Ο μελοποιός και ο μικρός του βοηθός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ξέρω ότι ο τίτλος ακούγεται σαν παραμύθι αλλά έτσι θέλω να φαίνεται, αν και είναι μια απλή γαμησο-ιστορία μου με έναν νεαρό που βοηθούσα.

Είμαι ο Στέλιος δεκαοκτώ ετών και είμαι bisexual για όποιον θέλει να ξέρει. Ο Μάνος είναι είκοσι δύο ετών, είναι κοντούλης, μελαχρινός, ελαφρά αξύριστος αλλά αυτό που τον κάνει πραγματικά αντράκι είναι η μαγκιά που έχει.

Τέλος πάντων, τον βοηθούσα συχνά σε κάτι μελίσσια που είχε στην Τρίπολη. Πηγαίναμε με το αυτοκίνητο του. Συχνά πίστευα ότι ο Μάνος με κοιτούσε περίεργα, δηλαδή, καυλωμένος. Τον έβλεπα ξαναναμμένο και συχνά όταν ήταν ξαναναμμένος συνήθιζε να με μπινελικώνει. Ήξερα βέβαια ότι το έκανε για να κρύψει αυτό που σκεφτόταν.

Φτάσαμε λοιπόν στο κτήμα απόγευμα. Ο ήλιος έκαιγε ακόμα. Ο Μάνος κατέβασε τα μελίσσια και μου είπε να τον βοηθήσω και αυτό έκανα. Τον ακολούθησα στο κτήμα και άφησα τα μελίσσια όπου μου υπέδειξε.
Ο Μάνος με κοίταξε και είπε:

-    «Πάμε λίγο πιο μέσα…»

Ακολούθησα τον Μάνο σε μια έκταση όπου υπήρχαν πολλά δέντρα σωστό δασάκι. Εκεί ο Μάνος είπε:

-    «Γονάτισε…»

Εγώ τον κοίταξα και είπε:

-    «Ξέρεις τι θα μου κάνεις… έλα τώρα…»

Γονάτισα στο τραχύ έδαφος και έπιασα το στρατιωτικό παντελόνι που φορούσε έλυσα την λουρίδα του και έβγαλα τον πούτσο του από το μποξεράκι του. Τον έβαλα στο στόμα μου.

Ο Μάνος αναστέναξε. Το καυλί του ήταν παχύ και πρησμένο. Ρούφηξα με όλη μου την δύναμη. Ο Μάνος είπε:

-    «Πιο σιγά…»

Έγλυψα τα αρχίδια του. Είχε εντελώς δοθεί στην γλώσσα μου. Μύριζε ιδρώτα και αυτό με άναβε πολύ.

Ρούφηξα μια τελευταία δυνατή και άρχισε να χύνει. Με έχυσε στο πρόσωπο. Όταν τελείωσε, καθίσαμε λίγο και κάναμε ένα τσιγαράκι. Μαζέψαμε τα μελίσσια και φύγαμε.

Στο αμάξι δεν ανταλλάξαμε ούτε κουβέντα. Όχι ότι ένιωθα κάπως. Δεν ήταν η πρώτη πίπα που έκανα, απλά ο Μάνος δεν μιλούσε καθόλου. Φτάσαμε σπίτι μου με άφησε και έκλεισε το μάτι και είπε:

-    «Θα περάσω και αύριο. Έχουμε πολύ δουλειά…»

Εγώ γέλασα και με έπιασε από το χέρι πριν βγω από το αμάξι…

-    «Αύριο θα έχω βαζελίνη μαζί μου..»

Και με αυτήν την φράση έφυγε... Με πήδηξε αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")