Με τον 68αρη συνάδελφο Κώστα και τον ξάδελφο Κώστα (6ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.38 (4 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Με τον 68αρη συνάδελφο Κώστα και τον ξάδελφο Κώστα (5ο μέρος)

Έβαλα το dvd στη τηλεόραση. Άρχιζε να παίζει ενώ ταυτόχρονα άρχιζα να βάζω δάκτυλο όχι μέσα, αλλά χαϊδεύοντας τη κωλοτρυπίδα του συνάδελφου Κώστα μαζί με το στρινγκ. Ο ξάδελφος Κώστας έβλεπε με χαρά, ενώ κάθισε καλύτερα, έτσι ώστε ο πούτσος του να ακουμπάει στο κεφάλι του άλλου Κώστα, ενώ αυτός μου χάιδευε τον πούτσο, που δεν άργησε να σηκωθεί με το πόδι του. Το άλλο πόδι του το ανεβάζει στη πλάτη του καναπέ κάνοντας χώρο για να βάλω μέσα τα δάκτυλα που είχα ήδη ξεκινήσει.

-    Είναι καύλα, εμείς γιατί δεν το τραβήξαμε;…

ρωτάει ο ξάδελφος Κώστας, ενώ βλέπουμε το δεύτερο γαμήσι που ο συνάδελφος Κώστας κάθεται μόνος του στο καυλωμένο πούτσο μου.

-    Είναι το πιο ωραίο γαμήσι, μπαίνει όλη η πούτσα και χτυπάει τέρμα…

λέει ο συνάδελφος Κώστας.

-    Δεν ήξερα αν θέλατε, μπορούμε να το κάνουμε μόλις ξανακαυλώσουμε…

τους λέω. Σηκώνομαι και φέρνω την κάμερα. Αρχίζω να γράφω αμέσως. Ο ξάδελφος καύλωσε με την ιδέα, αλλά και με όσα βλέπει. Ο συνάδελφος Κώστας που ακουμπούσε το κεφάλι του στον πούτσο του, το καταλαβαίνει αμέσως. Σηκώνεται και κάθεται στα τέσσερα, του κατεβάζει το κιλοτάκι και αρχίζει να τον πιπώνει.

-    Εμένα δε θα με γαμίσεις σήμερα;…

με ρωτάει όλο παράπονο, ενώ εγώ του έχω κατεβάσει το στρινγκάκι και γλείφω την τρύπα του.

-    Θέλω να σας γαμήσω και τους δύο. Σηκωθείτε και καθίστε στα τέσσερα…

τους λέω. Αφού ρίχνουμε μερικά γλωσσόφιλα, στέκονται και οι δύο στον καναπέ στα τέσσερα, παίρνω την κάμερα στα χέρια τραβώντας από κοντά το στημένο τριχωτό κωλαράκι του συνάδελφου Κώστα και το άτριχο κωλαράκι του ξάδελφου Κώστα. Πάω μπροστά στον συνάδελφο Κώστα και τον ρωτάω:

-    Τι θέλεις να σου κάνω πουτανάκι μου;

-    Να με ξεσκίσεις με την πουτσάρα σου καυλιάρη μου, γιατί η άλλη δεν έπιασε πάτο…

λέει και σκύβει και μου γλείφει τον πούτσο, ενώ τραβάω από χαμηλά με την κάμερα. Πηγαίνω στον ξάδελφο Κώστα και τον ρωτάω:

-    Εσύ πούστρα τι θέλεις;

-    Θέλω να με ξεκωλιάσεις με το καυλί σου, να γίνεις ο γαμιάς μου και να κερδίσω το χρόνο που έμεινα αγάμητος…

λέει κοιτώντας τη κάμερα. Του δίνω τον πούτσο μου και τον τσιμπουκώνει με χαρά. Αφήνω την κάμερα στο καλύτερο δυνατό σημείο. Πάω πίσω τους και αρχίζω να γλείφω τις κωλοτρυπίδες τους, ενώ τους παίζω και τον πούτσο. Βάζω λιπαντική και πρώτα τους σπατουλάρω με το πούτσο, ενώ ο συνάδελφος Κώστας λέει:

-    Χωσ’ τον μέσα πουτσαρά μου, δεν αντέχω άλλο.

-    Κι εγώ, ξέσκισε με πουτσαρά μου, πρώτα εμένα φωνάζει ο ξάδελφος Κώστας.

-    Δεν ξέρω από πού να αρχίσω, απ’ την ΚΙΚΙ ή την ΚΟΚΟ;… λέω.

