Σπίτι με συγκάτοικους γαμιάδες

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (10 Votes)
Μόλις είχα χωρίσει από τον Γιώργο - για πολλοστή φορά - και αποφάσισα να φύγω από το διαμέρισμα και να βρω κάπου αλλού να μείνω. Δύσκολοι οι καιροί, και έτσι αποφάσισα να βρω ένα μέρος με συγκάτοικους. Το μάτι μου τότε έπεσε σε μια αγγελία. Τρεις συγκάτοικοι ψάχνανε τρίτον για ένα σπίτι με τέσσερα δωμάτια. Το αρνητικό ήταν ότι ήταν φοιτητές σε πανεπιστήμιο στη Λευκωσία. Εγώ έχω αποφοιτήσει από τα πανεπιστήμια χρόνια τώρα. Από την άλλη όμως μου άρεσε η ιδέα να συγκατοικήσω με νεαρότερούς μου και μάλιστα φοιτητές. Αυτοί θα θέλανε όμως; Δεν έχανα τίποτα να δοκιμάσω και τηλεφώνησα για να κλείσω μια συνάντηση. Μιλήσαμε στα Αγγλικά και κανονίσαμε να επισκεφτώ το σπίτι το ίδιο απόγευμα. Ήμουν στην ώρα μου.

Χτύπησα το κουδούνι και όταν άνοιξε η πόρτα αντίκρισα ένα όμορφο ψηλό παιδί γύρω στα 25. Φαινόταν γυμνασμένος με υπέροχο χαμόγελο και κατσαρά μαύρα πυκνά μαλλιά. Ήταν μαύρος και όπως αργότερα μου είπε καταγόταν από μια Αφρικανική χώρα και ήταν φοιτητής στη Λευκωσία εδώ και τρία χρόνια. Ήταν ευγενέστατος και με κάλεσε μέσα για να μου δείξει το σπίτι. Καθώς με ξεναγούσε, με ρωτούσε διάφορα πράγματα και είναι φυσικό να θέλει να μάθει για μένα μια και ενδιαφερόμουν να κατοικίσω στο σπίτι τους. Όταν το θέμα έφτασε στο αν έχω κορίτσι, τότε δεν αρνήθηκα το ότι είμαι gay. Δεν έδειξε να εκπλήσσεται και συνεχίσαμε την κουβέντα για την συγκατοίκηση. Μου ανάφερε ότι μένει με ακόμα ένα παιδί από την ίδια χώρα που κατάγεται κι αυτός και με ακόμα ένα νεαρό από μια αραβική χώρα. Το σπίτι μου άρεσε , καθώς και η συμπεριφορά του. Μιλούσαμε για τις σπουδές του, για τη δική μου δουλειά και πραγματικά άρχισα να νοιώθω άνετα μαζί του αλλά κι εκείνος μαζί μου.

Καθόταν δίπλα μου στον καναπέ και καθώς μιλούσαμε έβαλε ξαφνικά το χέρι του στο γόνατό μου. Ανταλλάσαμε απόψεις και ερχόμασταν όλο και πιο κοντά μέχρι που βρέθηκα στην αγκαλιά του με τα χείλη του στα χείλη μου και τα χέρια του να μου χαϊδεύουν την πλάτη και το κωλαράκι. Κόλλησα στο στήθος του. Το ένα χέρι μου χάιδευε το όμορφο πρόσωπό του και το άλλο κύλησε σιγά-σιγά προς τα κάτω και το άφησα απαλά πάνω στον σηκωμένο πια πούτσο του. Κρατήθηκα για να μην το τραβήξω πίσω. Ήταν τεράστιος. Με έχουν γαμήσει πολλοί άντρες με μεγάλο πούτσο. Ποτέ όμως τόσο μεγάλος όσο αυτός. Συνέχισα να τρίβομαι πάνω του και κατάλαβα ότι κι αυτός ήταν πολύ καυλωμένος. Κυλιόμασταν πάνω στο καναπέ, εγώ από κάτω, αυτός από πάνω μου και να με φιλά αχόρταγα. Θέλαμε να προχωρήσουμε και οι δύο περισσότερο.

-    Πάμε στο δωμάτιό μου, μου είπε. Εκεί θα είμαστε ήσυχοι μήπως έρθουνε οι συγκάτοικοί μου.

Δεν είχα λόγο να αρνηθώ και έτσι καταλήξαμε το ίδιο σφιχταγκαλιασμένοι στο κρεβάτι του. Συνέχισε να με φιλά ακόμα πιο τολμηρά χώνοντας την γλώσσα του στο στόμα μου και κολλώντας τον πούτσο του πάνω μου σα να γαμούσε. Ήθελα να φωνάξω από καύλα. Και οι δύο βαριαναστενάζαμε και βγάζαμε μικρές κραυγές γεμάτες ηδονή.

