν υπέροχο. Πρώτη φορά μου τον έγλειφε ο πατέρας και το κατάπινε όλο, δεν είχα βέβαια τα προσόντα του, ο πούτσος μου ήταν μέτριος 17 πόντους, ενώ εκείνου πολύ μεγαλύτερος και αρκετά πιο παχύς. Καθώς μου τον έγλειφε, μου άνοιξε λίγο ακόμα τα πόδια, βάζοντας μου κωλοδάκτυλο. Μου άρεσε τόσο πολύ που έπιασα το χέρι του και το πίεσα να μπει περισσότερο μέσα μου, εκείνος με γύρισε, με έβαλε να σκύψω και άρχισε να μου γλείφει και να μου δαγκώνει την κωλοτρυπίδα μου και τα κωλομέρια. Το μούσι του, απογείωνε ξανά την καύλα μου στα ουράνια.

-    Σου αρέσει μωρό μου;
-    Ναι… πολύ, του απάντησα, θέλω κι άλλο.

Σε λίγο δοκίμασε βάζοντας μου δύο δάχτυλα μαζί. Πόνεσα λίγο αλλά μου άρεσε πολύ. Κουνούσα ρυθμικά τον κώλο μου ώστε να μπαίνουν τα δάχτυλα του βαθιά μέσα μου. Σηκώθηκε και στήθηκε πίσω μου, ο πούτσος του είχε γίνει τεράστιος και τον έτριβε ανάμεσα στα μπούτια μου αλλά και στην τρύπα μου.

-    Αυτός ο κώλος θα πρέπει να γαμηθεί…

είπε και μου άνοιξε τα κωλομέρια.

-    Μωρό μου η τρύπα σου έχει ανοίξει σαν τριαντάφυλλο…

είπε ενώ μου έβαζε τα δύο του δάχτυλα.

-    Θέλεις να φας την πούτσα μου;
-    Ναι πατέρα, ναι σε παρακαλώ…

του είπα ναζιάρικα. Με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο δωμάτιο. Έβγαλε ένα σωληνάριο από το συρτάρι και πασάλειψε καλά την κωλοτρυπίδα μου, χώνοντας τα δάχτυλα που γλιστρούσαν τώρα πολύ γλύκα μέσα μου.

-    Αυτό είναι υπέροχο, του είπα.
-    Σου αρέσει αγόρι μου, μου είπε, έτσι γλύκα θα μπει και η πούτσα μου μέσα σου.

Η καύλα μου ήταν φοβερή και τούρλωσα τον κώλο μου προς το μέρος του.

-    Έτσι μπράβο, δωσ’ το μου και θα δεις θα δεις τι ωραία θα περάσουμε, θα σε τρελάνω σήμερα.

Αισθάνθηκα την τρύπα μου να ανοίγει ακόμα περισσότερο, καθώς τρία δάχτυλα μπαίνανε μέσα και γλιστρούσαν στην τρύπα μου. Έτρεμα από την καύλα, όταν σταμάτησε και πασάλειψε το πυρωμένο του καυλί.

-    Έλα αγόρι μου σήμερα θα φας τον πούτσο μου…

και αφού ξάπλωσε στο κρεβάτι μου είπε να κάτσω πάνω στον καυλωμένο πούτσο του.

-    Χαλάρωσε και άστο να γλιστρήσει μέσα σου.

Το τεράστιο εργαλείο βρήκε αμέσως την τρύπα μου και το κεφαλάκι μπήκε αμέσως μέσα. Με έπιασε από τη λεκάνη και με τράβηξε να κάτσω επάνω του. Το όργανο του άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά μέσα μου σαν έμβολο, αφού είχε λιπανθεί καλά με την κρέμα. Με ξέσκιζε καθώς αισθανόμουν την τρύπα μου να ανοίγει διάπλατα και τα σωθικά μου να γεμίζουν από την τεράστια πούτσα του. Πονούσα και φώναξα. Μου έκλεισε το στόμα με ένα φιλί, ήμουν πολύ καυλωμένος και παρά τον πόνο, ένιωθα υπέροχα.

-    Πονάω…

του είπα, αλλά ο πούτσος μου ήταν πολύ καυλωμένος, καθώς σιγά-σιγά καθόμουν επάνω του, και ο πούτσος του έμπαινε όλος μέσα μου. Δάκρυα πόνου και καύλας τρέχανε από τα μάτια μου.

-    Πονάς τώρα, αλλά χαλάρωσε και θα δεις θα σου αρέσει σε λίγο η πούτσα μου.

Ήμουν πολύ πιο μικροκαμωμένος από αυτόν και πολύ εύκολα μπορούσε να με κάνει ότι ήθελε έτσι με έπιασε από τα κωλομέρια και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει αργά-αργά πάνω στο καυλί του, σαν παιχνιδάκι.
Με γαμούσε έτσι αργά και γλυκά, για αρκετή ώρα  φροντίζοντας κάθε φορά να μπαίνει ο πούτσος του όλο και πιο βαθιά μέσα μου.

-    Αγόρι μου σε γαμάω, μου έλεγε, έχω χώσει την πούτσα μου μέσα στο κωλαράκι σου, νοιώθεις την κάβλα μου; Νοιώθεις το ξέσκισμα της στενής σούφρας σου.

Τα λόγια του απογείωναν την καύλα μου, και ο πόνος δεν με ενοχλούσε πια.

-    Είναι υπέροχο…

είπα, ενώ ο πούτσος μου έτρεμε καυλωμένος και ξερόχυνα από την καύλα.

-    Σου αρέσει που σε γαμάω μωρό μου; Σου αρέσει που τρως την τεράστια πούτσα μου;
-    Ναι είναι υπέροχο…

μπόρεσα να πω. Με γαμούσε και ένοιωθα να πιέζονται τα σωθικά μου, για αρκετή ώρα μέχρι που  άρχισα να χύνω χωρίς καν να αγγίξω το καυλί μου. Τα χύσια μου πετάχτηκαν στο στήθος του, ενώ εκείνος συνέχισε να με γεμίζει με το καυλί του. Είχε τον πούτσο του βαθιά μέσα μου και τη στιγμή που έσκυψα και τον φίλησα, αισθάνθηκα τον πούτσο του να πετρώνει μέσα μου και τα χύσια του να πετάγονται μέσα στο κωλάντερο μου.

-    Χύνω, σε χύνω αγόρι μου, παρ’ τα όλα μέσα σου μωρό μου. Έτσι πάρε τα χύσια μου, ω τι γλύκα είναι αυτή!

Ήταν υπέροχα, το πρώτο γαμήσι της ζωής μου, από τον άντρα που αγαπούσα τόσο πολύ, τον πατέρα μου. Εκείνη τη νύχτα κοιμηθήκαμε όπως συνήθως αγκαλιά μόνο που αυτή τη φορά ήμασταν συνέχεια καυλωμένοι.Copyright protected OW ref: 95529