O πατέρας μου κι εγώ (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ilidek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (9 Votes)

Προηγούμενο μέρος: O πατέρας μου κι εγώ

Μετά από αυτό το περιστατικό, οι μέρες κυλούσαν κάπως αμήχανα, ήταν η πρώτη φορά που ο πατέρας μου, φαινόταν απόμακρος. Μία ημέρα το πήρα απόφαση και την ώρα που έκανε το μπάνιο του, μπήκα και εγώ μαζί του στην μπανιέρα, όπως όταν ήμουν μικρός μόνο που τότε με έπλενε εκείνος.

-    Θέλω να κάνω μπάνιο μαζί σου…

του είπα. Έφερε αντίρρηση, αλλά αμέσως η πούτσα του άρχισε να του σηκώνεται. Του την έπιασα και άρχισα να του τη χαϊδεύω. Με σταμάτησε λέγοντας μου ότι δεν κάνει, δεν είναι σωστό. Του είπα ότι δε με νοιάζει, ότι μου άρεσε και πως ήθελα να κάνω για αυτόν κάτι που τον ευχαριστούσε γιατί τον αγαπούσα πολύ. Με αγκάλιασε λέγοντας μου ότι και εκείνος με αγαπάει και ότι είμαι για αυτόν τα πάντα στην ζωή. Τα πουλιά μας ήταν σηκωμένα και παρόλη τη διαφορά ύψους που είχαμε, τριβόντουσαν το ένα με το άλλο. Με κρατούσε σφιχτά από τα κωλομέρια, μαλάζοντας τα και έτριβε αργά την πούτσα του πάνω στο στομάχι μου. Με φιλούσε και για πρώτη φορά αισθάνθηκα να με φιλάει στο στόμα με ερωτικό πάθος. Έβαζε την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου σαν να προσπαθούσε να το εξερευνήσει, ήταν υπέροχη η αίσθηση του φιλιού του. Σε κάποια στιγμή έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα μπούτια μου. Μού κρατούσε τα κωλομέρια ανοικτά και τριβόμασταν έτσι για ώρα. Κάποια στιγμή έχυσα καθώς με κρατούσε έτσι, και μετά από λίγο έχυνε και αυτός. Ήταν υπέροχο.

Με έπιασε από τους ώμους και μου είπε «παιδί μου, αυτό πρέπει να μείνει μεταξύ μας, κανένας δεν πρέπει να το μάθει». Η ερωτική μας ζωή είχε μόλις αρχίσει. Κάθε μέρα τα φιλιά και τα χάδια γινόντουσαν πιο ερωτικά. Μία από τις επόμενες μέρες, ήμουν στο μπάνιο γυμνός και προσπαθούσα να ξυριστώ, τον φώναξα να έρθει να με μάθει να ξυρίζομαι. Μόλις άνοιξε την πόρτα και με είδε, μπήκε μέσα και αφού γδύθηκε, μου είπε «μεγάλωσε το αγόρι μου και θέλει να ξυριστεί», δίνοντας μου μία ξυλιά στον κώλο. Πήρε μπόλικη σαπουνάδα και την άπλωσε στο πρόσωπο μου, πήρε το ξυράφι και άρχισε να με ξυρίζει. Τον παρακολουθούσα στο καθρέφτη, ήταν ένας πολύ ωραίος άντρας. Μόλις είχε κλείσει τα 40, ψηλός 1.93, ήταν μεγάλος αθλητής στα νιάτα του και παρά τα λίγα παραπάνω κιλά της ηλικίας του, είχε ένα υπέροχο καλοφτιαγμένο σώμα, φαρδιές πλάτες, το στήθος του ήταν δύο πολύ μεγάλες τριχωτές πλάκες όπου μου άρεσε να κουρνιάζω από τότε που ήμουν μικρός. Ο κορμός του τελείωνε σε στενούς γοφούς, που κατέληγαν σε δυνατά πόδια, και ανάμεσα είχε ένα όργανο που θα μπορούσε να κάνει όλες τις γυναίκες να αναστενάζουν, και τα τεράστια χέρια του ήταν για μένα πάντα μία γλυκιά ανοικτή αγκαλιά.

-    Πολύ θα ήθελα να γίνω σαν εσένα, του είπα, έχεις υπέροχο σώμα, θέλω να αποκτήσω ένα σώμα σαν το δικό σου.

-    Εγώ όταν ήμουν νέος έκανα πολύ γυμναστική και κολύμπι, μου είπε. Πρέπει να αρχίσουμε να πηγαίνουμε σε γυμναστήριο.

