Ο θείος μου η πουτάνα

Δημοσιεύθηκε από Lakwnikos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (3 Votes)
Με λένε Σταύρο και αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές ιστορίες που πρόκειται να ακολουθήσουν. Να αναφέρω ότι είμαι 23, 1.81 και 90 κιλά, γυμνασμένος και με έναν υπέροχο κώλο που, όπως μου λένε όλοι, είναι απίστευτος. Να τονίσω ότι είμαι τοπ και μου αρέσουν οι ώριμοι άντρες. Όπως σε κάθε τυπική ελληνική οικογένεια έτσι και στην δική μου υπάρχει εκείνος ο θείος ο οποίος έχει πατήσει πλέον τα 50, είναι ανύπαντρος και έχει κατά καιρούς σχέσεις με κάτι τσόκαρα. Ο θείος μου ο Α. λοιπόν, μολονότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο, εκπέμπει έναν ερωτισμό που κολάζει τους πάντες. Γύρω στο 1.83, στα 95 κιλά περίπου, έχει μια υπέροχη τριχωτή κοιλιά και απίστευτα φαρδιές πλάτες. Να προσθέσω ότι είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια και ότι περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Έτσι κάθε καλοκαίρι μετακομίζαμε για τρεις μήνες στο σπίτι της γιαγιάς μου στο χωριό.

Το καλοκαίρι του 2010, λοιπόν, ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για πανελλήνιες και χρειαζόμουν ίντερνετ για να διαβάζω άρθρα για την έκθεση. Ο θείος μου, επειδή εκείνη την περίοδο είχε χοντρές μπίζνες, έπρεπε να είναι σε επαφή με τους συνεργάτες του, επομένως είχε βάλει νετ στο γραφείου του, το οποίο ήταν περίπου είκοσι μέτρα μακριά από το σπίτι. Εκεί περνούσε ατελείωτες ώρες. Κι εγώ ο ίδιος περνούσα χρόνο στο γραφείο του, πρώτον επειδή τον γούσταρα, δεύτερον επειδή έπρεπε να διαβάσω και τρίτον επειδή έβλεπα και καμία τσόντα όποτε ήξερα ότι δεν υπήρχε κίνδυνος να με πιάσει. Ένα μεσημέρι, μου λέει ο αδερφός μου ότι το φαγητό είναι έτοιμο και να πάω να φωνάξω τον θείο μου να φάμε όλοι μαζί. Πηγαίνοντας να τον φωνάξω μου ήρθε η ιδέα να πάω από την πίσω μεριά και να τον πάρω μάτι από το παράθυρο να δουλεύει. Αυτό με καύλωνε πάντα και το έκανα αρκετά συχνά. Ωστόσο, εκείνη την ημέρα, ο θείος μου δε δούλευε. Αντιθέτως, είχε κατεβάσει το παντελόνι, φορώντας ωστόσο το πουκάμισο και είχε βγάλει έξω τον πούτσο του και τον έπαιζε, βλέποντας αντρικές τσόντες με ντάντυς να πηδάνε εικοσάχρονα.

Μόλις κατάλαβα τι έβλεπε συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει μαλακία. Είχα ξεχάσει να καθαρίσω το ιστορικό από το προηγούμενο βράδυ. Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν ήθελα να γίνει καμία ηλιθιότητα και έτσι πήγα γοργά στην κεντρική είσοδο, χτυπώντας το κουδούνι χωρίς να κάνω κίνηση να ανοίξω την πόρτα. Ο θείος μου, μου είπε να μπω, αλλά απλά εγώ του είπα ένα ξερό «έλα να φάμε». Στο τραπέζι με κοιτούσε περίεργα αλλά εγώ έκανα τον ανήξερο. Είμαι καλός υποκριτής και αυτό με έχει σώσει σε πολλές άβολες περιπτώσεις. Το καλοκαίρι περνούσε, αλλά εγώ δεν έκανα κίνηση και το έπαιζα κουλ. Δεν ήθελα να δώσω και άλλες υποψίες ότι μου αρέσουν οι άντρες, επειδή επίσης εκείνο τον καιρό είχα κοπέλα και είχε έρθει να με δει για μια εβδομάδα. Το έπαιζα αρσενικό βαρύ, μολονότι ήταν γελοίο γιατί ο θείος μου είχε καταλάβει τα πάντα. Πολλές φορές μου πετούσε υπονοούμενα του τύπου «αχ καλέ» και «τι μας λες χρυσό μου», ενώ δεν έχανε ευκαιρία να βγάζει τον πούτσο του έξω και να κατουράει μπροστά μου κάθε φορά που θα πηγαίναμε στο βουνό. Το μοιραίο έπρεπε να γίνει.

