Με τον Ινδό στην αποθήκη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (3 Votes)
Αφού έγιναν όσα όργια έγιναν το προηγούμενο βράδυ και αφού από την ώρα που ξύπνησα, μέσα στο μυαλό μου δε μπορούσα να πιστέψω ότι γάμησα την κουνιάδα μου, ήρθε το επόμενο πρωί. Πρώτος ξύπνησα εγώ κατά τις επτά και μισή, λόγω του βιολογικού μου ρολογιού και της ανάγκης μου για καφέ και τσιγάρο στο μπαλκόνι. Ενώ, όπως φαίνεται, τη στιγμή που πέρασα από την κουζίνα ξύπνησα και τον Αλί. Ευτυχώς και εκείνος έπινε καφέ, οπότε βολεύτηκε με έναν ίδιο και βγήκαμε στο μπαλκόνι παρέα.

-    Κοιμήθηκες καλά; Ξεκουράστηκες;

-    Κοιμήθηκα, αλλά όχι πολύ ξεκούραση.

-    Ναι, ξέρω. Φταίει το βράδυ ε;

-    Ε, όχι μόνο. Πολύ δουλειά και για κυρία Ζωή.

-    Ναι, αλλά και γαμάς κυρία Ζωή.

-    Όχι συνέχεια. Μόνο όποτε μπορεί κυρία Ζωή.

-    Πιο καλό μουνί ποιό είναι; Κυρία Μαίρη ή κυρία Ζωή;

-    Και τα δύο ωραία είναι. Αλλά, πρώτη φορά έχυσα μέσα σε μουνί χθες. Μου αρέσει. Πολύ γλυκό.

-    Γιατί πρώτη φορά; Παιδιά δεν έχεις; Γυναίκα δεν έχεις; Πόσων χρόνων είσαι;

-    Αλί είναι 35. Δεν πρόλαβα να βρω γυναίκα και να κάνω παιδί. Το τέλω. Αλλά μία φορά το χρόνο που πάω σπίτι, τι να κάνω σε 2 μήνες;

-    Α, κατάλαβα. Λοιπόν, τέλος πάντων, θα περιμένουμε να ξυπνήσουν και οι άλλοι και μόλις μπορέσουμε θα κατέβουμε στην αποθήκη να συγυρίσουμε λίγο. Τι λες; Θα βοηθήσεις;

-    Ναι, κανένα πρόβλημα. Εντάξει.

Τελειώσαμε τον καφέ και το τσιγάρο, εγώ πήγα να πλυθώ και ξάπλωσα ξανά στο κρεβάτι ώσπου να ξυπνήσει και ο μικρός. Η Μαίρη είχε ήδη μισάνοιχτα μάτια.

-    Καλημέρα

-    Καλημέρα. Που ήσουν; Για καφέ;

-    Ναι. Τον πρώτο πρωινό μαζί με τον Αλί. Φαίνεται πως τον ξύπνησα. Τα είπαμε κιόλας λίγο. Ξεκουράστηκες;

-    Ε... ας πούμε ότι κατάφερα λίγο. Η Ζωή κοιμάται ακόμη;

-    Ναι. Καλά, το χθεσινοβραδινό δεν το περίμενα να συμβεί ποτέ. Ήδη νιώθω τύψεις.

-    Εννοείς για την αδερφή μου.

-    Ε, ναι. Για ποιόν άλλο;

-    Ε, τέλος πάντων... έγινε ό,τι έγινε τώρα, απλά και η αδερφή μου ήταν πολύ ξαναμμένη φαίνεται, ήταν και η κούραση από το ταξίδι και μάλλον δεν κατάλαβε και εκείνη τι έκανε. Εντάξει, ξεκόλλα τώρα. Δηλαδή, αν το βράδυ ξαναγίνει κάτι, προτιμάς να τραβήξεις μαλακία;

-    Σίγουρα όχι, αλλά θα χρειαστώ κάτι παραπάνω για να φτιαχτώ καλά και να μην ξέρω τι κάνω.

-    Ξεκόλλα ρε αγάπη. Άστο και θα δούμε μέχρι το βράδυ. Πάω να ξυπνήσω το παιδί, γιατί πρέπει να τον πάω λίγο στη μάνα σου. Έχω δουλειές έξω.

Περί τις 9 είχαμε σηκωθεί όλοι και η Ζωή ετοιμαζόταν πυρετωδώς για το σεμινάριο, το οποίο θα άρχιζε στις 11. Δεν είπαμε και τίποτα ιδιαίτερο μεταξύ μας, πέρα από μία καλημέρα, αλλά δε φάνηκε στο πρόσωπό της κάτι που έδειχνε ότι παρεξηγήθηκε για χθεσινά. Με τα πολλά-πολλά,ετοιμάσαμε και τον μικρό και όταν ετοιμάστηκε και η Μαίρη τη βοήθησα να βάλει τα πράγματα, κάποια παιχνίδια και τον μικρό στο αμάξι και να φύγουν για τους δικούς μου. Κατά τις 10, ήταν έτοιμη και η Ζωή.

