Ξέσκισμα στην ερημική παραλία

Δημοσιεύθηκε από jhon
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.08 (6 Votes)
Είναι Ιούνιος, αρχές καλοκαιριού, 21 χρονών εγώ και έχω τρελές καύλες! Θέλω οπωσδήποτε να γαμηθώ, φοράω ένα όμορφο και πολύ καυλιάρικο στρινγκάκι, ένα καυτό σορτσάκι και μία δικτυωτή μπλούζα. Παίρνω το αμάξι μου και τραβάω για μία έρημη παραλία που ξέρω ότι γίνονται φάσεις καμιά ώρα δρόμο. Δεν αργώ να φτάσω, παρκάρω το αμάξι μου, βάζω λίγο κραγιόν στα χείλια μου και βγαίνω.

Αρχίζω να περπατάω κατά μήκος της παραλίας. Δεν υπάρχει κανένας. Θα στρώσω την πετσέτα μου, θα βγάλω τα ρούχα μου και θα ξαπλώσω. Ξέχασα να σας πω ότι ακριβώς πίσω από την παραλία υπάρχουν πευκάκια με πολλές καβάτζες, ολόκληρο δάσος. Δεν περνάει πολύ ώρα και βλέπω με την άκρη του ματιού μου κάποιος να έχεται προς το μέρος μου. Γυρνάω ανάσκελα ώστε να φαίνεται ο κώλος μου. Θα προχωρήσει 10 με 15 μέτρα και θα σταματήσει. Θα απλώσει την πετσέτα του, θα γυμνωθεί και θα καθίσει. Δε θα περάσει πολλή ώρα και θα σηκωθεί να βουτήξει. Κολυμπάει. Κανά πεντάλεπτο και μετά, βγαίνει προς τα έξω, πρέπει να 'ναι γύρω στα 65, με κοιλίτσα και από κάτω έναν πολύ ωραίο πούτσο και δύο τεράστιες αρχιδάρες. Στη θέα του κορμιού του και του πούτσου του η καύλα μου έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Με την άκρη του ματιού μου τον χαζεύω, καθώς κάθεται στην πετσέτα του. Δεν αργώ να διακρίνω σε λίγη ώρα ότι έχει βάλει το χέρι του ανάμεσα στα πόδια του και ψιλό χαϊδεύει την πούτσα του. Αυτό ήταν! Νιώθω το κωλί μου να φλέγεται. Έχω μια τρελή επιθυμία, θέλω να σηκωθώ και να του τη βουτήξω.

Παίρνω τη μεγάλη απόφαση, σηκώνομαι και αρχίζω να περπατάω στην άκρη της παραλίας προς το μέρος του, λικνίζοντας τα καπούλια μου. Περνάω από μπροστά του και συνεχίζω αφήνοντας να χαζεύει το κωλί μου, περπατάω λικνίζοντας τα κωλομέρια μου για να τον καυλώσω. Θα περπατήσω καμιά πενηνταριά μέτρα και μετά θα γυρίσω, θα ξαναπεράσω από μπροστά του και κοιτάζοντας τον μέσα από τα γυαλιά ηλίου βλέπω πλέον ότι παίζει την πούτσα του η οποία έχει σκληρύνει. Θα γυρίσω στη μεριά μου και θα ξαπλώσω μπρούμυτα στην πετσέτα. Έχω ανάψει, καίγομαι ολόκληρος. Απλώνω το χέρι μου, παίρνω το λάδι και βάζω λίγο στους ώμους. Κατευθείαν με την άκρη του ματιού μου τον βλέπω να σηκώνεται και να έρχεται προς το μέρος μου. Θα έρθει και στα σταθεί από πάνω μου.

-    Καλησπέρα αγόρι μου, μου λέει, με λένε Γιάννη, θέλεις να σε βοηθήσω; Θέλεις να σου βάλω λίγο λάδι, γιατί σε βλέπω ότι δυσκολεύεσαι;

-    Αν δε σας κάνει κύριε Γιάννη κόπο, ευχαρίστως, του απαντάω…

και η ματιά μου έχει καρφωθεί στην τεράστια πούτσα του που το έχει ψιλό πέσει πλέον. Παίρνει το μπουκάλι με το λάδι και αρχίζει να μου αλείφει την πλάτη μέχρι τη μέση και μετά στάζει πάνω στα κωλομάγουλα μου. Αρχίζει να μου αλείφει τα κωλομάγουλα. Τα χέρια του είναι πολύ τραχιά και άγρια. Περιττό να σας πω ότι έχω τρελαθεί από καύλα κι αρχίζω να τουρλώνω τον κώλο μου. Δεν αργεί να χώσει το χέρι του στη χαράδρα του πάτου μου και να αρχίζει να μου αλείφει την κωλοτρυπίδα.