Ο άλλος μου ο θείος είχε καλέσει κάτι οικογενειακούς φίλους για διακοπές στο πατρικό μας (δηλ το σπίτι της γιαγιάς μου) και έτσι έπρεπε να μετακομίσω από το δωμάτιο μου, χάριν ευγενείας και να πάω να κοιμηθώ στο διαμέρισμα του θείου μου. Αυτό θα κρατούσε για μια εβδομάδα. Είχε πάει 01.00 και εγώ ήμουν στο κομπιούτερ και διάβαζα, όταν ακούω τον θείο μου να μου λέει…

-    φτάνει, θα το κάψεις, έλα να τα πούμε βρε.

Εγώ εκεί είπα ότι αυτή είναι η ευκαιρία μου. Έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε για διάφορα, μέχρι που μου κάνει…

-    η γκόμενά σου ξέρει ότι γαμιέσαι με άντρες;

Εγώ περίμενα την ερώτηση και του κάνω…

-    όχι, επειδή τη γαμάω καλά και δεν έχει πάρει είδηση.

Εκεί λίγο πάγωσε ο θείος μου και μου απαντάει χαμογελώντας μετά από λίγο…

-    γαμάς καλά δηλαδή. Τον έχεις και μεγάλο να φανταστώ. Κάτι είχα καταλάβει. Αλλά, έλεγα δε θα μοιάσει κανείς από τα ανίψια μου στο θείο του. Να που μου έμοιασες εσύ, όμως.

Σάστισα επειδή νόμιζα ότι εννοούσε ότι και καλά είμαι καλός γαμιάς. Αλλά δεν εννοούσε αυτό.

-    Θείε τι εννοείς;…

τον ρωτάω Και μου αποκρίνεται…

-    γιατί νομίζεις ότι φέρνω γκόμενες σπίτι συνέχεια; Νομίζεις ότι τις πηδάω; Βιτρίνα τις έχω και τις πληρώνω. Αφού όλες είναι μετανάστριες. Έχω φέρει ποτέ καμία της προκοπής; Γιατί νομίζεις είναι αυτό; Επειδή όπως και σε εσένα, μου αρέσει το καυλί. Αλλά να είναι από νέο, όχι σαν αυτούς τους κωλόγερους που έβαζες να δεις. Να ξέρεις ότι έχεις γίνει ωραίος άντρας. Και σε αγαπάω σαν μαλάκας. Εγώ παιδιά δεν έχω, αλλά εσύ είσαι κάτι περισσότερο από ανιψιός. Ξέρεις τι χαρά μου έδωσες όταν βρήκα τις τσόντες; Νόμιζα ότι ήσουν από αυτούς τους βλάκες που κράζουν τις αδερφές, επειδή έχεις και γκόμενα και είσαι και αρρενωπός.

Εγώ είχα μείνει ασβεστόλιθος. Δεν πίστευα τι άκουγα. Και συνεχίζει.

-    Σε παρακαλώ πες μου ότι έχεις μείνει μόνο στις τσόντες και ότι δεν έχεις πηδηχτεί με κανέναν. Θα ήθελα να είμαι εγώ ο πρώτος σου. Η τρύπα μου θέλω να είναι η πρώτη που δοκιμάζεις.

Εγώ εκεί κόλλησα ακόμη πιο πολύ, αλλά επίσης καύλωσα. Ο θείος μου όχι μόνο ήταν αδερφή, αλλά τον έπαιρνε κιόλας. Είχα καυλώσει κι αυτό φαινόταν. Βλέποντας αυτό μου κάνει:

-    Ανιψιέ θες να κάνουμε έρωτα μαζί;

και εγώ είπα…

-    Σαφώς!

Ήταν πολύ τρυφερός, δεν το πίστευα. Το γουρούνι που ήξερα σαν θείο μου, είχε μεταλλαχθεί στον πιο γλυκό άνθρωπο που είχα δει. Και ήταν ιδανικό, επειδή ήταν ο πρώτος μου. Έτσι, ξεκίνησε να με γλείφει στο λαιμό, και να κατεβαίνει κάτω, γλείφοντας τους κοιλιακούς μου. Μου κατέβασε το σορτς και πήρε στο στόμα του τον πούτσο μου. Τον έχω σχετικά φυσιολογικό, στα 17 εκατοστά, αλλά πολύ χοντρό. Δεν πίστευα αυτό που γινόταν. Το πρότυπό μου, μου έπαιρνε τσιμπούκι. Και έπαιρνε το καλύτερο που μου είχαν κάνει. Μετά από λίγο σηκώνεται και με ρωτάει:

-    Η δικιά σου τα καταπίνει;…

και του κάνω…

-    όχι ποτέ.

