Ο θείος μου πήρε τη παρθενιά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.58 (6 Votes)
Στις καλοκαιρινές διακοπές πήγα να βοηθάω το θείο μου στο μαρμαράδικο για να μαζέψω λεφτά να πάω Χαλκιδική με τα φιλαράκια μου. Ο θείος μου ήταν γύρω στα 50, πολύ γεροδεμένος άντρας, με πολλές τρίχες στο στήθος του, με μεγάλο τσιγκελωτό μουστάκι και γύρω στο 1.88. Την πρώτη βδομάδα όλα κύλησαν ήρεμα αλλά από την επόμενη, φερότανε περίεργα. Με ακουμπούσε δήθεν τυχαία στο πουλί μου ή στον κώλο μου ή με φώναζε κούκλα μου ή κορίτσι μου, αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μου στο πονηρό. Ένα μεσημέρι με φώναξε να μου δείξει να τρίβω μάρμαρα, μου έδωσε το γυαλόχαρτο και άρχισα να τρίβω.

-    Κοπέλα μου δεν το κάνεις σωστά, κάτσε να σε καθοδηγήσω…

και ήρθε και κόλλησε από πίσω μου, έπιασε το χέρι μου και μου το κουνούσε δεξιά αριστερά και ενώ ήμασταν γυμνοί από τη μέση και πάνω γιατί ήταν κατακαλόκαιρο. Ένοιωσα το τριχωτό του στήθος να χαϊδεύει την πλάτη μου και το όργανο του να πιέζει το αριστερό μου κωλομέρι. Δεν ξέρω πόση ώρα λικνιζόμασταν γιατί είχα αποχαυνωθεί, όταν άκουσα τη φωνή του να μου λέει:

-    Το κατάλαβες κορίτσι μου;…

σηκώθηκε από πάνω μου και δίνοντας μου μια τσιμπιά στο κωλομέρι, έφυγε. Το βράδυ στο σπίτι μου τράβηξα δύο μαλακίες για να ησυχάσω από τις τρελές κάβλες που είχα όσο σκεφτόμουνα αυτόν το άντρακλα από πάνω μου και συγχρόνως είχα ενοχές γιατί κάβλωνα με άντρα, ενώ φοβόμουν μη γίνω πούστης. Την άλλη μέρα με έβαλε να κλειδώσω το μαγαζί κατά τις 11 για να πάμε πίσω στο εργαστήριο να μου δείξει να γυαλίζω τα μάρμαρα στο τριβείο. Ήταν ένα τραπέζι που έβαζες το μάρμαρο πάνω και οδηγούσες ένα τριβείο με ένα τιμόνι μηχανής.

-    Έλα πιάσε το τιμόνι να βάλω μπρός…

είπε, αλλά ήταν δύσκολο να το κρατήσω σταθερό και ήρθε από πίσω και έπιασε και αυτός πάνω από τα δικά μου χέρια, αλλά κράτησε σε απόσταση το σώμα του ίσως για να δει πώς θα αντιδράσω, οπότε δεν έχασα χρόνο και με τη δικαιολογία του ό,τι το μηχάνημα κούναγε πολύ, άρχισα να παραπατάω λίγο-λίγο,και να κολλάω το σώμα μου πάνω του. Λίγο εγώ, λίγο αυτός βρεθήκαμε να κωλοτριβόμαστε και ένοιωθα τη πούτσα του να πρήζεται ανάμεσα στα κωλομέρια μου και μου έφυγε ένας αναστεναγμός από τη πολλή κάβλα.

-    Καυλώνεις με το θείο σου πουστράκι;…

είπε έντονα και τραβήχτηκε, ενώ έκλεισε το μηχάνημα, εγώ έμεινα να κοιτάζω σα χαζός.

