Γαμήσι στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ένα απόγευμα πριν κανέναν μήνα πήγα ως συνήθως στο γυμναστήριο. Αφού έκανα το πρόγραμμα μου πήγα να αλλάξω και να φύγω. Όταν μπήκα μέσα είδα τον Βαγγέλη γυμνό να πηγαίνει στην σάουνα… Τα μάτια μου καρφώθηκαν στην μισοκαυλωμένη πούτσα του, πράγμα φυσικά που έγινε αντιληπτό. Γδύνομαι γρήγορα και μπήκα κι εγώ στην σάουνα. Ο Βαγγέλης, μόλις με είδε, άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα του μέχρι που καύλωσε εντελώς! Εγώ είχα καρφωθεί πάνω της και σκεφτόμουν πως θα την βάλω μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Τον πλησίασα λίγο και αυτός με την σειρά του ήρθε πιο κοντά και με μια κίνηση, του πιάνω την ψωλή του. Με τράβηξε έξω από τ' αποδυτήρια και με έβαλε να κάτσω στον πάγκο. Αυτός ήταν όρθιος και έπαιζε μπροστά μου την πούτσα του.
-Τι θα γίνει μου λέει θα την κοιτάς πολύ ώρα ή θα μου πάρεις πίπα;
-Θα μας δει κανείς του απάντησα.
-Δεν υπάρχει κανείς, μου λέει, ήμαστε μόνοι.
Δεν ασχολήθηκα παραπάνω και με μιας ανοίγω το στόμα μου και βάζω την ψωλή του στο στόμα μου. Αυτός, μου κράταγε το κεφάλι μου με τα χέρια του και άρχισε να με γαμάει από το στόμα σ' ένα τρελό ρυθμό. Ήταν τριχωτός αρκετά και αυτό με καύλωσε όσο τίποτα άλλο! Λίγο κοντός αλλά, μπροστά στην τρίχα που είχε δεν μέτραγε τίποτα άλλο. Ξαφνικά μπαίνει ένας τύπος δεμένος αρκετά και ψηλός και μένουμε κάγκελο! Ο Βαγγέλης σαν να μην υπήρχε ο άλλος συνέχισε να με γαμάει από το στόμα. Ο Μπάμπης, όπως τον έλεγαν, βγάζει την ψωλή του έξω και έρχεται να του πάρω πίπα.
-Μωρή αδερφή, σε είχα σταμπάρει επάνω ότι είσαι πουστράκι γιατί κοιτάς όλο τον κόσμο στα πόδια. Θα σε ξεκωλιάσω!
Και έβαλε και αυτός την πούτσα του στο στόμα μου. Είχα δυο ψωλές στο στόμα και είχα τρελαθεί! Ο Βαγγέλης με βάζει στα τέσσερα στον πάγκο, μου σάλιωσε την κωλοτρυπίδα και μου χώνει την ψωλάρα του στον κώλο μου. Ο Μπάμπης μου ξέσκιζε κυριολεκτικά το στόμα! Είχε βγάλει τα ρούχα του και τον κοιτούσα που ήταν δασύτριχος… Αυτό, με έφτασε στο σημείο να χύσω μόνο και μόνο από την θέα των τριχωτών πουτσαράδων που με ξέσκιζαν. Μετά, άλλαξαν θέση και ο Μπάμπης βρέθηκε να με ξεκωλιάζει και ο Βαγγέλης να μου σκίζει το στόμα.
-Σου αρέσουν οι ψωλές; Μου είπε ο Μπάμπης. Είναι και κάτι φίλοι από εδώ μέσα που σε έχουν σταμπάρει και ψάχνουν τρόπο να σε ξεσκίσουν. Τώρα, κάθε μέρα θα τρως πούτσες παλιοπούστρα! Θα γίνεις το τσουλί μας… Θα σε σκίζουμε όλοι μαζί παλιολούγκρα.
Ξάπλωσε ανάσκελα στον πάγκο και με έβαλε να κάτσω πάνω στη ψωλή του. Μετά, λέει στον Βαγγέλη να χώσει το καυλί του στον κώλο μου. Εγώ αρνήθηκα και μου δίνει ένα χαστούκι που μου βούηξε όλο το κεφάλι.
-Εσύ δεν θα μιλάς τσουλί… Εγώ αποφασίζω κι εσύ εκτελείς.
Μου σάλιωσε λίγο την κωλοτρυπίδα και μου έχωσε όλο το καυλί του με μια κίνηση. Εμένα πρέπει να με άκουσε όλο το τετράγωνο από τα ουρλιαχτά!!! Στην πορεία, άρχισε να μου αρέσει και οι φωνές πόνου γίνανε παρακαλετά, να συνεχίσουν να με γαμάνε.
-Σου αρέσει παλιοξεσκισμένη; Φώναζε ο Μπάμπης. Να δούμε όταν θα σε γαμήσει όλο το γυμναστήριο αν θα αντέξεις.
Βγήκαν και οι δυο από μέσα μου και με βάλανε να γονατίσω για να με χύσουν. Μου άνοιξαν το στόμα και μου χώσανε τα καυλιά τους μέσα και συνέχισαν να με γαμάνε από το στόμα μέχρι που, ο χείμαρρος του Βαγγέλη ήρθε και αμέσως μετά, με αποτελείωσε ο Μπάμπης.
-Παρ’τα μωρή ξεκωλιάρα! Φώναζε. Γαμημένη πουτάνα.
Δεν βγάλανε τις ψωλές τους από μέσα μέχρι να στραγγίσουν και την τελευταία σταγόνα. Αφού τους καθάρισα τις ψωλές με την γλώσσα μου ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη μέρα.
-Θα σε παίρνουν κάθε μέρα όλοι, πιαλιοξεπατωμένη πούστρα! Μου έλεγε ο Μπάμπης. Ακόμα και σήμερα σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα κάποιο καυλί έχω μέσα στις τρύπες μου…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")