Έκανα αυτό που φαντασιωνόμουν (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από LordPhoenix
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Έκανα αυτό που φαντασιωνόμουν

Αφού τέλειωσε, πήγε έκανε ένα ντουζάκι και ήρθε ξάπλωσε. Άραξα κι εγώ στο κρεβάτι. Δεν έκανα κίνηση να πλυθώ ή κάτι τέτοιο, τα 'χα μέσα στον κώλο μου. Η κουβέντα πήγε στο αν σ' άρεσε κλπ.

-    Λοιπόν; Τον ρώτησα.

-    Ανακούφιση ρε φιλαράκι! Απάντησε και συνέχισε. Μια χαρά κωλί είχες καυλιάρη μου!

Δεν του πα κάτι, απλά χαμογέλασα και στο μυαλό μου "έτρεχε" ήδη η 2η επανάληψη, αλλά οκ, ας πάρουμε και καμιά ανάσα. Χαζεύαμε στην TV κάνα δύο άκυρα που 'χε, ήπιαμε άλλη μια βότκα και σιγά-σιγά άρχισα να τον χουφτώνω πάλι έτσι όπως έβλεπε τηλεόραση. Για μια στιγμή, σηκώθηκε, έβαλε μουσική από το YouTube κάτι βουλγάρικα τραγούδια τύπου βαλκανικά, sorry δεν ξέρω πως να τα περιγράψω ακριβώς ( άσχετο αλλά τρελά μουνιά οι τραγουδιάρες Βουλγάρες) και ήρθε ξάπλωσε. Αυτή τη φορά η όποια αμηχανία είχε χαθεί και η πούτσα του πήρε τα πάνω της για τα καλά. Ο τύπος δεν κρατιόταν για δεύτερο γύρο. Γυρίσαμε όπως ήμασταν ξαπλωμένοι ο ένας πρόσωπο στον άλλον και αρχίσαμε τα χουφτώματα. Του χούφτωνα και μου χούφτωνε τον κώλο, κάποια φιλιά και χάδια στο σώμα κυρίως, αλλά ναι, δεν μου έβγαιναν αυτά. Καλά είναι… αλλά αυτό που καταλάβαινα για την πάρτη μου ήταν πως στο σεξάκι μεταξύ αντρών, εμένα μ ένοιαζε μόνο η πράξη και μάλλον και το μέγεθος, όλα τ' άλλα δεν με τρελαίνανε κιόλας αλλά anyway.

Έτσι λοιπόν όπως χουφτωνόμασταν ο ένας αντίκρυ στον άλλον, πήγα πιο χαμηλά και τον πήρα στο στόμα ενώ του έπιανα τα κωλομέρια και έδινα εγώ το ρυθμό. Του βαλα κωλοδάχτυλο κι εγώ, ενώ τον είχα στο στόμα μου και άρχισα κι εγω να του "γαμάω" τον κώλο. Είχε ωραίο κώλο. Ήταν γενικά ξυρισμένος σε όλο του το σώμα και στον κώλο του πράγμα που μου χε κάνει εντύπωση από το πρώτο μας γαμήσι (εγώ πάλι την έχω την τρίχα μου, normal ρε παιδί μου). Μούγκρισε , του άρεσε ο συνδυασμός πίπα/δάχτυλο και άρχισε και αυτός να κουνιέται στο ρυθμό μου. Δεν ήθελα όμως να τελειώσει έτσι γρήγορα, ήταν η δεύτερη φορά άλλωστε που πάντα κρατάει παραπάνω κι εγώ ήθελα πούτσο στον κώλο μου για παραπάνω ώρα. Έτσι δεν τον τρόμπαρα για παραπάνω από κάνα δύο λεπτά και στήθηκα μπρούμυτα με τα πόδια ανοιχτά, έβαλα τα χέρια μου και άνοιξα τα κωλομέρια μου όσο δεν πήγαινε. Δεν έχασε χρόνο, ήρθε από πάνω μου, με καβάλησε και άρχισε να τρίβει το καυλί του στην κωλοχαράδρα μου, να μου ρίχνει σκαμπίλια και να μου χουφτώνει άγρια τον κώλο.

-    Θα σε σκίσω, θα σου ανοίξω την κωλάρα όσο δεν πάει καργιόλη!

-    Έτσι σε θέλω! Δωσ' τον μου άγρια παλιόπουστα!

Έτσι και έκανε. Μου έφτυσε την κωλοτρυπίδα και όπως ήταν από πάνω μου με μένα μπρούμυτα, μπήκε με τη μια όλος μέσα. Ο κώλος μου τον πήρε άνετα, το προηγούμενο γαμήσι, τα χύσια και το σάλιο του έκαναν το καυλί του να γλιστρήσει με τη μια μέσα μου και να γεμίσει και πάλι το κωλάντερα μου. Στεκόταν στηριγμένος στα χέρια του και με γαμούσε παθιασμένα. Έκλεισα τα μάτια και απολάμβανα το γαμήσι μου, την πούτσα να οργώνει τον κώλο μου και να μου χαρίζει καύλες. Είχα χαλαρώσει και απλά βογκούσα λίγο. Άκουγα την ανάσα του, τ' αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομέρια μου ενώ ο γαμιάς μου, μου τον έδινε δυνατά, όλο μέσα και αρκετά γρήγορα ενώ που και που μ' έβριζε. Ξαφνικά σταμάτησε, με τράβηξε στην άκρη του κρεβατιού και μου σήκωσε τα μπούτια πάνω.

