Με τον πατέρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)
Ο πατέρας μου και η μάνα μου χώρισαν πριν από πολλά χρόνια. Εγώ μεγάλωσα ανάμεσα στα δύο σπίτια, πότε στο ένα και πότε στο άλλο. Συνήθως σαββατοκύριακα στο σπίτι του πατέρα μου, με πίτσες, ταινίες και πολλή τηλεόραση. Ο πατέρας μου, οδηγός νταλίκας, ένας άντρας βαρβάτος, ψηλός και με πολύ ωραίο σώμα. Γενικά είναι αυτό που θα λέγαμε «ωραίος άντρας». Δεν είχε κάνει ποτέ body building, αλλά γενικά το είχε το γυμναστήριο σε τακτική βάση, οπότε είχε μυς σε όλο το σώμα. Πολύ τριχωτό στήθος και πόδια. Μελαχρινός με μούσι και άγριο πρόσωπο, τελείως αρρενωπό. Αλλά τελείως άτριχο κωλαράκι και πλάτη. Τώρα θα μου πείτε πού το ξέρω αυτό. Βασικά μέσα στο σπίτι και οι δύο γυρίζαμε με τα μποξεράκια, ειδικά το καλοκαίρι που έκανε πολλή ζέστη. Επίσης έτυχε πολλές φορές να περάσω από την κρεβατοκάμαρα την ώρα που κοιμόταν, ή να τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ και να έχει στύση, οπότε φαινόταν ότι ο πούτσος του ήταν μεγάλος και χοντρός. Αλλά έτυχε και να τον δω στο μπάνιο την ώρα που έκανε ντους, γιατί μπήκα χωρίς να ξέρω ότι ήταν μέσα και δεν έδειξε να ενοχλείται και είδα ότι το κωλαράκι του ήταν τελείως άτριχο.

Πολύ συχνά φορούσε αυτά τα παλιομοδίτικα άσπρα εσώρουχα. Εκεί ήταν που πέθαινα κυριολεκτικά. Ήταν εφαρμοστά και διαγραφόταν τέλεια το στητό του κωλαράκι, το φούσκωμα από τα αρχίδια του ήταν έντονο και διαγραφόταν και ο πούτσος του που αν και πεσμένος με βία χωρούσε μέσα στο εσώρουχο. Σκέτη καύλα. Γενικά είχαμε μία ελευθερία κινήσεων μέσα στο σπίτι, χωρίς να ντραπούμε ο ένας τον άλλο ποτέ. Μια άλλη φορά που εγώ ξυριζόμουν κι αυτός ήθελε να κάνει μπάνιο για να φύγει για τη δουλειά, δεν περίμενε να τελειώσω. Μπήκε μέσα στο μπάνιο, κατέβασε το σώβρακο και έκανε ντους μπροστά μου, χωρίς να ντραπεί. Έτσι τα έβλεπα όλα. Και κυρίως το κωλαράκι του, που το ονειρευόμουν πολύ καιρό. Ένα κωλαράκι, άλλο πράγμα να σας λέω, κι άλλο να το βλέπετε. Τέλειο ήταν. Ολοστρόγγυλο και τουρλωτό, γυμνασμένο, ίδιο με αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες με τα μοντέλα. Κι είχε και άλλα προσόντα. Αρκετά μεγάλα. Τα έβλεπα τα διαγράφονται μέσα από το μποξεράκι, όταν καθόταν στον καναπέ, και φαινόταν τα αρχίδια του να ξεπροβάλλουν από την άκρη, όταν καθόταν στο τραπέζι να φάει και κρεμόταν η πούτσα του κάτω από το τραπέζι κι εμένα μου έπεφτε τυχαία το πιρούνι κι έσκυβα να το πάρω.

Βαρβάτα αρχίδια και πούτσος πάνω από 20 πόντους. Ο πατέρας μου είχα διαπιστώσει ότι έβλεπε πολλές τσόντες. Είχε πολλές στα συρτάρια και στην ντουλάπα του. Όταν έλειπε από το σπίτι στη δουλειά, τις έβλεπα κι εγώ. Όλες με υπέροχα μουνάκια και τύπους που τα γαμούσαν με λύσσα και τα έχυναν. Ήταν και μεγάλος μπερμπάντης. Ήξερα ότι πήγαινε και γαμούσε πουτάνες και θυμάμαι που μου έλεγε πως αν μεγαλώσω κι εγώ θα πηγαίναμε μαζί. Ήμουν 15 χρονών και δε με άφηνε ακόμη. Μια μέρα όπως όλες τις άλλες, είχα ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα και έβλεπα τσόντα, όταν ο πατέρας μου μπήκε σπίτι πιο νωρίς από τη συνηθισμένη ώρα. Έκλεισα το βίντεο, αλλά προφανώς το κατάλαβε από την καύλα που φαινόταν να ξεπροβάλει από το μποξεράκι μου και χαμογέλασε.