-    Αγόρι μου, μου λέει, έχεις υπέροχο κώλο.

-    Κι εσείς κύριε Γιάννη, του απαντάω, έχετε έναν υπέροχο πούτσο.

Μόλις το άκουσε, έρχεται γονατιστός και φέρνει την ψωλή του μπροστά στο στόμα μου, συνεχίζοντας να μου χαϊδεύει την τρυπούλα μου και πιέζοντας το δαχτυλάκι του να μπει μέσα της. Αμέσως απλώνω το χέρι μου και τη χουφτώνω. Με την άκρη της γλώσσας μου αρχίζω να αγγίζω στο πουτσοκέφαλο. Με το ελεύθερο χέρι του, με αρπάζει απ' τα μαλλιά, μου την καρφώνει όλη στο στόμα και αρχίζει να με γαμάει δυνατά, ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλα που είναι μέσα στο κωλί μου έχουν γίνει τρία. Έχω τρελαθεί από καύλα. Η πούτσα του είναι υπέροχη και ο κώλος μου αρχίζει και βγάζει φωτιές. Θέλει να τη γευτεί και να τη φάει όλη. Με σηκώνει, με βάζει στα τέσσερα και έρχεται μπροστά μου. Μου την καρφώνει όλη στο στόμα και σκύβοντας μου ανοίγει τα κωλομάγουλα και αρχίζει να μου τα χαστουκίζει δυνατά. Έχω πεθάνει από καύλα, τρελαίνομαι, η πούτσα του χώνεται όλη βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου.

-    Κύριε Γιάννη, σε παρακαλώ, έλα να μου το χώσεις, σε παρακαλώ, έχω πεθάνει από καύλα.

-    Τον θες αγορίνα μου; Θέλεις να έρθω να στον χώσω;

-    Ναι κύριε Γιάννη, τον θέλω.

Δεν αργεί, βγάζει την πούτσα του από το στόμα, μου σκάει δυο σκαμπίλια και έρχεται από πίσω μου. Παίρνει το λάδι, λαδώνει τη σούφρα μου και τον νιώθω στην άκρη της τρύπας μου. Έχω πεθάνει από τρέμουλο. Με πιάνει από τη μέση δυνατά και μου τον καρφώνει όλο. Με γαμάει δυνατά, μέσα έξω, μέσα έξω και ταυτόχρονα χαστουκίζει δυνατά τα κωλομέρια μου, τα έχει κάνει κατακόκκινα.

-    Είσαι μεγάλο πουτανάκι αγόρι μου, τι κωλάρα είναι αυτή που γαμάω;

-    Είμαι κύριε Γιάννη, σκίστε μου την κωλάρα.

-    Έλα μωρή πούστρα, θα χύσω, που θέλεις να σε χύσω;

-    Χύσε μέσα στον κώλο μου κύριε Γιάννη!

Τα πήρα όλα μέσα στον κώλο μου και μετά γονατιστή του τον καθάρισα με τη γλώσσα μου.

-    Αγόρι μου, ήταν από τα πιο ωραία γαμήσια που έχω κάνει στη ζωή μου, μου είπε .

-    Κι εγώ το ίδιο κύριε Γιάννη!

