Η πρώτη μου πίπα σε αμάξι

Δημοσιεύθηκε από georges
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (6 Votes)
Μόλις είχα κλείσει τα 18 και ήμουν πρωτοετής φοιτητής στην Αθήνα, μακριά από τους γονείς μου. Μένοντας λοιπόν μονός, οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο και αποφάσισα να αρχίσω το ψάξιμο για την πρώτη μου φορά. Έκανα προφίλ σε ένα site για γνωριμίες και είχα μεγάλη αναγνώριση με πολλές προτάσεις, χωρίς να μου αρέσει όμως κανένας. Είχα γράψει στην περιγραφή ότι είμαι παθητικός και ότι μου αρέσει να γίνομαι πουτανάκι στο κρεβάτι, οπότε όλοι οι λυσσασμένοι είχαν πέσει πάνω μου. Μιλούσα με λίγα άτομα που με ενδιέφεραν, αλλά και πάλι δεν ένιωθα το κλικ. Είχαν περάσει μέρες χωρίς να βρω κάποιον που να μου αρέσει, όποτε έχασα κάθε μου ελπίδα και πλέον δεν περίμενα και πολλά. Όμως εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται το πράγμα το καλό. Μου έστειλε ένας μήνυμα μαζί με τη φωτογραφία του. Ας τον πούμε Μάκη.

Ο Μάκης ήταν 33χρονος και αρκετά ψήλος, πράγμα που βόλευε γιατί κι εγώ ήμουν ψήλος. Στη φωτογραφία φαινόταν αυτός από τη μέση και πάνω χωρίς μπλούζα, στο γυμναστήριο. Οι κοιλιακοί του ήταν φέτες και το στήθος του ήταν σαν όνειρο. Τριχωτός, όπως ακριβώς μου αρέσει. Αλλά το πρόσωπο ήταν πραγματικά τέλειο. Δεν τον έλεγες πανέμορφο αλλά ήταν πολύ γοητευτικός. Είχε κοντοκουρεμένα μαλλιά, σαν του στρατού και ήταν αξύριστος, πράγμα που με έκανε να νιώσω περίεργα πράγματα μέσα μου. Στο μήνυμα αυτό απλώς μου συστηνόταν και είχε και τη Φώτο του. Εγώ, νομίζοντας ότι ήθελε γαμήσι, θα τον απέρριπτα γιατί ήμουν εντελώς απροετοίμαστος. Εκείνη τη στιγμή όμως μου ήρθε κι άλλο μήνυμα που έλεγε ότι ήθελε να του πάρω πίπα στα γρήγορα μέσα στο αμάξι του. Ενθουσιάστηκα που ήθελε μόνο πίπα, αλλά φοβόμουν μην μας έβλεπε κάνεις μες στο αμάξι του. Όλες οι αμφιβολίες και οι τύψεις τέλειωσαν μόλις είδα φωτογραφία της πούτσας του.

Δεν ήταν όμορφη, αλλά ήταν τεράστια, γύρω στα 20 εκ. Κανονίσαμε που θα βρεθούμε και πήγα να ετοιμαστώ. Βρεθήκαμε στο μέρος ακριβώς που κανονίσαμε. Τα παράθυρα του αμαξιού του ήταν φιμέ, αλλά και πάλι είχαμε έρθει σε πολύ σκοτεινό μέρος για να μας δει κάποιος. Μπήκα στη θέση του συνοδηγού και μόλις τον κοίταξα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Με κοιτούσε με ένα βλέμμα λάγνο και πονηρό και το χαμογελάκι στα χείλη του με έκανε να πεθάνω. Ήρθε προς το μέρος μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Τα χείλη του ήταν απαλά και γλώσσα του έπαιζε με τη δική μου τόσο περίτεχνα.

-    Μάκης: Είδες μικρέ που φοβούσουνα;

Η φωνή του ήταν μπάσα και αντρίκια. Δεν άντεξα άλλο και έπιασα τον καβάλο του με το χέρι μου, για να νιώσω το τέρας να μεγαλώνει όσο φιλιόμασταν.

