Όταν ο θείος με έβαλε στα κόλπα

Δημοσιεύθηκε από bigamer
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)
Είμαι 26 χρονών, μένω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, πλέον αμφισεξουαλικός στις προτιμήσεις μου και θέλω να μοιραστώ την πρώτη μου εμπειρία με άντρα που με φτιάχνει ακόμα όταν το σκέφτομαι.

Καλοκαίρι, εγώ φοιτητής τότε 20 χρονών, κλασσικά ξεκινάω για το χωριό μου στην επαρχία. Εκεί τα πράγματα παράξενα. Ο θείος μου, 45 χρονών, πέρασε ένα δύσκολο χωρισμό μετά από πολλά χρόνια γάμου. Ο θείος είχε ένα μπαράκι στο χωριό όπου πολλές φορές μέναμε ως αργά πίναμε και λέγαμε για γκόμενες και γαμήσια, ήταν ο άντρας ο πολλά βαρύς με πολλές κατακτήσεις και πολλές κουτσουκέλες που έκρυβε πολύ καλά! Έτσι και εκείνο το καλοκαίρι, ένα βράδυ τα πίναμε οι δυο μας, αλλά πνίγοντας τον πόνο του στο ποτό, ο θείος έγινε λιώμα αφού πρώτα μου είπε για τον χωρισμό του, μετά άλλαξα συζήτηση ρωτώντας τον αν πηδάει καμία άλλη.

-    Ρε θείο ότι έγινε, έγινε. πηδάς κανένα καινούργιο μουνί;

-    Μικρέ έχω ρίξει τρελά γαμήσια με μία μικρούλα. γενικά μετά το χωρισμό έχω ρίξει πολύ πούτσο.

-    Ενώ πριν τίποτα ε; Μεταξύ μας είμαστε…

-    Ρε μικρέ, έχω πιει και έχω και καύλες (τρίβει τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι).

-    Ε δεν έχεις καμία καβάντζα;

-    Λοιπόν… κάτι έχω. Μαλάκα θα στο πω αλλά δεν θα το πεις πουθενά.

-    Πες ρε. Καμία παντρεμένη;

-    Όχι ρε μαλάκα. Κάτι καλύτερο. Τον Κώστα, τον Γερμανό που λέμε.

Κάπου εδώ εγώ πάγωσα. Πρώτον για την εξομολόγηση και δεύτερον για το ότι ο Κώστας ήταν ένας τύπος 35 χρονών, απόλυτα αρρενωπός και ακουγότανε για τρελός μπήχτης.

-    Τι εννοείς ρε θείο; Πλάκα κάνεις ε;

-    Λοιπόν μικρέ δε μπορείς να φανταστείς τσιμπούκωμα. Είναι bi και δίνει κώλο. Μου την έπεσε αυτός ένα βράδυ.

-    Καλά ρε θείο, είχες ξαναπάει με άντρα;

-    Ναι ρε μαλάκα έχει τύχει. Εντάξει… πάνω στην καύλα όλα επιτρέπονται. Εσύ όχι;

-    Όχι ρε θείο.

-    Σε ψήνει η φάση;

Δεν προλαβαίνω να ρωτήσω τι εννοεί, παίρνει το κινητό του, μιλάει με κάποιον και κλείνει ραντεβού στο σπίτι του σε λίγα λεπτά. Σηκώνεται και μου λέει…

-    Φύγαμε. θα μας περιμένει εκεί.

Δε ρώτησα, απλά ακολούθησα. Φτάσαμε σε ένα όμορφο σπίτι λίγο έξω από το χωριό. Η πόρτα ανοιχτή. Μπαίνουμε κι εκεί μένω μαλάκας. Ο Κώστας με στρινγκάκι πάνω στον καναπέ να μας κοιτάει σαν πεινασμένος. Δεν ειπώθηκε τίποτα, άρχισαν όλα ξαφνικά! Ο Κώστας έρχεται, πέφτει στα γόνατα, ο θείος μου πετάει έξω τη μεγάλη πούτσα του και τον αφήνει να τον τσιμπουκώσει. Εγώ στα χαμένα. Από τη μία ένιωθα ντροπή από την άλλη η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο. Ο θείος μου κάνει νόημα να πλησιάσω. Ο Κώστας με κοιτάει στα μάτια, χαμογελάει και τρίβει το πρόσωπό του πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου. Ανοίγει το φερμουάρ, μου τον πιάνει κι αρχίζει να γλείφει απαλά το πουτσοκέφαλο. Εγώ σάστισα. Ήταν σκέτη καύλα. Κάπου εκεί χάθηκαν οι αναστολές.

Άρχισα να του τον καρφώνω στο στόμα. Ο θείος βρίσκει ευκαιρία, πάει πίσω από τον Κώστα, ασχολείται με τον κώλο του και του βάζει δάχτυλα. Εγώ καύλωνα με όλα. Με την πίπα, με τους μορφασμούς καύλας του ίδιου μου του θείου… κι εκείνη τη στιγμή ο θείος λέει:

-    Κωστάκη… στα 4, όπως μ' αρέσει. Να δείξω στο μικρό πως γαμάνε κώλους!

Ο Κώστας στήνεται και ο θείος τον καρφώνει αμέσως χωρίς καπότα. Ο Κώστας βογκάει. Αρχίζουν να πέφτουν μπινελίκια, σφαλιάρες στα κωλομέρια, ο θείος τον ξέσκιζε και ο Κώστας με κοιτούσε με λάγνο ύφος. Με ήθελε κι εμένα. Πήγα και του έδωσα πάλι την πούτσα στο στόμα. Είχα αρχίσει να τρελαίνομαι από καύλα. Έπρεπε να πηδήξω.  Λέω στον θείο μου πως ήρθε η σειρά μου. Μπροστά στον τουρλωτό κώλο του Κώστα η πούτσα μου έσταξε προσπερματικά.  Τον έβαλα μέσα σιγά-σιγά γιατί τον έχω χοντρό και φοβόμουν μην τον πονέσω. ο Κώστας με παρακαλούσε να τον σκίσω. Τότε καύλωσα πιο πολύ κι άρχισα να τον πηδάω πολύ άγρια. Του κοκκίνισα τα κωλομέρια από τις σφαλιάρες! Ο Θείος μου, χώνει τον πούτσο του στο στόμα του Κώστα και φωνάζει:

-    Παρ’ τα όλα πουτάνα...

Καύλωσα ακόμα περισσότερο και γαμάω σαν τρελός. Αρχίζω να χύνω μέσα στον κώλο του Κώστα ενώ έχυνε κι αυτός και μουγκρίζαμε σαν ζώα και οι δύο. Ντυθήκαμε και φύγαμε. Δεν ανταλλάξαμε σχόλιο με το θείο εκείνο το βράδυ. Την επόμενη μέρα κατά το απόγευμα μου είπε να πάμε για καφέ. Στο αυτοκίνητο γελάει και μου λέει:

-    Είσαι καλός μπήχτης μικρέ. Κάτι πήρες και από μένα.

Το βράδυ ο Κώστας μας περιμένει, και τρίβει τον πούτσο του. Δεν ήξερα γιατί ακόμα. Σαν μαγεμένος του είπα ένα Οκ. Από τότε εγώ πηγαίνω και με άντρες. Ανταλλάσσω εμπειρίες με το θείο, μαλακιζόμαστε παρέα και όποτε έρχεται Θεσσαλονίκη κανονίζουμε τρίο.(Copyright protected OW ref: 88239)