Ο εκπαιδευτής μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που ακολουθεί είναι δημιούργημα της φαντασίας μου και απλώς αποτυπώνει κάποιες φαντασιώσεις μου που θα ήθελα να πραγματοποιήσω μιας και δεν έχω καμιά εμπειρία με άντρα.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο γυρνούσε στο μυαλό μου η επιθυμία να δοκιμάσω να πάω με άντρα. Είχα αρχίσει να μπαίνω στο ίντερνετ και να κοιτάζω καυτούς άντρες και να την παίζω βλέποντας τσόντες. Αλλά ως εκεί.

Είμαι 21 και οι μόνες εμπειρίες μου ήταν μέχρι τότε με γυναίκες. Είμαι 1.76, 73 κιλά εμφανίσιμος και με κανονικό σώμα. Αποφάσισα λοιπόν να γραφτώ γυμναστήριο για να γραμμώσω το κορμί μου. Πήγα σε ένα γυμναστήριο κοντά στο σπίτι μου. Πήγα στη ρεσεψιόν και αφού κανονίσαμε τιμές κτλ. φωνάζει η κοπέλα τον γυμναστή για να μου δείξει το γυμναστήριο.

Μόλις είδα τον γυμναστή έμεινα κόκκαλο. Ήταν ένας άνδρας γύρω στα 40 με 1.80 ύψος. Είχε γαλάζια μάτια, πρόσωπο με γωνίες και ένα χαμόγελο απίστευτο που σου ενέπνεε εμπιστοσύνη. Όσο για το κορμί του, τα λόγια είναι λίγα. Πολύ γυμνασμένος με μεγάλα μπράτσα και στήθος που διαγραφόταν από το κολλητό του μπλουζάκι. Πραγματικός άντρακλας.

Με ξενάγησε στο γυμναστήριο ενώ εγώ όλη την ώρα χάζευα το κορμί του που διαγραφόταν μέσα από τις φόρμες του. Το βράδυ στο σπίτι μου δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου και καθώς τον σκεφτόμουν καύλωνα και έχυνα στη σκέψη του. Ήταν ο άντρας που μαζί του ήθελα να κάνω την αρχή.

Ο Ανδρέας όπως λεγόταν ο γυμναστής με βοήθησε τις πρώτες εβδομάδες με το πρόγραμμα. Ήταν πολύ ομιλητικός και καταλάβαινα ότι με συμπαθούσε. Όλες τον κοίταζαν και τον λιγουρεύονταν. Και οι άντρες τον έκοβαν από πάνω μέχρι κάτω. Άλλοι γιατί ήθελαν να του μοιάσουν, άλλοι από θαυμασμό κι άλλοι γιατί ίσως τον γούσταραν.

Μια μέρα μετά από ένα μήνα στο γυμναστήριο, έτυχε να πάω γύρω στις δέκα το βράδυ για γυμναστική, κάτι που δεν συνήθιζα. Λίγα άτομα ήταν στο γυμναστήριο και μετά από καμιά ώρα είχα μείνει μόνος με τον Ανδρέα. Με πλησιάζει και μου λέει:

-    «Μίλτο όλοι έφυγαν. Έχω κλειδώσει το γυμναστήριο για να μη μπει κανένας. Πάω να κάνω ένα ντους. Εσύ τελειώνεις;»

-    «Συγνώμη Ανδρέα, σε καθυστέρησα. Σε πέντε λεπτά τελειώνω και φεύγω».

-    «Μη βιάζεσαι. Περίμενε αν μπορείς να τελειώσω το ντους για να έχεις το νου σου το γυμναστήριο…»

Συνέχισα τη γυμναστική και μόνο η σκέψη του Ανδρέα να κάνει ντους γυμνός με καύλωσε. Τελειώνοντας πήγα στα αποδυτήρια να αλλάξω. Άκουσα το νερό να τρέχει και κατάλαβα ότι δεν είχε τελειώσει το ντους του. Μπήκα λοιπόν στον πειρασμό να κοιτάξω στις ντουζιέρες μπας και τον έβλεπα γυμνό. Για καλή μου τύχη είχε αφήσει την πόρτα της ντουζιέρας ανοιχτή. Κοιτάζω και το θέαμα μου κόβει την ανάσα. Ο Ανδρέας ολόγυμνος και βρεγμένος. Είχε μεγάλες πλάτες γεμάτες μυς και ένα τρομερό πεταχτό κώλο και πολύ γυμνασμένο. Τα πόδια του ήταν μυώδη και τριχωτά.

