Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά

Δημοσιεύθηκε από gabriel2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (4 Votes)
Ένα απολαυστικό σε όλα βραδάκι, πίνοντας ποτά στο στέκι μας, ένα μικρό και ήσυχο μπαράκι, με το φίλο μου τον Κώστα κι ενώ η κουβέντα ως συνήθως έφερνε στο φως εμπειρίες μας, κατά καιρούς, με γυναίκες που μας έκαναν να περνάμε ξεχωριστά και όμορφα, ο Κώστας άρχισε κάποια στιγμή και με έγδυνε με τα μάτια του. Μου μιλάει για εμπειρίες που θα ήθελε να ζήσει κι ας ήταν πρωτόγνωρες γι αυτόν, ακόμα και με κάποιον άντρα. Θα τον συγκινούσε μου είπε μια τέτοια εμπειρία. Ξαφνιάστηκα αλλά δε μίλησα και τον άφησα να ολοκληρώσει τη σκέψη του.

-    Νομίζουμε ότι ζούμε, αλλά δεν τα έχουμε δοκιμάσει όλα…

είπε με ένα ύφος λες και ήταν διψασμένος για τέτοια κατάσταση. Μη βάζεις ιδέες στο μυαλό μου, σκέφτηκα. Έπιασα τον εαυτό μου να συμφωνεί με τις σκέψεις του Κώστα και παρατήρησα ότι άρχισα κι εγώ τώρα να είμαι πιο χαλαρός στη δική του επιθυμία κι ας μην του είπα τίποτα σχετικό. Η υπόλοιπη βραδιά κύλησε ήσυχα και φεύγοντας δώσαμε ραντεβού για την επόμενη συνάντησή μας. Ήταν τόσο ξαφνικό και τόσο ολοφάνερο ότι ήθελα να γνωρίσω κι εγώ αυτή την εμπειρία. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο από τις σκέψεις που βασάνιζαν το μυαλό μου από τα υπονοούμενα του Κώστα. Έτσι πήρα την απόφαση να του μιλήσω όταν συναντιόμασταν στο γνωστό μπαράκι. Το επόμενο βράδυ φαινόταν στην αρχή λίγο συνηθισμένο, αλλά έψαχνα ευκαιρία να ξεκινήσω πρώτος εγώ την κουβέντα. Κάποια στιγμή είπα ότι δεν αισθανόμουν και πολύ καλά κι αν γινόταν να πηγαίναμε σπίτια μας λίγο νωρίτερα. Ο φίλος μου συμφώνησε κι ενώ μπήκαμε στο αυτοκίνητό μου. Κάναμε μια μικρή βόλτα στην πόλη μας πριν τον αφήσω σπίτι του. Τότε βρήκα ευκαιρία να αναφερθώ στο θέμα μας.

-    Κώστα, με κάποιον σαν τον Ανδρέα που καθόταν αριστερά μας στο μπαράκι θα ήθελες να ζήσεις την εμπειρία που μου είπες χθες;

-    Όχι, δεν έχει σχέση με συγκεκριμένο πρόσωπο, απάντησε, όμως πώς σου ήρθε τώρα αυτό; Όλο το βράδυ κουβέντα δεν είπαμε για αυτό το θέμα.

-    Έλα τώρα, μεταξύ μας, κάποιος θα σου έχει αρέσει και σου φύτεψε την ιδέα.

-    Όχι αλήθεια, τίποτα συγκεκριμένο.

-    Και για πότε σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου;

Ρώτησα πιο έντονα αυτήν τη φορά σαν να ζητούσα επίμονα ικανοποιητική απάντηση.

-    Σημασία έχει ότι το έχω αποφασίσει, ανταπάντησε, που σημαίνει ότι θα μπορούσα ακόμη και τώρα, αρκεί να...

-    Αρκεί τι;

Ρώτησα γεμάτος λαχτάρα.

-    Αρκεί να γίνει με απόλυτη μυστικότητα ρε Ανδρέα, μου είπε και για να γίνει αυτό πρέπει να είναι κάποιος φίλος νομίζω που εμπιστεύομαι. Εσύ στη θέση μου ποιον θα εμπιστευόσουν;

-    Μόνο εσένα…

είπα και κοίταξα τα μάτια του.