-    Τι έγινε φίλε; Ξεχαρμανιάζουμε;…

μου είπε, κι εγώ κοκκίνισα.

-    Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι, άντρες είμαστε, μου λέει. Δεν είναι κακό να παίζεις μαλακία αν γουστάρεις. Κι εγώ το κάνω συχνά…

μου είπε και μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί. Το ίδιο βράδυ καθώς είχε ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα, εγώ στο σαλόνι είχα ανησυχίες. Ήθελα να χύσω απεγνωσμένα. Είχα πολλές μέρες να χύσω. Περίμενα να κοιμηθεί για να μπορέσω να τα πετάξω όλα και να ξαπλώσω γυμνός στον καναπέ και κάποια στιγμή νόμιζα ότι τον είχε πάρει ο ύπνος. Έβαλα λοιπόν μία τσόντα στο βίντεο και άρχισα σιγά-σιγά να την παίζω. Δεν κατάλαβα όμως ότι είχε σηκωθεί ο πατέρας μου και μπήκε στην κουζίνα για νερό. Όταν πέρασε από το σαλόνι με είδε και κοντοστάθηκε κοιτώντας την τσόντα στην τηλεόραση. Έπειτα ήρθε κι έκατσε στον καναπέ για να δει κι αυτός. Ντράπηκα και σταμάτησα χώνοντας γρήγορα-γρήγορα τον πούτσο μου μέσα στο σώβρακο, αλλά άκουσα να μου λέει ότι δεν τον πειράζει αν εγώ γουστάρω να τον παίξω και δεν πρέπει να τον ντρέπομαι. Του είπα ότι δεν πειράζει, αλλά μετά παρατήρησα ότι του είχε σηκωθεί με την τσόντα και το πουτσοκέφαλο πίεζε ολοένα και περισσότερο το δικό του σώβρακο. Έβαλε το ένα του χέρι μέσα κι άρχισε να παίζει με τον πούτσο του σιγά-σιγά. Εγώ ξεθάρρεψα κι έβαλα κι εγώ το χέρι μου πάλι μέσα στο σώβρακο.

Στην τηλεόραση, δύο τύποι είχαν βάλει μία γκόμενα στη μέση και τη γαμούσαν κι από το μουνί και τον κώλο ταυτόχρονα. Αυτό ήθελα πολύ κι εγώ να το κάνω μία φορά. Ρώτησα τον πατέρα μου αν το είχε κάνει ποτέ. Μου απάντησε πως θα ήθελε, αλλά δεν έτυχε. Τότε σκέφτηκα ότι ίσως ήταν ο καλύτερος που θα μπορούσα να πείσω να κάνουμε παρτούζα σε μία γυναίκα. Με κάποιο φίλο δεν ξέρω δίσταζα, δεν ήθελα. Και του το είπα. Εκείνος μου λέει:

-    Κάτσε πρώτα να μάθεις να τον παίζεις χωρίς να ντρέπεσαι και μετά βλέπουμε και για παρτούζα. Κατέβασε ρε το βρακί σου σαν άντρας και παίξε τον πούτσο σου. Μη με ντρέπεσαι…

κι αμέσως κατεβάζει το δικό του σώβρακο. Εκείνη τη στιγμή έπαθα σοκ. Ένας πούτσος τεράστιος πραγματικά. Φαινόταν σχεδόν διπλάσιος από το δικό μου, που τον έχω 15 εκατοστά. Κατάλαβε ότι σύγκρινα τα μεγέθη, και μου είπε ότι είμαι μικρός ακόμη και θα μου γίνει κι εμένα μεγάλος σαν τον δικό του. Εντάξει για την ηλικία μου δεν είχα και άσχημο μέγεθος. Στο γυμναστήριο είχα δει πολλούς φίλους κι άλλους στην ίδια ηλικία με μένα που είχαν και μικρότερο πούτσο από εμένα. Οπότε έπαιρνα θάρρος. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να συγκριθώ με τον πατέρα μου. Ήταν πάνω από 20 πόντους σίγουρα και πολύ χοντρός. Κι εκείνο που παρατήρησα ήταν ότι είχε κάνει περιτομή, με αποτέλεσμα το πουτσοκέφαλο να φαίνεται ολόκληρο και να φαίνεται ακόμη πιο μεγάλος ο πούτσος του από τον δικό μου. Σχεδόν η παλάμη του δεν έκλεινε όταν τον έπιανε και τον έπαιζε πάνω κάτω. Δεν τόλμησα να του ζητήσω να τον πιάσω λίγο, γιατί δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε, αλλά το ήθελα πολύ. Τέλος πάντων αρχίσαμε και οι δύο να βλέπουμε την ταινία και να παίζουμε με τους πούτσους μας. Κρυφά-κρυφά τον κοιτούσα. Ο πούτσος του είχε γίνει σαν πέτρα σκληρός. Είχε κοκκινίσει και βαριανάσαινε. Σηκώνεται κάποια στιγμή και πάει στην κουζίνα.

-    Τώρα μου λέει θα σου μάθω πώς να βαράς επαγγελματική μαλακία.