-    Μάκης: Θες να πάμε στις πίσω θέσεις να είμαστε πιο άνετα;

Έγνεψα θετικά και βγήκαμε από το αμάξι για να μπούμε από πίσω. Άρχισε να μου χουφτώνει τον κώλο και εγώ του έτριβα τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Άρχισε να ξεκουμπώνεται. Κατέβασε και το μποξεράκι του και ακόμα δεν είχε φανεί ολόκληρος ο πούτσος του. Τον τράβηξε έξω και στάθηκε μπροστά στα μάτια μου. Του έδωσα ένα τελευταίο γλωσσόφιλο και έπιασα δουλειά. Έβαλα το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου και το μούσκεψα με το σάλιο μου, ακούγοντας τον Μάκη να βγάζει έναν μακρύ αναστεναγμό απόλαυσης. Η γεύση που ένιωσα ήταν απερίγραπτη. Είχε σίγουρα να κάνει δυο μέρες μπάνιο γιατί η γεύση πουτσίλας είχε πλημμυρίσει το στόμα μου. Άρχισα να τον βάζω όλο και πιο βαθιά μέχρι που δεν μπορούσα άλλο. Τον έβγαλα έξω από το στόμα μου για να δω μέχρι που τον είχα πάρει. Ήταν μόνο το ένα τρίτο του πούτσου του και τον κοίταξα με περίεργο ύφος. Γέλασε και μου είπε:

-    Με την ησυχία σου, καυλάκι μου. Εγώ το απολαμβάνω έτσι κι αλλιώς.

Άρχισα να κάνω κόλπα μέχρι που τον συνήθισα στο στόμα. Τον έπαιρνα όλο και πιο βαθιά μέχρι που τον ένιωθα στο πίσω μέρος του λαιμού μου, χωρίς να πνίγομαι. Με λίγη βοήθεια από το χέρι του Μάκη στο σβέρκο μου να μου δίνει ρυθμό, τον είχα πάρει σχεδόν όλο. Πηρά μια βαθιά ανάσα και είπα να προσπαθήσω να το πάρω ολόκληρο. Χωρίς να το σκεφτώ πολύ, το έβαλα στο στόμα μου και πριν καλά-καλά το καταλάβω, τα χείλη μου ακούμπησαν τις μυρωδάτες πουτσότριχες του Μάκη. Έβγαλα τη γλώσσα έξω και ακούμπησα τα αρχίδια του. Ένιωθα τόσο περήφανος και η καύλα είχα φτάσει στα ύψη. Τον έβγαλα από το στόμα μου και όσο φασωνόμουν με το Μάκη ξεκούμπωνα το παντελόνι μου. Έβγαλα έξω τον πούτσο μου κι έκατσα στα τέσσερα με τη μούρη μου στον πούτσο του Μάκη. Τον έπαιρνα πλέον άγρια, μέσα κι έξω, χωρίς πρόβλημα. Ο Μάκης είχε πιάσει τον πούτσο μου και με άρμεγε κανονικότατα. Όσο πιο κοντά έφτανε ο Μάκης στην κορύφωση τόσο πιο άγριος και μπρουτάλ γινόταν και τόσο πιο βαριές γίνονταν οι βρισιές του.

Καταλήξαμε από το να με λέει «μωράκι», να με έχει κάνει πουτάνα του, καριόλα του κερατά κλπ. Άρχισε να βογκάει και να μου σπρώχνει το κεφάλι προς τα κάτω. Όταν ήταν έτοιμος να χύσει με άφησε μόνο μου να του κάνω κάτι κόλπα που είχα δει σε τσόντες, για να τελειώσει στο στόμα μου. Άρχισε να βογκάει όλο και πιο δυνατά μέχρι που ζεστά κρεμώδη χύσια άρχισαν να μου γεμίζουν το στόμα. Ήταν τόσο γλυκά και τα κατάπια όλα.

-    Εγώ: Σκέτη γλυκά τα χύσια σου!

-    Μάκης: Ο ανανάς φταίει.

Μου έδωσε κι άλλο γλωσσόφιλο κρατώντας το κεφάλι μου και με τα δυο χεριά. Το ένα χέρι του ήταν εντελώς βρεγμένο και κολλούσε.

-    Εγώ: Έβαλες και σάλιο στον πούτσο μου;

-    Μάκης: Όχι, πουτανάκι, όλα δικά σου είναι τα προσπερματικά.

Έκατσα διπλά του και χωρίς να το ζητήσω έσκυψε κι αυτός για πίπα. Μέσα σε λίγη ώρα είχα χύσει στο στόμα του, τόσο έντονα που τον έκανα να πνιγεί. Φασωθήκαμε για τελευταία φορά και αφού κουμπωθήκαμε μου έδωσε τον αριθμό του.

-    Μάκης: Νόμιζα ότι θα ήταν απλή ξεπέτα, αλλά πάρε με ένα τηλέφωνο όποτε μπορέσεις, θα περάσουμε καλά!

Μπήκε στο αυτοκίνητο κι έφυγε, κλείνοντας μου το μάτι. Έμεινα εγώ εκεί όρθιος μέχρι να καταλάβω τι είχε συμβεί μόλις, νιώθοντας ακόμα τη γεύση του πούτσου του στο στόμα μου.(Copyright protected OW ref: 90550)