Παιχνίδια στο στρατό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Κάποια μέρα στο στρατό, στην προπαίδευση, κλεισμένοι καλά για σαράντα ημέρες, είδα κάποιους φαντάρους να χουφτώνονται και να παίζουν μεταξύ τους. Οι φαντασιώσεις στο μυαλό μου πήγαιναν και έρχονταν και μετά από πάλεμα του μυαλού, έκανα παρέα και με τον ένα από αυτούς που χουφτώνονταν, ονόματι Γιώργος από Αίγιο. Αποφάσισα ένα βράδυ να τον χουφτώσω όπως έκανε και με τους άλλους. Άρχισα λοιπόν να του τρίβω τα πόδια και φτάνοντας στο επίμαχο σημείο και μου λέει:

-    «Όχι έτσι, καλύτερα από μέσα από το παντελόνι».

Δεν χάνω στιγμή και το χέρι μου αρχίζει και διεισδύει μέσα από το παντελόνι του και τι αντικρίζω; Ένα πελώριο πράγμα σε πλήρη καύλα και αναδυόταν μέσα από το παντελόνι μια πουτσίλα μαζί με βαρβατίλα. Μετά από πέντε λεπτά χαϊδέματος μου λέει:

-    «Πάω να κάνω ένα ντους».

Στη συνέχεια αυτός έφυγε κι εγώ έπρεπε να πάω για βάρδια τέσσερις ώρες στον Μπαλάσκα για όσους ξέρουν από ναυτικό. Γυρνάω από την βάρδια στις δώδεκα το βράδυ για να ξαπλώσω. Όλοι οι υπόλοιποι στον θάλαμο κοιμόντουσαν και βλέπω τον Γιώργο ξύπνιο στο κρεβάτι του ξαπλωμένο, ξεσκέπαστο και να με κοιτάζει. Δεν χάνω στιγμή, πάω κοντά του και του λέω:

-    «Κάτι είχαμε αφήσει στη μέση το απογευματάκι…»

-    «Για αυτό πήγα και πλύθηκα, για να συνεχίσουμε τώρα που οι άλλοι κοιμούνται…» μου απαντάει.

Αρχίζω να του χαϊδεύω τα τριχωτά πόδια και να ανεβαίνω προς τα πάνω. Φτάνω στο σλιπάκι του, του χαϊδεύω τον πελώριο πούτσο του, βγάζω το σλιπάκι του και αρχίζει και πετιέται έξω με μανία, καυλωμένος και αναμμένος ενώ ο Γιώργος βρισκόταν σε παραλήρημα μόνο από τα χάδια και άρχισε να μου λέει:

-    «Πάρτον σε παρακαλώ…»

Εγώ, μη χάνοντας λεπτό, τον παίρνω στο στόμα μου. Αρχίζω τα γλυψίματα μέχρι τα αρχίδια του και μετά από μόλις πέντε λεπτά αισθάνομαι ένα ποταμό να χύνει και να βρίσκεται ήδη στον παράδεισο. Υπόψη ότι κι εγώ εντωμεταξύ έχυνα επάνω στο σεντόνι του κρεβατιού του.

Μετά από αυτό ακούσαμε ένα θόρυβο από τον θάλαμο και σταματήσαμε. Το τι έγινε όμως τις επόμενες ημέρες θα σας το πω στο δεύτερο μέρος της ιστορίας μου, γιατί τώρα βιάζομαι. Ένα μόνο έχω να συμπληρώσω: ότι να είναι καλά όπου κι αν βρίσκεται ο «Κ» Γιώργος, γιατί έχω να τον δω πολλά χρόνια.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")