Επιστρέφει κι έχει σε ένα ποτήρι λάδι. Αλείφει το χέρι του και τον πούτσο του με λάδι και μου είπε να κάνω το ίδιο. Άρχισε πάλι να παίζει με το λαδωμένο χέρι τον πούτσο του. Κι εγώ το ίδιο, και πραγματικά είχα τελείως διαφορετική αίσθηση. Αισθανόμουν ότι ήμουν μέσα σε ένα μουνί και μπαινόβγαινα. Άλλη αίσθηση πολύ καλύτερη. Κι ο πατέρας μου ήταν μαέστρος σ αυτό τον τομέα μάλλον. Είχε λαδώσει όλο του πούτσο του έτσι ώστε να γλιστράει μέσα στη χούφτα του. Η ταινία συνέχιζε να παίζει στην οθόνη κι εμείς ξαπλωμένοι άνετα στον καναπέ παίζαμε με τους πούτσους μας. Εγώ δεν άργησα να τελειώσω. Ήταν δίπλα και ο πατέρας μου που με καύλωνε ακόμη περισσότερο και δε μπορούσα να κρατηθώ. Άρχισα να χύνω πάνω στον καναπέ και στην κοιλιά μου. Τίναξα το σπέρμα μου δυνατά γιατί η καύλα μου ήταν μεγάλη. Ο πατέρας μου άντεχε ακόμη, σαν παλιά καραβάνα, ήξερε προφανώς να τον παίζει για πολλή ώρα, να ευχαριστιέται και να μην τελειώνει γρήγορα. Μετά από λίγη ώρα βέβαια, είδα ότι κι αυτός δεν άντεχε άλλο. Τα αρχίδια του είχαν σφίξει πολύ. Ο πούτσος του ήταν σχεδόν μαύρος από το πολύ πρήξιμο. Άρχισε να αγκομαχάει και να βογκάει. Κι εκείνη τη στιγμή άρχισε να χύνει κι αυτός. Μεγάλο χύσιμο ομολογώ. Άρχισε να αδειάζει τα αρχίδια του πάνω στον καναπέ και στο χαλί μπροστά. Ο πούτσος του τιναζόταν βίαια κι έστελνε κύματα από ζεστό σπέρμα παντού. Η ένταση ήταν μεγάλη. Πρέπει να έχυσε πάνω από δέκα φορές. Στο τέλος η κοιλιά του και το στήθος του είχαν ασπρίσει τελείως από τα πολλά χύσια κι αυτός είχε πέσει σχεδόν χωρίς αναπνοή πίσω στον καναπέ και χαλάρωνε.

Ενώ όμως εμένα ο πούτσος μου είχε πέσει τελείως, του πατέρα μου παρά το χύσιμο, δεν έλεγε να πέσει, ακόμη και μετά από ώρα που είχαμε αράξει στον καναπέ. Η τσόντα τέλειωσε και σηκωθήκαμε και οι δύο. Χωρίς να ντραπούμε μπήκαμε και οι δύο μέσα στο ντους και αρχίσαμε να πλενόμαστε για να καθαρίσουμε από πάνω μας τα χύσια μας. Αλλά όπως είπα ο πούτσος του πατέρα μου δεν είχε πέσει. Στεκόταν περήφανος ακόμη μετά από μισή ώρα σχεδόν. Έτσι όπως κάναμε ντους και οι δύο μέσα στην ντουζιέρα, ήμασταν πολύ κοντά και σκέφτηκα να τον ακουμπήσω δήθεν τυχαία. Δε θα αντιδρούσε, γιατί δεν θα το έκανα επίτηδες, θα γινόταν λόγω του ότι ήμασταν πολύ κοντά. Άπλωσα το χέρι μου δήθεν τυχαία και τον ακούμπησα λίγο. Δεν είδα να αντιδρά. Γύρισε όμως από την άλλη, πιθανόν για να μην τον ακουμπήσω ξανά. Μου έδειχνε πλέον το κωλαράκι του. Ένα τέλειο κωλαράκι. Πολύ σφιχτό, καλοσχηματισμένο και εντελώς άτριχο, παράξενο για έναν πολύ τριχωτό άντρα. Κι εκείνη τη στιγμή συμβαίνει το απίστευτο.

Σκύβει για να πλύνει τα πόδια του και μου εμφανίζεται η κωλοτρυπίδα του. Ήθελα να τη γλείψω με κάθε θυσία. Ήταν τέλεια. Στρόγγυλη και ροδοκόκκινη. Έκανα την κίνηση. Με το χέρι μου τον ακούμπησα και τον χάιδεψα, ενώ η καρδιά μου χτυπούσε ασταμάτητα. Η που θα ανταποκρινόταν ή που θα μου έχωνε γροθιά και θα με σάπιζε. Σηκώθηκε γρήγορα-γρήγορα και μου λέει:

-    Τον πατέρα σου χαϊδεύεις σε μαλάκα; Γυναίκα δεν έχεις;

-    Δεν έχω…

του λέω και μου απαντά:

-    Θα σου βρω εγώ μία να ξεχαρμανιάζεις, αλλά μέχρι τότε μπορούμε να ξεχαρμανιάσουμε παρέα αν θέλεις.

