Με τον πατέρα μου και τον Αλβανό υπάλληλο

Δημοσιεύθηκε από pi-kappa
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.69 (13 Votes)

Προηγούμενο μέρος: O πατέρας μου στην αποθήκη με παρέα

Ενώ γενικά οι επισκέψεις στη δουλειά του πατέρα μου ήταν σπάνιες, μετά απ' όσα είδα εκείνες τις γιορτές στην αποθήκη, άρχισαν να γίνονται πολύ πιο συχνές, σχεδόν καθημερινές. Έτσι λοιπόν για όσες μέρες είχα διακοπές από τη σχολή και έμενα στο πατρικό μου έβρισκα την ευκαιρία να πηγαίνω από το μαγαζί του πατέρα μου χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις. Λίγο-λίγο κατάφερα να γνωρίσω τον Φαμπιούζ και όσο μπορούσα του έπιανα τη κουβέντα, ήθελα πάρα πολύ να τον πλησιάσω. Με περνούσε σχεδόν ένα κεφάλι και είχε ωραία δυνατά μπράτσα, και πολύ γεροδεμένο κορμί. Απ' το φούτερ της δουλειάς που φορούσε πετάγονταν τρίχες στο ύψος του λαιμού κάτι που με καύλωνε απίστευτα, ήταν άλλωστε και ένας πολύ αρρενωπός άντρας, μελαχρινός με ύψος γύρω στο 1.90, κοντά μαύρα μαλλιά και ελαφριά αξύριστος. Τα χέρια του φαίνονταν πολύ δυνατά με μεγάλες παλάμες και στιβαρά δάχτυλα, η χειρονακτική δουλειά τα είχε σμιλέψει τέλεια. Τα μάτια του ήταν σκούρα σχεδόν μαύρα και ήταν σχεδόν πάντα με βλέμμα άγριο αλλά έδειχναν όμως και τις καύλες που είχε, ήταν δεν ήταν άλλωστε 30 χρονών.

Πολύ συχνά κάτω από τη σαλοπέτα που φορούσε, έβλεπα στο καβάλο ένα τεράστιο φούσκωμα και έφερνα αμέσως στο μυαλό μου την εικόνα της ψωλής του όταν μπαινόβγαινε στη κωλότρυπα του πατέρα μου στην αποθήκη. Τις μέρες που ακολούθησαν μέσα από αυτά που λέγαμε με τον Φαμπιούζ όσο βρισκόμουν στο μαγαζί, τα υπονοούμενα αλλά και τον τρόπο που με κοιτούσε κατάλαβα ότι με γούσταρε. Ο πατέρας μου όμως είχε αρχίσει να τη ψυλλιάζεται τη δουλειά, δεν ήταν κάνας πρωτάρης και τα έπιανε στον αέρα όλα, έβλεπε άλλωστε τα βλέμματα. Δε ξέρω αν του περνούσε κάτι από το μυαλό για μένα ή αν απλά τον ενοχλούσε η στάση που έδειχνε απέναντι μου ο Φαμπιούζ. Άλλωστε ήξερε από πρώτο χέρι ότι ο Αλβανός γουστάρει και τα αντρικά κωλαράκια. Ένα μεσημέρι λοιπόν, κάποιες μέρες αργότερα, λίγο πριν φύγουμε για το σπίτι και ενώ τον περίμενα μέσα στο αυτοκίνητο τον είδα που έπιασε τον Φαμπιούζ σε μια άκρη και κάτι του είπε με εμφανώς θυμωμένο ύφος, αλλά ο Αλβανός δεν φάνηκε να ταράχτηκε και όσα του απάντησε έκαναν το πρόσωπο του πατέρα μου να πάρει μια έκφραση που μάλλον έδειχνε ότι δεν είχε πια εκείνος το πάνω χέρι σε τίποτα.

Όταν επιστρέψαμε σπίτι και καθίσαμε στο τραπέζι μου άρχισε μια συζήτηση άνευ προηγουμένου. Από ότι φάνηκε ο πατέρας μου είχε ενοχληθεί πάρα πολύ από όσα συνέβαιναν στο μαγαζί με τον Αλβανό γαμιά του.

-    Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Σα πολλά κολλητηλίκια δεν έχεις με τον Φαμπιούζ;

-    Εντάξει απλά μιλάμε ρε πατέρα, σιγά. Κακό είναι;

-    Δε θέλω ο γιος μου να κάνει παρέα με αλβανούς, θα γίνεται μήπως και φιλαράκια; Τέλος!