Αλλάξαμε κινητά και κανονίσαμε να ξαναβρεθούμε όταν με ξαναβγάλει ο δρόμος. Ντύθηκε κι έφυγε. Με άφησε εκεί με το κωλί μου να στάζει από τα χύσια του και την αλμυρή γεύση στο στόμα μου. Τότε αφού ήρθα στα συγκαλά μου κατάλαβα ότι γύρω στα 100 μέτρα παρά πέρα υπήρχε κάποιος που όλη αυτή την ώρα πρέπει να μας έπαιρνε μάτι. Σηκώθηκα και άρχισα να ντύνομαι, φόρεσα το στρινγκάκι μου και τη μπλούζα μου, το σορτσάκι το παρέλειψα και άρχισα να παίρνω το δρόμο της επιστροφής. Ο τύπος είχε φτάσει στο αμάξι του που το είδα παρκαρισμένο δίπλα στο δικό μου. Ήταν ένα αγροτικό toyota , οπότε φαντάστηκα ότι ήταν από τα γύρω χωριά. Έφτασα κι έβαλα το κλειδί για να ανοίξω την πόρτα, δίνοντας του θέα του κώλου μου. Είχα πεθάνει από ντροπή και παρακάλαγα να έψαχνε για φάση και να μην ήταν κανένας άσχετος και γινόμουν ξευτίλα. Μπήκα στο αμάξι και έκλεισα την πόρτα. Γυρίζοντας το κεφάλι μου τον βλέπω καθισμένο ολόγυμνο με το χέρι ανάμεσα στα σκέλια του να μαλάζει την ψωλί του. Δεν μπορούσα να δω πρόσωπο γιατί ήμουν σε τζιπ και ήμουν ψηλότερα.

Αυτό που έβλεπα ήταν ένα ηλιοκαμένο σώμα, μεγάλη κοιλιά και αρκετά εύσωμος. Η καύλα μου χτυπάει κόκκινο πάλι. Παίρνω πρωτοβουλία σκύβω ελαφρώς.

-    Γεια σας, του λέω, είστε από εδώ μήπως;

Και βλέπω για πρώτη φορά το πρόσωπο του. Άγρια χαρακτηρίστηκα, γύρω στα 70 τον έκανα.

-    Ναι αγόρι μου, μου λέει, εδώ από ένα χωριό παραπάνω.

-    Εσύ από που είσαι αγόρι μου;

-    Από Αθήνα κύριε, του λέω ψέματα.

-    Και πως από τα μέρη μας;… μου λέει.

-    Είχα ακούσει για αυτή την έρημη παραλία που μπορείς να περάσεις ωραία, γι' αυτό και την επισκέφτηκα. Μόνο που με ζάλισε ο πολύς ήλιος.

-    Ξέρετε κάπου ήσυχα που μπορεί κάποιος να χαλαρώσει στο δασάκι;… τον ρώτησα.

-    Βεβαίως και ξέρω αγόρι μου, αφού εδώ είναι τα μέρη μου.

-    Θέλεις να έρθεις στο αμάξι μου να πάμε μαζί;

Δεν περίμενα να πει δεύτερη κουβέντα, καθότι λατρεύω τους πορνόγερους κωλομπαράδες. Φοράω τα αθλητικά μου παπούτσια, βγάζω τη μπλούζα μου και μένω με το στρινγκ μου. Κλειδώνω το αμάξι μου, ανοίγω την πόρτα του, μπαίνω και κάθομαι στο κάθισμα του συνοδηγού. Κατευθείαν βάζει μπροστά και ξεκινάει απλώνοντας το χέρι του πάνω στα μπούτια μου. Δεν χάνω καθόλου χρόνο και απλώνω το δεξί μου χέρι, του τη χουφτώνω και αρχίζω να του τη μαλάζω. Ο γέρος ήξερε τα κατατόπια, μπαίνει μέσα στο δασάκι και χώνεται πίσω από κάτι πεύκα σε ένα μέρος που δε φαινόταν.

-    Έλα πουτανάκι μου…

μου λέει, ρίχνει το κάθισμα του, με αρπάζει από τα μαλλιά και με κατεβάζει πάνω στην πούτσα του. Τον ρουφάω όλον. Είναι κοντός αλλά πολύ χοντρός. Όλο το πουτσοκέφαλο του είναι έξω και το μπουκώνω όλο. Με σπρώχνει στα αρχίδια του που αρχίζω να τα ρουφάω το ένα μετά το άλλο. Με σηκώνει, με πιάνει απ' το χέρι και με βγάζει έξω. Με στήνει στα τέσσερα μέσα στα χόρτα, μου κατεβάζει το στρινγκάκι μέχρι τα γόνατα, μου χουφτώνει τα κωλομάγουλα και χώνει τη μουσούδα του μέσα στη χαράδρα μου. Με πλακώνει στο πινέλο με τη γλώσσα του στην κωλοτρυπίδα και τα αξύριστα γένια του τρίβονται πάνω στα κωλομάγουλα μου.

