Στη σάουνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια και χαρά! Με λένε Θανάση και είμαι ένας τριανταπεντάχρονος αμφισεξουαλικός άντρας, όπως πολλοί από αυτούς που κυκλοφορούν γύρω μας. Ύψος 1.78 και 78 κιλά, με μέτριο άτριχο σώμα, ωραίο πρόσωπο και ένα 18άρι εργαλείο με ξυρισμένα αρχίδια ανάμεσα στα πόδια μου, το οποίο πάνω από όλα ξέρω να χρησιμοποιώ καλά, είτε είμαι με άντρα είτε με γυναίκα στο κρεβάτι.

Πριν από μερικά χρόνια πέρασα κάποιους μήνες στη Γερμανία, για επαγγελματικούς λόγους. Νέος, χωρίς πολλές γνωριμίες στην περιοχή, άρχισα να αναζητώ τρόπους στο ίντερνετ για να περάσω τον ελεύθερο χρόνο μου.

Καθώς κοιτούσα τις δυνατότητες που υπήρχαν στην περιοχή, έπεσε το μάτι μου σε μια διαφήμιση για ιαματικά λουτρά, με πισίνες, τσουλήθρες, αλλά και σάουνες σε μία πόλη εκεί κοντά. Μια και δεν είχα τίποτα να κάνω, πήρα μαγιό, πετσέτες και λοιπά είδη μπάνιου και ξεκίνησα…

Μπαίνοντας βρέθηκα στα αποδυτήρια. Αφού άφησα τα πράγματά μου σε ένα ντουλαπάκι, φόρεσα το μαγιό μου, πήρα τις πετσέτες μου και πήγα για κολύμπι. Μετά αποφάσισα να δοκιμάσω και τη σάουνα. Ανέβηκα στο επάνω επίπεδο, όπου διάβασα σε μία πινακίδα ότι τα ρούχα είναι προαιρετικά.

Έριξα μια ματιά στο χώρο γύρω μου… Πολλές σάουνες, σε διάφορες θερμοκρασίες, ατμόλουτρα κλπ. Μου έκανε εντύπωση ότι ο χώρος ήταν μικτός. Άντρες, γυναίκες όλοι μαζί, τυλιγμένοι με μια πετσέτα, κάποιοι και κάποιες τελείως γυμνοί, να κόβουν βόλτες με την πετσέτα ριγμένη απλά στην πλάτη. Ψιλοκαύλωσα, πρέπει να ομολογήσω.

Μπήκα στην πρώτη σάουνα που βρήκα, άπλωσα την πετσέτα μου και την άραξα… Δίπλα μου ένα ζευγάρι, γύρω στα 25, λίγο πιο πέρα ένας 40χρονος. Παρατήρησα ότι κανένας δε φορούσε ρούχα. Δε γαμιέται, σκέφτηκα, και έβγαλα και το δικό μου μαγιό. Η ζέστη της σάουνας δε μου επέτρεψε (ευτυχώς) να μου σηκωθεί αμέσως. Ξάπλωσα και άρχισα να απολαμβάνω τη γλυκιά ζέστη της σάουνας, ρίχνοντας κλεφτές ματιές γύρω μου.

Το ζευγάρι άρχισε να ψιλο-χαμουρεύεται, του τύπου του είχε σηκωθεί κιόλας… Ξανθός, με γαλανά μάτια, γυμνασμένο κορμί και ένα διόλου ευκαταφρόνητο 17άρη πούτσο, να έχει ορθωθεί μπροστά στα μάτια μου, χωρίς εκείνος να δίνει σημασία. Η κοπέλα του, ξανθιά επίσης, με τελείως ξυρισμένο μουνάκι, που γυάλιζε από τα υγρά και τον ιδρώτα της… Ο τύπος είχε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της, μάλλον της έβαζε και δάχτυλο.