Εκείνη την ώρα παρατηρώ ότι ο πούτσος του έχει γίνει και πάλι σκληρός και το ίδιο μεγάλος με πριν. Είχε καυλώσει και πάλι. Γονατίζω μπροστά του με αποτέλεσμα ο πούτσος του να βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο στόμα μου. Έκλεισε τα μάτια και παραδόθηκε. Τον έπιασα επιτέλους για πρώτη φορά κι ένιωσα με το χέρι μου τη ζέστη που είχε. Τον έβαλα στο στόμα. Το πουτσοκέφαλο μου γέμιζε το στόμα, αλλά ήθελα να τον καταπιώ όλο. Μου έπιασε το κεφάλι από πίσω κι άρχισε να σπρώχνει σιγά-σιγά βάζοντάς τον ολοένα και περισσότερο μέσα. Μου ερχόταν να τρελαθώ. Είχα καυλώσει απίστευτα. Κι αυτός όμως δεν πήγαινε πίσω. Για λίγη ώρα τον έγλειψα αλλά δεν ήθελα να τελειώσει γρήγορα. Τον έβγαλα έξω και του είπα να γυρίσει από την άλλη. Γύρισε και είχα πάλι σε πρώτη θέα το κωλαράκι του. Το έπιασα και του έκανα μασάζ. Έσκυψε λίγο για να ανοίξουν τα κωλομάγουλα και εμφανίστηκε και πάλι η κωλοτρυπίδα του να με καλεί. Έβαλα τη γλώσσα μου. Ήταν καυτή. Ένιωσα τον παλμό της καρδιάς του και άρχισα να τον γλείφω. Ήταν τέλειος. Είχε μια γλυκιά γεύση ανακατεμένη με την αντρίλα. Έπειτα έγλειψα τα αρχίδια του που κρέμονταν ακριβώς μπροστά στο σαγόνι μου. Μεγάλα και κατάμαυρα. Ξαναγύρισα στον κώλο του και άρχισα να σπρώχνω μέσα τη γλώσσα μου. Τον άκουσα να βαριανασαίνει. Του άρεσε. Δεν του το είχε ξανακάνει καμία γυναίκα φαίνεται αυτό.

Η γλώσσα μου μπήκε μέσα και περιεργάστηκε τα τοιχώματα. Είχε ωραία γεύση και ήταν καυτή. Μπήκα όσο πιο βαθιά μπορούσα και κουνούσα τη γλώσσα μου πάνω κάτω. Του άρεσε και βογκούσε. Ένιωσα τον προστάτη του να πρήζεται και να ακουμπά όλο και περισσότερο πάνω στη γλώσσα μου. Η τρύπα του είχε στενέψει. Με το χέρι μου χάιδευα τα αρχίδια του που ήταν πολύ βαριά. Με το άλλο είχα χουφτώσει τον πούτσο του και τον έπαιζα. Είχα γεμίσει τη χούφτα μου με ένα λάδι που είχε δίπλα στο αφρόλουτρο, πιθανόν για τις ειδικές περιπτώσεις που ο πατέρας μου γαμούσε μέσα στο μπάνιο. Ο πούτσος του γλιστρούσε μέσα στα δάχτυλά μου από τα αρχίδια μέχρι την κορυφή στο πουτσοκέφαλο το οποίο είχε γίνει σκληρό σαν πέτρα. Σε λίγο ο πατέρας μου σηκώθηκε και γύρισε προς το μέρος μου. Είχε γίνει κατακόκκινος ολόκληρος από την καύλα και μου ζήτησε να γυρίσω για να περιποιηθεί κι εκείνος τη δική μου κωλοτρυπίδα. Το έκανα πρόθυμα. Έσκυψα μπροστά του κι αυτός γονάτισε κι έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα στον κώλο μου.

Με τη γλώσσα του άρχισε να γλύφει γύρω-γύρω την σούφρα μου και να με κάνει να λιώνω από καύλα. Έβαλε τη γλώσσα του μέσα κι άρχισε να τη βάζει και να τη βγάζει σιγά-σιγά. Ένιωθα να τρελαίνομαι. Τα πόδια μου έτρεμαν, καθώς με τα χέρια του χάιδευε τα αρχίδια μου και τον πούτσο μου. Σιγά-σιγά έχωσε τη γλώσσα μέχρι τέρμα μέσα. Ένιωθα να με αγγίζει βαθιά και χανόμουν. Έπειτα έβαλε ένα δάχτυλο μέσα μου. Είχα χαλαρώσει τόσο πολύ που δεν με πόνεσε καθόλου. Είχε δουλέψει τη σούφρα μου καλά με τη γλώσσα του κι έτσι δεν αντιστάθηκε καθόλου. Άρχισε να χώνει το δάχτυλο σιγά-σιγά προς τα μέσα και να μου χαϊδεύει τον προστάτη. Η καύλα μου ήταν απίστευτη. Ο προστάτης μου είχε πρηστεί κι ένιωθα ότι θα χύσω.