-    Είσαι μεγάλη καύλα. Θέλω να σε ξεσκίσω…

μου έλεγε ενώ ταυτόχρονα άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα χωρίς να σταματήσει να με φιλά και να με γλείφει. Με έγλειφε στο λαιμό, μου έγλειφε τ’ αυτιά μου πιπίλαγες τις ρώγες με δύναμη. Άρχισα και εγώ να του βγάζω τα δικά του ρούχα. Μείναμε γυμνοί, ιδρωμένοι και παθιασμένοι ο ένας για τον άλλο. Το μαύρο του δέρμα γυάλιζε και εγώ ήθελα να τον γλείφω όλη μέρα. Τον φιλούσα ακόμα χώνοντας την γλώσσα μου στο στόμα του όταν πήρα τον τεράστιο πούτσο του στο χέρι μου. Ήταν τεράστιο. Ήταν τουλάχιστο εικοσιπέντε εκατοστά και πολύ χοντρός. Η χούφτα μου δεν μπορούσε να κλείσει γύρω του. Τον χάιδευα πάνω κάτω κι’ αυτός μούγκριζε με ευχαρίστηση. Συνέχισα να τον γλείφω από το στόμα στο λαιμό, πιο κάτω στο στήθος, στη σφικτή κοιλιά του. Αυτός ανυπόμονα πίεζε το κεφάλι μου προς τον πούτσο του. Προσπέρασα τον πούτσο γλείφοντας μόνο απαλά και στιγμιαία με τη γλώσσα μου και κατάληξα ανάμεσα στους μηρούς του.

Έγλειψα και πιπίλισα το μέσα των μηρών, κατέβηκα στα γόνατα και το πίσω μέρος των γονάτων και κατέληξα στα δάκτυλα των ποδιών του. Έπαιρνα ένα-ένα στο στόμα μου και τα πιπιλούσα. Αυτό τον άναψε πολύ. Με βραχνή φωνή με άρπαξε απ’ τα μαλλιά.

-    Σε παρακαλώ. Γλύψε το καυλί μου…

μου είπε και τράβηξε το κεφάλι μου για να το οδηγήσει ανάμεσα στα σκέλια του. Αρκετά τον βασάνισα, σκέφτηκα και πήρα το υπέροχο μαύρο καυλί του στο στόμα μου. Μόλις με το ζόρι μπήκε μέσα το κεφάλι. Έγλειφα λοιπόν με την γλώσσα μου το πουτσοκέφαλο και έβαζα την άκρη της γλώσσα μου στην τρυπούλα που κατουρά. Ήταν αδύνατο να χωρέσει στο στόμα μου και έτσι άρχισα να τη γλείφω κατακόρυφα από τ’ αρχίδια στην άκρη του κεφαλιού. Τ’ αρχίδια του τεράστια κι αυτά με δυσκόλεψαν και τα πιπιλώ ένα-ένα. Δοκίμασα αρκετές φορές να ρουφήξω το καυλί του όλο στο στόμα μου. Ήταν δύσκολο. Αυτός το ήθελε πολύ και έτσι πίεζε το κεφάλι μου στο καυλί του για να χωρέσει όλο στο στόμα μου. Κατάπια όσο μπορούσα. Ένοιωσα το στόμα μου να πονάει. Τον λαιμό μου να ανοίγει για να δεχτεί το χοντρό καυλί. Ενώ συνέχισα να γλείφω, να ρουφώ και να καταπίνω, σκεφτόμουν πως θα τον πάρω όλο μέσα μου όταν θα θελήσει να με γαμήσει. Δεν είμαι πρωτάρης και σίγουρα - αν έχεις διαβάσει και τις άλλες ιστορίες μου - έχω γαμηθεί από πολλούς και από διάφορα μεγέθη. Τέτοιο πούτσο όμως δεν θυμάμαι.

-    Θέλω να σε γαμήσω…

μου ψιθύρισε στ’ αυτί και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να πεθάνω. Με γύρισε σε θέση εξήντα εννέα με την διαφορά ότι εγώ έγλειφα τον τεράστιο πούτσο του κι αυτός έφτυνε στην τρυπούλα μου και έχωνε την άκρη της γλώσσας του μέσα μου σαλιώνοντάς την. Μαζί με τη γλώσσα, άρχισε να με ανοίγει χρησιμοποιώντας και τα δάκτυλά του. Στην αρχή ένα και μετά περισσότερα. Άρχισα σιγά-σιγά να ανοίγω και όταν ένοιωσα έτοιμος να με καρφώσει αυτό το τεράστιο κοντάρι. Σκαρφάλωσα πάνω του όπως ήταν πεσμένος ανάσκελα, πήρα τον πούτσο του στο χέρι μου και έκατσα πάνω σπρώχνοντας τον σιγά-σιγά μέσα μου μέχρι που τον πήρα όλο. Ο πόνος στην αρχή ήταν πολύ μεγάλος. Ένοιωθα το κωλαράκι μου ν’ ανοίγεται για να χωρίσει όλα τα εκατοστά του πούτσου του. Όταν μπήκε όλος μέσα μου, έκατσα για λίγο εκεί ακίνητος προσπαθώντας να τον συνηθίσω και μετά άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω στο μακρύ του κοντάρι.