-    Έλα πούστρα μου τώρα, θέλω να σε γκαστρώσω…

μου λέει και με μιας σηκώνεται και μου τον καρφώνει στη δουλεμένη μου κωλάρα, που ακόμα είναι υγρή από τα προηγούμενα χύσια που πήρα. Μουγκρίζει σα ζώο, με χτυπάει δυνατά και μουγκρίζει. Έχω τρελαθεί από καύλα, βογκάω ασταμάτητα μέσα στην ερημιά

-    Γάμα με παππού, φωνάζω. Πάρε μου τη κωλάρα.

-    Τι πούστρα είσαι εσύ αγορίνα μου; Τι πούστρα είσαι εσύ;

Με καρφώνει δυνατά και μετά κόβει ταχύτητα και μου τον βάζει τρυφερά. Νιώθω τα αρχίδια του να χτυπάνε πάνω στα δικά μου κι έχω πεθάνει από κάβλα. Το καβλάκι μου έχει σκληρύνει επικίνδυνα. Ακουμπώ τα μάγουλα μου κατά γης και με τα χέρια μου χουφτώνω τα κωλομέρια μου και τα τραβάω να ανοίξουν για να μπαίνει μέχρι τον πάτο μου. Τώρα ο παππούς έχει όλη την κωλάρα μου ανοιχτή. Βογκάω ασταμάτητα και φωνάζω.

-    Θα σε χύσω πούστρα μου, θα σε χύσω…

Ακούγεται έντονα και δυνατά…

-    Χύνω, χύνω στην κωλάρα σου αγόρι μου…

και με μιας τα άδειασε όλα μέσα καρφώνοντας με δυνατά. Την έβγαλε και άρχισε να την ακουμπάει και να την πασαλείβει στα κωλομάγουλα μου.

-    Μη σηκωθείς, μου είπε, μείνε έτσι πουτανάκι, έτσι όπως είσαι.

Σιγά μην είχα δυνάμεις για να σηκωθώ. Ήμουνα στα τέσσερα με τουρλωμένο, ξεσκισμένο κώλο, πασαλειμμένο με χύσια και δε σας κρύβω… ένιωθα τέλεια. Και ξαφνικά ένιωσα κάτι καυτό να τρέχει πάνω στα κωλομάγουλα μου Γύρισα το κεφάλι μου και τι να δω. Ο παππούς είχε σηκωθεί όρθιος και κατούραγε την κωλάρα μου. Δεν το είχα ξανακάνει ούτε μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο αλλά δεν σας κρύβω ότι τρελάθηκα από καύλα. Το Σιντριβάνι του χτύπαγε πάνω στα κωλομάγουλα μου καυτό, αλλά εκεί που ήταν η απίστευτη καύλα ήταν όταν χτύπαγε πάνω στην τρύπα μου.

-    Σ' αρέσει που σε κατουράει ο παππούς πουστράκι; Μου είπε.

-    Η πουτάνα σου πεθαίνει από καύλα, του είπα.

Μετά ήρθε μπροστά μου και μου την έδωσε στο στόμα. Την πήρα και την καθάρισα από χύσια και ούρα. Καθώς την καθάριζα, έπαιζα το καβλάκι μου και έχυσα πάνω στα μπουτάκια μου. Μπήκαμε στο αμάξι και καθίσαμε να ξαποστάσουμε. Με πήρε αγκαλιά και με φίλησε τρυφερά.

-    Αγόρι μου, μου άρεσε πολύ, μου είπε. Είχα πολύ καιρό να γαμήσω τέτοιο ωραίο κώλο.

Με ρώτησε αν έχω χρόνο και αν μπορώ να μείνω για Σαββατοκύριακο στο σπίτι του γιατί ήταν μόνος του. Η γυναίκα του έλειπε. Σιγά μη δεν εμένα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα σας τι μπορώ άλλη φορά. Με πήγε στο αμάξι μου και τραβήξαμε για το σπίτι του. Δε σας κρύβω, ότι ήμουν ακόμα πολύ καυλωμένος.(Copyright protected OW ref: 91932)