-    Τώρα θα σε κάνω να χύσεις, όπως δεν έχυσες ποτέ ως τώρα…

μου είπε και συνέχισε να μου τρίβει τον προστάτη με δύο δάχτυλα αυτή τη φορά. Δεν άργησε να γίνει αυτό που φανταζόμουν. Ο προστάτης μου άρχισε να συσπάται στέλνοντας κύματα καύλας σε όλο μου το σώμα. Ήταν απίστευτη αίσθηση. Χωρίς να έχω αγγίξει καθόλου τον πούτσο μου άρχισα να χύνω. Αισθανόμουν απίστευτα. Τέτοιο χύσιμο δεν είχα ξανακάνει όντως. Τίναξα το σπέρμα στα πλακάκια του μπάνιου 5 με 6 φορές μέχρι να ηρεμήσω, ενώ ο πατέρας μου έβαζε κι έβγαζε τα δάχτυλά του συνέχεια με μεγαλύτερη ένταση. Όταν σταμάτησα να χύνω, έβγαλε τα δάχτυλά του από τον κώλο μου και σηκώθηκε όρθιος. Με πλησίασε και με έπιασε από τα κωλομέρια. Ακούμπησε τον πούτσο του πάνω στον κώλο μου. Κατάλαβα τι θα ακολουθούσε έπειτα. Ήρθε πίσω μου και κόλλησε το σώμα του πάνω μου. Το τριχωτό του στέρνο σύρθηκε στην πλάτη μου και με τα χέρια του με αγκάλιασε κι έπιασε τις ρώγες μου. Κύματα ρίγους πέρασαν από όλο μου το σώμα. Έγειρα λίγο ακόμη μπροστά δίνοντάς του όλο τον κώλο μου στη διάθεσή του. Το σώμα του έτσι όπως ήταν κολλημένο πάνω μου με έκανε να καυλώνω ακόμη πιο πολύ. Δεν ήθελα τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή από το να τον νιώσω βαθιά μέσα μου. Πλησίασε τον πούτσο του στην τρύπα μου και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο. Άρχισε αργά-αργά να κάνει κινήσεις. Ήμουν τελείως παραδομένος στις ορέξεις του. Φοβόμουν για να πω την αλήθεια, μήπως πονέσω, αλλά ήταν τόση πολύ η καύλα μου που ήμουν έτοιμος για όλα.

Άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει μέσα. Ένιωσα τη ζέστη από το πουτσοκέφαλο στη σούφρα μου και την ένιωσα να ανοίγει διάπλατα για να υποδεχτεί τον σκληρό του πούτσο. Μετά από λίγη ακόμη πίεση άνοιξε και υποδέχτηκε το κεφάλι μέσα. Ένιωσα τον κόσμο να χάνεται. Πίστεψα ότι με έσκιζε στα δύο. Ήταν πολύ χοντρός και νόμιζα ότι θα μου σκίσει τον κώλο. Συνέχισε να μπαίνει και να βγαίνει με αργές κινήσεις, κι έτσι ο πόνος υποχώρησε. Λίγο-λίγο έχωνε περισσότερο πούτσο μέσα μου, κι ένιωθα να ανοίγει το κωλάντερο και να τον υποδέχεται σε μεγαλύτερο βάθος. Ο πατέρας μου είχε μουσκέψει τελείως. Ο ιδρώτας του από όλο το πρόσωπο και το σώμα του έσταζε πάνω μου ζεστός και αλμυρός. Κάποια στιγμή έφτασε να τον χώσει όλο τελείως και τα αρχίδια του να ακουμπάνε στα δικά μου. Τα ένιωθα κι αυτά καυτά. Ο τεράστιος πούτσος του μπαινόβγαινε με μανία τώρα στην κωλοτρυπίδα μου σκίζοντάς με. Ένιωθα να έχω κοπεί στα δύο. 20 πόντοι τουλάχιστον χάνονταν στον πάτο μου κάθε φορά και πιο γρήγορα. Ούτε που θυμάμαι πόση ώρα με πήδαγε έτσι. Δεν άντεξα κι άρχισα να χύνω ξανά. Μόλις τέλειωσα, τα πόδια μου έτρεμαν από καύλα. Σχεδόν δε μπορούσα να σταθώ όρθιος.

