Οι πατούσες του θείου Θανάση και το ξεκώλιασμα (2o μέρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Προσπάθησα να επανεκτιμήσω την κατάσταση με όση διαύγεια μου είχε απομείνει. Ήμουν στο πάτωμα μετά από ένα κτηνώδες ξυλοφόρτωμα από το θείο και τον κολλητό του και ο θείος ετοιμάζονταν να με τσιμπουκώσει. Δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Με κρατούσε στο χέρι ο πούστης. Αν έφερνα αντιρρήσεις μπορεί και να τα κάρφωνε όλα στον πατέρα μου. Από την άλλη είχα τρελλαθεί από κάβλα γλύφοντας τα πόδια του Σταύρου. Μήπως πραγματικά ήθελα να γλυψω και τις ψωλές τους;
Από τις σκέψεις μου με έβγαλε απότομα άλλη μια ανάποδη από το θείο.
-Άνοιξε το στόμα πουτανάκι και ετοιμάσου είπε και ταυτόχρονα κατέβασε το μαγιό του αποκαλύπτοντας ένα φοβερό θέαμα. Το καβλί του ήταν τεράστιο και το πουτσοκέφαλο σαν κόκκινο μανιτάρι με κοιτούσε. Πρέπει να ήταν τουλάχιστον 17 πόντους αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν το πάχος του. . . χοντρό σαν μπουρί. Είχε κάνει περιτομή και το θέαμα γίνονταν ακόμη πιο εντυπωσιακό. Ο θείος με τράβηξε από τα μαλλιά και μου κάρφωσε το πρόσωπο μου στην υπέροχη αυτή ψωλάρα.
-Φάτη χαμούρα γιατί αν κάνεις ναζάκια,. . . η σαγιονάρα εδώ είναι.
Άνοιξα το στόμα και τον πήρα μέσα με φόβο, αλλά νιώθοντας ταυτόχρονα και απίστευτη κάβλα να με πλυμμηρίζει. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω σιγά σιγά, αδέξια στην αρχή πιο ρυθμικά στη συνέχεια. Ο θείος άρχισε να βογγάει άγρια. Ταυτόχρονα άκουσα ένα χρααατς και ένιωσα ο φανελλάκι μου να σκίζεται. Ο Σταύρος μου χούφτωσε τις ρωγίτσες μου από πίσω και άρχισε να τις τρίβει με πρωτοφανή αγριότητα, χαρίζοντας μου νέα ρίγη κάβλας.
-Ρε μαλάκα Θανάσσ αυτή είναι γεννημένη για τον πούτσο. Τύφλα νάχει αυτή που σέλεγα να γαμήσουμε. Το νιώθει η χαμούρα, το ζητάει ο οργανισμός της,. .
-Ναι ρε πουτάνα γλύφε την ψωλάρα μου, πρωταθλήτρια στο τσιμπούκι θα σε κάνω.
Ακούγοντας τα μπινελίκια κάβλωνα ακόμη πιο πολύ και ρουφούσα με μανία το μπουρί του θείου. Δεν άντεξε για πολύ. Με ξάπλωσε ανάσκελα στο πάτωμα και βγάζοντας την ψωλάρα του από το στόμα μου άρχισε να με χύνει στα βυζιά μου. Το παχύρρευστο υγρό γέμισε τις ρώγες μου, το σαγόνι μου και με τρέλλαινε. Ο θείος έριξε την τελευταία ριπή ψωλοχύματος που με πέτυχε στο μάτι και ανασηκώθηκε. Αισθανόμουν ότι ήθελα να το φάω όλο και προσπαθούσα με τη γλώσσα να δοκιμάσω τη γεύση του. Φυσικά αυτό δεν ξέφυγε από την προσοχή του Σταύρου.
-Ρε Θανάσσσ κοίτα πως ξερογλείφεται η γαμιόλα, κοίτα ρε, ας τη βοηθήσω λίγο. . Σηκώθηκε όρθιος και πάτησε με την ποδάρα του τα βυζάκια μου και όλα τα σημεία που είχε χύσια κάνοντας μου ένα ηδονικό μασάζ. Με κυκλικές κινήσεις μάζεψε όλο το χύσι πάνω στην πατούσα του και μετά κράτησε το πόδι του δυο εκατοστά από το πρόσωπο μου φωνάζοντας:
-Έλα μωρή καθάρισε μου την πατούσα τώρα, άιντε καριόλα.
Όρμησα σαν τρελλός και άρχισα να γλύφω τη χυμένη πατούσα. Ο συνδυασμός ποδαρίλας και χυσιών είχε απίστευτη γεύση. Έγλειφα συνέχεια μέχρι που το στράγγισα κυριολεκτικά. Ο Σταύρος γελώντας ξεδιάντροπα ξαπλώθηκε στον καναπέ και ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Μόλις είδα το παλαμάρι που πετάχτηκε από μέσα πραγματικά φοβήθηκα. Ήταν τουλάχιστον 22-23 πόντους, πιο λεπτό από του θείου αλλά εξίσου εντυπωσιακό.
-Έλα καριόλα να φας το φρουτάκι σου. . . μπανάνα έχει το μενού. . . κάγχασε.
