Ξεπέταγμα στο Πήλιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν στο Πήλιο για τριήμερο. Σε μια παραλία γυμνιστών.
Άφησα την αρραβωνιαστικιά μου και μια φίλη της να κάνουν ηλιοθεραπεία και πήγα να εξερευνήσω το μέρος. Δίπλα από την παραλία που ήμασταν ήταν μια άλλη μικρότερη με βράχια στην αρχή.

Είχα τη μηχανή και αποφάσισα να βγάλω φωτο το τοπίο. Πίσω από τα βράχια είδα έναν ξένο γυμνό να περπατάει και να κοιτάει γύρω του. Εγώ συνέχισα να βγάζω φωτογραφίες. Φτάνει δίπλα μου και κάθετε. Τον κοιτάω και κείνος το ίδιο. Συνεχίζω να προχωράω και κείνος το ίδιο πίσω μου.

Ηταν γύρω στα 45 με ωραίο σώμα και μεγάλο πούτσο. ήμασταν δίπλα και απλά καθόμασταν. Άρχισα να τον θέλω. Ένιωθα να τρέμω. βγάζω το μαγιό και ξαπλώνω σε ένα βράχο μπρούμυτα.
Το κωλαρακι μου ήταν ξυρισμένο και καθαρό. Άνοιξα λίγο τα πόδια και κάθισα. Ανασήκωνα τον κώλο και καθόμουν πλάι. Είχα καβλωσει και ήθελα να γαμηθώ. Αυτός φεύγει όμως.

Νευρίασα και έμεινα εκεί να κοιτάω τις φωτο στην φωτογραφική. Σε λίγο αποφάσισα να φύγω αλλά τον βλέπω πάλι με το σάκο του. Έρχεται δίπλα μου και μου πιάνει τον κώλο. Νιώθω το δάχτυλο του να μπαίνει μέσα μου. Αρχίζω να βογκάω. Χοντρά δάχτυλα. Βγάζει αντηλιακό και με απλώνει στην πλάτη και στον κώλο. Το δάχτυλο του πιο δυνατά χωνόταν μέσα μου.

Αρχίζω να φωνάζω " fuck me " και βγάζει ένα προφυλακτικό το φοράει και με καβαλάει. Τι πόνος. Μεγάλος ο πούτσος του με τρέλανε. με γάμησε γρήγορα και πολύ άγρια.

Σε 5 λεπτά βγαίνει πετάει το προφυλακτικό και μου φέρνει τον πούτσο του στη μούρη μου. Το αρπάζω και αρχίζω να τον γλύφω. Σε δευτερόλεπτα με γέμισε με χυσια. Τα έφτυσα και με γύρισε ανάσκελα. Μου τον έπαιξε μέχρι να χύσω και γω. Δεν μιλήσαμε καθόλου. Έφυγε και γω συνέχισα τη βόλτα μου.

Μετά από καμιά ώρα προχώρησα στην τρίτη παραλία που συνδεόταν με βράχια και τον βλέπω να γαμάει πάλι μια γυναίκα. Μου κλείνει το μάτι και κάθομαι να τον απολαύσω. μέχρι που τελείωσε και κρύφτηκα να μη με δει η γυναίκα του. Το ίδιο βράδυ τους είδα σε μια ταβέρνα. πήγα στην τουαλέτα και ήρθε και αυτός.

Κανονίσαμε συνάντηση αργά το βράδυ στην παραλία. Όλο το βράδυ με ξέσκισε. Περάσαμε τέλεια.
Την άλλη μέρα φύγαμε.
Η δικιά μου δεν πήρε γραμμή ευτυχώς τι έγινε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")