-    Τι θες από μένα και αναστενάζεις; Να με γαμήσεις και να είσαι ο άντρας; Ή θες να σε γαμήσω εγώ και να είσαι το κορίτσι;

-    Το κορίτσι καλλίτερα…

απάντησα και αρπάζοντάς με πλακωθήκαμε σένα παρατεταμένο γλωσσόφιλο με τη μουστάκα του να με τσιμπάει αλλά και να με καβλώνει. Τι άντρακλας! Με έπιασε από τους ώμους και μου είπε να πέσω στα γόνατα να του πάρω τσιμπούκι και με μια κίνηση έβγαλε τα ρούχα του. Έπιασα τη μισοσηκωμένη ψωλάρα του και τη φίλησα περισσότερο από ένστικτο παρά από εμπειρία και φυσικά, με την καθοδήγηση του, βρέθηκα να πιπιλάω το πουτσοκέφαλο του και να το νοιώθω να πρήζεται μέσα στο στόμα μου και να μου στέλνει μικρές σταγονίτσες κάβλας που τις κατάπινα αμέσως. Με έβαλε μετά να του γλείψω τις τριχωτές αρχιδάρες του και γέμισε το στόμα μου από τα αρχίδια και τις τρίχες του. Πήγα να πνιγώ. Πριν προλάβω να πάρω ανάσα και να βγάλω τις ψωλότριχες του από το στόμα μου, μου κάρφωσε με δύναμη τη πούτσα του μέσα στο λαρύγγι και μου γαμούσε το στόμα με πάθος. Εγώ σιγά-σιγά βρήκα τον τρόπο να φτιάξω τα χείλια μου σαν κωλοτρυπίδα για να μη τον γρατζουνίσω με τα δόντια μου, μάζεψα πολλά σάλια όπως μου είπε για να μπαίνει βαθιά στο λαρύγγι και περίμενα την επιβράβευση, να δοκιμάσω τα χύσια του.

-    Σε χύνω κορίτσι μου…

άρχισε να φωνάζει και έσπρωξε με δύναμη τη πούτσα του μέσα μου.

-    Χύσε με άντρακλα μου…

και πριν προλάβω να τελειώσω γέμισε το στόμα μου και το λαρύγγι μου από τα πηχτά του χύσια που άλλα τα κατάπια και άλλα τρέξανε έξω γιατί δε πρόλαβα να τα φάω. Έτσι με έβαλε να τα μαζέψω και να τα φάω όλα, ενώ μου έχωσε τη πούτσα του μέσα στο στόμα μου και μου είπε να τη καθαρίσω, κάτι που το έκανα με λαχτάρα. Σε λίγο με σήκωσε, με τσιτσίδωσε και με έβαλε να κάτσω επάνω στο τραπέζι του τριβείου ακουμπώντας με στα γόνατα και στους αγκώνες. Ήρθε από πίσω, μου άνοιξε τα κωλομέρια και με έγλειφε για ώρα στην κωλοτρυπίδα, ενώ συγχρόνως μου έβαζε και κωλοδάκτυλο.

-    Αχ θείε μου, τι μου κάνεις, δεν ήξερα οτι οι άντρες καυλώνουν τόσο πολύ στην κωλοτρυπίδα.

-    Σε ετοιμάζω να σε γαμήσω πουτανάκι μου, θα σου πάρω την παρθενιά και μετά θα ‘σαι και επίσημα η γυναίκα μου. Να σου ξεκαθαρίσω ότι οι άντρες δεν καυλώνουν στην κωλοτρυπίδα, τα πουστράκια σαν κι εσένα καυλώνουν…

ενώ συνέχισε για ώρα να με ανάγει με τη γλώσσα και τα δάχτυλα.

-    Τούρλωσε τώρα όσο μπορείς το κωλαράκι σου να σου βάλω λιπαντικό…

και άδειασε σχεδόν μισό μπουκάλι μέσα και γύρω από τη κωλοτρυπίδα μου. Έφερε την ψωλάρα του, μου την ακούμπησε στην τρύπα μου και μου είπε:

-    Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να σε γαμήσω; Μήπως έχεις καμιά αμφιβολία;

-    Δε θέλω τίποτα περισσότερο, από την πούτσα σου βαθιά μέσα στον καυλωμένο κώλο μου.