-    Έτσι θα σου γαμήσω τον κώλο τώρα καύλα μου.

Ο κώλος μου ήταν στημένος και ανοιχτός, ανοιχτός αρκετά μάλιστα ώστε να νοιώθω το άνοιγμα. Μου τον έχωσε ενώ αυτός ήταν όρθιος και ταυτόχρονα μου κρατούσε τα πόδια ψηλά. Άρχισε να με καρφώνει αργά, αλλά με δύναμη, όπως πάντα όλο έξω και μετά όλο μέσα, ενώ κλασικά, τα' αρχίδια του χτυπούσαν στον κώλο μου. Την είχε καταβρεί πλέον. Το ίδιο κι εγώ! Ο τύπος μου γλένταγε κανονικά τον κώλο, με ξεκώλιαζε κι εγώ απλά πότε βογκούσα και πότε έκλεινα τα μάτια και με μορφασμούς στο πρόσωπο απολάμβανα το γαμήσι μου. Θα κόντευε κάνα 10λεπτο και άρχισε να κουράζεται. Λογικό είναι σκέφτηκα, έτσι για να τον ξεκουράσω και να κερδίσω και λίγο χρόνο ακόμα για γαμήσι του 'πα ν' αλλάξουμε στάση. Τον καβάλησα εγώ. Μ' ένα βαθύ κάθισμα τον πήρα όλο μέσα μου. Κρατήθηκα με τα χέρια μου στο κάτω μέρος του κρεβατιού πράγμα που μου έδινε τη δυνατότητα να ανεβοκατεβαίνω χωρίς πολύ κόπο και να ελέγχω εγώ το ρυθμό.

Με την πλάτη γυρισμένη πλέον στο γαμιά μου άρχισα ν' ανεβοκατεβαίνω με μέτρια ταχύτητα, ενώ φρόντιζα να τον βγάζω σχεδόν όλον και να τον παίρνω πάλι μέσα μου μέχρι τέλους. Γαμιόμουν με φόντο τα Βουλγαροτράγουδα, που ναι μεν δεν καταλάβαινα γρι, είχαν όμως καλό ρυθμό για τη περίσταση και πολλές φορές ακολουθούσα το δικό τους ρυθμό. Γύρισα λίγο το κεφάλι να τον δω. Αυτός είχε αράξει, είχε βάλει τα χέρια πίσω από το κεφάλι του είχε κλείσει τα μάτια απολάμβανε το γαμήσι. Μετά από 3-4 λεπτά άρχισα κι εγώ να κουράζομαι και είπα να τα δώσω όλα. Άρχισα να επιταχύνω, ο ρυθμός μου έγινε σαφώς πιο γρήγορος, βασικά χοροπηδούσα σαν τρελός πάνω στο καυλί του. Η πούτσα του έβρισκε τα τοιχώματα του κώλου μου και μ' είχε καυλώσει. Στο δωμάτιο αντηχούσε ο χαρακτηριστικός ήχος… "νταπ" "νταπ" "νταπ" από το γαμήσι , τα βογκητά του γαμιά μου, τα βουλγαροτράγουδα, εγώ, ήμουν σε μια φάση κοντά στην έκσταση, είχα καυλώσει τέντα, βαριανάσαινα, τα μάτια μου είχαν βαρύνει, ενώ πλέον γαμιόμουν τόσο γρήγορα που πραγματικά ξεκωλιαζόμουν.

Ούτε αυτός άντεξε, άρχισε να φωνάζει όλο και παραπάνω μέχρι που δεν κρατήθηκε άλλο και άρχισε να φωνάζει:

-    Χύνω πουσταρά, χύνω καργιόλη, παρ' τα…

και κάπου εκεί ένοιωσα τα χύσια του για δεύτερη φορά να ψεκάζουν το κωλάντερα μου. Συνέχισα να είμαι πάνω στο καυλί του, ο κώλος μου καιγόταν, η πούτσα μου ήταν κάγκελο και τότε όπως ήμουν καβάλα με την πούτσα στον κώλο ακόμα, άρχισα να παίζω το καυλί μου σαν τρελός! Δεν άργησα καθόλου να χύσω (τα έκανα όλα πουτάνα βασικά), μετά ξεκαβάλησα και πήγα να πλυθώ πλέον. Αυτός είχε μείνει εκεί στο κρεβάτι ξαπλωμένος να κοιτάει το ταβάνι κουρασμένος και ευχαριστημένος παράλληλα. Βγήκα, καθίσαμε για λίγο, δεν είπαμε και κάτι το ιδιαίτερο, έφυγα, μη μας πετύχαινε και ο αδερφός του, με το ένα και με το άλλο είχε και περάσει η ώρα και κάπως έτσι τέλειωσε η πρώτη μου τέτοιου είδους επαφή. Με αυτόν ξαναβρεθήκαμε, παίξανε και αλλαξοκωλιές και μετά όπως συνήθως γίνεται μετά από τέτοια σκηνικά, λίγο-λίγο χαθήκαμε.

Αυτά!(Copyright protected OW ref: 89019)