-    Από μένα την ΚΙΚΗ πουτσαρά μου…

φωνάζει ο συνάδελφος Κώστας.

-    Όχι από μένα την ΚΟΚΟ ξεκίνα…

απαντάει ο ξάδελφος Κώστας. Πάω πρώτα στη ΚΙΚΗ (συνάδελφος Κώστας) που με καυλώνει και δεν μπορώ να του αρνηθώ το καυλί μου στη τρύπα του. Του τον βάζω μία και έξω, ενώ αναστενάζει από ευχαρίστηση. Τον γαμάω, αφήνω λίγο να το απολαύσει, τον βγάζω και πηγαίνω στο άτριχο κωλαράκι του ξάδελφου. Δεν μπαίνει όλος με τη μία γιατί ακόμα είναι στενός. Τον βάζω με προσοχή και τον αφήνω λίγο. Τους γαμούσα εναλλάξ, μία την ΚΙΚΗ και μία την ΚΟΚΟ, που είναι πιο παιχνιδιάρης. Μόλις γαμούσα τον άλλο φώναζε:

-    Μην αργείς πουτσαρά μου, κρυώνει η τρύπα μου που είναι ανοιχτή για τον πούτσο σου.

Μετά από πολλή ώρα η ΚΟΚΟ φωνάζει:

-    Ξαναχύσε με γαμιά μου, είναι τόσο ζεστά και ωραία τα χύσια σου.

-    Σειρά μου να με χύσεις…

διαμαρτύρεται η ΚΙΚΗ.

-    Όχι έτσι πουτανάκια, τους λέω, δεν ξέρω σε ποιόν κώλο θέλω να χύσω, τους γουστάρω και τους δυο. Όταν έρθει η ώρα, θα σας χύσω στα μούτρα.

Όσο πέρναγε η ώρα τόσο μεγάλωνε η καύλα τους αλλά και η δική μου. Μόλις ήμουν έτοιμος να χύσω τους λέω:

-    Γυρίστε τα μουτράκια να σας χύσω!

Η ΚΟΚΟ άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια, ενώ ο άλλος περίμενε τα χύσια μου.

-    Φιληθείτε πουστράκια…

τους φωνάζω και παίρνω την κάμερα στα χέρια Μόλις άρχισαν τα γλωσσόφιλα άρχισα να χύνω πάνω στα μούτρα τους καυτό και γευστικό σπέρμα. Σταμάτησαν τα φιλιά και άρχισαν να γλείφουν ο ένας τον άλλον από τα χύσια μου. Ήμουν σχεδόν έτοιμος να ξαναχύσω με το θέαμα. Η ΚΙΚΗ με τα χύσια να τρέχουν από τα μουστάκια του και η ΚΟΚΟ να τρέχουν από τα βλέφαρα. Τους πήρα από κοντά με την κάμερα. Το θέαμα καυλωτικό. Καθάρισαν ο ένας τον άλλον και φιλήθηκαν ξανά. Όταν με φίλησαν, δεν υπήρχε σταγόνα στα στόματά τους, τα είχαν καταπιεί όλα. Κάναμε ξανά μπάνιο και αράξαμε γυμνοί.

-    Μ’ αρέσει που μας έδωσες ονόματα, καύλωσα όταν τα άκουσα, αλλά δεν ήξερα ξάδελφε ΚΟΚΟ ότι σου αρέσει τόσο πολύ κι εσένα να γαμιέσαι. Νόμισα ότι σου αρέσει μόνο η πούτσα στο στόμα ή να παίζεις μαλακία στον άλλον και να χύνετε όπως κάναμε μαζί, λέει ο συνάδελφος Κώστας.

-    Δεν είχαμε τελειώσει ούτε τη κουβέντα, αλλά δε θα στο έλεγα κιόλας, θα στο ζήταγα μόλις φτάναμε εκεί.

-    Μου αρέσει που ντρεπόμουνα σήμερα και του τα έπρηξα όλη τη βδομάδα να γαμηθώ μπροστά σου, παρόλο που στο είπα ότι με γάμησε και μου άρεσε.

Ο ξάδελφος Κώστας όλο παράπονο ρωτάει:

-    Δεν ευχαριστήθηκες σήμερα τον πούτσο μου όταν σε γάμησα; Γιατί ζήτησες από τον Δ να σε τερματίσει;

-    Άλλος πούτσος ο ένας και άλλος ο άλλος. Εσένα είναι χοντρός και πρέπει να τον φάω μερικές φορές ακόμα για να καταλάβω αν το ευχαριστιέσαι, ενώ ο άλλος χτυπάει τέρμα στην κωλοτρυπίδα μου και μου καυλώνει τον πούτσο…

απαντάει ο συνάδελφος Κώστας,

-    Αυτό είναι αλήθεια! Ο πούτσος του Δ είναι ατελείωτος και θες κι άλλο μόλις τελειώσει.

