O πατέρας μου κι εγώ

Δημοσιεύθηκε από ilidek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.79 (7 Votes)
Αποφάσισα να σας πω τη δική μου ιστορία. Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά όλοι θυμόμαστε πως ξεκίνησαν οι σεξουαλικές εμπειρίες μας. Τα πρώτα παιδικά μου χρόνια ήταν απλά και φυσιολογικά, όπως και κάθε παιδιού, που ζει με τους γονείς του και μεγαλώνει με αγάπη και φροντίδα. Θυμάμαι πόσο με αγάπησε ο πατέρας μου, από τότε που ήρθε στο σπίτι που ζούσα με την μητέρα μου μόνο. Μπαμπά τον φώναξα σχεδόν από την πρώτη μέρα που με πήρε αγκαλιά ήμουν περίπου 2 χρονών. Παρόλο που δεν ήταν πατέρας μου, απλά με είχε υιοθετήσει. Με αγάπησε σαν παιδί του και μου έδειξε την αγάπη του, καθώς μου αφιέρωνε κάθε μέρα πολύ από το χρόνο του. Ήμουν 10 χρονών όταν έχασα δυστυχώς την μητέρα μου, αλλά παρότι ήμουνα σε τόσο τρυφερή ηλικία δεν μου έλειψε η στοργή η τρυφερότητα και η αγάπη, την οποία βρήκα απλόχερα στην αγκαλιά του πατέρα μου, ο οποίος αφοσιώθηκε με περισσή φροντίδα στην ανατροφή μου.

Δεν παρέλειπε ποτέ να εκδηλώνει την αγάπη του με αγκαλιές και φιλιά, τα οποία συνήθιζε να μου τα δίνει πάντα στο στόμα. Θυμάμαι από πολύ μικρό κάθε φορά που έφευγα από την αγκαλιά του μου έδινε παιγνιδιάρικα ένα χαστουκάκι στον κώλο. Τα βράδια με έπαιρνε στην αγκαλιά του και βλέπαμε μαζί τηλεόραση. Με έσφιγγε επάνω του και μου έλεγε πόσο με αγαπάει. Με χάιδευε και με γέμιζε φιλιά, μέχρι που αισθανόμουν το όργανο του να σκληραίνει καθώς καθόμουν επάνω του. Όταν πήγαινα για ύπνο, τον άκουγα που βογκούσε και τον πρώτο καιρό νόμιζα ότι έκλαιγε για τον θάνατο της μητέρας μου. Μεγάλωνα και είχα γινόμουν ένα πολύ γλυκό αγόρι όπως μου έλεγαν όλοι, τα ερωτικά παιγνίδια με τον μπαμπά μου είχαν γίνει συνήθεια και πολλές φορές τον προκαλούσα κιόλας. Είχα κλείσει τα 15 μου και μία ημέρα στο σχολείο την ώρα που σχολάγαμε πήγα στις τουαλέτες για να κατουρήσω, εκεί βρήκα έναν μαθητή από κάποια μεγαλύτερη τάξη 2 χρόνια μεγαλύτερο μου, που έπαιζε το πουλί του και μου έγνεψε να πάω κοντά του.

Εγώ τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω αλλά κάτι με τράβηξε κοντά του, έτσι εκείνος μου ζήτησε να του το χαϊδέψω, μου έπιασε το χέρι και το έβαλε επάνω στο πουλί του. Ήταν πολύ ωραία η αίσθηση που μου προκαλούσε. Βογκούσε από ευχαρίστηση και μου έλεγε πόσο του άρεσε, που του το χάιδευα. Τον έπαιζε κρατώντας και το δικό μου χέρι μέχρι που έχυσε. Πρώτη φορά είδα κάποιον να χύνει, και τότε κατάλαβα πόσο μου άρεσε. Αυτό το διάστημα άρχισα να επισκέπτομαι τακτικά τις τουαλέτες του σχολείου, μετά το μάθημα μήπως και δω ξανά αυτόν τον συμμαθητή μου να την παίζει και ήμουνα τυχερός, αφού αρκετές φορές τον ξαναβρήκα και τον βοηθούσα να τραβήξει μαλακία, όπως μου είπε ότι λεγόταν αυτό που κάναμε. Χάρη σε αυτόν έμαθα τα πάντα γύρω από το σεξ και το κυριότερο πως λεγόντουσαν τα πάντα με το κανονικό τους όνομα. Μαζί του άρχισα να την παίζω και εγώ και κατάλαβα την γλύκα που μπορούσα να προσφέρω, στον εαυτό μου αλλά και στους άλλους.

