Γνωριμία στο Intercity

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή και μου συνέβη πριν ένα μήνα περίπου.

Ταξίδευα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα με intercity (το αγαπημένο μου, αν και πανάκριβο). Ήταν μεσημεράκι μιας ιδιαίτερα ζεστής ημέρας και μόλις είχα βρει τη θέση μου. Κάθισα και σε λίγο ήρθε και έκατσε μια γριούλα δίπλα μου. Ξενέρωσα. Μετά από λίγο έρχεται ένας τύπος και παίρνει τη θέση της (όπου να ‘ναι είχε κάτσει η θείτσα).

Ήταν ψηλός, περίπου 1.80 (εγώ πιο ψηλός), καστανός, κοινωνικός με όμορφα μπλε μάτια. Δεν είχα διάθεση για κουβεντούλα και έτσι αυτός άρχισε να μιλάει μ’ έναν άλλο τύπο από την απέναντι θέση.

Δεν άργησε και πολύ, και αρχίσαμε και μαζί την κουβεντούλα (περί ανέμων και υδάτων). Παρατήρησα ότι πετούσε κοφτές ματιές στο πακέτο μου (φορούσα φόρμα και ένα t - shirt) το οποίο ήταν ψιλοερεθισμένο, πιθανώς λόγω της ζέστης.

Με την κουβέντα φτάσαμε και στην Αθήνα χωρίς να το καταλάβουμε.. Πήραμε μαζί το μετρό και όταν φτάσαμε στο σταθμό της Ομόνοιας, έπρεπε να χωρίσουν οι δρόμοι μας (αυτός έπρεπε να πάρει άλλο μετρό κι εγώ πήγαινα κέντρο). Πρότεινα να πάμε για καφέ (ήταν νωρίς το απόγευμα) και δέχτηκε μιας και δεν είχε κάποια δουλειά να κάνει.

Πήγαμε στο ξενοδοχείο που θα έμενα για να αφήσουμε τα πράγματα μας. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο, όπου ήπιαμε ένα χυμό και καθίσαμε για λίγο στο μπαλκόνι. Με την κουβέντα φτάσαμε και στα ερωτικά. Είχε πολύ καιρό να κάνει κάτι (με γυναίκα) μιας και ήταν χωρισμένος. Παρόμοια κατάσταση κι εγώ (με γυναίκα υποτίθεται), παρατήρησα ότι του είχε σηκωθεί (παρομοίως κι εμένα).

-    «Να τολμήσω να προτείνω κάτι;», μου λέει.

-    «Οι τολμηροί κερδίζουν…!», του απαντώ.

-    «Μιας και έχουμε και οι δύο καιρό να κάνουμε κάτι, είσαι να πάμε σε κανένα σινεμά με τσόντες;»

-    «Δεν μου αρέσουν τέτοια μέρη…» (γενικά βρωμάνε χύσια, και δεν είναι και ιδιαίτερα καθαρά).

-    «Τότε να πάω να πάρω κανένα dvd να δούμε εδώ…»

-    «Με μια λεπτομέρεια, ότι δεν έχουμε dvd στο ξενοδοχείο…», του λέω.

Τελικά πήρε ένα τσοντοπεριοδικό από ένα περίπτερο και ήρθε ξανά στο δωμάτιο. Καθίσαμε στο κρεβάτι και διαβάζαμε το περιοδικό. Με τα λίγα με τα πολλά, ανάψαμε και οι δύο. Άρχισε να μου χαϊδεύει το πακέτο λέγοντας:

-    «Είσαι να τα παίξουμε; Βλέπω έχεις καυλώσει όσο κι εγώ…!»

Δέχτηκα και τον άφησα να κάνει ότι ήθελε. Μου κατέβασε τη φόρμα και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω απ’ το εσώρουχο. Συγχρόνως του ξεκούμπωσα το τζιν και του κατέβασα το μποξεράκι. Ήταν ήδη έτοιμος. Το ίδιο κι εγώ.

Με το περιοδικό στα χέρια, άρχισε να μου τον τρίβει. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Είχε σκληρύνει πολύ, είχε διπλασιαστεί ο όγκος του. Ένα ωραίο καυλί που πολύ θα γούσταρα να το γλείψω. Έτσι όπως ήμασταν ξαπλωμένοι, βάζει το καυλί μου στο στόμα του και μου παίρνει μια καταπληκτική πίπα.

Είχαν ήδη αρχίσει να βγαίνουν προσπερματικά υγρά και πλησίαζα στην έκρηξη. Συγχρόνως με την πίπα, μου χάιδευε τα αρχίδια και αυτό με καύλωνε ακόμα πιο πολύ. Στο μεταξύ είχαμε γυρίσει στη στάση 69 όπου του έπαιρνα κι εγώ πίπα (αν και δε το συνηθίζω). Είχε ένα καταπληκτικό κορμί, όχι ιδιαίτερα γυμνασμένο αλλά αρκετά καλά γραμμωμένο, με όμορφους κοιλιακούς και γυμνασμένους γλουτούς.

Συγχρόνως του χάιδευα το κωλαράκι και έψαχνα να βρω τρόπο και δικαιολογία για την είσοδο μου από την πίσω πόρτα. Τελικά δεν χρειάστηκε. Όταν έφτασα στο απροχώρητο, τον έσπρωξα από το καυλί μου, και τον γύρισα μπρούμυτα με γρήγορες κινήσεις. Ίσα που προλάβαινα..

Με αστραπιαίες κινήσεις βάζω προφυλακτικό (πάντα έχω ένα στη τσέπη μου) και κάνω την πρώτη απόπειρα να μπω στο κωλαράκι του. Η τρυπούλα του πανέμορφη και πολύ καυλωτική. Ο καθένας μας θα ‘θελε να μπει εκεί μέσα.

Αντέδρασε, δεν ήθελε και προσπαθούσε να το αποφύγει. Του είπα:

-    «Μην ανησυχείς, το έχω ξανακάνει. Ξέρω τι κάνω, δεν θα πονέσεις…», και συνέχισα την προσπάθεια.

Με αργές κινήσεις μπήκα όλος μέσα με αρκετό κόπο, μιας και ο τύπος ήταν πολύ στενός (πιθανώς παρθένος από πίσω). Άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά και σταθερά μέχρι που έχυσα πάνω στο κωλαράκι του. Η ατελείωτη καύλα.

Μετά από λίγο ήρθε η σειρά του να χύσει. Άρχισα να του τον παίζω… είχε σκληρύνει κι άλλο, είχε γίνει πέτρα μέχρι που έχυσε πάνω στο στομάχι του.

Ριπές από χύσια εκτινάχθηκαν σε μεγάλο ύψος από το καυλί του για να προσγειωθούν στο στομάχι του. Μιλάμε για πολύ υλικό, ακριβώς όπως κι εγώ που μετά βίας πρόλαβα να βγάλω το προφυλακτικό για να χύσω πάνω του.

Δε ξέρω αν του άρεσε που του τον έσπρωξα από πίσω, αλλά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ (ειδικά η… δυσκολία διείσδυσης).

Μετά από λίγη ώρα έφυγε για το σπίτι του. Ανταλλάξαμε κινητά και είπαμε να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή όταν βολέψει.

Αυτό θα πει κα(υλο) καλοκαίρι τελικά!!!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")