Με το στρινκ της μαμάς

Δημοσιεύθηκε από Dimpetr
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.93 (7 Votes)
Ήταν Ιούλιος, πριν λίγα χρόνια και είχα πάει διακοπές στην Πελοπόννησο. Ήμουν 23 χρόνων τότε, άτριχος παντού και μου άρεσε να φορώ τα στρινγκ και τα κολάν της μαμάς μου. Ένα μεσημέρι ξεκίνησα για μια ερημική παραλία που είχα ανακαλύψει. Όταν έφτασα, σε ολόκληρη την παραλία ήταν μόνο δυο ζευγάρια και μερικοί τύποι ξέμπαρκοι και φυσικά ήταν όλοι γυμνοί. Περπάτησα αρκετά και διάλεξα ένα καλό σημείο. Στα δέκα μέτρα περίπου, καθόταν γυμνός ένας άντρας γύρο στα 55. Έστρωσα την πετσέτα μου, έμεινα γυμνός κι ενώ έβλεπα πως με κοιτούσε φόρεσα ένα στρινγκ μαύρο μαγιό που είχα πάρει κρυφά από τη μαμά μου και άρχισα να βάζω λάδι παντού, περισσότερο στο κωλαράκι μου και ξάπλωσα μπρούμυτα.

Ο τύπος με κοιτούσε αρκετή ώρα, μέχρι που σηκώθηκα επίτηδες και πήγα να τον ρωτήσω τι ώρα είναι. Συστήθηκε όπως και εγώ και μου έπιασε την κουβέντα. Όλη την ώρα δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τον πούτσο του. Ήταν αρκετά χοντρός, με μεγάλα αρχίδια, χοντρό πουτσοκέφαλο και ξυρισμένος. Είχα καυλώσει και ήθελα πάρα πολύ να πάρω στο στόμα μου αυτό το καυλί. Με ρώτησε αν ήθελα να περπατούσαμε λίγο και του είπα ναι. Πέρασα μπροστά να δει το κωλαράκι μου. Περπατούσαμε πίσω από μερικούς θάμνους και μου είπε πως έχω πολύ ωραίο κώλο και πως με το στρινγκ ήταν σα γυναικείος. Του απάντησα πως κι αυτός είχε πολύ ωραίο πούτσο και καθώς ήμουν δίπλα του πέρασα μπροστά ακουμπώντας τον με το κωλαράκι μου επίτηδες.

Είχε αρχίσει να καυλώνει και ερχόταν δίπλα μου μέχρι που άρπαξε το χέρι μου το έβαλε στο καυλί του και μου είπε… «έλα μωρό μου, αφού σε βλέπω πώς το κοιτάς». Το άρπαξα και ξεκίνησα να τον παίζω. Είχε γίνει τεράστιος και ο τύπος αναστέναζε και χούφτωνε το κωλαράκι μου. Ήθελα τόσο πολύ να γαμήσει το στόμα μου, έσκυψα σιγά-σιγά και ξεκίνησα να γλείφω αυτό το τεράστιο πουτσοκέφαλο του. Τον είχα βάλει όσο πιο βαθιά στο στόμα μου και με την άκρη του ματιού μου βλέπω να έχει πλησιάσει ένας τύπος γύρο στα 50 και αυτός αρκετά κοντά μας και να τον παίζει. Τον κοιτούσα και έχωνα το καυλί του άλλου στο στόμα μου μέχρι που ήρθε και αυτός δίπλα μού. Πήγα να σηκωθώ αλλά μου είπε… «έλα καργιόλα μου, δε θες δύο καυλιά»;

Άρχισα να τα γλείφω εναλλάξ και να τα παίζω, ενώ αυτοί με έβριζαν σαν πουτάνα. Είχα δυο ώριμα μεγάλα καυλιά στο στόμα μου κι αυτοί από πάνω μου να μου λένε πόσο πουτάνα είμαι. Μετά από λίγο, άδειασαν τα αρχίδια τους ο ένας στο στόμα μου και ο άλλος με γύρισε και έχυσε τα κωλομέρια μου και το στρινγκ της μάνας μου. Ένιωθα τόσο ωραία που με ξεφτίλισαν έτσι. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο ήταν η μαμά μου στο δωμάτιο. Εγώ μπήκα στο μπάνιο και τον έπαιξα δυο φορές, έβγαλα το στρινγκ της, το πέταξα στο πάτωμα και έκανα ντους. Η μέρα κύλησε όμορφα και το άλλο πρωί που ετοιμαζόμουν για μπάνιο, με ρώτησε η μαμά μου αν θα πάω πάλι μόνος. Της απάντησα ναι. Μου είπε πως το μαγιό μου είναι κρεμασμένο έξω και μου ευχήθηκε καλή διασκέδαση αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Βγήκα να πάρω το μαγιό και είδα κρεμασμένο το στρινγκ της που το είχα ξεχάσει στο πάτωμα. Σάστισα λίγο αλλά και ψιλοκαύλωσα. Μου λέει… «τι περιμένεις, βαλ’ το και γέλασε. Όπως ήμουν πλάτη βγάζω το σορτς που φορούσα και έβαλα το στρινγκ. Όταν με είδε μου είπε πως μου πηγαίνει πολύ και πως θα καύλωνα πολύ κόσμο. Γέλασα κι έφυγα.(Copyright protected OW ref: 91212)