Ο πρώτος ήταν νταλικέρης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Σήμερα είμαι 22 χρονών και ζω στην Ελλάδα, αλλά τότε την πρώτη φορά μου με έναν άνδρα ήμουν 19 και ζούσα στην Αμερική στο Σικάγο. Από μικρός που θυμόμουν τον εαυτό μου ήθελα να πάω στο Λας Βέγκας αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Είχα όμως πάρει την απόφαση μου ότι μια μέρα θα πάω ότι και αν γίνει. Έτσι και έγινε.

Έμενα με την θεια μου αφού γονείς δεν έχω, τους έχω χάσει, και της είπα ότι θα πάω διακοπές δέκα μέρες. Ούτε που θα πάω ούτε τίποτα. Και έτσι ξεκίνησα με 200 δολάρια όλα κι όλα στην τσέπη, για να πάω στο Βέγκας.

Στην αρχή πήρα λεωφορείο που με έβγαλε κάποια μίλια και κάποιες πολιτείες μακρύτερα αλλά από εκεί και μετά ήθελα να γλιτώσω κάποια χρήματα και έτσι αποφάσισα να κάνω οτοστόπ. Έτσι κι αφού ήμουν σε κάποιο εστιατόριο του δρόμου και έτρωγα κι αφού ρώτησα αν πάει κανείς προς τα δυτικά, βρέθηκε ένας κύριος, νταλικέρης, και μου είπε να πάω μαζί του γιατί πάει στα δυτικά.

Αμέσως φυσικά δεν έχασα ευκαιρία αφού θα γλίτωνα αρκετά χρήματα. Στο δρόμο πιάσαμε κουβέντα και μου έλεγε διάφορα για τη ζωή του κι εγώ για μένα και κάθε τόσο γελάγαμε. Σε μια φάση μπήκε σε μια αλάνα και μου είπε να με μάθει να οδηγώ νταλίκα κι εγώ συμφώνησα.

Μου είπε όμως ότι επειδή είναι επικίνδυνα να κάτσω στα πόδια του να ελέγχει κι αυτός την κατάσταση. Είπα εντάξει και πήγα και έκατσα και άρχισα να προσπαθώ να οδηγώ το θηρίο-νταλίκα. Φυσικά δεν μπορούσα και έπεσε πολύ γέλιο αλλά αυτός μου έδειχνε -και καλά. Από την αρχή βέβαια ένιωθα κάτι σκληρό από κάτω μου αλλά μου άρεσε η αίσθηση, δεν είχα πρόβλημα. Ήταν ωραίο να νιώθω ότι για μένα ήταν σκληρός αυτός ο αρρενωπός νταλικέρης.

Και όλο και με έπιανε δεξιά και αριστερά για να μου δείξει πως οδηγάνε και διάφορα τέτοια, ώσπου έσβησε την μηχανή για να κρυώσει όπως μου είπε. Αλλά δεν σηκώθηκα από τα πόδια του αφού μου είπε να κάτσω γιατί είχε πλάκα. Και τότε με γύρισε και άρχισε να μου φιλάει το λαιμό ρουφηχτά κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και ούτε και ήθελα να κάνω τίποτα, γιατί μου άρεσε.

Τότε μου πρότεινε να πάμε στην καμπίνα της νταλίκας να παίξουμε, όπως είπε, και είπα: «Οκ, πάμε». Εκεί μέσα κυριολεκτικά ξέχασα ποιος είμαι και που πάω. Αφού με έγδυσε και γδύθηκε κι αυτός, με έβαλε ανάσκελα και ανέβηκε από πάνω μου σαν να ήμουν κορίτσι κι αυτός αγόρι και άρχισε να με φιλάει και να μου πιπιλάει το λαιμό. Την ίδια στιγμή ένιωθα το καυλί του ανάμεσα στα σκέλια μου να χτυπάει τα αρχιδάκια μου και την κωλότρυπα μου, προσπαθώντας να μπει μέσα.

Κόντευα να πεθάνω από την καύλα. Ένιωθα κυριολεκτικά κοριτσόπουλο που του κάνουν έρωτα. Αυτός μου έλεγε γλυκόλογα και με έλεγε κορίτσι του και διάφορα τέτοια κι εγώ έλιωνα για χάρη του. Παρακαλούσα επιτέλους να μπει μέσα μου να νιώσω σαν θηλυκό.

Όταν τελικά τα κατάφερε και μπήκε μέσα μου, κόντεψα να μείνω από καρδιά. Πέταγα στα σύννεφα και μετά από λίγα λεπτά έχυσα χωρίς καν να μου ακουμπήσει το τσουτσουνάκι μου. Κι αυτός συνέχιζε να με τρυπάει από πίσω μέχρι που ένιωσα ένα συναίσθημα φοβερό και σαν καινούριο οργασμό… ένιωθα ότι έχυνα από πίσω… από την μικρή μου τρύπα.

Ανοιγόκλεινε η τρύπα μου κι εγώ σπαρτάραγα. Ταυτόχρονα έχυσε κι αυτός μέσα μου και εκεί ένιωσα εντελώς σαν γυναίκα όταν μου είπε για να με πειράξει:

-    «Μακάρι να σε αφήσω έγκυο κοριτσάρα μου...»

Κοιμηθήκαμε ένα τρίωρο αγκαλιά μέσα στον ιδρώτα και όταν ξύπνησα είχα το πέος του μέσα στο στόμα μου και κόντεψα να πνιγώ...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")