Άρχισα να καυλώνω. Ξαφνικά γυρίζει μπροστά με κλειστά ευτυχώς τα μάτι, γιατί λουζόταν, κι αυτό που βλέπω κάνει την πούτσα μου σκληρή σαν σίδερο. Ένα θεϊκό κορμί με γυμνασμένο και τριχωτό στήθος, μεγάλες ρώγες, σφιχτή κοιλιά επίπεδη επίσης τριχωτή και έναν πούτσο μεγάλο με φλέβες ανάγλυφες και μεγάλα ωραία αρχίδια να κρέμονται. Δεν μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου από πάνω τους ώσπου ακούω μια φωνή να λέει:

-    «Σου αρέσει αυτό που βλέπεις;»

Κοκάλωσα, δεν ήξερα τι να πω. Με είχε πιάσει στα πράσα.

-    «Εγώ.. Ανδρέα... ξέρεις…»

-    «Μη λες τίποτα. Εδώ και καιρό είχα καταλάβει από τον τρόπο που με κοίταζες ότι με γουστάρεις».

Βγαίνει από τις ντουζιέρες και έρχεται κοντά μου με εκείνο το υπέροχο χαμόγελο του. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει αλλά η καύλα δεν υποχωρούσε βλέποντας τον γυμνό.

-    «Με θέλεις, έτσι δεν είναι;», μου λέει.

Του γνέφω καταφατικά χωρίς να βγάζω τσιμουδιά. Τότε μου σκάει ένα γλωσσόφιλο. Τα χείλια μας και οι γλώσσες μας έγιναν ένα με τη γλώσσα του να εξερευνούσα το στόμα μου κι εγώ το δικό του. Τα χέρια του χάιδευαν τον κώλο μου κι εγώ χάιδευα τις υπέροχες πλάτες του. Όταν σταματήσαμε του λέω:

-    «Ανδρέα, με καυλώνεις τρομερά και θέλω να είσαι ο πρώτος άντρας που θα δοκιμάσω μαζί του».

-    «Δηλαδή, είσαι τελείως άπειρος;»

-    «Ναι και θέλω εσύ να με μάθεις».

-    «Ναι αγορίνα μου. Θα γίνω εγώ ο εκπαιδευτής σου. Θα ακούς πιστά τις οδηγίες μου και θα περάσουμε υπέροχα!»

Με σπρώχνει να πέσω στα γόνατα. Τώρα ο πούτσο του είναι καυλωμένος γύρω στα 18 εκατοστά γεμάτος φλέβες και κάγκελο.

-    «Πάρτον αργά στο στόμα σου να τον γευτείς…», μου λέει.

Αμέσως με τη γλώσσα μου του γλείφω το πουτσοκέφαλο και σιγά - σιγά όλο τον πούτσο του. Του τον σαλιώνω ενώ τον ακούω να βογκάει και να λέει:

-    «Έτσι μωρό μου, γλείψε του εκπαιδευτή σου τον πούτσο. Νιώσε την αντρική του γεύση. Πάρτον όλο μέσα!»

Με το που ακούω αυτό, βάζω το καυλί του στο στόμα μου. Η γεύση και η μυρωδιά του με τρελαίνουν. Τον πιπώνω αχόρταγα. βγάζει το καυλί του από το στόμα μου και το χτυπάει στην γλώσσα μου και τον τρίβει στα μούτρα μου. Τον ξαναβάζει μέσα. Τον γλείφω και τον σαλιώνω.

-    «Αρκετά αγορίνα μου. Σήκω πάνω και ξεντύσου».

Κάνω όπως μου λέει. Στέκομαι μπροστά του ολόγυμνος και το καυλί μου (!7 cm) είναι υγρό.

-    «Γλείψε μου τις ρώγες και ότι άλλο θέλεις. Γεύσου το κορμί μου».