Μάλλον του έδωσα τη σωστή απάντηση, επειδή αμέσως ξεκίνησε να μου τον γλείφει σα λυσσασμένος. Ε δεν άντεξα και φωνάζοντας δυνατά «χύνω» του ρίχνω το μεγαλύτερο χύσιμο που είχα ρίξει μέχρι τότε. Αυτός πήρε μερικά στο στόμα του, μουγκρίζοντας σαν πουτάνα και τα υπόλοιπα τα έριξε στην τριχωτή του μάπα. Έβγαλα ένα τεράστιο απωθημένο από μέσα μου, ίσως και με κακία. Τον είχα χύσει στην μούρη και αυτός καύλωνε. Τότε του λέω:

-    Πάμε να πλυθείς και να σε γαμήσω. Ελπίζω να μην πηδιέσαι με ότι βρεις και ότι είσαι καθαρός. Αλήθεια, ποιός σε γαμάει εδω πέρα;…

τον ρωτάω και μου απαντάει…

-    όποιος μου δείξει ότι θέλει έναν ώριμο να του καβαλάει τον πούτσο.

Εκεί εγώ σάστισα επειδή ήθελα να τον πάρω ακάποτα, αλλά σκεφτόμουν τι σκίσιμο θα έχει φάει από τουρίστες και από τους συναδέλφους του - οι οποίοι ήταν το πολύ 30 ετών, τουλάχιστον όσους είχα δει. Τώρα όλα έβγαζαν νόημα. Αποφάσισα ότι θα τον έπαιρνα ακάποτα, κάτι σαφώς που δεν ξαναέκανα ποτέ μέχρι που γνώρισα το σημερινό μου γκόμενο, με τον οποίο κάνουμε το απόλυτο σεξ. Θα γράψω ιστορίες και για αυτόν. Ο θείος μου με διαβεβαίωσε ότι ήταν καθαρός. Έτσι αφού μπήκαμε και οι δύο στο μπάνιο ξεκινήσαμε πάλι τα φιλιά. Ο θείος μου, μου κάνει…

-    δεν έχω χύσει ακόμη, επομένως περιμένω το παλούκι σου να με κάνει να χύσω χωρίς να ακουμπήσω τον πούτσο μου.

Εγώ εκεί καύλωσα τόσο πολύ που του τον έχωσα με όσο περισσότερη δύναμη είχα. Ο κώλος του ήταν σχετικά ανοιχτός - τότε δεν το κατάλαβα επειδή δεν είχα εμπειρία, αλλά τώρα που το σκέφτομαι ίσως και να τον είχε φάει το πρωί πριν από εμένα. Τον πηδούσα και μου έλεγε ότι ένιωθε πως αυτό που κάνουμε είναι το σωστό, ότι θα το κάνουμε κάθε μέρα και ότι θα σταματήσει να είναι πουτάνα για τους άλλους, αρκεί να το ζητήσω. Μου έλεγε ότι ήταν τσόκαρα και ότι αν και πρωτάρης τον γαμούσα καλύτερα από κάτι άλλους που τον γαμούσαν μέχρι τότε. Τέτοια διάφορα έλεγε, μέχρι που ξεκίνησε να κάνει σπασμούς και να βγάζει έντονα βογγητά. Έτσι όπως τον έπαιρνα στα όρθια στο ντους, μπορούσα να δω τη φάτσα του να αποτελεί τον ορισμό της ηδονής. Αυτή η εικόνα με έκανε να ξεκινάω να χύνω και με το πρώτο σπέρμα ακούω τον θείο μου να φωνάζει…

-    χύνω, χύσε μέσα μου, ναι σε θέλω, χύνω…

και έβγαζε την μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος που έχω δει μέχρι σήμερα, άσπρα και πηχτά. Μόλις τελειώσαμε και βγήκα από μέσα του είδα το πρώτο σπέρμα να βγαίνει και να ξεπλένεται από το ντους. Γύρισε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο λέγοντάς μου «σε αγαπώ». Μείναμε μαζί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και κατά καιρούς μου έπαιρνε πίπες όποτε συναντιόμαστε. Ωστόσο την κοπέλα μου δεν την χώρισα για πολύ καιρό μετά από αυτό το συμβάν. Έπρεπε να γνωρίσω το Ν για να κάνω το παραπάνω βήμα. Για το Ν θα σας πω σε άλλες ιστορίες. Χωρίς τη συνεισφορά του θείου μου ποτέ δεν θα είχα πει στον εαυτό μου ότι όντως γουστάρω να γαμάω ώριμους άντρες, είτε παντρεμένους, είτε όχι.(Copyright protected OW ref: 88856)