Με το γείτονα, μια μέρα πριν το γάμο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (6 Votes)
Ο Θανάσης είναι 30 χρονών, δέκα χρόνια μεγαλύτερος μου, κλασικός χωριάτης και είναι αγρότης, με σφιχτό σώμα λόγω της δουλείας του. Από παιδί τον θαύμαζα χωρίς να ξέρω τότε ότι μου αρέσουν οι άνδρες. Τα δωμάτια μας είναι απέναντι και μένουμε σε μονοκατοικίες, έτσι υπήρξαν αμέτρητες φορές που τον είδα γυμνό σαν σκιά πίσω από την κουρτίνα, αλλά και χωρίς κουρτίνα. Συνήθιζε να κυκλοφορεί γυμνός, καθώς έμενε μόνος του στο σπίτι, ήταν ορφανός και οι παππούδες είχαν ξεχωριστό σπίτι από δίπλα.

Σαν έφηβος κι αυτός τραβούσε μαλάκια στο κρεβάτι του, είτε πρωινές καύλες και τα καλοκαίρια έβγαινε έξω στο μπαλκόνι με ένα τεράστιο πούτσο που κόντευε να σκίσει το μποξεράκι του. Συνήθιζε να μαρκάρει την περιοχή του κατουρώντας το φράχτη που χώριζε τα οικόπεδα μας. Για πολλά χρόνια δεν έγινε τίποτα περισσότερο πέρα από το μπανιστήρι και τις μαλακιές που τραβούσα για χάρη του, μέχρι φέτος το καλοκαίρι. Τον Αύγουστο που μας πέρασε παντρεύτηκε. Αυτό υπήρξε η αφορμή να με καλέσει σπίτι του μαζί με μερικούς φίλους και γνωστούς για ένα μικρό γλέντι παραμονή του γάμου.

Μόλις έφυγαν οι υπόλοιποι έμεινα εγώ να τον βοηθήσω να μαζέψουμε ότι είχε περισσέψει, σχολιάζοντας πως από το πάρτι έλλειπαν οι γυναίκες.

-    Τι περίμενες μικρέ, μου λέει, ήθελες να φέρω πουτάνες να γαμήσεις; Αυτά δε γίνονται εδώ. Ρίξε ένα κατούρημα να ξεκαυλώσεις , το ποτό φέρνει σηκωμάρες.

-    Όχι, απλά λέω πως δεν κάλεσες καμία γυναίκα, ήμασταν μόνο άντρες.

-    Νομίζεις, ψιθύρισε.

-    Τι είπες δεν άκουσα.

-    Δεν ήμασταν μόνο άντρες, μεταξύ μας υπήρχε και μια ξεκωλιάρα, την ξέσκισα αμέτρητες φορές.

-    Ποιος;

-    Ο Γιάννης!

-    Δεν του φαίνεται, πας και με άνδρες; Με τέτοιο πούτσο που έχεις θα ήταν κρίμα να μην τον μοιράζεσαι!

-    Που ξέρεις εσύ , σε γάμησα και δεν το θυμάμαι;

-     Όχι, σε έχω δει γυμνό από το παράθυρο.

-    Το ξέρω, περίμενα πως θα γούσταρες φάση, αλλά δεν έκανες καμία κίνηση, με άφηνες να την παίζω μόνος μου. Θες να ξεκαυλώσουμε παρέα απόψε;

Χωρίς να αντιδράσω έρχεται προς το μέρος μου, με σφίγγει στην αγκαλιά του, και αρχίζει να με γδύνει. Με βάζει να γονατίσω μπροστά του και ξεκουμπώνει το παντελόνι του, μένοντας με ένα στενό μαύρο υγρό μποξεράκι. Μύριζε υπέροχα βαρβατίλα, η τεστοστερόνη ξεχείλιζε από ώρα, σε συνδυασμό με την υγρασία από το κάτουρο που είχε προηγηθεί και τα ιδρωμένα αρχίδια που προφανώς τα είχε αποτριχώσει το απόγευμα, χωρίς να αφήσει ίχνος τρίχας. Τον ρουφάω στο στόμα και παίζω με τα δόντια μέσα έξω χωρίς να βγάζω έξω το πουτσοκέφαλο. Αναστέναζε από την καύλα πίνοντας μπύρα και μου πίεζε το κεφάλι έτσι ώστε να τον παίρνω πιο βαθιά όλο μέσα. Ταυτόχρονα του χάιδευα τα αρχίδια του πιέζοντας το κρυμμένο πέος του ανάμεσα από τα αρχίδια, φτάνοντας μέχρι την κωλοτρυπίδα.

-    Με έχεις απογειώσει, μου έκανες το καλύτερο τσιμπούκι μικρέ, θέλω να γαμήσω την κωλάρα σου! Θα σ' αρέσει, μη φοβάσαι, θα σε προσέξω, δεν είμαι πρωτάρης.

Ξαπλώνω κάτω το γρασίδι κι αυτός γονατίζει από πίσω μου χύνοντας παγωμένη μπύρα στην κωλότρυπα μου και με γλείφει με τη γλώσσα κάνοντας με να λιώνω από καύλα. Στη συνέχεια, νιώθω το μπουκάλι να χώνεται ανάμεσα στα κωλομέρια, πιέζοντας να μπει μέσα στο στόμιο.

-    Θα στη μεθύσω και θα στη γαμήσω την κωλάρα σου!

Αφού άδειασε το μπουκάλι μέσα μου, το βγάζει και πέφτει πάνω μου, μπήγοντας το καυλί του με μιας όλο μέσα. Μπαινόβγαινε σηκώνοντας τη λεκάνη του με έμενα συνεχώς κάτω. Η πούτσα μου να χώνεται στο χώμα μέχρι που έχυσα. Τότε βγαίνει και ο Θανάσης, στέκεται όρθιος πάνω μου και μαλακίζεται πετώντας τα καυτά χύσια του από την κοιλία μου μέχρι το πρόσωπο. Με βοηθά να σηκωθώ και πλενόμαστε με το λάστιχο έξω στην αυλή. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να περάσω μερικές νύχτες μαζί του τώρα που έφυγε η γυναίκα του ως αναπληρώτρια δασκάλα και άφησε πίσω της δυο αρχίδια γεμάτα.(Copyright protected OW ref: 88682)