Χωρίς να πει τίποτα, άρχισε να μου βάζει το πουτσοκέφαλο του και μου έφυγε μια κραυγή από τον πόνο αλλά και από την απίστευτη λαγνεία που με είχε κυριεύσει. Συνέχισε να με παραβιάζει με το τεράστιο καβλί του, κάνοντας με να τσιρίξω από τον πόνο και τότε ήρθε μια πολύ δυνατή μπάτσα πάνω στο κωλομέρι μου, που μου έκοψε την ανάσα, αλλά και με καύλωσε συγχρόνως, γιατί ήταν ο άντρας και μου το έδειχνε. Αφού έβαλε τη μισή πούτσα μέσα άρχισε να μπαινοβγαίνει και να με γαμάει επιτέλους. Ο πόνος είχε μετατραπεί σε μια φωτιά ηδονής κι εγώ τσιρίζω από κάβλα.

-    Σ αρέσει ο πούτσος μου καυλιάρα πούστρα ε; Γι’ αυτό κάνεις σα σκύλα;

-    Αχ… τον λατρεύω τον πούτσο σου θείε μου, όλα τα λατρεύω πάνω σου, είμαι ερωτευμένος με σένα άντρακλά μου. Γάμα την ανηψούλα σου την ξαναμμένη πούστρα…

και ένοιωθα να με γαμάει πιο γρήγορα τώρα και να μπαίνει πιο βαθιά.

-    Τώρα θα σου πάρω τη παρθενιά και θα γίνεις η γυναίκα μου, ετοιμάσου να τον φας όλο…

και με μια απότομη κίνηση μου τον έβαλε όλο μέσα. Έβαλα τις φωνές και εννοείται ότι έφαγα, τις μπάτσες μου και έτσι επικεντρώθηκα στην ψωλάρα του που με ξεκόλιαζε. Όταν ξεπέρασα το πόνο απολάμβανα τα γαμήσι που μου έριχνε και ένοιωθα την ψωλάρα του να τρίβεται στη κωλοτρυπίδα μου και συγχρόνως να πιάνει τέρμα. Όταν δε ένοιωσα τα αρχίδια του να με χτυπάνε στον κώλο έχυσα χωρίς να το θέλω. Αυτός συνέχισε να με γαμάει. Μετά με γύρισε ανάσκελα και με γάμησε, με γάμησε πλάγια, με γάμησε όρθια, με σκυλογάμησε και στο τέλος με πήρε αγκαλιά όρθιος. Σταύρωσα τα πόδια μου γύρω του, σφίχτηκα γερά πάνω στο λαιμό του και κόλλησα πάνω στο τριχωτό του στήθος. Αυτός κρατώντας με από τα κωλομέρια, με ανεβοκατέβαζε με δύναμη πάνω στον πούτσο του. Σε λίγο φώναξε:

-    Σε χύνω κάβλα… καυλιάρα με τρέλανες, τι πουτανάκι είσαι εσύ;

-    Το δικό σου το πουτανάκι άντρα μου, χύσε την ανηψούλα σου, γέμισε το κωλαράκι μου με τα χύσια σου…

και ένα ποτάμι από καυτά χύσια γέμισε το κωλάντερο μου, ενώ έχυνα κι εγώ μαζί του και συγχρόνως τον δάγκωνα και τον φίλαγα. Άντρα μου, Άντρα μου, Άντρα μου τι δώρο μου έκανες. Διακοπές δεν πήγα τελικά με τα φιλαράκια. Έκατσα με τον άντρακλα μου και το τι γαμήσια έφαγα δεν περιγράφεται.(Copyright protected OW ref: 90291)