Μετά από αρκετή ώρα κουβέντα και ενώ έχει αρχίσει να νυχτώνει τους ρωτάω:

-    Θέλετε να δούμε πόσο πουτάνες ήσασταν και οι δύο;

-    Ναι…

μου απαντάνε και οι δύο μαζί. Πάω στο pc, τοαντιγράφω σε dvd και βάζω πάλι την κάμερα να γράψει. Δεν είναι μαθημένοι να βλέπουν τους εαυτούς τους και καυλώνουν. Είμαι σίγουρος ότι πάμε για νέα χύσια. Αυτοί δεν έχυσαν δεύτερη φορά. Βάζω το dvd. Δεν πέρασε ώρα, όταν φτάσαμε στην ΚΙΚΗ και στην ΚΟΚΟ. Η ΚΙΚΗ (σ Κ) σκύβει και αρχίζει να με τσιμπουκώνει. Καύλωσα αμέσως, ενώ ο άλλος έρχεται και μου ρουφάει τις ρώγες με μανία.

-    Τι έγινε πουτανάκια; Θέλετε και άλλη πούτσα;… ρωτάω. Γιατί δε γαμιέστε μεταξύ σας;

Ο ξάδελφος Κώστας δε χάνει την ευκαιρία. Ο πούτσος του είναι σηκωμένος ήδη. Του δίνει ένα τσιμπούκι, στήνεται και λέει στον άλλο:

-    Κώστα, έλα ξάδελφε, εγώ σε γάμησα, θέλω να με γαμήσεις κι εσύ.

Ο συνάδελφος Κώστας πηγαίνει πίσω, του γλείφει τη κωλοτρυπίδα ενώ σταματάει και λέει:

-    Δεν είναι ωραίο! Μόνο να στον γλείφουν είναι νόστιμο.

Εγώ δε συμμετέχω, αλλά βάζω λιπαντική στη τρύπα του ξάδελφου Κώστα και στον πούτσο του συνάδελφου Κώστα, ο οποίος δε νομίζω ότι μπορεί να γαμήσει στη κατάσταση που βρίσκεται. Είναι μαλακός και δεν έχει σκληρύνει καθόλου. Ο άλλος, στημένος στα τέσσερα περιμένει. Πάει πίσω του, προσπαθεί να τον βάλει μέσα αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο ξάδελφος Κώστας σχεδόν παρακαλάει να τον γαμήσει.

-    Γάμα με ξάδελφε, γάμα τον κώλο μου όπως σου έκανα κι εγώ!

-    Θέλεις βοήθεια Κωστάκη;…

λέω στο συνάδελφος Κώστας, ενώ βάζω με το ένα μου χέρι δύο δάκτυλα στην κωλοτρυπίδα του ξάδελφου Κώστα που περιμένει στα τέσσερα πούτσα, για να τον ανοίξω καλά και να τον κρατήσω σε καύλα.

-    Βάλε λιπαντική στην τρύπα σου και έλα κάτσε πάνω να σε γαμήσω για να σου σηκωθεί και να τον ξεσκίσεις τον καριόλη…

είπα δείχνοντας το καυλί μου που είναι έτοιμο για ξεκώλιασμα. Έρχεται και κάθεται πάνω με την πλάτη και με αργές κινήσεις μέχρι που μπαίνει όλος μέσα. Ταυτόχρονα του τρίβω με το χέρι τις ρώγες που ξέρω ότι τον καυλώνει. Μόλις μπήκε όλος μέσα πιάνω τον πούτσο του. Είναι καυλωμένος και σκληρός σαν πέτρα, έτοιμος για να γαμήσει.

-    Κάνε παιχνίδι τώρα, αλλά γλείψ’ τον πρώτα πουτάνα ΚΟΚΟ…

λέω στον ξάδελφο Κώστα. Σκύβει και τον τσιμπουκώνει. Η ΚΙΚΗ αναστενάζει από καύλα. Κάθομαι καλύτερα στον καναπέ και παίρνω πάνω μου τον συνάδελφο Κώστα, αφήνοντας χώρο για να τεντωθεί η πούτσα του και να γαμήσει τον ξάδελφο.