Στηριζόμουν πάνω του, είχα πέσει στην αγκαλιά του. Με χούφτωνε με τα τεράστια γυμνασμένα μπράτσα του και με έσφιγγε πάνω στο υγρό του στήθος. Κουνιόταν αλύπητα μέσα έξω συνέχεια και με μεγάλη ταχύτητα. Τα πόδια του έτρεμαν από την καύλα. Όπως μπαινόβγαινε μέσα μου με ορμή, εγώ του κρατούσα τα κωλομάγουλα με τα χέρια μου τεντωμένα προς τα πίσω, αυξάνοντας ακόμη πιο πολύ την καύλα του. Και τότε κατάλαβα ότι κι αυτός ετοιμαζόταν να τελειώσει. Η ανάσα του είχε γίνει πολύ βαριά. Τα αρχίδια του ήταν πρησμένα. Τα ένιωθα κάθε φορά που τερμάτιζε μέσα μου ο πούτσος του και ακουμπούσαν πάνω μου. Ξαφνικά ένιωσα ζεστά κύματα να μου καίνε το κωλάντερο. Ο πατέρας μου μούγκριζε συνέχεια, έβγαζε κραυγές ηδονής, σα ζώο, καθώς τίναζε τα χύσια του μέσα στον κώλο μου. Σωστό σιντριβάνι. Σε κάθε κίνηση ο πούτσος του έφτυνε ζεστό σπέρμα βαθειά μέσα στην τρύπα μου, γεμίζοντας κάθε σπιθαμή. Ένιωθα τον πούτσο του να πάλλεται και να διογκώνεται και να αφήνει τα χύσια βαθιά μέσα μου. Με καύλωνε πάρα πολύ. Ούτε που μέτρησα πόσες φορές τινάχτηκε μέσα μου.

Μετά από το τεράστιο χύσιμο που δέχτηκα, ο πατέρας μου έμεινε για λίγη ώρα μέσα μου, κολλημένος πάνω μου και με χάιδευε, μέχρι να του πέσει ο πούτσος. Για μια στιγμή νόμιζα ότι ξεκίνησε πάλι να χύνει, αλλά μετά κατάλαβα. Κατουρούσε μέσα στον κώλο μου. Με έσφιξε περισσότερο πάνω του καθώς ο πούτσος του κατέθετε εκτός από τα χύσια και τα κάτουρα βαθιά μέσα στον πάτο μου. Τέτοιο κατούρημα δεν ήξερα ότι μπορεί να ρίξει κάποιος. Ένιωθα να γεμίζει το στομάχι μου με κάτουρο. Τόσο πολύ ήταν. Αφού τέλειωσε, τραβήχτηκε από μέσα μου αφήνοντας ένα τεράστιο κενό μέσα μου και την τρύπα μου να χάσκει ανοικτή. Μου είπε να σφιχτώ για να τα βγάλω έξω. Κι άρχισα να βγάζω από τον κώλο μου τα κάτουρα ανακατεμένα με το σπέρμα του και να του βρέχω τον πούτσο που είχε πέσει. Έτρεχαν σαν βρύση. Αφού τέλειωσα, με γύρισε και με έβαλε να τον γλύψω καλά για να του τον καθαρίσω. Ξεπλύθηκε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα, ενώ με άφησε μόνο μου στο ντους να τελειώσω. Όταν βγήκα από το μπάνιο πήγα προς το δωμάτιό μου, αλλά άκουσα να με φωνάζει. Μου είπε ότι εκείνο το βράδυ θα κοιμόμουν μαζί του κι όχι στο δικό μου κρεβάτι. Ξάπλωσα γυμνός όπως κι εκείνος στο κρεβάτι και αρχίσαμε πάλι τα χάδια και τα γλειψίματα.

Όπως ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα μου είπε να ανέβω πάνω του ανάποδα και να κάνουμε 69. Υπάκουσα. Εγώ έγλειφα τον πούτσο του κι εκείνος τον κώλο μου πάλι. Η γλώσσα του ήταν το κάτι άλλο. Ήξερε να γλείφει ωραία. Κι εγώ δεν πήγαινα πίσω όμως. Κατάφερα σε λίγη ώρα να τον κάνω να ξανακαυλώσει και ο πούτσος του να στέκεται περήφανος και πάλι. Με γύρισε μπρούμυτα και έπεσε πάνω μου με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσα να φύγω. Έσκυψε και μου είπε στο αυτί:

-    Τώρα θα σε πηδήξω, όπως πηδάω και τις γυναίκες. Χωρίς έλεος!

Μου άνοιξε τον κώλο και έβαλε τον πούτσο του και πάλι στην τρύπα μου. Αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν το ίδιο ευγενικός. Με μία κίνηση μου κάρφωσε όλο το κοντάρι του μέσα μου. Έχασα το φως μου. Μπήκε μέχρι το τέλος. Άρχισε και πάλι να με πηδάει γρήγορα και βίαια. Ζούσα τον παράδεισο εκείνη την ώρα. Δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα όλο αυτό. Παραδομένος τελείως στον πατέρα μου, ο οποίος με είχε βάλει κάτω και είχε πέσει από πάνω μου μουγκρίζοντας και χώνοντας τον πούτσο του ολοένα και πιο βαθιά, ολοένα και πιο γρήγορα. Σήκωνα τη λεκάνη μου όσο πιο πολύ μπορούσα, ώστε να είναι σε πρώτη θέα η κωλοτρυπίδα μου και να μπορεί να την χαρεί ολοκληρωτικά. Ήθελα να δοθώ όσο τίποτα άλλο. Γούσταρα τρελά που γαμιόμουν με τον πατέρα μου, κάτι που σκεφτόμουν πολλές φορές στο παρελθόν. Πού να ήξερα ότι η μοίρα θα με οδηγούσε στο να το ζήσω κιόλας! Ο πατέρας μου με πήδαγε σαν μάστορας. Είχε μεγάλη πείρα. Έκανε τον κώλο μου σαν τριαντάφυλλο με τον τεράστιο πούτσο του και το κωλάντερο μου είχε ανοίξει σαν τούνελ.