Ο πατέρας μου είχε αρχίσει το ρατσιστικό παραλήρημα και για να μην τα πολυλογώ, ουσιαστικά για τις τελευταίες μέρες που είχαν μείνει μέχρι να φύγω μου απαγόρευσε να πηγαίνω στο μαγαζί. Μια μέρα πριν φύγω έμαθα ότι και η μητέρα μου είχε κανονίσει να λείψει για 2 μέρες γιατί έπρεπε να επισκεφτεί την θεία μου που γιόρταζε και ο πατέρας μου έδειχνε εντελώς απρόθυμος να τη συνοδεύσει. Τότε, μου ήρθαν κατευθείαν στον μυαλό όσα είχε πει ο Φαμπιούζ εκείνη τη μέρα στην αποθήκη. Θυμόμουν πόσο εντύπωση μου είχαν κάνει τα λόγια του, "την επόμενη φορά όμως, τότε θα σε ξεφτιλίσω καλύτερα που θα έχουμε και την άνεση μας", είχε πει στο τέλος στον πατέρα μου. Είχα σκεφτεί μήπως εννοούσε το σπίτι μας αλλά δε μου φαινόταν πιθανό μιας και η μητέρα μου επειδή δε δούλευε ήταν συνέχεια σπίτι χωρίς να αφήνει τα απαραίτητα περιθώρια. Τώρα όμως, όπως όλα έδειχναν, ήταν η τέλεια ευκαιρία που μάλλον την ήξεραν ο πατέρας μου με τον Φαμπιούζ από πριν. Δε νομίζω ότι θα άφηναν τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να πω στους δικούς μου ότι θα μείνω μια μέρα παραπάνω και αντί να φύγω την ίδια μέρα που θα έφευγε η μητέρα μου να φύγω την αμέσως επόμενη. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά άφηνα μόνο μία μέρα ελεύθερη στον πατέρα μου να φέρει τον Αλβανό μέσα στο σπίτι και έκανα πολύ πιθανό το σενάριο να τους πιάσω μέσα στο σπίτι. Είχα σκοπό άλλωστε να κάνω ότι φεύγω για να κατασκοπεύσω το σπίτι.

Όταν έφτασε η μέρα που θα έφευγα και ενώ η μητέρα μου είχε ήδη φύγει ο πατέρας μου με πήγε μέχρι τα ΚΤΕΛ με χαιρέτησε και έφυγε για το μαγαζί. Ήμουν σίγουρος λοιπόν ότι αν έφερνε ποτέ τον Αλβανό σπίτι εκείνο το απόγευμα μετά τη δουλειά θα ήταν η μοναδική ευκαιρία. Όταν το αυτοκίνητο του πατέρα μου χάθηκε στη στροφή πήγα άλλαξα το εισιτήριο μου για αύριο και επέστρεψα σπίτι. Οι ώρες μέχρι το μεσημέρι δε περνούσαν με τίποτα. Έκανα ένα μπάνιο και πλέον ήμουν έτοιμος για όλα. Είχα τρομερή αγωνία για το τι θα συνέβαινε, κι αν τελικά θα συνέβαινε κάτι. Λίγες ώρες μετά άκουσα το αυτοκίνητο του πατέρα μου να παρκάρει στο γκαράζ, πήγα γρήγορα να δω αν είναι και ο Φαμπιούζ στο αμάξι αλλά δυστυχώς δεν είχα καλή ορατότητα για τη θέση του συνοδηγού. Έτσι λοιπόν πήγα στο δωμάτιο μου άφησα μια χαραμάδα στη πόρτα μου και περίμενα. Τότε λοιπόν ανοίγει τη πόρτα ο πατέρας μου μπαίνει μέσα και από πίσω χώνεται γρήγορα και ο Αλβανός γαμιάς του. Ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσει. Μόλις η πόρτα έκλεισε ο Φαμπιούζ όπως βρισκόταν πίσω απ τον πατέρα μου τον άρπαξε με τις χερούκλες του από τη μέση και κόλλησε το κώλο του πάνω στη ψωλή του δαγκώνοντας τον και στον σβέρκο δυνατά, ο πατέρας μου έβγαλε ένα βογκητό πόνου και ηδονής μαζί. Ήταν και οι δύο πολύ γεροδεμένοι και ψηλοί αν και ο Αλβανός τον περνούσε μερικούς πόντους σε ύψος.