-    Κάτσε πάνω ρε πούστη ΚΟΚΟ να σε ξεσκίσω…

φωνάζει ο συνάδελφος Κώστας ανάμεσα σε αναστεναγμούς απόλαυσης για την πούτσα που έχει μέσα του. Ο ξάδελφος αργά-αργά κάθεται πάνω στον πούτσο του συνάδελφου Κώστα, που λόγω μεγέθους μπαίνει όλος με τη μία μέσα. Ο ξάδελφος Κώστας το ευχαριστιέται και λέει:


-    Εδώ και καιρό το σκεφτόμουνα αυτό ξάδελφε, να με γαμάς και να μου αρέσει

-    Είναι ωραίο να σε γαμάνε και να γαμάς μαζί. Ετοιμάσου θα χύσω μέσα στον κώλο σου ξάδελφε και θα τρελαθώ! Εδώ και χρόνια χύνω μόνο με μαλακία ή όταν μου τον παίρνει τσιμπούκι ο γαμιάς μου.

Συνεχίστηκε αρκετά ανάμεσα σε φωνές όπως «είμαι η πουτάνα σου», «μη σταματάς να με γαμάς για να τον ξεσκίσω», «είμαι και πούστης και γαμιάς με την πούτσα μέσα μου» «καριόλα ΚΟΚΟ παρ’ τον όλο μέσα» και άλλα, ανάμεσα σε αναστεναγμούς απόλαυσης και καύλας. Κρατήθηκα όσο μπορούσα για να απολαύσουν τα ξαδέλφια το ένα το γαμήσι που κάνει αλλά και το γαμήσι που τρώει και ο άλλος το ξεκώλιασμα που του κάνει ο ξάδελφος, ενώ κοιτάζοντας ο τρενάκι η καύλα μεγαλώνει. Κάποια στιγμή άρχισα να χύνω και αμέσως αρχίζει να χύνει και ο συνάδελφος Κώστας ενώ ο άλλος φωνάζει:

-    Με χύνεις ξάδελφε… χύσε με ΚΙΚΗ μου, ξεκώλιασε με κι άλλο, χύνω κι εγώ…

και χύνει πάνω στο σεντόνι μια λίμνη σπέρματος ζεστό. Ξεκαβαλάνε και ο συνάδελφος Κώστας ανοίγει με τα χέρια του τον κώλο και κάθεται πάνω στα ζεστά χύσια του ξάδελφου, ενώ από τον κώλο του βγαίνουν τα δικά μου χύσια. Όπως είμαστε, αράζουμε στους καναπέδες.

-    Δε θέλω να κάνω μπάνιο, λέει ο ξάδελφος Κώστας. Θέλω να έχω τα χύσια σου στον κώλο μου όταν φύγουμε.

-    Ούτε κι εγώ, λέει ο συνάδελφος Κώστας, γιατί έχω τώρα τα χύσια και των δύο σας.

Φεύγω για μπάνιο, φτιάχνω και καφέδες και όταν γυρίζω φοράνε τα κιλοτάκια. Εγώ φοράω το κόκκινο μποξεράκι. Στο πρόσωπο του συνάδελφου Κώστα έχει σχηματιστεί ένα χαμόγελο.

-    Το ευχαριστήθηκες Κωστάκη;… τον ρωτάω.

-    Ναι… είχα χρόνια να γαμήσω μουνί και να χύσω μέσα του. Τώρα στον κώλο το χύσιμο είναι πιο γλυκό αλλά χωρίς τη πούτσα σου μέσα μου δε θα μπορούσα να γαμήσω…

σκύβει και μου δίνει ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Έχουμε χαλαρώσει όταν ο ξάδελφος Κώστας ζητάει να δει και το τελευταίο βίντεο να τον γαμάει ο ξάδελφος του.

-    Αυτό θα το δούμε την άλλη φορά που θα βρεθούμε, του λέω.

-    Θέλω κι εγώ αντίγραφο για να τα βλέπω και να καυλώνω. λέει ο ξάδελφος Κώστας.

-    Αυτό ξέχασέ το. Βίντεο που έχει κι εμένα μέσα δεν δίνεται πουθενά, του λέω. Την άλλη φορά που θα βρεθούμε, ξεσκιστείτε οι δυο σας, να σας τραβήξω και να σας το δώσω.

-    Πως θα γαμήσω χωρίς πούτσα μέσα μου;… ρωτάει ο συνάδελφος Κώστας.

-    Θα σου πάρω πλαστική πούτσα να τη βάλεις και να σου σηκωθεί του απαντάω.

-    Η πούτσα πρέπει να είναι ζωντανή…

απαντάει ο ξάδελφος Κώστας. Ο γείτονας είχε φέρει μία, αλλά δε συγκρίνεται με τη ζωντανή, άσε που πονάει κιόλας.

