Έκανα αυτό που φαντασιωνόμουν

Δημοσιεύθηκε από LordPhoenix
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.29 (7 Votes)
Δεν θα σας αναφέρω ονόματα. Η ιστορία μου συνέβη πριν από 1,5 χρόνο και αφορά την πρώτη μου φορά, ούτε θα μπω σε λεπτομέρειες, είμαι εδώ απλά να σας πω την ιστορία μου! Είμαι 31 χρονών, straight με τη λογική ότι ακόμα και τώρα δεν μπορώ να βρω έναν άντρα ελκυστικό, πάντα όμως ήθελα να δοκίμαζα (από περιέργεια κυρίως) συνεύρεση με άντρα, να δω πως είναι αυτά που έκανα εγώ ως άντρας στις γυναίκες. Αυτό συνέβη λοιπόν πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Στο γυμναστήριο ανάμεσα στα άλλα άτομα που μιλούσα ήταν και ένας Βούλγαρος 28 χρονών που κάναμε πάνω κάτω το ίδιο πρόγραμμα. Είχε την πλάκα του, ωραίος τύπος, χαβαλές, ήταν στην Ελλάδα από τα 12 και γενικά είχαμε πάει και για καφέ κάποιες φορές. Μια από τις φορές αυτές η κουβέντα πήγε στις γυναίκες και γενικά μου έλεγε ότι αυτή την εποχή ήταν ρέστος από κοπέλες και στην κατάστασή του θα πήδαγε και άντρα. Τότε μου πέρασε από μυαλό για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι ότι προς μεγάλη μου έκπληξη σχεδόν αμέσως και κυνικά τον ρώτησα αν ήθελε να πάμε σπίτι του.

Ήξερα ότι έμενε με τον αδερφό του ο οποίος και δούλευε απόγευμα και γύριζε μετά τις 11 το βράδυ. Σοκαρίστηκε λίγο μα δέχτηκε και αυτός μετά την αρχική αμηχανία. Δεν αργήσαμε να πάμε. Ανοίξαμε tv έτσι να υπάρχει, έβαλε μουσική και έβαλε να πιούμε λίγη βότκα. Συνεχίσαμε να μιλάμε για λίγο, ενώ στο μυαλό μου γυρνούσε συνεχώς η ίδια ιδέα, έτσι δεν άργησα να του πω:

-    Λοιπόν, αυτό που λέγαμε στην καφετέρια;

-    Ναι άστα ξεραΐλα φίλε!

-    Και θα πήγαινες μέχρι με άντρα ρε;

Κοκκίνισε και πήγε να δικαιολογηθεί αλλά δεν τον άφησα να μιλήσει. Είχα καταλάβει πως αν τον άφηνα, δε θα έκανε τίποτα και έτσι συνέχισα εγώ:

-    Εγώ δεν έχω πάει ποτέ με άντρα και δεν μπορώ να πω πως δεν έχω περιέργεια.

-    Να γαμήσεις αντρικό κωλαράκι ε;

-    Αν πήγαινα με άντρα θα θελα να γαμιόμουν εγώ, να δω πως είναι, να δω τι κάνω εγώ όταν γαμάω, να δω την άλλη πλευρά! Άρα όπως το βλέπω εγώ, εσύ θα μπορούσες να ξεδώσεις και εγώ να ικανοποιήσω την περιέργειά μου…

και ενώ του μιλούσα (καθόμασταν απέναντι αλλά αρκετά κοντά) του πιασα τον πούτσο. Είδα πως ήταν ήδη σκληρός και χαμογέλασα.

-    Βλέπω πως σκεφτόσουν κι εσύ το ίδιο…

και συνέχισα να τον χουφτώνω.

-    Εγώ του είπα πάω λίγο στο μπάνιο (να πλυθώ), εσύ ετοιμάσου και έρχομαι, δεν θ' αργήσω!

Πράγματι δεν άργησα. Τον βρήκα να χει χαμηλώσει τα φώτα και να 'χει μείνει με το μποξεράκι και ένα μαύρο φανελάκι. Εγώ δεν φορούσα τίποτα παρά μόνο μια πετσέτα που χα βρει στο μπάνιο. Τον πλησίασα σε απόσταση ανάσας, συνέχισα να τον χουφτώνω και να του τον παίζω χαλαρά. Φιληθήκαμε, αλλά τσιμπάγαμε από τα γένια και δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα στην αίσθηση/συναίσθημα, έτσι πήγα πιο κάτω. Ο τύπος ήταν έτοιμος, το καυλί του ήταν μεν κανονικό, αλλά πρησμένο, ξυρισμένο και μύριζε όμορφα, μάλλον κάτι του χε βάλει όσο εγώ ήμουν στο μπάνιο. Τον πήρα στο στόμα μου. Μ' άρεσε η αίσθηση του πουτσοκέφαλου. Από την εμπειρία μου με τις γυναίκες κοίταξα να τον τρομπάρω όσο πιο καλά μπορούσα και μάλλον τα κατάφερνα καθώς αυτός βογκούσε και είχε το χέρι του στο κεφάλι μου και έδινε ρυθμό. Εγώ όπως ήμουν σε βαθύ κάθισμα μπροστά του από τη μια τον ρούφαγα, από την άλλη του χούφτωνα τον κώλο με το άλλο χέρι και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να φάει πούτσα ο κώλος μου (αυτό που από την αρχή ήθελα να δοκιμάσω).