Εμένα μου έγινε κάγκελο αμέσως και άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα προσπερματικά υγρά. Δεν ήξερα τι να κάνω… Κοιτώντας αριστερά, είδα τον σαραντάρη να έχει καυλώσει και αυτός και να βαράει αργά μαλακία στην ψωλή του. Τέτοιο παλαμάρι δεν είχα ξαναδεί. Πρέπει να ήταν πάνω από 20 πόντους, ίσιο και τελείως ξυρισμένο.

Άρχισα κι εγώ διστακτικά να παίζω τον πούτσο μου. Η αίσθηση της ζέστης, του ιδρώτα και των προσπερματικών υγρών μου πρόσφεραν την απόλυτη καύλα.

Η κοπέλα έσκυψε και πήρε την ψωλή του φίλου της στο στόμα. Εγώ κόντεψα να χύσω αμέσως από την καύλα. Ευτυχώς όμως κρατήθηκα. Κοιτώντας προς το μέρος μας, η κοπελιά μας έκλεισε το μάτι, έχοντας την ψωλή του φίλου της στο στόμα.

Ο σαραντάρης σηκώθηκε και πήγε προς το μέρος τους. Περνώντας από μπροστά μου, είχα την ευκαιρία να δω το εργαλείο του από κοντά και ήταν πράγματι εντυπωσιακό. Έσκυψε προς το μέρος μου, μου χάιδεψε τον πούτσο, χούφτωσε τα ξυρισμένα μου αρχίδια και προχώρησε προς το ζευγάρι.

Ακολούθησα κι εγώ… Η κοπέλα συνέχιζε να παίρνει πίπα στο φίλο της, ο οποίος είχε πάρει την πούτσα του σαραντάρη στο στόμα του και τη ρουφούσε σαν τρελός. Στάθηκα κι εγώ από την άλλη πλευρά του νεαρού και αυτός άρχισε να τρομπάρει με το χέρι του το καυλωμένο μου κοντάρι.

Μετά από λίγο, άλλαξε. Πήρε εμένα στο στόμα του και τον σαραντάρη στο χέρι, ενώ η γκόμενα συνέχιζε να του παίρνει πίπα. Δε θα άντεχα πολύ ακόμη, και από ότι φάνηκε ούτε οι άλλοι. Σφίγγοντας τα δόντια για να μην ακουστεί παραέξω, ο σαραντάρης άδειασε τα χύσια του στο πρόσωπο του νεαρού. Μερικά έπεσαν πάνω στην κοιλιά και τα αρχίδια μου και ο μικρός έσπευσε να τα καθαρίσει με τη γλώσσα του.

Αυτό ήταν… Άρχισα κι εγώ να χύνω πάνω στον νεαρό. Ήταν τόση η καύλα που τον γέμισα με ψωλόχυμα! Εκείνη την ώρα πρέπει να έχυσε και αυτός στο στόμα της κοπέλας του, γιατί την είδα να σηκώνεται και να σκουπίζει το στόμα της. Ήμασταν μούσκεμα στον ιδρώτα και ξεθεωμένοι από τη ζέστη και την καύλα.

Πρώτος την έκανα εγώ. Σηκώθηκα και έκανα ένα παγωμένο ντους να συνέλθω. Μετά άραξα κοντά στο τζάκι για να χαλαρώσω. Αργότερα τους είδα να κάνουν τη βόλτα τους γυμνοί στον κήπο της σάουνας. Μου χαμογέλασαν και είδα ότι του νεαρού του ψιλοσηκώθηκε! Όμως, είχε πάει αργά και σε λίγο οι εγκαταστάσεις θα έκλειναν…

Ξαναέκανα ντουζάκι, παρέα με καμιά δεκαριά γυμνούς άντρες όλων των ηλικιών, και αφού ντύθηκα, επέστρεψα σπίτι. Είχα βρει επιτέλους πως θα γέμιζα τον ελεύθερο χρόνο μου!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")