Αμέσως γλείφω το στήθος του. Η γλώσσα μου κυλάει μέσα στις τρίχες του στήθους του. Γλείφω σαν τρελός. Σταματάω στις ρώγες του και αρχίζω να τις πιπιλάω. Βογκάει από καύλα ο εκπαιδευτής μου. Κατεβαίνω μετά στην κοιλιά του και τη γλείφω. Κατεβαίνοντας χώνω την μύτη στις τρίχες του πούτσου του και τις μυρίζω. Σαπούνι και αντρίλα μαζί με κάνουν να χάνω τον έλεγχο. Κατεβαίνω στα μπούτια του τα σιδερένια και αρχίζω να τον φιλάω ανάμεσα στα πόδια και τον πούτσο του. Τρελαίνεται από καύλα.

-    «Έλα Μιλτάκο μου, κάνε με χαρούμενο! Σάλιωσε με παιδαρά μου!»

Γλείφω τα μπούτια, τις γάμπες του τις τριχωτές. Με σηκώνει και με ξαπλώνει σε έναν πάγκο ανάσκελα. Πέφτει από πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό και στους ώμους. Τα καυλιά μας τρίβονται μεταξύ τους. Νιώθω την πούτσα μου να τρίβεται πάνω στα τριχωτά του μπούτια.

-    «Θα χύσω…», του λέω.

-    «Κι εγώ καύλα μου!»

-    «Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!»

-    «Αααααααααααααααααααααα!!!»

Αρχίσαμε να εκτοξεύουμε ποσότητες από χύσι καυτό που πασαλείφτηκε πάνω στις κοιλιές μας. Σηκώνεται από πάνω μου, με πιάνει από το χέρι και πάμε στις ντουζιέρες. Εκεί ο ένας σαπούνισε τον άλλον. Χάιδευα όλο του το κορμί.

-    «Τώρα θα σου δείξω πως πιπώνει ένας έμπειρος άντρας…»

Και το καυλί μου χάθηκε μέσα στο στόμα του. Το νερό έπεφτε πάνω μας και με τα υπέροχα χείλια του με πίπωνε.

-    «Γάμησε μου το στόμα παιδαρά μου!»

Πιάνω το κεφάλι του και αρχίζω να μπαινοβγαίνω μέσα - έξω σαν τρελός.

-    «Ανδρέα, θα χύσω…»

-    «Στο στήθος μου αγορίνα μου!»

-    «Ανδρέα… Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Ααααααααααααααα!!!»

Γέμισα τις τρίχες του με καυτά χύσια. Όταν σταμάτησα να χύνω, έσκυψα και του τα έγλειψα όλα καθαρίζοντας τον. Σηκωνόμαστε, βγαίνουμε από τις ντουζιέρες. Με ξαπλώνει ξανά στον πάγκο και έρχεται και κάθεται πάνω στη μούρη μου.

-    «Τώρα θέλω να δοκιμάσεις αντρικό κώλο…»

Αρχίζω να το φιλάω τα κωλομέρια που ήταν σφιχτά, τριχωτά και τουρλωτά.

-    «Σάλιωσε τον αγορίνα μου. Έτσι μαθητή μου. Φάε την κωλότρυπα μου…»

Με τη γλώσσα μου εξερευνούσα την τρύπα του. Μετά σηκώθηκε, ήρθε, μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε σαν τρελός να τρώει το κωλαράκι μου.

-    «Τι κωλαράκι ωραίο είναι αυτό! Μη σε νοιάζει και θα το περιποιηθώ όπως πρέπει…»

Μου έγλειφε τα κωλομάγουλα και την τρυπούλα μου. Με σάλιωσε για τα καλά. Τότε νιώθω το δάχτυλο του να μπαίνει αργά μέσα μου. Τι καύλα! Έκλεισα τα μάτια και ταξίδευα. Με γαμούσε με τα δάχτυλα του και προσπαθούσε να ανοίξει την παρθένα τρυπούλα μου. Ήταν υπομονετικός και τρυφερός που και τρία δάκτυλα όταν μου έβαλε ένιωθα μόνο καύλα.

-    «Εκπαιδευτή μου δείξε μου πως είναι να παίρνεις πούτσο από άντρα. Γάμησε με!!!»

-    «Ναι μωρό μου. Θα σε φτάσω στο αποκορύφωμα της καύλας.