Αρκετή ώρα μετά, είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και οι δύο. Ο πατέρας μου ήταν ασταμάτητος. Ο ρυθμός του ήταν γρήγορος και συνεχής. Η κωλοτρυπίδα μου είχε μουδιάσει, αλλά δεν ήθελε να σταματήσει. Μια τέλεια καύλα είχε απλωθεί σε όλο το κορμί μου. Ο πατέρας μου ανάσαινε βαριά και γρήγορα. Ώσπου άρχισε να γίνεται πιο γρήγορος και να τερματίζει όλο τον πούτσο μου μέσα μου και κατάλαβα ότι θα χύσει. Γυρίζω και του λέω τότε:

-    Χύσε με πάλι, γκάστρωσέ με μαλάκα!

Αυτό φαίνεται ότι τον ερέθισε περισσότερο και εκείνη τη στιγμή άρχισε και πάλι να χύνει τον κώλο μου. Τα χύσια του γέμισαν και πάλι την κωλοτρυπίδα μου και ο πούτσος του τιναζόταν κάθε φορά, που κύματα σπέρματος φούλαραν το τούνελ μου σκίζοντάς με ακόμη περισσότερο. Έπεσε στο κρεβάτι χωρίς αναπνοή. Είχε κοκκινίσει ολόκληρος. Δεν είναι και λίγο να χύνεις 3 φορές μέσα σε ένα βράδυ. Είχε αντοχές όμως ο πούστης και το απέδειξε. Μείναμε για λίγη ώρα έτσι για να ξαναβρούμε την αναπνοή μας και μετά γύρισε μπρούμυτα. Τον άκουσα να μου λέει:

-    Δικό σου τώρα…

και κατάλαβα ότι μου πρόσφερε το κωλαράκι του.

-    Θέλω να μου κάνεις ότι σου έκανα εγώ.

Τρελάθηκα. Ο πατέρας μου, μου χάριζε απλόχερα τον κώλο του για να τον απολαύσω κι εγώ. Ο πατέρας μου, μου ζητούσε να του παραβιάσω την κωλοτρυπίδα και να τον ξεπαρθενέψω. Ανασήκωσε τη λεκάνη του κι αυτός κι έβαλε ένα μαξιλάρι από κάτω. Έτσι είχα σε θέα το κωλαράκι του. Ένα ονειρεμένο κωλαράκι. Σφιχτό-σφιχτό, ολοστρόγγυλο και καυτό. Πλησίασα και πάλι τη γλώσσα μου. Με καλωσόρισε με χαρά. Άρχισα να τον γλείφω και πάλι και αισθανόμουν τρέλα. Έβαλα τη γλώσσα μου μέσα του και διαπίστωσα ότι ήταν πολύ καυτό. Πήρα λίγο λαδάκι από το κομοδίνο και λάδωσα τα δάχτυλά μου. Άρχισα σιγά-σιγά να βάζω το ένα δάχτυλο στη σούφρα του. Ήταν σφιχτή και κλειστή, σημάδι ότι ήθελε αρκετή δουλειά για να ανοίξει. Το έβαλα μέσα. Ο πατέρας μου μπρούμυτα, βογκούσε και πάλι. Πόνεσε καθώς έχωνα τα δάχτυλά μου όλο και πιο βαθιά. Σφίχτηκε κάποια στιγμή, ίσως από τον πόνο, αλλά μετά χαλάρωσε. Του άρεσε πολύ που τον περιποιούμουν.