-    Γαμπρέ φεύγω κι εγώ.

-    Ζωή, δεν ξέρω αν το ‘χεις καταλάβει, αλλά θέλω να ζητήσω μία συγνώμη για χθές. Νιώθω τύψεις και λίγο άσχημα.

-    Καλά, εντάξει, πες ότι απλά έγινε μία γαμημένη αλλαγή. Αλλά γιατί κάνεις κι έτσι; Εδώ εχθές μας πήρατε είδηση όταν γαμιόμασταν με τον Αλί. Τώρα σ’ έπιασε ντροπή; Άστα ρε γαμπρέ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το μεσημεράκι. Αλί, φεύγω μανάρι! Θα τα πούμε αργότερα. Βοήθα λίγο τον Παναγιώτη να τελειώσει, έτσι;

-    Ναι κυρία Ζωή.

Φιληθήκαμε σταυρωτά και ήδη άρχισα να νιώθω αρκετά καλύτερα. Τόσο καλύτερα που πριν πάρω τον Αλί κάτω, φτιάξαμε από έναν καφέ ακόμη. Φορέσαμε από μία φόρμα, μιας και είχα εφεδρικές για δουλίτσες και κατεβήκαμε κάτω. Μόλις ανοίξαμε, ρώτησα τον Αλί πως έβλεπε την κατάσταση.

-    Λοιπόν Αλί, τι λες; Θα τα καταφέρουμε;

-    Μην ανησυχείς, έχω δει πολύ χειρότερα. Σε 2 με 2,5 ώρες θα έχουμε τελειώσει.

Δεν πίστευα αυτό που άκουσα! Και φυσικά ακόμη περισσότερο, δεν πίστεψα αυτό που είδα! Τόση γρηγοράδα να κάνει ότι του είπα. Κάποια στιγμή, λίγο πριν τελειώσουμε με μερικές λεπτομέρειες και αφού του έδωσα τα εύσημα, του είπα να καθίσουμε για ένα τσιγάρο και μια γουλιά καφέ, ενώ λύνω τελείως τα κορδόνια της φόρμας μου για να καθίσω πιο άνετα. Τώρα θα επεδίωκα να τον δοκιμάσω.

-    Αλί, μου είπες ότι σου άρεσε που έχυσες μέσα σε μουνί χθες, ε;

-    Ναι, πολύ. Πολύ γλυκό.

-    Αλί, μόνο με κυρία Ζωή έχεις κάνει σεξ; Με άλλη γυναίκα; Ή και με άντρα;

-    Ε... ναι, με άλλο ένα γυναίκα πριν πολλά χρόνια. Με άντρα όχι ακόμα.

-    Όταν λες "όχι ακόμα" σημαίνει ότι θα έκανες;

-    Ε, μπορεί... καμιά φορά αν μου αρέσει.

-    Να γαμήσεις εσύ, ή να γαμήσει εκείνος;

-    Ό,τι βγει. Δεν ξέρω. Δεν έχω κάνει ακόμα.

Κάνω ότι έχω δει κάτι πεταμένο κάτω από μία ραφιέρα, σκύβω να το δω καλύτερα και προσπαθώ να το πιάσω. Με το που σκύβω, η φόρμα μου τραβιέται όπως είναι λυμένη και φαίνεται μισός ο ξυρισμένος μου κώλος. Με το που σηκώνομαι και πάλι, ίσα που έχω προλάβει να δω τον Αλί να πιάνει τον πούτσο του.

-    Κύριε Παναγιώτη έχετε ξυρίσει κώλο;

-    Ναι, τον ξυρίζω. Για πιάσε. Τον έχω ξυρίσει καλά;

Ενώ ο Αλί μου πιάνει τον κώλο, σηκώνομαι όρθιος και αφήνω τη φόρμα να γλιστρήσει κάτω μαζί με το μποξεράκι μου. Τώρα βλέπει και τα ξυρισμένα μου πόδια και γυρίζω την πλάτη σε εκείνον για να τα βλέπει όλα.

-    Χάιδεψε με λίγο. Μου αρέσει.

-    Εσύ έχεις πολύ ωραία πόδια και απαλά.

-    Λοιπόν, αυτόν τον κώλο που βλέπεις τον έχει γαμήσει Πακιστανός.

-    Γάμησε εσένα Πακιστανός;

-    Ναι, γάμησε εμένα, έχυσε μέσα, γάμησε και τη Μαίρη και έχυσε στο μουνί της. Και τώρα θέλω να με γαμήσεις κι εσύ. Θέλεις; Σου αρέσω;

-    Ναι, αρέσει πολύ!