Τελείωσε το ξύρισμα και στάθηκε πίσω μου να καμαρώσει το έργο του. Του έπιασα τα χέρια και τα τύλιξα γύρω από το σώμα μου. Αισθάνθηκα το σώμα του σε πλήρη επαφή με το δικό μου, και αμέσως τη στύση του να πιέζει την μέση μου.

-    Γιατί μου το κάνεις αυτό;…

μου λέει και του απάντησα ότι απλά μου άρεσε. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και να τρίβεται πίσω μου. Μου είχε σηκωθεί και μου άρεσε πολύ.

-    Αχ πόσο με καυλώνεις αλητάκο…

μου ψιθύρισε στο αυτί. Έβαλε το όργανο του ανάμεσα στα μπούτια μου και πηγαινοερχόταν σαν να με γαμούσε μέχρι που το κεφαλάκι του έβγαινε μπροστά μου. Χάιδευα το πουλί μου και συγχρόνως χάιδευα και το δικό του έτσι όπως έβγαινε μπροστά μου. Ήταν πράγματι τεράστιο. Καθώς με κρατούσε από τα τρυφερά στηθάκια μου, βογκούσε και έτριβε με μανία το πουλί του ανάμεσα στα μπούτια μου. Μου άρεσε παρά πολύ να το νοιώθω εκεί.

-    Αχ αγόρι μου, με τρελαίνεις και δεν είναι σωστό!

Γύρισα και τον αγκάλιασα, έχωσα τη μούρη μου στο στήθος του. Μύριζε υπέροχα, αντρίκια, έτριψα το πρόσωπο μου στο τριχωτό του στήθος για να πάρω όλο το άρωμα του κορμιού του. Αντίκρισα τη ρόγα του και άρχισα να την πιπιλάω σαν μωρό παιδί, ενώ με το χέρι μου του χάιδευα την πούτσα και η αντίδραση του, μου έδειξε ότι του άρεσε πολύ. Βογκούσε από ηδονή καθώς του έγλειφα και την άλλη, έτσι συνέχισα να τον φιλάω και να τον γλείφω ενώ το όργανο του είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις από την καύλα που του πρόσφερα. Γονάτισα ελαφρά και έφτασα ακριβώς στο ύψος του πουλιού του. «Μη αγόρι μου, δεν είναι σωστό» μου έλεγε ξανά και ξανά. Το έπιασα με τα δύο μου χέρια και άρχισα να του την παίζω. Μύριζε υπέροχα, και άρχισα να του δίνω πεταχτά φιλάκια. Του την έπαιζα αρκετή ώρα, και έτρεμε από καύλα. Έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να του το γλείφω. Έβαλα το κεφάλι της πούτσας του που ήταν σαν μανιτάρι στο στόμα μου και το πιπίλισα σαν να το βύζαινα.

-    Αχ αγόρι μου, τι μου κάνεις, τι καύλα είναι αυτή!»

Ήταν πολύ μεγάλο για αυτό άρχισα σιγά -σιγά να το βάζω μέσα στο στόμα μου. «Θα χύσω…» πρόφτασε να πει, τραβήχτηκε απότομα και άρχισε να πετάει το ζεστό του σπέρμα στο πρόσωπο μου. Έχυνε ατελείωτα μεγάλες ποσότητες σπέρματος, πετώντας τα χύσια του παντού. Από το πρόσωπο μου άρχισαν να τρέχουν στο στήθος μου και μερικές σταγόνες έπεσαν δίπλα στο στόμα μου, πήρα λίγο από τα υγρά του με το δάχτυλο μου και τα δοκίμασα, ενώ ο πατέρας μου με κοιτούσε με απορία. Είχαν μία περίεργα ωραία γεύση, που ερέθιζε τις αισθήσεις μου.

-    Σου αρέσει;… μου λέει.

Του έγνεψα καταφατικά.

-    Αλλά πιο πολύ μου αρέσει αυτό…

είπα και του χάιδεψα το παλούκι του που γλιστρούσε μέσα στη χούφτα μου από τα χύσια του. Ήταν ένα καταπληκτικό όργανο πάνω από 20 εκατοστά και αρκετά χοντρό, το οποίο λάτρευα και παρότι μόλις είχε χύσει παρέμενε καυλωμένο και σκληρό σαν ξύλο. Ήταν αρκετά χρόνια σε απραξία, αλλά από τώρα και για πολλά χρόνια ακόμα θα ήταν μόνο δικό μου.(Copyright protected OW ref: 94088)