Άρχισα να κάνω παλινδρομικές κινήσεις με το δάχτυλο για να βραχεί καλά όλη η περιοχή και σιγά-σιγά έβαλα και δεύτερο δάχτυλο. Μεγαλύτερη η αντίσταση αυτή τη φορά και μετά από λίγο και πάλι άρχισαν να μπαινοβγαίνουν με ευκολία. Ήταν θέμα χρόνου και καλής δουλειάς. Σιγά-σιγά έβαλα και τρίτο και τέταρτο δάχτυλο κι ο πατέρας μου μούγκριζε όλο και περισσότερο. Πρόσθεσα περισσότερο λάδι στο χέρι. Άρχισα σιγά-σιγά να το σπρώχνω όλο το χέρι μέσα, κι αυτό χανόταν λίγο-λίγο, πόντο-πόντο μέσα στο τούνελ του. Με μία αποφασιστική κίνηση, έσπρωξα και μπήκε όλη παλάμη μέσα. Ο πατέρας μου τίναξε τα πόδια του σε μια κίνηση απελπισίας. Η σούφρα του σφίχτηκε τελείως και αγκάλιασε τον καρπό του χεριού μου. Αναστέναξε από τον πόνο, αλλά δεν ήθελε να σταματήσω. Με εκλιπαρούσε να συνεχίσω. Συνέχισα. Έκανα παλινδρομικές κινήσεις μέσα έξω, μέσα έξω, ώσπου άνοιξε καλά η σούφρα και ήταν πια εύκολη η κίνησή μου. Ένιωσα τον προστάτη του εκεί κοντά. Άρχισα με τα δάχτυλα να τον χαϊδεύω. Ήταν απόλαυση και για μένα αλλά και για τον πατέρα μου που δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσω. Γυρίζει και μου λέει:

-    Κάνε με να χύσω.

Άρχισα τότε να του κάνω μασάζ στον προστάτη με το χέρι που είχα βάλει μέσα, ενώ με το άλλο είχα αρχίσει να παίζω με τον πούτσο μου που είχε γίνει πάλι σκληρός σαν πέτρα. Ο πατέρας μου άρχισε να βογκάει. Κατάλαβα ότι τον ερέθιζα πολύ. Συνέχισα με πιο γρήγορες και πιο έντονες κινήσεις να τον πιέζω και τότε έγινε αυτό που ήθελα. Η κωλοτρυπίδα του άρχισε να συσπάται. Ο προστάτης του είχε ερεθιστεί τόσο πολύ, που τον οδήγησε σε οργασμό. Άρχισε να χύνει και πάλι χωρίς να έχει πιάσει καθόλου τον πούτσο του και ο κώλος του ολόκληρος κινούνταν στον ίδιο ρυθμό. Τα αρχίδια του κουνιόταν πάνω κάτω και καυτά υγρά του άδειαζαν στο μαξιλάρι και το σεντόνι. Αφού άδειασε τον πούτσο του στα σεντόνια, έμεινα για λίγο ακίνητος με το χέρι μου μέσα στον κώλο του, ώστε να ηρεμήσει και μετά το έβγαλα. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Θα έχυνα κι εγώ. Η τώρα ή ποτέ. Πήρα την απόφαση. Πλησίασα με τον πούτσο όρθιο κι όπως ήταν τουρλωμένο το κωλαράκι του προς το μέρος μου, με μία κίνηση τον έχωσα βαθιά μέσα του. Δε διαμαρτυρήθηκε, δεν τραβήχτηκε και κατάλαβα ότι μ' άφηνε να συνεχίσω τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια την καύλα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Θα πηδούσα τον πατέρα μου. Θα έχυνα μέσα στον κώλο του. Τι πιο τέλειο;

Δεν άργησε πολύ να γίνει αυτό. Τον πήδηξα για περίπου ένα με δύο λεπτά. Δεν άντεξα άλλο. Είχα τέτοια καύλα που ο πούτσος μου άρχισε να τινάζεται γρήγορα και να αδειάζει τα χύσια του μέσα στον κώλο του πατέρα μου. Αυτός μούγγριζε από καύλα και του άρεσε που του φούλαρα τον κώλο με σπέρμα. Άδειασα κι εγώ τελείως και βγήκα από μέσα του. Ξάπλωσα στο κρεβάτι δίπλα του και ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα. Έπειτα τον πήρε ο ύπνος, ενώ εγώ για λίγο έμεινα δίπλα του χαϊδεύοντας τον στα κωλομάγουλα. Κοιμηθήκαμε έτσι, όπως ήμασταν, όσο μπορέσαμε δηλαδή να κοιμηθούμε, γιατί μας είχε πάρει το ξημέρωμα με τόσο γαμήσι. Σχεδόν όλο το βράδυ γαμιόμασταν. Αυτή τη νύχτα δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Την άλλη μέρα σηκωθήκαμε, πλυθήκαμε στο μπάνιο μαζί, και έφυγε για τη δουλειά. Από εκείνο το βράδυ και μετά, είχαμε πια θάρρος μεταξύ μας. Κάναμε μπάνιο πιο συχνά μαζί, καυλώναμε και οι δύο και έπαιζε ο ένας τον πούτσο του άλλου, ή ξαπλώναμε στον καναπέ και παίζαμε πάλι ο ένας με τον άλλο βλέποντας ταινίες. Με πηδούσε αρκετά συχνά, αλλά δε με άφησε να τον ξαναπηδήξω εγώ. Τον έγλειφα, του έπαιρνα πίπα, μου έπαιρνε κι αυτός πίπα, αλλά δεν τον ξαναγάμησα. Μου αρκούσε που αυτός με πήδαγε και με γέμιζε με σπέρμα αρκετά συχνά.(Copyright protected OW ref: 91810)