Αμέσως μετά ο Φαμπιούζ έπεσε με δύναμη στο καναπέ και ανέβασε τα πόδια του με τα άρβυλα στο τραπέζι που ήταν μπροστά του.

-    Άντε μωρή ξεκωλιάρα τι κάθεσαι εκεί και κοιτάς; Πέσε κάτω να με περιποιηθείς!

Ο πατέρας μου σαν υπνωτισμένος υπάκουσε αμέσως. Έσκυψε μπροστά του και έκανε ακριβώς ότι έλεγε ο αλβανός. Του έβγαλε τις αρβύλες και συνέχισε με το να βγάζει τις κάλτσες με το στόμα. Άρχισε να γλείφει με μανία τις ποδάρες του άντρα που άραζε μπροστά του, το έκανε μάλιστα με εκπληκτική μαεστρία φαινόταν άλλωστε πόσο γούσταρε. Οι ποδάρες του Αλβανού ήταν σκέτη καύλα, τριχωτές και μεγάλες, ήταν καθαρά αντρίκιες και με έκαναν να ζηλέψω πολύ. Όμως δεν είχα σκοπό να εμφανιστώ από τόσο νωρίς, ήθελα να βγω μπροστά τους την κατάλληλη στιγμή. Για την ώρα παρακολουθούσα το ξεφτιλίκι πίσω από τη πόρτα του δωματίου μη ξέροντας τι να κάνω το φουσκωμένο πούτσο μου. Όταν το γλείψιμο στα πόδια τελείωσε ο Φαμπιούζ σηκώθηκε, έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε μόνο με το εσώρουχο ένα λευκό σλιπάκι που με το ζόρι κρατούσε τον τεράστιο πούτσο του. Ο πατέρας μου όντας στα γόνατα άρχισε να γλείφει τον πούτσο που διαγραφόταν και τον δάγκωνε ελαφρά μέχρι που είχε σαλιώσει εντελώς το ύφασμα. Τότε με τα δόντια άρχισε να το τραβάει μέχρι που ελευθερώθηκε η αλβανική ψωλάρα μπροστά στη μάπα του πατέρα μου. Ένα θηρίο, μακρύ χοντρό και τριχωτό. Του έτρεχαν τα σάλια του πατέρα μου και το ίδιο έπαθα κι εγώ. Πριν ο πατέρας μου προλάβει να αρπάξει τον καυλωμένο πούτσο με το στόμα του ακούστηκε η φωνή του Φαμπιούζ να τον προστάζει να γδυθεί.

Τον σήκωσε λοιπόν ο Αλβανός όρθιο ενώ εκείνος ξανάκατσε στον καναπέ και επανέλαβε με επιτακτικό τόνο στον πατέρα μου να μείνει εντελώς γυμνός. Έτσι κι έγινε, μόλις ο πατέρας μου έμεινε γυμνός ξαναείδα το υπέροχο τριχωτό του σώμα με τη μεγάλη ψωλή και τα ωραία κρεμαστά αρχίδια, ήταν άντρακλας και ο πατέρας μου αλλά από ότι φαίνεται τον γούσταρε πολύ τον πούτσο. Τότε ο Αλβανός σκύβει και βγάζει απ την μπροστινή τσέπη της σαλοπέτας του κάτι μαύρες ζαρτιέρες και τις πετάει στα πόδια του πατέρα μου.

-    Φόρα τες, θέλω να γίνεις κανονικό γκομενάκι σήμερα. Θέλω να σε βλέπω με τις ζαρτιέρες και το πούτσο σου ανάμεσα να κρέμεται. Φόρα τες και πέσε κάτω να γλείψεις.