Δεν περίμενα και δεύτερη διαταγή. Όρμησα και μπουκώθηκα με το καβλί του βογγώντας. Η γεύση του ήταν πολύ πιο ξινή από του θείου και μια έντονη μυρωδιά βαρβατίλας τρύπησε τα ρουθούνια μου. Τραβήχτηκα αηδιασμένος. Ήταν λάθος μου. Ο Σταύρος πετάχτηκε πάνω έξαλλος και με μια σπρωξιά με έριξε στο πάτωμα. .
-Σου μυρίζει πουτάνα η ψωλάρα μου;δε γουστάρεις χαμούρα; εεεε;;οι καλές πουτάνες την τρώνε άπλυτη ρε. Η λουρίδα βρέθηκε ξαφνικά στα χέρια του και άρχισε να με δέρνει αλύπητα. Δώσε και συ Θανάσσσ, ρίχτης της καριόλας. Ο θείος άρχισε να με κλωτσάει αλύπητα με το γυμνό του πόδι. Κόντευα πάλι να λιποθυμήσω. Ξαφνικά το ξύλο σταμάτησε απότομα. Ο θείος με κοίταξε και μου είπε:
-Καλά ρε χαμούρα δεν έχεις καταλάβέι ακόμα ότι σήμερα θα γίνεις πουτάνα;θα κάνεις ότι θέλουμε πούστρα, κατάλαβες; και κρατώντας την ψωλή του την πλησίασε στο στόμα μου. Δεν ήταν καβλωμένος αλλά έντρομος άνοιξα το στόμα μου. Με ένα μικρό αναστεναγμό ο θείος Θανάσης άρχισε να κατουράει το στόμα μου.
-Πιες τα όλα πόρνη, σαν τα χύσια μου. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ. Στράγγισε και τις τελεευταίες σταγόνες κάτουρο και μετά μου τον ξανάβαλε στο στόμα.
-Σήκωσε τον τώρα σαν καλή ανηψούλα μου είπε σχεδόν τρυφερά. Είχα φτάσει στα όρια μου. Άρχισα μηχανικά να τον γλύφω. Δεν έδωσα σημασία στο νόημα που έκανε στο Σταύρο, ούτε στα χυδαία γέλια του νταλικιέρη. Ένιωσα το σορτσάκι μου να κατεβαίνει βίαια. Ο Σταύρος είχε πάρει θέση από πίσω μου.
-Αφού δεν τον παίρνεις στο στόμα χαμούρα θα σου δείξω εγώ. Θα σε φτιάξω γυναίκα, μούγκρισε. .
Προσπάθησα να απαλλαγώ αλλά μάταια. Οι δυνάμεις μου με εγκατέλειπαν. Ο Θανάσης κρατούσε το κεφάλι μου πάνω στο καβλί του το οποίο είχε ξαναγίνει πέτρινο. Κόνευε να με πνίξει.
-Γλύφε πουτανάκι και κάτσε ήσυχα. Ο Σταύρος θα σου ξεσκίσει την κωλάρα τώρα. .
Σαν σε όνειρο ένιωσα το Σταύρο να φτύνει στα χέρια του και να μου βάζει κωλοδάχτυλο. Ένα και δύο και τρία δάχτυλα ξεπάτωναν το κωλαράκι μου. Έφτυσε για τελευταία φορά την κωλότρυπα μου και ξαφνικά χωρίς οίκτο με σούβλισε με το κοντάρι του. Ο πόνος ήταν απίστευτος. Μέ κάρφωνε με μανία και με έβριζε ταυτόχρονα.
-Α ρε τι ωραίο γυναικάκι που γαμάω, α ρε πουτάνα, α ρε ψώλα γεννημένη για τον πούτσο είσαι. . Φάτους και τους δυο μαζί πόρνη, έτσι μπράβο.
Κι όμως άρχισε σιγά σιγά να μου αρέσει. Ο πρώτος πόνος πέρασε και μια ανείπωτη ηδονή άρχισε να με κατακλύζει. Οι δυο γαμιάδες μου με ξέσκιζαν με μανία και γω γούσταρα. . . ήμουν πραγματικά μεγάλη πουτάνα.
-Είσαι έτοιμος Θανάσσ να τον χύσουμε τον όύστη;
-Έτοιμος Σταύρο, έτοιμος
-ΧΥΥΥΥΥΝΩ πόρνη, χύνωω χαμούρα του κερατά, σου ξέσκισα τα κωλοβάρδουλα, χύνω ψώλα.
-Και γω μωρή πουτάνα ξαναχύνω στο στοματάκι σου, πούστρα σε κάναμε γυναίκα σήμερα, ωωωωωωχχχχ.
Τα χύσια γέμισαν και τις δυο τρύπες μου και άρχισαν να τρέχουν πάνω στο πληγωμένο μου σώμα. Είχα χύσει και γω μέσα στην παραζάλη. Αισθανόμουν ντροπιασμένος, ξεφτελισμένος αλλά ακόμα τρομερά καβλωμένος.
-Αιντε τώρα πουτανίτσα, κάνε ένα μπανάκι και ξεκουράσου λίγο γιατί μετά έχει και συνέχεια το πράμα,δε γλυτώνεις από μας εύκολα, είπε ο θείος Θανάσης.
Ποιος ξέρει τι άλλο με περίμενε. . . . αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")