-    Κι εγώ μόνο εσένα αλλά...

Αφήνοντας το αλλά να τον βασανίσει για λίγο κι ας είχα αρχίσει από μέσα μου να ζεσταίνομαι στο εγχείρημα, πρότεινα να συνεχίσουμε την κουβέντα μας συνεχίζοντας τη βόλτα με το αμάξι. Συμφώνησε αμέσως ο Κώστας και αντιπρότεινε να πάρει τη δική του απάντηση στο αλλά που έμεινε η συζήτησή μας.

-    Μη σκέφτεσαι το αλλά, του είπα ευθέως, ίσως είναι η δική μας ώρα να ζήσουμε όπως είπες κάτι διαφορετικό…

και πέρασα το χέρι μου πίσω απ’ το κεφάλι του. Ανταποκρίθηκε αμέσως κι ενώ είχα σταματήσει το αυτοκίνητο σε ένα παράδρομο, γύρισε προς το μέρος μου και πήρε τα χείλη μου στα δικά του. Ένιωσα τέτοια υγρασία και τέτοιο ηλεκτρισμό σαν να εκπληρωνόταν μια αιώνια επιθυμία μου είπε και συμφώνησα χαϊδεύοντας τα μάγουλά του. Παράλληλα νιώθοντας τον πούτσο μου να σκληραίνει και βάζοντάς τον στη θέση του μου ζήτησε ο Κώστας να πάμε κάπου που θα νιώθαμε πιο άνετα και σίγουρα. Έτσι βρεθήκαμε στη γκαρσονιέρα του μιας και δεν επρόκειτο να εμφανιστεί τις επόμενες δυο ημέρες η κοπέλα του. Η αμηχανία μας είχε χαθεί κι έτσι μπαίνοντας μέσα έβαλε χαμηλό φωτισμό κι ενώ αρχίσαμε να ξεντυνόμαστε ταυτόχρονα και οι δυο του είπα ότι πώς αυτό που θα ζήσουμε θα το ζήσουμε και οι δυο με τον ίδιο τρόπο και φυσικά συμφώνησε.

Άρχισε να λύνει τη ζώνη του παντελονιού μου κι εγώ τη δική του, ενώ τα στήθη μας ενώθηκαν και τα χείλη μας, οι γλώσσες μας πήραν φωτιά. Μείναμε εντελώς γυμνοί και αμέσως με οδήγησε στο κρεβάτι του. Άπλωσα το χέρι μου και έχωσα στην παλάμη μου στα στρόγγυλα αρχίδια του και με απαλές κινήσεις άρχισα να εξοικειώνομαι με το σώμα του ενώ ο Κώστας έτριβε τον πούτσο μου. Ήθελα να φιλήσω πάλι τα χείλη του και το έκανα αφού ανέβηκα πάνω του καθισμένος στην κοιλιά του ώστε να νιώθω το καυλί του να με αγγίζει από πίσω και σκύβοντας πήρα τα χείλη του στα δικά μου. Αμέσως χωρίς να χάσω χρόνο, "νιώθοντας" τον σκληρό, γύρισα πάνω του με την πλάτη μου στο πρόσωπό του και άρχισα να τον φιλώ σε όλο του το κορμί γύρω από το ιδιαίτερα σκληρό καυλί του και να απολαμβάνω τη γεύση των 17 του πόντων. Έγλειφα το κεφάλι του πούτσου του που πρέπει να πω ότι ήταν καλοσχηματισμένος και χοντρός και το ρουφούσα με τα χείλη μου ηδονικά καθώς με άγγιζε στην πλάτη και σκορπίζοντας στο δωμάτιο τους αναστεναγμούς του.