Αισθανόμουν υπέροχα και το ίδιο κι αυτός αν κρίνω από τους αναστεναγμούς και τις φωνές του και αυτά που έλεγε:

-    Παρ’ τον όλο μέσα σου. Θα είσαι από δω και πέρα η πουτάνα μου. Καμιά άλλη δεν τον παίρνει σαν εσένα…

και άλλα πολλά που έδειχναν τη χαρά του. Με άρπαξε από τα κωλομάγουλα για να μου δίνει ρυθμό και μετά από την μέση για να με καρφώνει πάνω του άγρια ξανά και ξανά. Και όταν πια κουραστήκαμε με έστησε στα τέσσερα και μπήκε μέσα μου με μια και μόνο σπρωξιά κάνοντάς με να ουρλιάζω από τον πόνο αλλά κι’ από ικανοποίηση. Με γαμούσε παθιασμένος κι εγώ κρατιόμουν από το κρεβάτι για να μην πέσω κάτω από το άγριο γαμήσι του. Τα τεράστια αρχίδια του μου έδιναν σκαμπίλια, καθώς χτυπούσαν το κωλαράκι μου κι εγώ ήθελα να με γαμάει για ώρες. Και αυτό έκανε. Με γαμούσε ακούραστα. Με έριξε ανάσκελα, σήκωσε τα πόδια μου βάζοντας τα πάνω στους ώμους του και πήρε το καυλί του για να το οδηγήσει άλλη μια φορά στο κωλαράκι μου. Αυτή τη φορά μπήκε πιο εύκολα μια και το κωλαράκι μου έχει πια ανοίξει για τα καλά. Έμπαινε και έβγαινε μέσα μου άγρια, σα ζώο λέγοντας μου πόσο καλά γαμιέμαι και πως θέλει να με γαμάει κάθε μέρα. Παρά τον πόνο που ένοιωθα, ήθελα αυτό να κρατήσει για πάντα.

-    Που θες να σου χύσω;…

με ρώτησε ενώ άρχισε να αναστενάζει βαριά.

-    Στο πρόσωπο…

του απάντησα. Βγήκε αμέσως από μέσα μου, έβγαλε με μια κίνηση το προφυλακτικό, γονάτισε κοντά στο πρόσωπό μου και άρχισε να χύνει μεγάλες ποσότητες πάνω στο πρόσωπό μου, στα μάτια μου, στα χείλη μου. Με γέμισε με το σπέρμα του. Όταν τελείωσε να χύνει άρχισε με τον καυλωμένο ακόμα πούτσο του να σπρώχνει τα χύσια του στο στόμα μου αναγκάζοντάς με να τα ρουφήξω και να καθαρίσω με την γλώσσα μου το μαύρο γυαλιστερό πούτσο του. Όταν ετοιμάστηκα να φύγω, μου εξήγησε ότι θα έπρεπε να ρωτήσει και τους άλλους συγκάτοικούς του και ίσως να με περνούσαν κι’ αυτοί από «συνέντευξη» όπως το έθεσε. Μου είπε το ποσό του ενοικίου που θα πλήρωνα και μου φάνηκε ακριβό. Του το είπα και μου είπε ότι κάτι θα κανονίσουμε. Την επομένη κιόλας συνάντησα τον δεύτερο συγκάτοικό του. Με γάμησε κι’ αυτός με το ίδιο πάθος που με γάμησε και ο συμπατριώτης του. Ήταν κι’ αυτός δεκτός και έμενε πια ο τρίτος συγκάτοικος.

Του τηλεφώνησα να έρθει και αυτός δεν έχασε καιρό. Ήταν άλλωστε ενημερωμένος από τους άλλους δύο. Όπως ανάφερα αυτός ήταν από μια αραβική χώρα και γαμούσε εξίσου καλά όπως κι οι άλλοι. Μετακόμισα την επόμενη βδομάδα. Το ενοίκιο κανονίστηκε σε χαμηλότερο ποσό από αυτό που ζήτησαν αρχικά, μια και ήμουν το σεξουαλικό παιχνιδάκι τους εδώ και τρία χρόνια. Περνάμε πολύ καλά. Με επισκέπτονται το βράδυ στο δωμάτιό μου όποιος έχει καύλες ή το πρωί που ξυπνάνε. Αρκετά συχνά με πηδάνε και οι δύο μαύροι μαζί ή και οι τρεις συγκάτοικοι ταυτόχρονα. Δυστυχώς σε ένα χρόνο τελειώνουν τις σπουδές τους και θα πρέπει να επιστρέψουν στην χώρα τους. Προς το παρόν απολαμβάνουμε τα γαμήσια μας και δεν το σκέφτομαι ότι θα φύγουν.(Copyright protected OW ref: 91765)