Σηκώνεται, βάζει μια καπότα και έρχεται, μου σηκώνει τα πόδια κρατώντας με από τις γάμπες. Νιώθω το πουτσοκέφαλο του να τρίβεται στην τρύπα μου. Αναστενάζω από καύλα. Σιγά - σιγά μπαίνει μέσα μου. Νιώθω στην τρύπα μου ένα μικρό κάψιμο.

-    «Μίλτο μου, δεν θα σε πονέσω…», μου λέει και μου χαμογελάει.

Μπαίνει αργά μέχρι που όλο το πουτσοκέφαλο του είναι μέσα μου. Σταματάει και μου γλείφει τα πόδια. Καυλώνω απίστευτα. Συνεχίζει να μπαίνει και το μόνο που αισθάνομαι είναι καύλα. Μόλις μπαίνει όλος μέσα, σταματάει, σκύβει και μου δίνει γλωσσόφιλο. Αρχίζει σιγά - σιγά να μπαινοβγαίνει. Βγαίνει τελείως έξω και νιώθω ένα κενό…

-    «Μπες μέσα!», του λέω. «Γάμησε με!!!»

Απότομα βάζει όλο του το καυλί μέσα μου και αρχίζει να με γαμάει όλο και πιο γρήγορα. Νιώθω τη χοντρή του πούτσα να με ανοίγει.

-    «Πάρτα παιδαρά μου. Νιώσε το καυτό καυλί μου που σε γαμάει…»

-    «Γάμησε με! Δείξε μου την απόλαυση του πούτσου…»

Οι αρχιδάρες του χτύπαγαν τον κώλο μου και ένιωθα τις πουτσότριχες του να με ακουμπούν. Μου χάιδευες το στήθος κι εγώ έπαιζα το καυλί μου.

-    «Ανδρέα, χύνωωωωωωωωω!!!»

Δεν άντεξα και άρχισα να χύνω πάνω στην κοιλιά μου και το στήθος. Εκείνος άρχισε να απλώνει τα χύσι μου πάνω στο κορμί μου και μου τα έδινε να τα τρώω από τα μεγάλα του χέρια. Με γαμούσε σαν τρελός. Ξαφνικά σηκώνεται όρθιος με παίρνει αγκαλιά ενώ ακόμα είχε το καυλί του μέσα μου. Τώρα με γαμούσε όρθιος και με φιλούσε. Οι ρώγες τρίβονταν. Αμέσως καύλωσα πάλι.

-    «Μαθητή μου, θα χύσω…»

Με κατεβάζει από την ψωλάρα του, με ξαπλώνει στον πάγκο και αρχίζει να την παίζει.

-    «Χύνωωωωωωωωωωωω! Πάρ’ τα ρε παιδαρά μου. Είναι δικά σου τα αντρίκια χύσια μου!»

Έχυσε όλο μου το σώμα και μετά έσκυψε και τα έγλειψε όλα.

-    «Τώρα Μιλτάκο μου είναι η ώρα να σε μάθω να γαμάς…»

Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος, μου φοράει καπότα, έρχεται από πάνω μου και αρχίζει να κάθεται πάνω στην πούτσα μου. Η υπέροχη κωλάρα του άνοιγε από το δικό μου καυλί. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και να το γαμάω άγρια.

-    «Έτσι μωρό μου. Δείξε μου πόσο καλός γαμιάς είσαι».

Τον γαμούσα σαν τρελός. Ένιωθε τον καυτό πούτσο μου να γλιστράει μέσα του ενώ παράλληλα έπαιζα με την μεγάλη του ψωλή.

-    «Θα χύσω μωρό μου…»

-    «Χύσε με παιδαρά μου!», του λέω.

Άρχισε να χύνει τόνους από πηχτό χύσι στο στήθος και στα μούτρα μου. Αμέσως βγάζω την δική μου πούτσα από τον κώλο του και άρχισα να χύνω σαν τρελός. Όταν τελειώσαμε φιληθήκαμε και πήγαμε για ντους.

Εκείνη η μέρα ήταν η αρχή μιας σειράς σκληρής εκπαίδευσης που θα μου έκανε ο εκπαιδευτής μου για να με μάθει την αντρική καύλα!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")