-    Θέλω το δικό σου καυλί μωρό μου μέσα μου…

λέει ο συνάδελφος Κώστας, σκύβει, μου κατεβάζει το μποξεράκι και δίνει ένα φιλί στον πεσμένο πούτσο μου. Καθίσαμε αρκετή ώρα ακόμα κουβεντιάζοντας διάφορα θέματα. Έχει πάει 21:00 όταν αποφασίζουν να φύγουν. Ντύνονται και την ώρα που πάω να ντυθώ κι εγώ ο ξάδελφος Κώστας λέει:

-    Δε θα μας κεράσεις ένα χύσι για το δρόμο; Στον κώλο μας έχουμε χύσια, στο στόμα δεν θα έχουμε τη γεύση από τα χύσια σου…

και μου τραβάει το μποξεράκι προς τα κάτω. Ο πούτσος μου δεν είναι σηκωμένος. Έχυσα τρείς φορές σήμερα με τις πουτάνες που είχα και γούσταρα να γαμήσω. Σκύβει και ο συνάδελφος Κώστας και αρχίζουν να γλείφουν συντονισμένα ο ένας τον πούτσο και ο άλλος να ρουφάει τα αρχίδια μου. Δεν άργησε να μου σηκωθεί. Δεν έγινε πέτρα, αλλά όπως τους βλέπω σκυμμένους να θέλουν τα χύσια μου δε μπορώ να τους χαλάσω χατίρι και ας κάνω να ξαναγαμήσω εβδομάδες. Τον γλείφουν και τον τσιμπουκώνουν με μαεστρία. Δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος, θέλω μόνο να τους ευχαριστήσω και για ότι κάναμε, αλλά και γιατί γουστάρουν τα χύσια μου τόσο πολύ. Με αυτές τις σκέψεις φτάνω στο χύσιμο.

-    Ετοιμαστείτε πουτάνες…

τους λέω. Κάθονται από κάτω με ανοιχτά στόματα, όπως τα πουλάκια που περιμένουν τροφή από τους γονείς, και περιμένουν να τους ταΐσω με τη δική μου τροφή, τα χύσια μου. Η καύλα τρελή! Πρέπει να τους τα ρίξω όλα στο στόμα για να μην τους λερώσω. Είναι κολλημένοι ο ένας δίπλα στον άλλο και αρχίζω να χύνω στο στόμα του ξάδελφου Κώστα, ενώ ο συνάδελφος Κώστας περιμένει. Δεν ξέρω που βρήκα τόσα χύσια. Χύνω στο στόμα του συνάδελφου Κώστα και τον πηγαινοφέρνω άλλες δύο φορές και στους δύο. Τα πήραν όλα στο στόμα, μου ξέφυγε λίγο στην αρχή στη μύτη του ξάδελφου. Τα κατάπιαν όλα και ο συνάδελφος Κώστας γλείφει με τη γλώσσα του τα χύσια που είχαν πέσει πάνω στο πρόσωπο του ξάδελφου Κώστα, ενώ φιλιούνται και με γλωσσόφιλα.

-    Καλύτερο τελείωμα δεν γινόταν… λέει ο συνάδελφος Κώστας.

-    Ήταν το καλύτερο που έχω κάνει μέχρι τώρα και οι καλύτερες πούτσες που έχω φάει…

συμπληρώνει ο ξάδελφος Κώστας.

-    Όταν ξαναβρεθούμε θα κάνουμε περισσότερα, τους λέω, θα έρθω πέρα για να μείνουμε και το βράδυ μαζί.

Έχουν σηκωθεί μου δίνουν από ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Τους ανοίγω τη πόρτα και κρύβομαι πίσω από αυτή γιατί είμαι γυμνός και απέναντι μένει κόσμος.

-    Σε περιμένουμε σύντομα… λέει η ΚΟΚΟ.

-    Θα στον φέρω από το αυτί εγώ…

απαντάει με χαμόγελο η ΚΙΚΗ. Φεύγουν. Είμαι ακόμα γυμνός και αποκαμωμένος. Ξαπλώνω στον καναπέ και ακουμπάω στα χύσια τους που ακόμα δεν έχουν στεγνώσει καλά. Είχα χρόνια να χύσω τόσες φορές σε μια μέρα, αλλά αυτοί οι τύποι με καυλώνουν και οι δύο. «Θα τους ξέσκιζα ευχαρίστως και αύριο…» σκέφτομαι.(Copyright protected OW ref: 92631)