Έτσι και έγινε, ο πατέρας μου έσκυψε τις σήκωσες, τις φόρεσε και πήγε αμέσως και έπεσε με τα μούτρα στην αλβανική ψωλή. Μύρισε πρώτα τα τριχωτά αρχίδια του Φαμπιούζ και ξεκίνησε ένα τρελό τσιμπούκι. Προσπαθούσε να χωρέσει μέχρι μέσα τη ψωλάρα που είχε μπροστά του μέχρι που κατάφερε να την φέρει μέχρι το λαρύγγι του. Ο Αλβανός έβγαλε μια κραυγή ηδονής και έπιασε δυνατά το κεφάλι του πατέρα και ξεκίνησε να του γαμάει άγρια το στόμα. ο πατέρας μου πνιγόταν κανονικά αλλά δεν έφερνε καμία αντίσταση στις ορέξεις του γαμιά του. Ο Φαμπιούζ τον είχε πιάσει με τις χερούκλες του από τον σβέρκο και τον λαιμό και έχωνε τη ψωλή του μέχρι τέρμα και ξανάβγαινε. Από τα μάτια του πατέρα μου έτρεχαν δάκρυα αλλά το τσιμπούκι δεν είχε τελειωμό. Ήταν μία ακόμα μορφή υποταγής του πατέρα μου προς τον άντρα που είχε εμφανώς το πάνω χέρι. Το βαθύ τσιμπούκι συνέχιζε αδιάκοπα μέχρι που ο αλβανός άρχισε να βογκάει δυνατά και να χύνει το καυτό σπέρμα του βαθιά στο λαρύγγι του πατέρα μου. Εκείνος το κατάπιε όλο και έκανε στο πλάι με το πρόσωπο του γεμάτο δάκρυα και σάλια.

-    Καύλα είσαι μωρή πουτάνα. Τώρα που άδειασα τα πρώτα έχεις να φας πολύ πούτσο. Ξεκώλιασμα άγριο.

-    Έτσι γουστάρω.

Απάντησε ο πατέρας μου μισοπνιγμένος ακόμα. Σηκώθηκαν και οι δύο και ο αλβανός έστησε τον πατέρα μου στα τέσσερα στον καναπέ και πραγματικά με μία κίνηση έχωσε την ψωλή του στη σούφρα του. Ο πατέρας μου γούρλωσε τα μάτια ουρλιάζοντας από το πόνο της ψωλής που τον έσκιζε. Ο Φαμπιούζ φαινόταν ότι γούσταρε πολύ να προκαλεί πόνο. Η ψωλή του πατέρα μου είδα αμέσως ότι έπεσε και έγινε για την ώρα απλά ένα άχρηστο αξεσουάρ. Κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια του και τις μαύρες ζαρτιέρες στάζοντας υγρά. Ακόμα και ξεκαύλωτος έδειχνε το μέγεθος που έφτανε σε πλήρη στύση. Τον σφυροκοπούσε για αρκετά λεπτά μέχρι να μπορέσει ο πατέρας μου να ξαναβρεί την ανάσα του και να χαθεί στην ηδονή που του προσέφερε η ατέλειωτη αλβανική ψωλή που ήταν βαθιά χωμένη στο κωλόμουνο του. Αυτή τη φορά δεν υπήρχε λόγος να κάνουν ησυχία όπως τότε στην αποθήκη και φώναζαν δυνατά και οι δύο. Ο Αλβανός μπινελίκωνε άγρια τον πατέρα μου σε έναν αχταρμά από ελληνικές και αλβανικές βρισιές. Ξαφνικά ο Φαμπιούζ πιάνει μια απ τις κάλτσες του και την χώνει στο στόμα του πατέρα μου. Φαινόταν ότι γούσταρε το απόλυτο ξεφτίλισμα και είχε ότι χρειαζόταν για να το πετύχει.

Η εικόνα που έβλεπα ήταν φοβερή, δύο τριχωτοί άντρακλες γαμιόντουσαν μπροστά μου αρρενωποί και γεροδεμένοι. Ο Αλβανός κολλημένος πισωκολλητά του πατέρα μου να μπαινοβγαίνει με δύναμη και ο πατέρας μου να κουνάει επιδέξια τον κώλο του. Ο πούτσος του αλβανού φαινόταν σκληρός και έτοιμος να εκραγεί και τα αρχίδια που κρέμονταν, σχεδόν χτυπούσαν με του πατέρα μου που χτυπούσαν δυνατά πέρα δώθε παρέα με τη ψωλάρα του που είχε ξανακαυλώσει κανονικά. Πραγματικά οπτικά ήταν σαν η μία ψωλή να είναι η συνέχεια της άλλης έτσι όπως το καυλί του Αλβανού χανόταν μέσα στη σούφρα του πατέρα μου. Εκείνη τη στιγμή και ενώ και οι δύο είχαν χαθεί στα μονοπάτια της ηδονής αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα να βγω μπροστά τους. Ο πατέρας μου ήταν στη μέση του απόλυτου ξεφτιλίσματος και ο αλβανός στη μέση της απόλυτης καύλας. Ενώ λοιπόν δεν ήξερα πραγματικά τι θα γίνει, γδύθηκα και μπήκα στο σαλόνι.

Συνεχίζεται...(Copyright protected OW ref: 89946)