Καύλωνα και μόνο που τον άκουγα να ανασαίνει βαριά. Κατέβηκα από πάνω του και είδα σαστισμένο τον Κώστα από την πίπα που μέχρι τότε του είχα προσφέρει. Γύρισα πλάγια το σώμα μου και ενώ συνέχισα να πιπιλίζω τον πούτσο του που μου έδινε μια υπέροχη γεύση και αίσθηση στα χείλη. Γύρισε το κεφάλι του και πιάνοντας σφιχτά το καυλί μου το έχωσε αργά στο στόμα του σαλιώνοντας όλα τα σημεία του. Ακολούθησα κι εγώ την τακτική του νιώθοντας τους παλμούς να ανεβαίνουν έντονα.

-    Μα τι γλυκιά ψωλή έχεις Ανδρέα;…

μου είπε και με τράβηξε να φιλήσει τα χείλη μου. Αυτό το φιλί ήταν ξεχωριστό γιατί πήραμε τις γεύσεις μας μέσα μας.

-    Φίλα με, μη σταματάς καυλιάρη μου, φώναξα.

-    Θέλω να σε φιλήσω παντού αγορίνα μου…

είπε και με έσπρωξε πίσω ανάσκελα. Τα αρχίδια μου γέμισαν το στόμα του και κρατούσε την κάθε μπάλα ξεχωριστά ρουφώντας τη. Άπλωνε τη γλώσσα του στο καυλί μου, που δεν υστερούσε σε τίποτα από το δικό του και τότε σήκωσα τα πόδια μου και τα τύλιξα γύρω από το λαιμό του. Δεν έχασε την ευκαιρία που του έδινα και άρχισε να περιποιείται την τρυπούλα μου προσπαθώντας να την παραβιάσει με τη γλώσσα του, ενώ άνοιγε τα κωλομέρια μου με τα χέρια του και ζητούσε να είμαι πιο χαλαρός. Με έκανε και ένιωθα υπέροχα. Ήδη έβραζα από μέσα μου και τον πείραξα λέγοντας να με κάνει ότι θέλει. Δεν έχασε στιγμή και έβαλε το ένα του δάχτυλο στο στόμα μου να το πιπιλίσω. Το πήρε και σιγά-σιγά το στριφογύριζε στην τρυπούλα μου, ώσπου το έβαλε μέσα σταδιακά. Το κράτησε μέσα μου και βλέποντας τον πούτσο μου να πάλλεται από καύλα τον πήρε στο στόμα του με μανία ενώ άρχισε να στριφογυρίζει το δάχτυλό του στο κωλαράκι μου.

Προσπαθούσα να κινηθώ κυκλικά και αυτό με έκανε να νιώσω την απόλυτη καύλα. Ένιωθα να σβήνω από ηδονή και του είπα ότι θα χύσω. Αντί να με αφήσει, έχωσε βαθύτερα τον πούτσο μου στο στόμα του, ώσπου δεν άντεξα και τον πλημμύρισα σπέρμα. Αμέσως με το στόμα του γεμάτο ο Κώστας από τα χύσια μου ήρθε προς το μέρος μου και μου έδωσε στο στόμα με ένα υπέροχο φιλί, όσα δεν πρόλαβε να καταπιεί. Έπιασα κι εγώ τότε να μαλάξω τον δικό του πούτσο μια με τα χέρια και μια με τα χείλη και του ζήτησα να χύσει πάνω στις ρώγες μου όπως και έκανε. Ζήτησα να μου δώσει και πάλι με φιλί στο στόμα και τα δικά του χύσια. Νιώσαμε τις ηδονές της γρήγορης και πρώτης μας φοράς.

-    Κώστα αυτή την εμπειρία ήθελες να νιώσεις;

-    Δεν λες και εμπειρία αυτό που ζήσαμε καυλιάρη μου, μου είπε. Αυτό ήταν μόνο το πρώτο γράμμα της εμπειρίας μας (κλείνοντας το μάτι πονηρά).

-    Δεν έχεις καθόλου άδικο…

είπα αγκαλιάζοντας τον υπέροχο φίλο μου. Μπήκα στο μπάνιο κι όταν τέλειωσα, φεύγοντας ρώτησα αν ισχύει ότι η κοπέλα του θα λείπει και την επόμενη μέρα κι ενώ χαμογέλασε μου είπε πως θα φροντίζει συχνά να λείπει.

Συνεχίζεται…(Copyright protected OW ref: 91975)