Έτσι και έγινε. Πήγαμε στο κρεβάτι, εγώ στήθηκα στα 4 στην άκρη του κρεβατιού, γύρισα, τον κοίταξα όσο πιο πρόστυχα μπορούσα ανοίγοντας τα κωλομέρια μου, χτυπώντας τα και του πα:

-    Έλα να μου γαμήσεις τον κώλο ρε καργιόλη.

-    Θα σε σκίσω, μου πε (άντε πήρε μπρος σκέφτηκα)…

και ήρθε πίσω μου. Άρχισε να φτύνει τον κώλο μου να μου βάζει δάχτυλο και να με "γαμάει" με το δάχτυλό του. Μ' άρεσε η
αίσθηση αν και κάπως απότομη. Σκεφτόμουν ότι σε λίγο να ήταν η σειρά της πούτσας του και είχα καυλώσει κι εγώ. Μου έβαλε λιπαντικό και μου βαλε και 2ο δάχτυλο.

-    Σ αρέσει; με ρώτησε.

-    Ναι του απάντησα, θέλω να μου τον ανοίξεις καλά και μετά να με σκίσεις με την πούτσα σου.

-    Ναι ρε γαμιόλη, αυτό θα σου κάνω…

μου πε και συνέχισε πιο έντονα να με γαμάει με τα 2 του δάχτυλα, ενώ έβαλε και τρίτο. Είχε ανάψει για τα καλά. Πλέον μου έριχνε σκαμπίλια στον κώλο και συνέχισε να με δαχτυλώνει μέχρι που μετά από λίγο έβγαλε τα δάχτυλα. Σκέφτηκα αυτό είναι!

-    Έτοιμος καύλα μου;

-    Έλα ντε…

του είπα και του κουνούσα τον κώλο μου. Έφερε την πούτσα του στη σούφρα μου. Τον ένοιωθα πίσω μου. Το πουτσοκέφαλο του ακουμπούσε την ανοιγμένη από τα δάχτυλά του τρύπα μου. Μου τριβόταν στην κωλοχαράδρα μου, μου έριχνε πουτσοσκάμπιλα στον κώλο και καμιά μπάτσα. Και τότε μου τον έσπρωξε μέσα. Ένοιωσα τον κώλο μου να ανοίγει, πόνεσα, όχι όμως τίποτα το ιδιαίτερο, είχε κάνει καλή δουλεία και μου τον είχε ανοίξει καλά. Μπήκε όλος μέσα μου σιγά-σιγά μέχρι που δεν είχε άλλο. Βόγκηξε από την καύλα και την ανακούφιση και άρχισε να με γαμάει αργά αλλά με ένταση. Τον έβγαζε σχεδόν όλο και τον έχωνε πάλι μέσα τέρμα στον πάτο μου. Μ' άρεσε, ένοιωθα το έντερό μου να πηγαίνει και αυτό πέρα δώθε στο ρυθμό του καυλιού του και μ' άρεσε που ένοιωθα τον κώλο μου γεμάτο.

-    Σ αρέσει πουστάρα;… με ρώτησε.

-    Ναι γαμιά μου, μ' αρέσει του είπα, θέλω να μου τον χώνεις όλο μέσα, έλα συνέχισε, γάμα μου τον κώλο, σκίσε με.

Πλέον με κρατούσε από τα κωλομέρια, έβριζε και με γαμούσε καλά, μου τον έδινε άγρια και ο πάτος μου την είχε ακούσει, μου έβρισκε τον προστάτη, καύλωνα, μου ερχόταν κατούρημα, βογκούσα, φώναζα, γούσταρα, μου έβγαζε ένταση και αγριάδα η όλη φάση. Πήγαινε όλο και πιο γρήγορα και κατάλαβα πως δε θ' αργούσε να χύσει, έτσι για να τον προλάβω του πα:

-    Μέσα, μέσα στο κωλάντερο πούστη!

Σκύλιασε και με γαμούσε λυσσασμένα. Ξαφνικά καρφώθηκε πίσω μου, έμεινε ακίνητος και ένοιωσα τα χύσια του να τινάζονται μέσα στον κώλο μου ενώ φώναζε:

-    Χύνω πούστρα…

Έτσι έμεινε πίσω μου με το καυλί του μέσα μου να ξεκαυλώνει αργά.

Συνεχίζεται, αν θέλετε.(Copyright protected OW ref: 88621)