-    Εντάξει, αλλά θέλω να δω τον πούτσο σου που έχυσε το μουνί της Μαίρης εχθές.

Χωρίς άλλα λόγια, κάθισα και πάλι, έφερα τον Αλί μπροστά μου και λύνοντας τη φόρμα και κατεβάζοντας το σλιπάκι του βλέπω έναν υπέροχο καυλωμένο πούτσο μπροστά μου. Λίγο μεγαλύτερος από του Μαχμούτ, με κάπως χοντρό πουτσοκέφαλο (σίγουρα το απόλαυσε η Μαίρη εχθές!) και με το περιττό δέρμα! Τράβηξα το δέρμα κάτω και άρχισα να του κάνω πίπα αμέσως.

-    Α… εσύ κάνεις καλή πίπα, γλείψε καλά...

Δεν απαντούσα. Τον απολάμβανα, ενώ και οι δύο αφήναμε ψιθυριστά αγκομαχητά. Του έκανα πίπα χώνοντας τον πούτσο του όσο βαθύτερα μπορούσα και ταυτόχρονα μαλακίζοντας τον. Τον πίπωνα συνέχεια και χωρίς να πάρω ανάσα, για περίπου 2-3 λεπτά. Ευτυχώς δεν έχυνε γρήγορα όπως ο Μαχμούτ.

-    Θέλεις να χύσεις στο στόμα μου ή στον κώλο μου;

Εδώ ήταν ένα δίλημμα, γιατί τον ήθελα και από πίσω. Αλλά σκέφτηκα ότι ίσως να συνέβαινε κάτι αργότερα ή το βράδυ και είπα να τον αφήσω να αποφασίσει πόσο θα άντεχε.

-    Θα χύσω στον κώλο.

Τέλεια! Παραμερίσαμε λίγο κάποια πράγματα που είχαμε ακουμπήσει σε ένα έπιπλο και ξάπλωσα επάνω σηκώνοντας πίσω τα πόδια μου και αφήνοντάς του ελεύθερη είσοδο στην καλοξυρισμένη τρυπούλα μου. Ο Αλί έσκυψε να με γλείψει. Έχωνε τη γλώσσα του όσο μπορούσε πιο μέσα και ρουφούσε έξω τα κωλόχειλά μου. Ήταν τρέλα! Ήταν απίστευτη κάβλα! Όταν είδε ότι ήμουν πλέον έτοιμος, ακούμπησε ελαφρά το πουτσοκέφαλο του και άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά.

-    Μπες αγόρι μου... το θέλω όλο, αχ...

Όση ώρα μπαινόβγαινε βαθιά μέσα μου, τα κωλόχειλα μου είχαν υγρανθεί τόσο πολύ που τα άκουγα να πλατσουρίζουν. Κρατούσε τα μπούτια μου, τα φιλούσε και τα έγλειφε. Μία το ένα, μία το άλλο. Ένιωθα σαν γυναίκα. Κάποιες στιγμές ακουμπούσα με τα χέρια μου το καβλί του στην είσοδο της τρύπας μου. Ήταν υπέροχο γαμήσι. Ο χρόνος είχε χαθεί. Δεν ξέρω για πόση ώρα με πήδαγε. Κάποια στιγμή όμως ένιωσε την ανάγκη να χύσει και τα αγκομαχητά του έγιναν έντονα.

-    Αχ, θα χύσω!

-    Έλα αγόρι μου, ριξ’ τα εκεί μέσα...  αχ, τι σκληρός που γίνεται!

-    Χύνω!

Αυτό ήταν. Ένιωσα τον πούτσο του να σκληραίνει σε δευτερόλεπτα και τους πρώτους παλμούς πριν πεταχτούν τα χύσια. Πρώτη φορά ένιωσα κάτι τέτοιο. Στο τελευταίο του κούνημα, κάρφωσε όλο το καβλί του μέσα μου, σκληρό και τα χύσια του να τινάζονται δυνατά μέσα μου. Πραγματικά ζεστά. Μία υπέροχη υγρή ζέστη όμως. Όταν τελειώσαμε, σηκώθηκα χωρίς καν να σκουπιστώ. Ήθελα να νιώθω τα χύσια του να τρέχουν πίσω μου και ας κολλούσαν.

-    Αλί, ήταν υπέροχο. Σ’ ευχαριστώ. Ξεκουράσου και κράτα δυνάμεις τώρα, γιατί το βράδυ θα ξαναγαμήσεις τη γυναίκα μου. Θέλω να ξαναχύσεις μέσα της.

Του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο, μαζέψαμε κάτι λίγα τελευταία και ανεβήκαμε στο σπίτι για να πλυθούμε λίγο και να περιμένουμε τις δύο πουτάνες να γυρίσουν. Λέτε να μην ενοχλήσει τη Ζωή αν χύσω μέσα της; Θα δείξει.(Copyright protected OW ref: 94492)