Μία άλλη μέρα είχα πάει με τα παιδιά να παίξω στο σχολείο, και άργησα να γυρίσω στο σπίτι. Βλέπετε, μου είχε γίνει συνήθεια να πηγαίνω στις τουαλέτες πάντα μόλις τελείωνα. Είχε νυχτώσει όταν γύρισα σπίτι, με περίμενε ο μπαμπάς, είχε ανησυχήσει και ήταν πολύ θυμωμένος. Με έπιασε από το χέρι και με έβαλε μπρούμυτα πάνω στα γόνατα του. Μου κατέβασε τη φόρμα και άρχισε να μου δίνει πάλι ξυλιές στον κώλο. Αισθάνθηκα τα κωλομέρια μου να κοκκινίζουν και να πονάνε. Αλλά δεν είπα τίποτα, μετά από τόσες φορές που μου το είχε κάνει το είχα συνηθίσει και θα έλεγα ότι μου άρεσε αυτός ο γλυκός πόνος. Άρχισα να ερεθίζομαι, όταν κατάλαβα ότι και του πατέρα μου του είχε σηκωθεί. Έβαλα το χέρι μου από κάτω και άρχισα να του την χαϊδεύω πάνω από το παντελόνι. Μαλάκωσε αμέσως και αντί ξυλιές, άρχισε να μου χαϊδεύει και μου ζουλάει τα κωλομέρια, μου τα άνοιγε για να βλέπει την τρύπα μου, την οποία άρχισε να μου χάιδευε.

Τρελαινόμουν από ευχαρίστηση, αλλά και πάλι μου είπε σύντομα να σηκωθώ και να πάω στο δωμάτιο μου. Πήγα απρόθυμος αλλά αυτή τη φορά ήμουν αποφασισμένος. Τον παρακολουθούσα και όπως έκανε συνήθως την έβγαλε έξω και άρχισε να την παίζει. Εμφανίστηκα μπροστά του και του είπα πως ήθελα να τον βοηθήσω. Ξαφνιάστηκε αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Γονάτισα μπροστά του με θάρρος και άρχισα να του την χαϊδεύω. Μου άρεσε πολύ που την είχα στα χέρια μου όπως του άρεσε και εκείνου από ότι φαινόταν γιατί του είχε γίνει σκληρή σαν πέτρα.

-    Μη παιδί μου, τι κάνεις εκεί;…

μου είπε, αλλά εγώ συνέχισα χωρίς να ακούω τα λόγια του. Ήταν τεράστια σχεδόν διπλάσια από του συμμαθητή μου και του την χάιδευα με τα δύο μου χέρια. Ήταν υπέροχη η αίσθηση να πιάνω με τα δύο μου χέρια τον πούτσο του πατέρα και να τον παίζω. Ήθελα πολύ να το φιλήσω να το γλείψω, να δω πως είναι. Ο πατέρας είχε κλειστά τα μάτια, είχε γύρει πίσω στην πολυθρόνα και βογκούσε από καύλα. Στο πουτσοκέφαλο είχαν βγει τα πρώτα υγρά. Πλησίασα και με την γλώσσα μου τα έγλειψα. Η γεύση τους με ηλέκτρισε, ήταν υπέροχο. Τον άκουσα να λέει… «αχ καύλα, θα χύσω…» και την ίδια στιγμή άρχισαν να πετάγονται ριπές τα χύσια του με δύναμη παντού. Γέμισε το πρόσωπο μου, τα χείλη μου, τα χέρια μου ξανά και ξανά. Έχυνε απίστευτες ποσότητες ενώ εγώ δε σταματούσε να τρομπάρω τον πούτσο του. Όταν τελείωσε, έγλειψα τα υγρά του με τη γλώσσα μου γύρω από τα χείλη μου και η γεύση τους με ερέθισε.

Ήθελα κι άλλο, έτσι έγλυψα και τις τελευταίες σταγόνες που τρέχανε από το πουτσοκέφαλο. Ο πατέρας με κοιτούσε με μάτια όλο έκπληξη και μου χάιδευε τα μαλλιά.

-    Άτιμο είδες τι μου έκανες, σου άρεσε;

-    Ναι πατέρα…

του απάντησα και με θάρρος του είπα ότι θέλω και άλλο. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα τον πατέρα μου να χύσει, και ήμουν αποφασισμένος να τον γευτώ ξανά.(Copyright protected OW ref: 93348)